Találatok a következő kifejezésre: Ha még vetéltem (2 db)

Ha még nem vetéltem el, de az uh-on már nem látszik a petezsák, akkor lehetséges, hogy még megtapad a méhemben?

vasárnap, és hétf? barnázás, keddt?l vérzek, de nem nagyon, bár már élénkpiros, de kevés. Hétf?n még rendbe volt minden, csütörtökön nem látta a petezsákot a doki, de nem küldött kórházba, mert még nem vetéltem el. Lehetséges az is hogy lassan kiürül a méhem, és nem is kell kórházba mennem, mert a doki azt mondta majd hétf?n megnézi uh-n, hogy nincs e valami a méhembe, és akkor nem kell hogy beavatkozzanak. Történt valakivel hasonló??

Legjobb válasz: Nagyon sajnalom, ami keresztulmesz :( Sajnos ilyenkor csak ezt tudjak mondani, pihi es varni kell, h kideruljon, van-e meg baba. Gondold el, nem kuldhetnek kaparasra, hiszen lehet, h a baba a vertol ne mlatszik, ilyesmi. Hetfon remelem, minden kiderul!

Nagyon sajnalom, ami keresztulmesz :( Sajnos ilyenkor csak ezt tudjak mondani, pihi es varni kell, h kideruljon, van-e meg baba. Gondold el, nem kuldhetnek kaparasra, hiszen lehet, h a baba a vertol ne mlatszik, ilyesmi. Hetfon remelem, minden kiderul!
Teljesen igaza van az elõttem szólónak. Nem jó jelek ezek, de még van remény ha a doki nem akart azonnal mûteni.

2hete vetéltem el sajnos, nagyon vártuk már ezt a babot. Ha csak egy normális mensit várok meg és utánna ujra probálkozunk abbol baj lehet? Vagy várjunk még?

7hetesen ment el,de én azota is szedem a vitaminokat.Hogy ne legyen hiány a következönél,vagy ez hülyeség..

Legjobb válasz: Szia! Én hat és fél hetesen vetéltem el, és egy menstruáció után teherbe estem, és eddig semmi bajunk.Most vagyunk 12 hetesek. Ugyanakkor azt is gondold végi, mi van ha mégse jön össze, egy második vetélést már sokkal nagyobb kudarcként él meg az ember. Mindenesetre, mi rögtön próbálkoztunk, és nem bántam meg! Szurkolok neked!!!

Szia! Én hat és fél hetesen vetéltem el, és egy menstruáció után teherbe estem, és eddig semmi bajunk.Most vagyunk 12 hetesek. Ugyanakkor azt is gondold végi, mi van ha mégse jön össze, egy második vetélést már sokkal nagyobb kudarcként él meg az ember. Mindenesetre, mi rögtön próbálkoztunk, és nem bántam meg! Szurkolok neked!!!
Jól teszed, hogy szeded a vitaminokat. De szerintem érdemes kivárnod a 3 hónapot, hogy regenerálódjon a méhed.
szerintem nem lehet baj de lehet jöbb lenne ha várnál még egyett hogy rendben legyen minden. Igyál palástfü taát hogy jobban megtapadjon. Minden jót kivánok!
nekem 10hetesen halt el a babám januárban nekem 6 honapot mondtak hogy várjunk, de végul megbeszéltem a dokival hogy menjunk már egy kicsit lentebb a honapokal4-5 honapra májusba probálkoztunk ujra és elsöre sikerült most 21 hetes vagyok, szerintem várj legalább 3 honapot mert csak kell a méhednek is regenerálodni aztán meg ha baj lesz netán magad hibáztatod hogy nem vártál még egy kicsit,
Szia!! Én is elvetéltem tavaly novemberben. Nekem azt mondta a dokim, hogy mihelyst van egy normális mensim, utána már lehet próbálkoznik! Mondanom sem kell, hogy csak a 2. mensi után sikerült, de a szervezeted tudja, mikor lehetsz újból terhes. Ha még nem áll készen rá, akkor nem leszel az! Szerintem csak próbálkozzatok, de akard görcsösen, mert úgy nem fog menni!! (amúgy a tesóm, és köztem 11 hónap van...-számolj csak utána!!!..) Sok sikert, és kitartást kívánok neked!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a gyors és okos válaszokat, remélem hamarosan ujra terhes leszek.
Szia! Velem egy hete történt hasonló, nekem missed ab-om volt. A doki 4 hónapot mondott. Én elõtte a Gravidát szedtem, most leálltam vele, de igazából csak azért, hogy ne emlékeztessen minden reggel a bébire. Helyette viszont Supradynt szedek meg C-vitamint. Mi úgy tervezzük, hogy amennyiben helyreáll rendesen a ciklusom, akkor novemberben elkezdem újra szedni vagy az Eleviet vagy a Gravidát, és januártól újra próbálkozunk. Új év, új esély... És most érzem, hogy minden rendeben lesz! Már most próbálok így hozzáállni. Szóval szerintem ha Ti nem is tudtok 3-4 hónapot várni, de kettõt legalább kellene, az 1 az kevés. Tudom, hogy nagyon nehéz, nekünk is lassan telnek a napok, de gondolj arra, hogy "készülõdik" már a Ti babátok is, csak egy kicsit várat még Titeket, de itt lesz ha eljön az Õ ideje!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!