Találatok a következő kifejezésre: Ha még voltam együtt a barátommal (19 db)

2 hete voltam együtt a barátommal megszakításos védekezéssel és már meg kellett volna jönnie. Nagyon félek hogy terhes vagyok, semmi jelét nem érzem annak h meg akarna jönni. Ha stresszelek, eltolódhat a mensim? Félek tesztet csináltatni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia, elhuzodhat a stressztol. Figyelj, most mar semmit nem tudsz tenni, jobb ha nem izgulsz. Ha megjon a mensid, akkor inkabb jojjon meg elobb, ne hatraltasd a stresszed miatt. Ha pedig nem jon meg, akkor se stresszelj. Vegyel 2 kulonbozo tesztet, es reggeli pisibol csinald majd meg, kulonbozo napokon a tesztet. Ha gond van beszelj anyukaddal, vagy aki kozel all hozzad, es segit! Ne dugd homokba a fejedet, ha gond van gyorsan kell cselekedni, minel elobb doki, aztan megbeszeltek mindent. Ha negativ lesz a teszt, megjon a mensid irassal azonnal fogamzasgatlo tabit, fizesd a baratoddal felesbe az arat.

Szia, elhuzodhat a stressztol. Figyelj, most mar semmit nem tudsz tenni, jobb ha nem izgulsz. Ha megjon a mensid, akkor inkabb jojjon meg elobb, ne hatraltasd a stresszed miatt. Ha pedig nem jon meg, akkor se stresszelj. Vegyel 2 kulonbozo tesztet, es reggeli pisibol csinald majd meg, kulonbozo napokon a tesztet. Ha gond van beszelj anyukaddal, vagy aki kozel all hozzad, es segit! Ne dugd homokba a fejedet, ha gond van gyorsan kell cselekedni, minel elobb doki, aztan megbeszeltek mindent. Ha negativ lesz a teszt, megjon a mensid irassal azonnal fogamzasgatlo tabit, fizesd a baratoddal felesbe az arat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:) sokat segített már ezis:)
A kérdező hozzászólása: akkor ne stresszeljem magam, most vagyok a 28. napon....hát nagyon bízom benne hogy nincs semmi baj..
Hát, akkor pont peteéréskor voltatok együtt... De nyugtasson a gondolat, hogy akik akarnak babát, és peteéréskor vannak együtt, ott is csak 20%-os a siker. Ok, tudom, ha benn vagy a 20%-ban, ez nem vigasz.. De szerintem a rossz is jobb a bizonytalannál. Csinálj tesztet, és kiderül, miért késik. Szorítok, hogy ne legyen semmi baj... Mennyi idõs vagy? ÉS irass fogamzásgátlót. (Ha pl. holnap elmész dokihoz, kiderül miért nem jött meg - lehet akár ciszta is az ok - és el is tudod kezdeni a tablettát a mensi elsõ napján)
A kérdező hozzászólása: 19 leszek nyáron, és úgy döntöttem hogy várok még egy pár napot és megcsinálom a tesztet...hát énis remélem h nm vagyok benne a 20%-ban..fogamzásgátlór már irattam fel, és ki is van váltva, csak meg kéne h jöjjön mostmár...

Lehetek terhes ha 2 nappal a menzesz előtti napon voltam együtt a barátommal? Meg kell hogy jöjjön még ez a menzesz? Ha nem jön meg az lehet az együttlét miatt is? Vagy lehet hogy terhes vagyok?

Már 7 napja késik a menzeszem! 9 nappal ezel?tt voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk! Er?s folyásom van és tegnap óta sokat járok wc-re! Mikortól jelentkeznek a terhesség els? jelei???

Legjobb válasz: ha már 7napja késik, miért nem csinálsz tesztet???

ha már 7napja késik, miért nem csinálsz tesztet???
elvileg mensi elött és után nem lehetsz terhes
Elvileg! Csinálj tesztet!

Ha még nem voltam együtt a barátommal és elmegyek fogamzásgátlót felíratni akkor milyen vizsgálatokat csinál?

Legjobb válasz: Ha szûz vagy, akkor nem hüvelyen keresztül fog vizsgálni és rákszûrést sem fog csinálni, hisz azzal megsértené a szûzhártyádat! Max. elküld egy vérvételre, és felírja a tabit! Nem kell aggódni!

Ha szûz vagy, akkor nem hüvelyen keresztül fog vizsgálni és rákszûrést sem fog csinálni, hisz azzal megsértené a szûzhártyádat! Max. elküld egy vérvételre, és felírja a tabit! Nem kell aggódni!
Igaz, hogy a tabi biztonságos és nagyon alacsony a hormontartalma, de sztem azért ne "terheld" a szervezeted ezzel, amíg nem élsz biztos kapcsolatban. Ha nem lesz esetleg tartós ez a kapcsolatod és esetleg utána hónapokig nem lesz barátod, akkor is szedni fogod a tabit? Sztem felesleges egyelõre... az meg nem úgy mûködik, hogy szeded, aztán ha úgy alakul abbahagyod pár hónapra, aztán újra szeded amikor éppen együtt jársz vkivel... én gumit használnék a helyetekben. Legalább a fertõzésektõl is véd. (Bocsi, ezt a választ elõször rossz helyre írtam, nem tudom, hogy' nézhettem el... bocsi)
Egy két hónap a receptig???Hát e´n egy kicsit sokallom.A dokitól ma´r recepttel fogsz kijönni.semmi pánik, a doki megvizsgál, csinál rákszüre´st, ami csak hasznodra van, esetleg van-e valamilyen fertözés, stb...Ha még szüz vagy , akkor azt meg kell mondanod, és akkor nem hüvelyen keresztül fog vizsgálni. Lényeg no para.
légy bátor. elmégy. muszáj lesz neki ..háátt megvizsgálnia "ott". érted. pillanat az egész. aztán vérvétel valamejik reggel, meg rákszûrés, (akkor is benyul oda kenetet vesz le de tényleg csak egy két pillanat.) ez kb 1-2 honap idõbe telik és meglesz a recepted. gondolom mindenhol ezt kérik nem csak nálam volt igy :)
mindenhol másképp csinálják. az én nõm is csodálkozott mért nem irtak nekem rögtön receptet. de nekem meg kellett várni a rákszürés eredményét meg minden . szoval én olyan 1 honap mulva kaptam meg a receptet
nem nõm. hanem bnõm :D
Hát nálam másképp volt.Elmentem a nõdokihoz megnézett, valamit halandzsált a nõvérnek aztán felírta a gyógyszert és kész.Semmi rákszûrés meg vérvétel meg várakozás.Nálam ez volt.Errefelé hanyagok az orvosok.:-)
A 4. válaszolónak: sokan nem csak azért szedik a fogamzásgátlót, mert folyamatosan élnek nemi életet és szeretnék megakadályozni a teherbeesést, hanem azért is, mert ezek a gyógyszerek csökkentik a menstruációs fájdalmakat, valamint a vér mennyiségét. Sok lánynak pont ezek miatt írnak fel fogamzásgátlót. Egyébként nekem annyi volt, hogy megkérdezte a doki, hogy volt-e már ilyen meg ilyen tipusú betegség a családban, és már írta is fel a gyógyszert.
Kikérdez, betegségekrõl, meg hogy dohányzol, alkoholizálsz-e. Ha még szûz vagy, ultrahangos vizsgálat hogy a szervehzeted elég fejlett-e hogy szedhesd. Ha nincs más problémád, és semmi kizáró okot nem talál, felírja a gyógyszert. Nekem még azt is megnézte nincs-e csomó a mellemben, barátnõmnek ezt sem. (Két doki kettõnknek ennyit csinált, lehet hogy te mást fogsz ki.)

Nem jött meg. A gyógyszert 6 év után tavaly októberben hagytam abba. Azóta mindig megvolt, csak a mennyisége kevesebb volt. Ha február 16-tal kezdődő héten voltam együtt a barátommal, akkor mikorra várható a beágyazódás?

26-án csináltam tesztet, ami negatív volt. Meddig életképesek a hímivarsejtek?

Legjobb válasz: a hímivarsejtek biztonsággal 72 óráig, ritkább esetben akár egy hétig is életképesek. a beágyazódás most zajlik, a teszt még korai volt, egy hét múlva egy nagy érzékenységûnek már ki kell mutatni valamit!

a hímivarsejtek biztonsággal 72 óráig, ritkább esetben akár egy hétig is életképesek. a beágyazódás most zajlik, a teszt még korai volt, egy hét múlva egy nagy érzékenységûnek már ki kell mutatni valamit!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ. Akkor a héten még nem érdemes csinálni egy újabb tesztet? Igazából nagyon aggódom. Nem szeretnék még baby-t.

7 hónapja vagyok együtt a barátommal és együtt még sehol sem voltunk. Mindig én vagyok náluk. Ha hívom valahova, nem jön velem, de a barátaival igen. Miért van ez?

Legjobb válasz: Szia! Ne haragudj az õszinteségemért, de ez a fiú nem vesz téged komolyan, olyan mintha titkolna. Szerintem keress másik barátot!

Szia! Ne haragudj az õszinteségemért, de ez a fiú nem vesz téged komolyan, olyan mintha titkolna. Szerintem keress másik barátot!
szia. ne haragudj de én is így látom mint az elõttem szóló csak kihasznál de nem gondol komolyan.esetleg szégyel. de inkább õ szégyelje magát amiért ilyen veled. ne pazarold az idõdet rá . keress olyat aki szeret .
Én bocsánatot sem kérek tõled, hogy nyersen fogalmazok, de ne légy hülye, dobd a pasit!!!
Szerintem ez nem ilyen egyszerû, fõleg ha szereted a pasit.Nyíltan kérdezz rá mi az oka hogy ezt csinálja veled?Mond hogy ez neked nagyon rosszul esik!Ha nem vállal fel nyíltan miért van veled?Lehet csak fél megmondani hogy szakítani akar... Lépned kell!FEL A FEJJEL!!!
hogy terhes vagy
Értem a problémát, de fontosabb most az, hogy mi lesz a gyereketekkel!
Az "exe" nem is képfájl :(
A kérdező hozzászólása: Akkor ne olvasd el..;)
Nem ér-de-kel.
Egy újabb bölcs 13 éveshez van szerencsénk a #10-es válaszoló személyében(:
Ha én lájkolok egy képet, az azért van, mert tetszik a kép. És ez független attól, ki tette fel. Ha az exem, ha a férjem, vagy a hatodik szomszéd, az lényegtelen. Ugyanígy nem lájkolok minden képet, amit a férjem rak fel, csak amiatt, mert õ töltötte fel, csak ami tetszik. Õ ugyanígy van ezzel. És nem vagyok szerelmes sem az exembe, sem a hatodik szomszédba. A férjemet szeretem, õ pedig engem. Minden más sokadrangú.
Szia! Hááát, nem tudom. Igazából engem is zavarna, de nem feltétlenül jelenti azt, hogy szereti, az viszont tény, hogy 3 évet nem lehet csak úgy elfelejteni ... Szerintem ne vedd magadra, ha azt érzed, hogy mûködhet vele a dolog. (Tudom, mondani könnyü...:) )
Kaptál választ, csak még nem nõttél fel az értelmezéséhez.
itt ne próbálkozz facebook-os kérdésekkel, erre divat lett ugrani. de lefogadom, hogy a legtöbb fikagép azért fent van a "hûdeleszarom" facebook-on, és azon görcsöl, hogy vajon hány lájkot kap valami viccesnek szánt kiírása, vagy épp csöpögõsen nyáladzik a szerelmével az üzenõfalon. olyan ez, mint a barátok közt. elvileg senki sem nézi, mégis mindenki tudja a szereplõk nevét. :)
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért nem lehet erre egy normális választ adni..
A kérdező hozzászólása: Ez a terhesség most, hogy jött? Hülye nem vagyok..és nem is 13 éves...
Azt javaslom inkább add örökbe a kicsit, minthogy elvetesd.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy mi olyan felháborító ebben a kérdésben...
#1 -nek vanigaza, met sgy ku..va nagy zöld kéz
A kérdező hozzászólása: De most ezt komolyan kérdezem... mert én pl nem likolnám a volt barátom képét..(tudom, h sok itt a facebook utáló, de most ez van...én sem szeretem..)
Normális ember nem éget fel maga mögött minden hidat, ha véget ér egy kapcsolata. Remélem, érted.
szent szûz kirsztus mária
A kérdező hozzászólása: Megtartom a gyereket:)

A barátommal 2hónapja együtt vagyunk és azt hiszem most "becsúszott" vagyis terhes vagyok, de még nem voltam nőgyógyásznál soha. Mire számítsak? Hogy nézi meg terhes vagyok-e és mit tud ajánlani ha nem akarom megtartani?

Legjobb válasz: hát menyi ideje voltatok együtt?a 72 órás tabi még nem jó,ha nem akkor már csak az abortusz van hátra de ha azt aakrod akkor jol gondold meg mert az nem játék...

hát menyi ideje voltatok együtt?a 72 órás tabi még nem jó, ha nem akkor már csak az abortusz van hátra de ha azt aakrod akkor jol gondold meg mert az nem játék...
A doki?Hát alaposan megvizsgál, de elõtte lemondod a problémád aztán vagy visszakell hívni vagy ott helyben kiderül, azt nem tudom.De az abortusz az nem játék az biztos.Nem irigyellek:s
Vegyél be 72órás tabit (ha még lehet), ha nem és már megkellett volna jönnie, akkor elõbb csinálj 1 tesztet.Ha pozitív, irány a nõdoki, ultrahanggal megvizsgál (felnyom "oda" 1 ilyen csövet).És ha tényleg terhes vagy akkor azt hiszem az elsõ öt hét (de ez konkrétan nem biztos h.5)bizonytalan és még elmehet a baba, vagy nem feljõdik.2hét múlva megint ultrahang és addigra elkell döntened mi lesz a baba sorsa, ha nem szeretnéd irány a családügyi, ahol megkapod a papírt h. elvetetheted a babát alapos indoklás esetén.De remélem erre nem kerül sor.
ha nem akrod megtartani akkor védekezni kellett volna, és nem csúszott volna be. ha abortusz lesz akkor azért ne felejtsd el hogy ha neadj isten valami nem ugy jön össze akkor lehet hogy soha többé nem fog becsúszni, még akkor sem amikor bármit megadnál érte..

A barátommal elsők voltunk egymásnak a szexben. Már másfél éve együtt vagyunk, én 17 vagyok, ő 19. Lehetünk együtt örökre ha szeretjük egymást? Mármint nem fog neki hiányozni egy idő után, hogy ő még csak velem szexelt?

Legjobb válasz: nem, általában úgy van,hogy mindig az elsõhoz ragaszkodik az ember. Ha szeret, nem vágyik másra az ágyban, és csak téged akar. szóval csak nyugi:)

nem, általában úgy van, hogy mindig az elsõhoz ragaszkodik az ember. Ha szeret, nem vágyik másra az ágyban, és csak téged akar. szóval csak nyugi:)
Mi több mint 3 éve vagyunk együtt.Én 18 voltam, õ 19 amikor összejöttünk. Barátomnak is én voltam az elsõ. Õ azt mondja, h mi mást kaphatna egy másik csajtól, amit tõlem nem? Nem fog a barátodnak hiányozni szerintem, h ha szeretitek egymást!!
Amenyiben megegyezik az erkölcsi értékrendetek, minden esély megvan, hogy megmaradjatok egymásnak megõrizvén szerelmetek tisztaságát. Sok sikert és boldogságot kivánok nektek!
A szüleim 16 éves koruk óta együtt vannak, lassan 30 éve és õk sem voltak mással soha. Szóval bízz a kapcsolatotokban és a szerelmetkben, emrt ez csak jó lehet.:)
Mi is elsõk voltunk egymásnak a párommal. Már 10éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, és egyikünknek sem hiányzik, hogy nem szexeltünk mással.
ha mindent megadsz es nagyon szeret akko tutira nem fog hianyozni mas.csak idonkent be kell vetni valami uj kalandot poziciot h elvezze es soha ne unja meg. HAJRA;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) megnyugodtam..egyébként szoktunk újítani, ami nagyon tetszik neki...:P de amúgy olyan jó érzés hogy mindeketten egymással voltunk elõször...igaz, hogy sok idõbe tellett mire jutottunk valamire, de megérte...
hát örökre biztos nem lehetek egyutt semmi se tart örökké :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, megnyugtattatok:)
agy együtt maradhattok, de ha valaki szakít, és van pár nõje, aztán összejön az igazival, akkor nem hinném, hogy az elsõt jobban szerette annó, mint most a jelenlegit csak azért, mer az volt az elsõ, elsõ csók elsõ szex szal amíg jártok szeret, fõleg ha olyan beállítottságú, de akinek több párja volt, szinte sose megy vissza az elsõhöz, akkor se ha hosszú ideig voltak együtt, fõleg ha az tini vagy gyerek szerelem volt a páromnak is ilyen volt az elsõ, de ott még suliba jártak, alig találkoztak, meg a csaj megcsalta, bár a párom dobta ki változtak ism ind a ketten de ti hûségesek vagytok, ha tek épes vagy szeretni örökké, akkor õ mért ne lenne rá képes, amig nincs gond addig ne agyalj ilyeneken
A kérdező hozzászólása: köszi, de már 2éve nem vagyok vele :D

Mennyi az esély arra hogy terhes legyek, ha febr. 2-án voltam a barátommal együtt de elszakadt a gumi, csak előváladék mehetett belém (az se biztos) és menstruáció előtt voltam pár nappal, de még nem jött meg, így késik. Lehet azért mert idegeskedek?

Legjobb válasz: A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet,menj el dokihoz.

A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet, menj el dokihoz.
Attól is lehet, hogy idegeskedsz, de a legtöbb nõnek, gondolom nekedi is a két mensi között van a peteérése, de pár nap múlva csinálj egy tesztet vagy menj dokihoz, ha nem jön meg , mert bizony lehet, hogy terhes vagy.
nekem is igy lett a fiam, sõt nekem mellette még a mensim is meg volt.menj dokihoz
Szerintem nem lehetsz terhes, de kíváncsi vagyok hogy mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm akik irtak...én is kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl remélem semmi...és tanulok belõle...mivel még csak 16 éves vagyok...
Nem kell nagyon aggódnod. Legjobb tudomásom szerint a guminak van spermaölõ hatása, tehát 0.1% az esélye, hogy terhes vagy, de azért elõfordulhat. Ha mégsem nyugodtál meg, akkor inkább csinálj tesztet. Sok sikert.
Mert nem tud egyszerre két dologra koncentrálni.
Felizgulsz rá, kívánod a pöpölõjét a nunidba:D
Hát persze...inkább az lenne baj, ha nem így lenne.
A kérdező hozzászólása: és ez normális?
A kérdező hozzászólása: akkor jo köszönöm :DD
dearanyos:D mennyi idõs vagy:D? ez olyan aranyosan bután hangzott:D L/16 mind1 most már ezt is tudod érdemes volt felkelned reggel, látod:)
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!