Találatok a következő kifejezésre: Ha méhen a (664 db)

igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Mi nem rakjuk bele. Valahol (gondolom ahol te is..:) azt olvastam...
Éppúgy elrothad, mint bármely más szerves anyag. És még ha van is benne valami ami káros lenne, elvész a komposztba. Gondolom nem ez alkotná a komposzt 50 %-át. De még ha úgy is lenne 2 év múlva nyoma sincs...

Mi van a méhben? és ha kiveszik a petefészked/ méhed akkor mi lesz a helyén?

Legjobb válasz: A méhben semmi nincs, az üreges szerv, majd a placenta (lepény) fog tapadni rajta, valamint abban fog fejlõdni a magzat. Ha kiveszik, semmi sem lesz helyette, üresen marad az a "tér".

A méhben semmi nincs, az üreges szerv, majd a placenta (lepény) fog tapadni rajta, valamint abban fog fejlõdni a magzat. Ha kiveszik, semmi sem lesz helyette, üresen marad az a "tér".
A kérdező hozzászólása: DE valami csak van a méhben..vákum, levegõ?
A te fejedben még levegõ sincs, és egy agyrák simán éhen halna kedves kérdezõ. A biológia órákról való lógást mellõzzed szeptembertõl!
A kérdező hozzászólása: csak ugy kérdezném h melyik biológia tankönyvben foglalkoznak azzal h mi van a méh "légkörében"...és csak tudatom, hogy nincs levegõ a fejemben, van agyam...és nem leteremteni kell..érdekelt ezért kérdeztem meg, értelmes válaszokat vártam, nem lehurrogást.
Van benne nyálkahártya
A petefészekben tüszõk vannak
Mehet.
Miért fordult meg egyáltalán a fejedben hogy esetleg nem mehet?
Mehet.
Mehet! De ha úgy néz ki az edzésterved, hogy mell-kar; láb; hát-váll. Akkor mégiscsak logikusabb minden edzés között tartani egy pihenõnapot.

Debrecenben az otiba vagy a klinikára menjek, ha méhen kívűli terhesség gyanúja merült fel?

Legjobb válasz: Én nem vagyok Debreceni, de ha méhen kívüli terhességre gyanakodsz (görcsök, vérzés) akkor én egybõl a kórházba mennék minél elõbb.

Én nem vagyok Debreceni, de ha méhen kívüli terhességre gyanakodsz (görcsök, vérzés) akkor én egybõl a kórházba mennék minél elõbb.
Ha nagy fájdalmaid vannak, akkor a kórházba, azonnal. Ha nincs semmi tünet, csak félsz ettõl, akkor holnap egy olyan nõgyógyászhoz, aki csinál ultrahangot. Azon látszik.

Egy idegenlégiós mikor mehet külföldre látogatóba, nyaralni stb? (barát, szerelme stb. ) És ha mehet, akkor mennyi idő után? Valamint ha nem francia állampolgár eredetileg akkor is elhagyhatja szabadidejében a francia határt?

NORMÁLIS,ÉRTELMES VÁLASZOKAT VÁROK OLYAN EMBEREKTÕL AKIK EBBEN JÁRTASAK!!!KÖSZÖNÖM!

Legjobb válasz: "Valamint ha nem francia állampolgár eredetileg akkor is elhagyhatja szabadidejében a francia határt?" Ahogyan belépsz Francia állampolgár leszel.

"Valamint ha nem francia állampolgár eredetileg akkor is elhagyhatja szabadidejében a francia határt?" Ahogyan belépsz Francia állampolgár leszel.
Kötelezõ szabadság kiadásában a parancsnok dönt. (Figyelembe véve a beosztásodat, hova valósi vagy, milyen feladataid vannak/voltak, stb stb stb - és legkevésbé a te a kérésed.) Elhagyhatja Franciaországot. Mivel Franciaország is az EU schengeni övezetének tagja, ezért nem kell semmilyen útlevél sem. A légiós katonaigazolványoddal is haza utazhatsz. Viszont a ha pl Mayotteon, az Abu Dhabiban vagy épp Francia Guyanán szolgálsz onnan nehéz lesz hazajönnöd, ha hiányzik anyu fõztje. Ha már most azon agyalsz, hogy jöhetsz ha anyucihoz, barátnõhöz jobban jársz ha kivered a fejedbõl ezt a légiós dolgot.
A #2 válaszát megerõsítem. Ha nem vagy bevetésen, Franciaországból akkor és oda mehetsz, amit a parancsnokoddal megbeszélsz.
Utolsó válaszolónak: "Ahogyan belépsz Francia állampolgár leszel." -nem, nem leszel azonnal francia állampolgár. az 5 év szolgálat után lehetséges. ;) Nem, nem utazhatsz haza, csak és kizárólag akkor ha 3 évet leszolgáltad már. az elsõ 3 év alatt ugyan kapsz szabad hétvégéket(ezredtõl függõen), szabadságot, viszont külföldre nem utazhatsz. Ennyi. ;)))

Mi az a méhen kívüli terhesség? Milyen az, mitől lehet? Ha nem a méhbe hol a gyerek?

Legjobb válasz: azt jelenti, hogy a petesejt és a beleágyazódott hímivarsejt a méhen kívül, a petevezetékeben tapad meg. Nagyon kellemetlen lehet, hiszen az ugye nem erre van kitalálva, általában orvosi megoldást találnak rá.

azt jelenti, hogy a petesejt és a beleágyazódott hímivarsejt a méhen kívül, a petevezetékeben tapad meg. Nagyon kellemetlen lehet, hiszen az ugye nem erre van kitalálva, általában orvosi megoldást találnak rá.

Hogy működik a bölcsi, ha cicifüggő a baba? úgy alszik el! Mehet?

Legjobb válasz: Mehetni mehet, de nyilván ott meg kell tanulnia máshogy elaludnia. És szerintem mindenki jobban jár, ha még otthon tanítod meg máshogy elaludni.

Mehetni mehet, de nyilván ott meg kell tanulnia máshogy elaludnia. És szerintem mindenki jobban jár, ha még otthon tanítod meg máshogy elaludni.
A legtöbb gyerkõc aki már bölcsis korú(2év körülire gondoltam) és cicizik.Idegen helyen ahol nincs ott az anya simán elalszik.(apával, nagyival)A barátnõm gyereke is úgy ment 2 évesen bölcsibe, hogy szopizott de nem okozott nagyobb gondot az alvás mint a többi gyereknél.De minden gyerkõc más, de szerintem kérdezd meg a gondozónõket errõl, hogy mi a véleményük róla!

Ch napon lehet enni tésztát pöriszafttal? Vagy ha anyu csinál keményítőnapra paprikáskrumplit, de tesz bele kolbit meg virslit, de éz azokat nem eszem, az mehet? Vagy baj ha belefő a kolbi és a virsli?

Legjobb válasz: Én ennyire nem veszem szigorúan, szóval szerintem mehet. Én is szoktam paprikáskrumplit enni kolbász nélkül, meg tésztát pörköltszafttal, sõt, keményítõnapon rizst meg krumplit is ettem pörköltszafttal.

Én ennyire nem veszem szigorúan, szóval szerintem mehet. Én is szoktam paprikáskrumplit enni kolbász nélkül, meg tésztát pörköltszafttal, sõt, keményítõnapon rizst meg krumplit is ettem pörköltszafttal.
Én is így csináltam, és lement 12 kg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!