Találatok a következő kifejezésre: Ha méhen elhal (4 db)

Ha méhen belül elhal a baba, a teszt mennyi ideig mutatja még, és halványabb a csík vagy ugyanolyan erős marad?

Legjobb válasz: Jajjj istenem, remélem nem történt ilyesmi. :(( Amíg a terhességi hormon jelen van, addig kimutatja a teszt. Ugye nincs ilyen problémád. Ha nincs akkor ne is gondolj ilyesmire.

Jajjj istenem, remélem nem történt ilyesmi. :(( Amíg a terhességi hormon jelen van, addig kimutatja a teszt. Ugye nincs ilyen problémád. Ha nincs akkor ne is gondolj ilyesmire.
Azt hiszem kb 2 hét, és ürül a hormon a szervezetbõl. De ne legyen ilyen baj, és ne gondolj ilyenekre!!

Mi lehet az oka, ha méhen belül elhal egy magzat?

Legjobb válasz: Nem volt egészséges.

Nem volt egészséges.
Vagy pedig a méhlepény nem tudja megfelelõen ellátni az amúgy egészséges magzatot. Mert nem megfelelõen alakult ki, vagy idõ után elmeszesedett, stb.
Vagy lelki oka is lehet...

Én egy 6 hetes terhes második gyermekét váró anyuka vagyok. Milyen jelei vannak, ha a baba méhen belül elhal? Ultrahangon nem tudták megmondani, h csak kicsi v már elhalt, mert még nem látszott szívhang! De ha hányok az jó?

Legjobb válasz: Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba,mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni,hogy mi van!

Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba, mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni, hogy mi van!
11.14-es vagyok! Nagyon gratulálok, még a hideg is futkározott rajtam a soraidat olvasva. Vigyázz magatokra, jó babavárást!
Utolsó vagyok, nagyon örülök!Boldog baba várást!És ne aggódj most minden rendben lesz! 17hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek, aki szurkolt nekünk, a babánk él :) ))))!Nagyon jól esett, h biztattatok! Nagyon köszönöm!!!
Én nagyon szoritok neked!Már én is sajnos elveszitettem 5 babát és tudom milyen nagyon rossz!Most 17 hetes terhes vagyok és remélem mostmár nem lesz baj.Nagyon-nagyon szoritok!!!
Ne izgulj!Reméljük nem lesz semmi gond!Te addig is próbálj meg nem ezen agyalni!Majd írj ám, hogy mi volt a köv. uh-on!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat, az igazsághoz az is hozzátartozik, h a lányom elõtt volt 5 elhalásom és 1 méhen kívüli terhességem, ez a pici véletlenül jött ajándék, szurkoljatok, köszi!
a terhességi tünetek elhalás esetén is megmaradnak még egy ideig, sõt egy ideig még a teszt is pozitív (bár halványodik). Gondolom, kaptál idõpontot egy pár nappal késõbbi ultrahangra. Most nem tudsz mást tenni, mint várni. Kívánom, hogy minden rendben legyen.
Szerintem ezt nem veszed észre. De 6 hetesen még nem mindig van szívhang. Nekem se 7 hetesen, se 8 hetesen nem volt még, pedig én is émelyegtem egyfolytában. A végén 9 hetesen missed ab lett sajnos belõle. De azóta már van egy csodálatos 14 hónapos kislányom. Fel a fejjel, a jövõ héten már hátha ott dobog az a pici szívecske...
Én csak most írok, nagyon örülök!!!!


Ha elhal a magzat a terhesség elején (1. trimeszter), akkor a méh attól függetlenül tovább nő?

Legjobb válasz: Ha elhal,elvileg vérezned kell.Nem hiszem,hogy tovább nõne,hisz a hormon már nem termelõdik akkor.De érdemben nem tudok rá válaszolni.De szerintem észreveszi az ember,ha baj van.

Ha elhal, elvileg vérezned kell.Nem hiszem, hogy tovább nõne, hisz a hormon már nem termelõdik akkor.De érdemben nem tudok rá válaszolni.De szerintem észreveszi az ember, ha baj van.
Lehet hülyeséget írok, de szerintem a méh magától a magzattól nõ. Tehát ha elhal, akkor nem nõ tovább.
Igen, ha elhalt akkor nem nõ.
Nekem volt már elhalt magzatom és semmit nem éreztem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!