Találatok a következő kifejezésre: Ha még voltam (833 db)

Oké tudom milyen érzés szerelmesnek lenni, de ha úgy voltam eddig hogy volt barátnőm de akkor nem voltam, vagy ha nem volt barátnőm akkor meg az voltam. Milyen érzés mikor a kettő együtt van?

(21F) mondom barátnőm is volt, viszonylag szép volt de nem tudtam szerelmes lenni belé. Olyan is volt, hogy a csajba voltam szerelmes de ő kikosarazott. Egyáltalán mennyi az esélye ha ilyennek hogy összejöjjön? ( ha jól számolom 6 lányba voltam szerelmes eddig, és 2 barátnőm volt) (szerelem és a párkapcsolat nálam külön volt

Legjobb válasz: nagyon nagyon jó, és élvezetes! :) én bele tudtam szeretni a barátnõimbe. jó is votl egy ideig mindne kapcsolat, de aztán elmult, és jöttek a veszekedések stb stb..:/ minap szakítottunk a barátnõmmel. Szerelmes voltam/vagyok, fontos, és szeretem még mindig. Õ nemtudom hogy érez, aztmondta lezárta, de 2 nap alatt nemtudom hogy tud 1 évet lezárni. szóval amíg bentvagy azon a bizonyos szõnyegen, ami szárnyal kettõtökel, addig nagyon jó, és évezd ki minden egyes percét, mert úgysem fog örökké tartani...:/

nagyon nagyon jó, és élvezetes! :) én bele tudtam szeretni a barátnõimbe. jó is votl egy ideig mindne kapcsolat, de aztán elmult, és jöttek a veszekedések stb stb..:/ minap szakítottunk a barátnõmmel. Szerelmes voltam/vagyok, fontos, és szeretem még mindig. Õ nemtudom hogy érez, aztmondta lezárta, de 2 nap alatt nemtudom hogy tud 1 évet lezárni. szóval amíg bentvagy azon a bizonyos szõnyegen, ami szárnyal kettõtökel, addig nagyon jó, és évezd ki minden egyes percét, mert úgysem fog örökké tartani...:/
A kérdező hozzászólása: Mert nekem egyik volt "plátói" szerelmem kínoz újabban, hogy mértnem teljesült be. Csaj viszont ahol csak tudott kigáncsolt. PLD vonatba még õ dumált többet, megpuszilhattam meg átölelhettem, utána meg fb-n vissza sem jelölt.
Én amikor összejöttem a barátommal, egyáltalán nem voltam szerelmes belé, különösen nagyon nem is tetszett, de pár hét után megszerettem, és azóta is szerelmes vagyok belé, ez már lassan 20 hónapja (és persze õ is így érez), szóval nem kell egybõl feladni, csak mert eleinte nem érzed magad szerelmesnek...
A kérdező hozzászólása: Ja mondjuk vége felé az egyik kapcsolatban kezdtem szerelmes lenni belé dehát :) õvele mondjuk nem akartam szakítani de folyton ordíítozott velem telefonban ha valami nem tetszett neki, pedig mondtam neki hogy milyen vagyok.
Elég tipikus eset. Gondolj csak bele: akivel nem jársz, akit nem ismersz zsigerekig, ott valójában nem a lányba vagy szerelmes, hanem egy ideálba, akit te gyártasz. Aki nem hisztizik, nincsenek feléd elvárásai, nem látod a hibáit, olyannak álmodod meg, amilyennek akarod. Ha összejönnétek, ugyanolyan "valós" lenne, mint azok a lányok, akikkel jártál, és elmúlna a rózsaszín köd is. Amikor úgy érzed, hogy szerelmes vagy, akkor valójában nem az adott nõbe vagy szerelmes, hanem a szerelembe vagy szerelmes, egy ideálba, akit te gyártottál. A "felnõtt" szerelem lényege éppen az, hogy a másik valós személyébe szeretsz bele, abba, amit ténylegesen megismertél, az összes hibájával és erényével együtt. A valós tulajdonságaiba szeretsz bele, és van annyira érdekes és értékes számodra, hogy a hibáival együtt is képes vagy elfogadni, és tenni is a kapcsolatért, a másikért. Az ókori görögben a "filia" szóval jellemezték ezt, ami a teljes testi-lelki-szellemi harmóniát jelöli két ember között. Számomra EZ a szerelem. Amirõl te írsz, az csak rajongás, idealizálás, vonzalom... de nem szerelem.
A kérdező hozzászólása: Ja csak 2 évig majd megpusztultam a vágytól, szerelemtõl hogy mértnem az enyém.
De ha meg a tiéd lett volna, lehet, hogy 2 hónap után vége lett volna, mert alaposan megismered és rájössz, hogy mégsem olyan, mint amilyennek megálmodtad. Ahogy a többivel is volt, akikkel kapcsolatba kerültél... a szerelem az én értelmezésemben az, amikor olyasvalakibe vagy szerelmes, akivel kapcsolatban is képes vagy létezni.

Azt szeretnem kerdezni, hogy ha 72 oras fogamzasgatlot vettem be akkor csak abban az esetben jon meg azonnal a menstruaciom ha terhes voltam vagy ez csak egy mellekhatas, meg sose vetem be es a parom szerint akkor jon meg ha terhes voltam?

Legjobb válasz: Pontosítsunk: ha terhes lettél volna, akkor a tabletta nem segített volna, ez ugyanis csak megelõzésre szolgál. Azért jött meg, mert már megvastagodott a méhfalad, hogy befogadja a magzatot. Tehát nem voltál terhes, de minden bizonnyal teherbe estél volna, ha nem veszed be. Szerencse, hogy bevetted.

Pontosítsunk: ha terhes lettél volna, akkor a tabletta nem segített volna, ez ugyanis csak megelõzésre szolgál. Azért jött meg, mert már megvastagodott a méhfalad, hogy befogadja a magzatot. Tehát nem voltál terhes, de minden bizonnyal teherbe estél volna, ha nem veszed be. Szerencse, hogy bevetted.
Minden esetben erõs vérzés kíséri
A válasz megírásának idõpontja: ma 11:39 Minden esetben? Én is vettem már be 72órásat, és én mégsem véreztem, egy cseppet sem... Nekem hajszál pontosan úgy jött meg, ahogyan egyébként is kellett volna...
11:39 én is vettem már be és nem kísérte vérzés. Ha biológiából egy kicsit otthon vagy, akkor tudod, hogy a menstruációkor a megvastagodott méhnyálkahártya válik le, az vérzik. Ha nincs ami leváljon, akkor nincs vérzés.

Ha még 5 hetes sem voltam és úgy ment el a baba, akkor kell várni az újabb próbálkozással? Pozitív tesztem volt, de még dokinál sem voltam, pénteken mentem volna, de tegnap megjött.

Legjobb válasz: szia mindenképp menj el dokihoz, az hogy megjött talán még nem is azt jelenti, hogy elment a baba,ha meg sajnos tényleg így van akkor is jobb ha lát egy orvos. sok sikert

szia mindenképp menj el dokihoz, az hogy megjött talán még nem is azt jelenti, hogy elment a baba, ha meg sajnos tényleg így van akkor is jobb ha lát egy orvos. sok sikert
Már csak azért is kell, hogy lásson orvos, hogy ha tényleg vetélés volt, kitisztultál-e teljesen.
Futás az orvoshoz mert honnan tudod hogy elment? Az én véleményem az hogy még ma menj orvoshoz , és ezt csupa jó indulattal írom neked de ha tényleg elment ilyen korán akkor nem kell védekeznetek egyetlen hónapig sem mert nyugodtam lehetsz terhes a köv hónapban is mert egy volt kolleganõm volt így ahogy te és neki a doki azt mondta hogy nyugodtam próbálkozhattak tovább mert nagyon pici volt még nem okozott olyan elváltozást a szervezetben ami miatt ki kéne hagynotok egy két hónapot de ha rosszul tudom ne hari , csak a tapasztalatomat írtam le
A kérdező hozzászólása: Sajnos biztos, tegnap a kórházban megnéztek és "üres" voltam. Több infót nem kaptam, mert az ultrahangos nagyon bunkó volt. Ma megyek magándokihoz, remélem õ kedvesebb lesz.
Én is így jártam most pár napja, nálam se találtak babát sajnos :( Nagyon normális, rendes dokim van, és vizsgálat után mondta, hogy hajrá következõ hónap..szóval hogy nem kell várni. Azzal próbált még nyugtatni, hogy a nõk 70-80%-ánál történik ilyen hogy megtermékenyül a petesejt de nem is tudnak róla, mert egy pár napot késik csak a menses, de aztán ugyanúgy megjön, mint máskor. Csak mivel manapság már nagyon érzékeny tesztek is vannak, ezért sokkal hamarabb kiderül, hogy terhesség van, mint régebben. Nem beszélve arról, ha valaki annyira szeretné, mint pl.én is, hogy pár nap késés után már csinálom is a 10es tesztet.:( Sok sikert, mielõbbi babásodást neked! Szia4
Szia, nagyon sajnálom hogy elment a babód de fel a fejjel ahogy ez a kis picike is megfogant úgy megfog foganni a következõ is.

Mi van, ha még mindig szerelmes vagyok abba az emberbe, akibe kb.7 éve voltam?

Már 6 éve másik barátom van, de mindig eszembe jutnak a régi emlékek, és hogy lehet, hogy ő volt az igazi?! Mi van, ha rosszul választottam? Vagy ez csak a szép emlékek miatt van? Volt (van) valaki ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Eleve rossz a jelenlegi kapcsolatod ha ez felmerül ennyi idõ után. Lehet hogy a jelenlegi kapcsolatod konkrétan pocsék csak nem mered magadnak sem beismerni, és most pont az csinálod mint a legtöbb nõ összevissza agyalsz a semmin. Az biztos hogyha a rosszabbat egy jó dologhoz hasonlítod akkor visszasírod a jót... De igazság szerint ezek a érzéseid gondolataid egyedül te tudod õket a helyükre rakni. És igen, voltam ilyen helyzetben, voltam valamim ami jó volt és lecseréltem egy rosszabbra aztán megbántam, de ment az élet tovább a maga útján.

Eleve rossz a jelenlegi kapcsolatod ha ez felmerül ennyi idõ után. Lehet hogy a jelenlegi kapcsolatod konkrétan pocsék csak nem mered magadnak sem beismerni, és most pont az csinálod mint a legtöbb nõ összevissza agyalsz a semmin. Az biztos hogyha a rosszabbat egy jó dologhoz hasonlítod akkor visszasírod a jót... De igazság szerint ezek a érzéseid gondolataid egyedül te tudod õket a helyükre rakni. És igen, voltam ilyen helyzetben, voltam valamim ami jó volt és lecseréltem egy rosszabbra aztán megbántam, de ment az élet tovább a maga útján.
Keresd meg, ha te is kellenél neki akkor próbáljátok meg. Mostani barátoddal sem fair hogy vele vagy ha másra gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Igen, a jelenlegi kapcsolatom siralmas. De te, 2. válaszoló írnál kicsit többet? (ha privibe, az is jó lenne, nem muszáj mindenki elõtt) De még mindig nem vágom, hogy a mostani "szar" kapcsolatom miatt vágyom az elõzõre, vagy mert tényleg szeretem.?(megkeresni nem tudom, vicces és egyben "sorsszerû találkozás volt a miénk, és ugyanúgy "sajnos" viccesen nem tudom most megkeresni)
Nem teljesen értem mirõl kéne többet írjak. A lényeg az, hogy mivel a saját érzelmeiddel sem vagy tisztában honnan kéne nekünk tudni ? Bár valójában fogalmam sincs mivel nem látok beléd és még csak nem is ismerlek, de szerintem arról van szó hogy egyszerûen volt már jobb sorod is párkapcsolat terén, és nehéz idõkben az ember mindig mérlegel. Tudod, régen minden jobb volt. Ez egy közhely ami manapság egyre jobban elterjed. De valójában egy fenét volt jobb. Csak az ember szereti sajnálni magát. Egyszerûen visszasírod a mostani pocsék helyett a régebbit ami jobb volt ennél, ennyi. Persze az sem kizárt hogy még mindig szereted, de tényleg, ha te magad sem tudod akkor senki se fogja. Annyit mindenképp tudok neked tanácsolni, hogy ha a mostani kapcsolatod pocsék akkor ne folytasd nyilván. Ha véget vetsz neki, megeshet tisztábban látod majd az elõzõ szerelmet iránt érzett állítólagos szerelmet is. Én speciel mindig elõre nézek az életben, és neked is ezt javaslom, keress egy új férfit. Közbe rájöttem mire gondoltál. Hasonló volt a helyzet mint itt. Én nem éreztem nagy szerelmet csak azt tudtam hogy nagy hiba volt elhagynom õt. Hülye voltam fontosabbak voltak más dolgok, és ehhez az életvitelhez találtam új párt akkoriban, de ebbõl nem sok jó sült ki. Szóval volt egy rossz döntésem, amit megbántam, de tenni már nem tudtam ellene, így tanultam belõle. A tanulság az, hogy tanuld meg értékelni a jó dolgokat addig amíg tartanak, tudom nehéz, a legtöbben sose jutnak el erre a "szintre".
Ha szeretnéd azt tudnád 100%-ra, itt nem errõl van szó ezt te is tudod. A szerelemben nem kételkedsz, biztos vagy benne, hogy csak õ kell, senki más. Fel sem merülnének benned ilyen gondolatok, mint amiket leírtál, ha igazán szerelmes lennél. Nem vagy tisztában magaddal, ez itt a legnagyobb probléma. Olvass önismereti könyveket.
Szóval akkor hogy is van ez? A régi jót hasonlítod a mostani rosszhoz? Akkor persze, hogy a régire vágysz és õ jut eszedbe! Dobd a mostanit és keress egy hozzád illõ pasit, aki igazán szeret és meghalni is képes lenne érted és akkor majd eszedbe sem fog jutni a régi!

6+6hetes terhes vagyok multhét szerdán voltam dokinál és aztmondta hogy még nincs szívhangja ha még most sincs akkor megindult volna már a vetélés?

pénteken kell vissza mennem.

Legjobb válasz: Ilyenkor még simán elõfordulhat, hogy nincs szívhang. Ne félj, pénteken meg fogod hallani! Tudod, mikor volt tüszõrepedésed? Ha nem, akkor innentõl kezdve az sem biztos, hogy 6+6 vagy, mert lehet hogy most vagy csak pl. 5+6. Nálam így volt, már az elsõ ultrahangon kiderült, hogy majdnem egy héttel késõbb fogant, mint félidõ. Nem is aggódtam, mert eleve hosszabb ciklusaim voltak.

Ilyenkor még simán elõfordulhat, hogy nincs szívhang. Ne félj, pénteken meg fogod hallani! Tudod, mikor volt tüszõrepedésed? Ha nem, akkor innentõl kezdve az sem biztos, hogy 6+6 vagy, mert lehet hogy most vagy csak pl. 5+6. Nálam így volt, már az elsõ ultrahangon kiderült, hogy majdnem egy héttel késõbb fogant, mint félidõ. Nem is aggódtam, mert eleve hosszabb ciklusaim voltak.
Nálam is úgy volt ahogy a 2. válazoló írta. Én is azt hittem, hogy 6 hetes már elmúltam, én is vártam a szívhangot, de kiderült hogy kisebb a babám és még nem volt szívhang. Aztán persze lett. Nyugi, ne idegeskedj.
A kérdező hozzászólása: mégegyszer köszönöm a sok jó biztató szavakat és ma voltam dokinál és 7+2h terhes vagyok és 12 mm es embriót látott ketyegõ szívvel és azt modta hogy szépen fejlõdik a baba.
Gratulálok!!!! boldog babavárást!!!! :)
Én is gratulálok :) )
Hát nem biztos, hogy mindig megindul magától!! de ilyenre mégcsak ne is gondolj! a múlt hét még korai volt..ennyi! pénteken hallanni fogod már/vagy látni a pici szíve dobogását! Nyugi!! a stressz nem tesz jót a babának! Boldog babavárást!
Nyugodj meg, tuti minden rendben van a piciddel!!!!Ne engedd a buta gondolatokat a fejedbe! Én elõször 8 hetesen voltam UH-on, sztk-ban, nagyon rendes volt doki, megmutatta a picit de nem hallottam a szívhangot.Kérdeztem, hogy szívhang már van, erre elmosolyodott, hogy szívhang kezdemény van, csak ez a gép nem olyan modern, meg gondolom le volt halkítva.Mondtam neki, hogy csak azért kérdezem, mert olvastam a neten, hogy ilyenkor már van szívhang, megint elmosolyodott, azt mondta ne olvassam a netet, mert nagyon össze fog zavarni és csak aggódni fogok butaságok miatt, minden rendben. Lényeg a lényeg, hogy elõször kb 18.-20. hét környéken hallottam a pici szívverését, a védõnõnél, mert a kötelezõkön soha nem volt felhangosítva a gép.Azt láttam a monitoron, hogy ver a szíve, csak nem hallottam.Szóval ne izgulj, tuti minden oké, rendben fejlõdik a picikéd:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Szia! Gratula! Én is így voltam, csak 7+3hetesen hallottuk a szívhangot, már el akarták venni, de nem hagytam.Elküldtek uh-ra és semmi baja nem volt a picinek.Most meg már több mint 2kg-os a kislányom.:) 32+5hetes kismama

Ha még soha életemben nem voltam influenzás, akkor veszélyesebb rám ez az új vírus? Nem tudom hogy reagálna a szervezetem, sem az oltásra, sem a betegségre.

Nem oltattam még, és nem tudom mit csináljak.

Legjobb válasz: én sem voltam még soha életemben influenzás, de most kb 2 héttel ezelõtt igen, ami 1 hétig tartott 39fokos láz izomfájdalom és minden más. Nem kaptam meg az oltást, átvészeltem a betegséget. ma már nincs semmi bajom

én sem voltam még soha életemben influenzás, de most kb 2 héttel ezelõtt igen, ami 1 hétig tartott 39fokos láz izomfájdalom és minden más. Nem kaptam meg az oltást, átvészeltem a betegséget. ma már nincs semmi bajom
londonba élek, azt mondták az orvosok hogy több mint valószinû h h1n1, de nem nagyon vették komolyan, és én ugy érzem h ez egy szimpla virus nem h1n1 volt. a lényeg hogy szerintem nyugodj meg ha elkapod akkor te is átvészeled mint én ha nem oltatod be magad akkor is
A kérdező hozzászólása: Értem. És ez az új influenza volt?
Ha erõs az immunrendszered, akkor semmi komoly bajod nem lesz, mivel ezt a vírus törzset még mi (nem beoltottak) sem ismerjük, így ez a mi immunrendszerünknek is új lesz, de így tanul és legközelebb fel fogja ismerni idõben.

Ha már voltam terhes és most az a gyanúm, hogy megint az vagyok, akkor ugyanazokat a tüneteket kellene produkálnom? Vagy létezik olyan, hogy az egyik terhességnél feszül a mell és sokat alszom, a másiknál meg mondjuk semmi tünet nincs?

Még van pár napom a nemvártig, csak elméletben kérdezem.

Legjobb válasz: Nem kell ugyanolyannak lennie a tüneteknek, tényleg igaz, hogy minden terhesség más még egy azon nõ esetében is. Én már 4x voltam terhes, de csak két gyermekünk született meg, a másik kettõt elvesztettük. Azt vettem észre, hogy minden terhességnél egyre erõteljesebben érzem a tüneteket (vagy már tudom mit kell figyelni (?) A peteérésemkor is intenzívebbek a tünetek és a mensieim is erõsebbek. Tehát simán lehet úgy, hogy egyiknél sok tünet van, másiknál kevesebb vagy más.

Nem kell ugyanolyannak lennie a tüneteknek, tényleg igaz, hogy minden terhesség más még egy azon nõ esetében is. Én már 4x voltam terhes, de csak két gyermekünk született meg, a másik kettõt elvesztettük. Azt vettem észre, hogy minden terhességnél egyre erõteljesebben érzem a tüneteket (vagy már tudom mit kell figyelni (?) A peteérésemkor is intenzívebbek a tünetek és a mensieim is erõsebbek. Tehát simán lehet úgy, hogy egyiknél sok tünet van, másiknál kevesebb vagy más.
Pár nappal a nem várt elõtt egyébként sem lehet teljes bizonyossággal megítélni a tüneteket. Az sem törvényszerû, hogy a tünetek azonosak legyenek. Nekem az egyik a nem várt körül vérezgetõs volt, a másiknál egyetlen csepp vérzésem volt.

Az nagy gond ha még nem voltam bárányhimlős vagy muszáj mindenkinek az lenni? 14/L

Legjobb válasz: Még én sem voltam bárányhimlõs.Nem tudom,engem is érdekel a válasz.

Még én sem voltam bárányhimlõs.Nem tudom, engem is érdekel a válasz.
Nem, nem gond. Max. annyi, hogy ha felnõttként kapod el, akkor jobban megvisel, mint kisgyerekként. Ami valóban gáz lehet, az a rubeoa, azaz a rózsahimlõ, az is csak a terhes nõk elsõ trimeszterében (de ott aztán nagyon!). Van ellene védõoltás ma már.
Úgy van, ahogy a 2. válaszoló írta. Amúgy én is csak 16 évesen lettem bárányhimlõs, más ilyen betegségem nem is volt. 22/N
Én most vagyok bárányhimlõs.Egyik ismerõsöm 20 évesen lett az és majdnem belehalt. Minél idõsebb vagy annál rosszabb a betegség.

Miért baj ha 9 hetes kisfiam makkegészséges? Voltunk tanácsadáson és 2 anyuka is mindta hogy nem tudja mi van a gyerekemmel, mert az övék anno ilyen idős korukra már minimum egyszer meg voltak fázva, vagy a köldökükkel volt gond vagy hasfájós volt.

Tényleg ennyire irigyek egyes anyukák?Ahelyett hogy elgondolkoznának rajta hogy vajon az övék miért beteg? Nem állítom hogy szuper anya vagyok!S?t!!! De nincs 30fok a lakásban, nem fürdetek 35-ben, nem volt hónapokig bezárva a gyerek a lakásba(volt leveg?ztetve).Az id?höz öltöztetem, nem ahhoz hogy na még ez a 8cm vastag polár overál még 1 hétig rámegy úgyhogy ráadom. Tényleg jó lenne ha már elkapott volna egy kisebb bacit? Ne értsetek félre!Isten ments, hogy valahogy megbetegítsem a kincsemet, csak valahol rosszul esett ahogy nekem támadtak.

Legjobb válasz: Aki neked támadt ezért, az valószínûleg irigy. Ne foglalkozz velük, fölöslegesen ne idegesítsd magad buta emberek miatt. Az én lányom 4,5 hós, egyszer volt hõemelkedése egy szuri után, és ennyi. Mivel nem beteg a gyereked, ez bizonyítja, hogy jól csinálod. És csak ez számít, a buta irigyek meg hadd fortyogjanak.

Aki neked támadt ezért, az valószínûleg irigy. Ne foglalkozz velük, fölöslegesen ne idegesítsd magad buta emberek miatt. Az én lányom 4, 5 hós, egyszer volt hõemelkedése egy szuri után, és ennyi. Mivel nem beteg a gyereked, ez bizonyítja, hogy jól csinálod. És csak ez számít, a buta irigyek meg hadd fortyogjanak.
Akkor ezek az anyukák sikítófrászt kaptak volna az én fiamtól, aki másfél éves koráig egyszer sem volt beteg, orvost csak a tanácsadáson látott, meg amikor 9 hónaposan a nyelvfékjét bemetszették (de ugye ez nem betegség volt). Másfél évesen volt elõször náthás. Pedig sose volt agyonöltöztetve, buszoztunk is már pár hetes korától, mert autó nincs, vittem vásárolni is, mert máshogy nem tudtam megoldani, stb. szóval nem volt agyon féltve, sõt, nálunk kutya is van a lakásban (ami a védõnõ szerint potenciális betegségforrás), stb, stb. Másfél évesen volt elõször náthás, meg két évesen mégegyszer. Most bölcsis, itt elkap ezt-azt, de komolyabb baja sose volt, maximum köhögés, orrfolyás, ha beteg is, láza elvétve szokott lenni.
Miénk is jóval elmúlt már egy éves mikorra lett egy enyhe köhögése, de akkor már az egész család dögrováson volt. :)
Nálunk a védõnõ csodálkozott rá, hogy 8 hónaposan még nem volt beteg a kislányom.
A fiam most 4 éves. 1, 5 évessen volt az elsö nátha. 2 évessen kapott elöször antibiotikomot. Azota még 2x. Mondták majd ha közösségbe megy mindent elkap és állandóan beteg lesz. Ez sem igaz 1 éve jár már és nem beteges. LEKOPOGOM.
Minek foglalkozol ezzel? A tiéd nem beteg, és kész. Inkább örülj neki. Az én gyerekem is 1 éves koráig nem volt beteg, akkor is csak azért, mert abbahagytuk a szopit, és picit megfázott. Amúgy hogy lett volna hónapokig bezárva egy 9 hetes baba? :)
Ne foglalkozz velük. Az én fiam sem volt még beteg, még csak hõemelkedése sem volt, még oltások után sem. 6 hónapos, vidám, érdeklõdõ, játékos fiúcska. Én is kivittem már 2 hetes korában, pedig október eleje volt, de még nem volt az a hideg, úgyhogy sétáltunk 25-30 percet naponta. J.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem az én babám volt 9 hetes létére hónapokig bezárva.Az egyik anyuka gyereke 1, 5 éves, a másiké 8 hónapos.
15 hónapos a gyerekem, még nem volt beteg, a hasa se fájt soha, és a köldöke is rendben volt.
Az én fiam is makkegészséges hálistennek. 2 és fél éves, most 2 hete volt elõször beteg, elkaptuk ezt a f.sós-hányós szörnyûséget, de én is meg az apja is "dögrováson" voltunk napokig. Én is vittem mindenfelé, sose sterilizáltam agyon, és mindig is inkább alulöltöztetõs voltam (másokhoz képest). Nem tudom veletek történt e ilyen, de engem meg foylton arról akartak meggyõzni más anyukák, hogy nehogy azt higgyem, hogy az anyatejes táplálással függ össze, hogy nem beteg, hanem egyszerüen csak szerencsés vagyok, hogy nem beteges és milyen jó nekem h ezt dobta a gép... :// Pedig sose így beszéltem a betegségrõl, hogy hát igen, CSAK anyatejes (mellveregetés) és EZÉRT nem beteg sose.
Szia! Ne törõdj vele/ velük.Inkább légy büszke arra, hogy te valamit jól csinálsz vagy egyszerûen jól lett összerakva a gyerek.Nekem is állandóan mondogatják, hogy hogy lehet még sosem olt beteg a lányom.És?Õ egy stramm kis csaj.Most volt egy kis hasmenés.6 hónapos.Egyszerû diétával meg lett oldva.A hangulata és az étvágya mit sem változott.Különben meg én hoztam valahogy haza, már az egész családon végig ment.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hogy válaszoltatok! Ami az anyatejes táplálást illeti, talán ha 3 hétig volt tejem és mivel elég nehezen indult meg is, nem volt hajlandó szopni.Akármit szedtem, hiába fejtem, praktikáztam már nagyon rég nem kap.Remélem hogy "rám üt" majd betegség terén, mert évente 1*-r ha elkap egy orrfolyás.Bár az is nyáron.De remélem hogy még nagyon sokáig nem fog elkapni semmit. Sok erõt, egészséget kívánok mindnyájunknak!!!
nem befolyásolja.
Nyugi, ilyenkor a baba még nincs kapcsolatban az anya szervezetével, egészen kb a kimaradó vérzésig. Egy szimla felfázás nem árt neki, ha ott van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!