Találatok a következő kifejezésre: Ha méhen a (647 db)

igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Mi nem rakjuk bele. Valahol (gondolom ahol te is..:) azt olvastam...
Éppúgy elrothad, mint bármely más szerves anyag. És még ha van is benne valami ami káros lenne, elvész a komposztba. Gondolom nem ez alkotná a komposzt 50 %-át. De még ha úgy is lenne 2 év múlva nyoma sincs...
Mehet.
Miért fordult meg egyáltalán a fejedben hogy esetleg nem mehet?
Mehet.
Mehet! De ha úgy néz ki az edzésterved, hogy mell-kar; láb; hát-váll. Akkor mégiscsak logikusabb minden edzés között tartani egy pihenõnapot.

Egy idegenlégiós mikor mehet külföldre látogatóba, nyaralni stb? (barát, szerelme stb. ) És ha mehet, akkor mennyi idő után? Valamint ha nem francia állampolgár eredetileg akkor is elhagyhatja szabadidejében a francia határt?

NORMÁLIS,ÉRTELMES VÁLASZOKAT VÁROK OLYAN EMBEREKTÕL AKIK EBBEN JÁRTASAK!!!KÖSZÖNÖM!

Legjobb válasz: "Valamint ha nem francia állampolgár eredetileg akkor is elhagyhatja szabadidejében a francia határt?" Ahogyan belépsz Francia állampolgár leszel.

"Valamint ha nem francia állampolgár eredetileg akkor is elhagyhatja szabadidejében a francia határt?" Ahogyan belépsz Francia állampolgár leszel.
Kötelezõ szabadság kiadásában a parancsnok dönt. (Figyelembe véve a beosztásodat, hova valósi vagy, milyen feladataid vannak/voltak, stb stb stb - és legkevésbé a te a kérésed.) Elhagyhatja Franciaországot. Mivel Franciaország is az EU schengeni övezetének tagja, ezért nem kell semmilyen útlevél sem. A légiós katonaigazolványoddal is haza utazhatsz. Viszont a ha pl Mayotteon, az Abu Dhabiban vagy épp Francia Guyanán szolgálsz onnan nehéz lesz hazajönnöd, ha hiányzik anyu fõztje. Ha már most azon agyalsz, hogy jöhetsz ha anyucihoz, barátnõhöz jobban jársz ha kivered a fejedbõl ezt a légiós dolgot.
A #2 válaszát megerõsítem. Ha nem vagy bevetésen, Franciaországból akkor és oda mehetsz, amit a parancsnokoddal megbeszélsz.
Utolsó válaszolónak: "Ahogyan belépsz Francia állampolgár leszel." -nem, nem leszel azonnal francia állampolgár. az 5 év szolgálat után lehetséges. ;) Nem, nem utazhatsz haza, csak és kizárólag akkor ha 3 évet leszolgáltad már. az elsõ 3 év alatt ugyan kapsz szabad hétvégéket(ezredtõl függõen), szabadságot, viszont külföldre nem utazhatsz. Ennyi. ;)))

Mi az a méhen kívüli terhesség? Milyen az, mitől lehet? Ha nem a méhbe hol a gyerek?

Legjobb válasz: azt jelenti, hogy a petesejt és a beleágyazódott hímivarsejt a méhen kívül, a petevezetékeben tapad meg. Nagyon kellemetlen lehet, hiszen az ugye nem erre van kitalálva, általában orvosi megoldást találnak rá.

azt jelenti, hogy a petesejt és a beleágyazódott hímivarsejt a méhen kívül, a petevezetékeben tapad meg. Nagyon kellemetlen lehet, hiszen az ugye nem erre van kitalálva, általában orvosi megoldást találnak rá.

Ha egyszarvú a méhem, lehet gyerekem?

A doki hüvelyi uh-gal úgy látta, hogy egyszarvú a méhem, de még nem mondja 100%-ra, kontrasztanyagos vizsgálatot csinál.

Legjobb válasz: Drága!Ha van méhed,tehát ki tudod hordani,lehet gyermeked,ha nincs nem.Az viszont lehetséges,hogy több idõ kell,mire babás leszel,de nem erre gondolni,hanem ugrás az ágyba:-).Sok sikert kívánok,a vizsgálat pedig sosem árt.

Drága!Ha van méhed, tehát ki tudod hordani, lehet gyermeked, ha nincs nem.Az viszont lehetséges, hogy több idõ kell, mire babás leszel, de nem erre gondolni, hanem ugrás az ágyba:-).Sok sikert kívánok, a vizsgálat pedig sosem árt.
Szia! Tudom már jó régen írtad ezt a kérdést, azért hátha valaki még erre rátalál. Két hete diagnosztizálták nálam az egyszarvú méhet (uterus unicornis). Nekem a méhem jobb oldala nem fejlõdött ki, a jobb petevezetõm sincs meg, így a méhem bal oldalra nyúlik banán alakban. Két petefészkem ép. A jobb vesém lejebb van a kelleténél, a jobb petefészkem mellett. 7 hónapja próbálkozunk babával. Nagyon szeretnénk kisbabát, nem is egyet, hanem legalább hármat. Most 27 éves vagyok, párom úgyszintén. Magyar szakirodalmat nem iagzán találtam errõl, angol nyelvûeket olvasgatva azt olvastam, hogy az ilyen nõk 50 %-a képes gyermeket világrahozni, a vetélések arány 40 %. Kérdés, hogy mi melyik 50%-ba tartozunk? Akinek hasonló problémája van írjon.

Debrecenben az otiba vagy a klinikára menjek, ha méhen kívűli terhesség gyanúja merült fel?

Legjobb válasz: Én nem vagyok Debreceni, de ha méhen kívüli terhességre gyanakodsz (görcsök, vérzés) akkor én egybõl a kórházba mennék minél elõbb.

Én nem vagyok Debreceni, de ha méhen kívüli terhességre gyanakodsz (görcsök, vérzés) akkor én egybõl a kórházba mennék minél elõbb.
Ha nagy fájdalmaid vannak, akkor a kórházba, azonnal. Ha nincs semmi tünet, csak félsz ettõl, akkor holnap egy olyan nõgyógyászhoz, aki csinál ultrahangot. Azon látszik.

Ha kisebb a méhem, mint az átlagos, de a terhesség alatt ugyanúgy nő? Pl. A 12. hétben az ilyen méh is férfiökölnyi nagyságú?

Legjobb válasz: Mi az, hogy kisebb, mint az átlagos? Ha kicsit kisebb, akkor tök mindegy, ugyanúgy nõ, ha fejletlen, akkor nem esel teherbe.

Mi az, hogy kisebb, mint az átlagos? Ha kicsit kisebb, akkor tök mindegy, ugyanúgy nõ, ha fejletlen, akkor nem esel teherbe.
Honnan tudod, hogy kisebb, mint az átlagos? Ugyanúgy nõ egyébként, mert nem a méretétõl függ, hanem az izmok, inak lazaságától. Az, hogy a 12. héten mekkora, az sema méh méretétõl, hanem a baba méretétõl függ!

Hogy működik a bölcsi, ha cicifüggő a baba? úgy alszik el! Mehet?

Legjobb válasz: Mehetni mehet, de nyilván ott meg kell tanulnia máshogy elaludnia. És szerintem mindenki jobban jár, ha még otthon tanítod meg máshogy elaludni.

Mehetni mehet, de nyilván ott meg kell tanulnia máshogy elaludnia. És szerintem mindenki jobban jár, ha még otthon tanítod meg máshogy elaludni.
A legtöbb gyerkõc aki már bölcsis korú(2év körülire gondoltam) és cicizik.Idegen helyen ahol nincs ott az anya simán elalszik.(apával, nagyival)A barátnõm gyereke is úgy ment 2 évesen bölcsibe, hogy szopizott de nem okozott nagyobb gondot az alvás mint a többi gyereknél.De minden gyerkõc más, de szerintem kérdezd meg a gondozónõket errõl, hogy mi a véleményük róla!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!