Találatok a következő kifejezésre: Ha még vagyunk házasok a (21 db)

Milyen támogatások járnak nekünk, ha 8hónapja vagyunk házasok, van 1 (3hónapos) babánk, férjem még nem magyar állampolgár, itt él van munkahelye, és házat szeretnénk venni? ! Mik a lehetőségeink és hol igényelhetjük? Még semmit sem vettünk igénybe.

Legjobb válasz: családi potlék mindenképpen. neked ha gyesen, gyeden vagy akkor az. a szocpol jár szerintem nektek is a szocpol feltételeivel. (egy gyerek és kérdés új vagy használt lakás) más nem hinném.

családi potlék mindenképpen. neked ha gyesen, gyeden vagy akkor az. a szocpol jár szerintem nektek is a szocpol feltételeivel. (egy gyerek és kérdés új vagy használt lakás) más nem hinném.

Hogy leszek képes szülni, ha még a szex is fáj? ! 2, 5 éve vagyunk házasok a férjemmel, de még mindig nagyon fáj és feszít a hüvelyem, amikor szeretkezünk.

Sosincs hüvelyi orgazmusom, néha picit még vérzek is utána. Mit tegyek? Persze, a doki csk annyit bírt mondani, hogy lazulj el jobban, stb. aha.

Legjobb válasz: Nem vagy száraz?? Síkosító,a fe´rjed kényeztessen többet elötte.... a szülés mindenképpen menni fog.Ìgy vagy úgy a baba kibújik.Vannak fájdalomcsillapítók. 24 hós,36 hetes km.

Nem vagy száraz?? Síkosító, a fe´rjed kényeztessen többet elötte.... a szülés mindenképpen menni fog.Ìgy vagy úgy a baba kibújik.Vannak fájdalomcsillapítók. 24 hós, 36 hetes km.
Menj el egy másik orvoshoz, mert ez egy létezõ "betegség". Azaz nem vagy beteg, de kezelni kell, ha valaki "túl" szûk, ha másnem a pszichológiai hátterét. Hülye doki basszus hogy lehet ilyet mondani??!! Nem tudom merre laksz, de szerintem kezdj begyûjteni olyan orvosokat, akiket mások jó szivvel ajánlanak, és oda menj el. Addig is itt egy kis olvasgatnivaló: http://www.korutiorvosicentrum.hu/nogyogyaszat/vulvodynia Sok sikert!
Elõzõ voltam, ne haragudj, nem olvastam el a kommenteket, látom már "elavult" az ötletem. Kivéve azt, hogy kicsit megvédtem a dokit :-)
Szerintem azért ne hülyézzük le az orvost, mert igaza lehet. Valószínûleg meg akart nyugtatni, hogy semmi szervi bajod nincs, hanem a gond az, hogy nem tudsz ellazulni. Szerintem nem az õ hatásköre ebben segíteni, hanem egy szexuálpszichológusé. (Létezik olyan, hogy vaginizmus, vagy most nem jut eszembe a másik hasonló problémának a megnevezése. De ha erre a szóra rákeresel, egyéb szex.problémákról is lehet olvasni)
és kívánod a férjed?mert attól is lehet
Bocsánat, hogy ezt kérdezem, de a leírtak alapján felmerült bennem, nem lehet, hogy ne te vagy túlságosan szûk, hanem a férjed 'túl nagy'? Nem személyeskedni akarok, csak ha tényleg ennyire figyelmes és kedves és használtok sikosítót is, akkor ez is elõfordulhat mint lehetséges ok. (én találkoztam már olyan "vastag" pénisszel, ami már nem volt "kényelmes", fõleg elöl nem, mert a töve felé egyre vastagabb volt - és hát az esik kívülre , ugye...) Csak ahogy leírtad, eszembe jutott ez a tapasztalatom. Sajnos ilyenkor nincs mit tenni, õ ekkora, te sem leszel tágabb... a Kegel gyakorlatok tényleg nagyon jók, amiket mások leírtak, ha mégsem errõl lenne szó.
A kérdező hozzászólása: Ok, a dokis dologban köszi, hogy megnyugtattatok. Egyébként csiklói orgazmus mindig van, a férjem ez soha ki nem hagyná, és már egy jó ideje használunk sikosítót, már az elõjáték alatt is. A behatolás eleje fáj csak, de az mindig, és nem picit, aztán, amikor már beljebb van, ott nem feszít úgy, mintha ott már tágabb lennék, csak a "bejáratnál" nem. A vaginizmusról olvastam már korábban is, egy éve candidám volt a méhszájamon, akkor vagy fél évig egyáltalán nem is szeretkeztünk, de annak már vége, teljesen tünetmentes vagyok. Pszichológushoz meg tutira nem akarok menni...
Nekem sincs soha hüvelyi orgazmusom. És képzeld, mi vagyunk többségben: a nõk 90%-nak nincs hüvelyi orgazmusa. De ez SEMMILYEN összefüggésben nincs azzal, hogyan vagy képes tágulni szülés közben. Szerintem is válts dokit. Ez a mostani egy hülye. A fájdalmas közösülésnek - latin neve dyspareunia - mindig van kiváltó oka: pl vaginizmus, vagy hüvelygyulladás. (Nekem vaginizmus volt.) Hülye tanács, hogy lazulj el jobban - ha akarattal el tudnád lazítanni, már rég laza lennél, nem igaz? Olvasd el ezt az oldalt: http://vaginizmus.hu Lehet, hogy rád illik, lehet, hogy nem. Mindenesetre az ott leírt Kegel-gyakorlatokat mindenképpen javaslom, hogy rendszeresen végezd, ugyanis segít a hüvelyizmok tudatos használatában (megfeszítés, ellazítás), nagy hasznát veszed szex közben és szülés közben is, és hüvelyi szülés után gyorsabban regenerálódsz. Ja, és legyen SOKKAL hosszabb az elõjáték, legyen csiklói orgazmusod, mielõtt a férjed behatol, és használjatok síkosítót BÕSÉGESEN. Jó minõségû síkosítót. Jó próbálkozásokat! :-)
Szerintem is mindenképpen menj el másik orvoshoz, mert azért jó lenne fényt deríteni az okára. Egyébként nekem a tamponnal van gondom. Nem tudom miért de ha az bennem van nem érzem túl jól magam. Viszont nekem a szex nem fáj. A szülés meg sajnos így is meg úgy is nagyon fáj. :S
ezzel nekem is problémám volt, van.mégis megszületett a lányom.császáros volt, nem tágultam semmit.de hogy ez a 2 dolog összefüggésbe hozható-e azt nem tudom.
Szia! Ha babát szeretnél, akkor ne használj normál sikosítókat, mert mindenhol azt olvastam, hogy akadályozzák a teherbeesést. Én most rendeltem meg a patikában a PRE-SEED termékenységet elõsegítõ sikosítót. Elég drága, de remélem meg fogja érni az árát.

Ha nem vagyunk házasok, nem keresztelik meg a kisfiunkat?

Muszáj a templomban vagy kérhetjük a Parókián is-a gyorsaság miatt? Vidéken lakunk és nem volt egyértelm? a pap magyarázata!

Legjobb válasz: 22:49 - 2. válaszoló vagyok, katolikus, nálunk atya túl a 70. életévén nem utasít vissza keresztelést, nem köti házasság feltételéhez. Év végén a hálaadó misén mindig felolvassa, hogy abban az évben hányan kötöttek házasságot, hány temetés volt, hány keresztelõ volt, ebbõl mennyi volt egyházi házasságból, polgári kötésbõl vagy akár ezek nélkül... stb. Egyházjogban sincs erre megkötés. Tehát katolikusoknál is csak az problémázik, aki kukacoskodni akar.

22:49 - 2. válaszoló vagyok, katolikus, nálunk atya túl a 70. életévén nem utasít vissza keresztelést, nem köti házasság feltételéhez. Év végén a hálaadó misén mindig felolvassa, hogy abban az évben hányan kötöttek házasságot, hány temetés volt, hány keresztelõ volt, ebbõl mennyi volt egyházi házasságból, polgári kötésbõl vagy akár ezek nélkül... stb. Egyházjogban sincs erre megkötés. Tehát katolikusoknál is csak az problémázik, aki kukacoskodni akar.
Katolikusoknál független a gyerek keresztelése attól, hogy a szülõk házasok-e, egyedülálló nõ szülte, vagy talált gyerek. A gyerek keresztelése a fontos, nem a felmenõi.
Mi evangélikusok vagyunk, a fiamat minden szó nélkül megkeresztelték, pedig nem hogy házas nem vagyok, de egyáltalán nem vagyunk együtt az apával. Mondjuk engem a lelkész kiskorom óta ismer, hozzá jártam hittanra anno :) De nyilván ha nem ismerne, akkor is így lett volna.
Azért is lenne értelmetlen házassághoz kötni, mert akkor mi lenne azokkal, akik pl. nemi erõszak következményeként jönnek a világra? A gyerek nem tehet arról, amit a szülei tesznek vagy nem tesznek.
Nincs ilyen kikötés, megkeresztelhetik anélkül is, hogy ti házasok lennétek, max. mond egy ejnye-bejnyét. Én nem hallottam még parókián keresztelésrõl, de végülis nem kizárt, ha rugalmas a pap.
Reformatus templomba megkeresztelik, ott nem csinalnak problemat. A katolikusoknal nem tudom, hogy is van ez!?
Az elso vagyok! Mi sem voltunk hazasok, sot nem is kerdeztek amikor kereszteluk a kislanyunkat, "refinel"
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: hát én is így gondolom, de nagyon felidegesített...
A kérdező hozzászólása: Hát sajna pont a refi pap "prédikált" ilyeneket...
katolikusoknal ez ember függö.... engem annak idejen nem akartam megkeresztelni (21 eve mar :) ), mert a szüleimnek nem volt TEMPLOMI esküvöjük. Ez volt a Batthany teren, de a Pasareti treen meg siman megkereszteltek. Most az unokaöcsemnel az egyik pap egy kis zsebpenzert megkereszteli, a masik nem hajlando, a harmadik meg igen, penz nelkül..... nem egyszerü...
07:54 - Hát aki akadékoskodik, az nem ismeri az egyházjogot, vagy csak vissza akar élni azzal, hogy a hívek nem ismerik az egyházjogot. Nincs kikötés, és nem zsebpénz kérdése kéne, hogy legyen a keresztelés. Jézus se zárt ki valakit a körébõl, csak azért, mert a szülei mittudomén milyenek voltak. Sõt. Ezt szívesen az orra alá dörgölném pár akadékoskodó papnak. Inkubátorban hagyott csecsemõket se keresztelnének meg ennyi erõvel, mert nem tudják visszakövetni, hogy a szüleik hogy éltek? Butaság.
07:54 vagyok... abszolut igazad van, pontosan en is ezt mondtam növeeremnek, hogy nekik miert nem az a lenyeg, hogy egy "eltevedt baranyt" a soraikban tudjanak??? Ha a hitet veszem alapul, akkor ez bennem elegge visszas erzeseket kelt...
20:51 - A hit az alap, van olyan pap, aki ezt tudja, és van, aki már elfelejtette. :-) Én ismerek jófej papokat, fiatalt is idõset is. Tudok ellenpéldákat is, de nem befolyásol, mert tudom, hogy van még, aki a hit szerint végzi a pásztorkodást, és õk reményt kell, hogy adjanak, hogy nincs még veszve semmi. :-)

Ha még nem vagyunk házasok a párommal, mit kell csinálni hogy a babám az apuka nevét kapja?

Legjobb válasz: mi is így vagyunk.apasági nyilatkozatot kell tenni, a védõnõ segíteni fog, kérdezd meg . boldog babavárást

mi is így vagyunk.apasági nyilatkozatot kell tenni, a védõnõ segíteni fog, kérdezd meg . boldog babavárást
Szia! Felénk ez úgy zajlik, hogy nekem kell a helyi Okmányirodába kérni egy hajadonsági nyilatkozatot. És ezzel a papírral kellett bemennünk a Gyámhivatalba és ott elintézték a papírokat kb. 10 perc. Aztán 1 héten belül postán kiküldték.
Szia! Nálunk a védõnõ állít ki egy igazolást a terhességrõl, és a szülés várható idõpontjáról. Azzal valamint a személyi igazolvánnyal kell elmenni a gyámhivatalba, ahol nálunk azonnal kiállítják az apasági nyilatkozatot kb. 15 perc alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Boldog babavárást! Jó egészséget!
ja, a kórházban szülés után is lehet apaságit tenni, vagy amikor az anyakönyvet kiállítják
Nekem a nõgyógyásztól kellett kérnem igazolást a terhességrõl.Ráírta a fogantatás feltételezett idõpontját és a szülés várható idõpontját.Elmentem az anyakönyyvezetõhöz, vittem apát:) , kiskönyvet, személyit, igazolást.
Szia! Mi nemrég, a 26.terhességi héten készítettünk teljes hatályú apai elismerõ nyilatkozatot, a lakhely szerint illetékes anyakönyvvezetõnél(telefonon kértem idõpontot) Elõzõleg a nõgyógyászom kiállított egy igazolást a terhességemrõl, és a szülés várható idõpontjáról-ezt kellett vinni+személyi+lakcímkártya - A párodé is, és neki is személyesen meg kell jelenni. Mi azért tartottuk fontosnak, mert azt szeretnénk, ha a pici mindkettõnk vezetéknevét viselné.Apáét elõre, utána az enyémet kötõjellel.

Át lehet-e íratni a nevemet X-né Y Z-ről csak simán Y Z-re, ha még ugyanúgy házas vagyok?

Vagy bet?k helyett pl: Kisné Szabó Éváról csak Szabó Évára?

Legjobb válasz: szerintem biztos lehet mert nem kötelezõ felvenni a párd nevét. az nem fordult meg a fejedben h pl kis éva legyél? az is rövid és tömör és mégis férjes neved marad

szerintem biztos lehet mert nem kötelezõ felvenni a párd nevét. az nem fordult meg a fejedben h pl kis éva legyél? az is rövid és tömör és mégis férjes neved marad
A kérdező hozzászólása: Köszi, közben megtaláltam a jogszabályt is hozzá.

El akarok válni! Van egy lakásom. Amit még jóval házasságunk előtt vett édesanyám éve vagyunk házasok! . A lakás az én nevemen van! Senkivel se közös tulajdon, de párom azt szeretné ha fele az Õvé lenne. Jár neki a fele?

Már kérdezgettem itt ott azt mondták ebb?l nem jár neki semmi!

Legjobb válasz: Ha a lakás már az esküvö elött megvolt és ezt bizonyitani tudod, akkor az a tied, amit viszont a házasság alatt ráköltöttetek (renoválás, kölcsöntörlesztés) az a része közös. A párodnak csak a házasság alatti érteknövekedés fele jár, más nem.

Ha a lakás már az esküvö elött megvolt és ezt bizonyitani tudod, akkor az a tied, amit viszont a házasság alatt ráköltöttetek (renoválás, kölcsöntörlesztés) az a része közös. A párodnak csak a házasság alatti érteknövekedés fele jár, más nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tudom bizonyítani persze hisz ott a papir!Adás vétel! 4 éve vagyunk házasok!
legyél nyugodt, abszolút semmi nem jár neki. max. amit az elsõ válaszoló írt (ha költöttetek a lakásra, annak a fele).
Nem jár neki a lakásod fele. Az elsõ válaszoló jól írta, amit ráköltöttetek az közös. Gondolom azt szeretnéd, hogy költözzön el, így viszont neked kell majd kifizetned õt. A bíróság majd a vagyonmegosztásnál eldönti, hogy a férjednek mennyi jár. Ne hagyd magad, legyél ügyes!
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a férj!!Én akarok válni, nem mindig a nõk akarnak!
max a szája járhat. nagy ívben röhögd ki a csávót... nem tudom ezt honnan veszi, de nem lehet nagy zseni... ha az én párom ilyesmit még csak gondolna is, sztem nagyon szépen elküldeném a búsba!!! mégis mit képzel, hogy azt majd lenyúlja, amiért a szüleid dolgoztak meg??? apám is próbálkozott hasonlóval anno, elegánsan el lett hajtva a piiicsaba...
A kérdező hozzászólása: A FÉRJ én vagyok mint irtam!!! A nõ olyan popsi hülye!
Tékitízi, akkor is ugyan az vonatkozik Rád, ha Te a férj vagy :) (A többiek azért gondolták, hogy nõ vagy, mert nagyobb számban írnak nõk ilyeneket és nem írtad a kérdésed mellé. Akik már a plusz kommented után írtak, szerintem azok sem olvasták még csak utána.)

Az bűn, ha mondjuk még nem vagyok házas, de elmegyek egy randira, ami nagyon jó, és beleszeretek abba, akivel randizom, és átjön a randi után a házamba, és ott is elvagyunk, és szeretkezünk egyet?

Válaszotokat el?re is Köszönöm!

Legjobb válasz: Elsõ randin "beleszeretsz" abba akivel találkozol? Viccelsz? Max megkívánod. De ha a kettõt összekevered, akkor egyelõre bármiféle kapcsolat bûn önmagad ellen. Ha nem vagy házas de párkapcsolatban élsz, akkor nem bûn, ha belátod, hogy ezek szerint a korábbi párkapcsolatod fabatkát sem ér és szakítasz. Ha a vallási oldalát kérdezed, hogy bûn-e a házasság elõtti szex, akkor egyértelmû a válaszom: NEM BÛN!

Elsõ randin "beleszeretsz" abba akivel találkozol? Viccelsz? Max megkívánod. De ha a kettõt összekevered, akkor egyelõre bármiféle kapcsolat bûn önmagad ellen. Ha nem vagy házas de párkapcsolatban élsz, akkor nem bûn, ha belátod, hogy ezek szerint a korábbi párkapcsolatod fabatkát sem ér és szakítasz. Ha a vallási oldalát kérdezed, hogy bûn-e a házasság elõtti szex, akkor egyértelmû a válaszom: NEM BÛN!
Ha nincs állandó partnered miért lenne bûn?
Kérdésedbõl arra következtetek, hogy neveltetésed tetette fel veled a kérdést. TAlán a vallás, talán csak az erkölcs. Manapság már szinte semmi nem bûn, mindenki maga válogatja meg, hogy mi az õ saját értékítélete. VAn aki ezt megteszi, van aki nem. Elsõ alkalommal és sem szexelek senkiel, meg kell ismernem a másikat, meg kell szeretnem, és ez nem megy egyik pillanatról a másikra. TAlálkozzatok, járjatok, ismerkedjete, és ha biztosak vagytok a közös vonzalomban, jöhet a szex is. TAláld meg saját magad a saját magad értékítéletével, és élj aszerint.
Ez nem bûn. Ez két egészséges ember, egymásra találása. Akkor is szép, hakésõbb nem lesz szerelem belõle.
Ez magaddal szemben lehet... nem bûn, hanem hanyagság. Elsõ találkozásnál ilyet még nem lehet megítélni. Adj erre idõt és alkalmat: legyél vele sokat, különbözõ programokban. De ne a szex legyen az elsõ.

Miért van az, hogy a 25 év felettiek egyre ritkábban mennek ki bulizni vagy kirándulni, még a legolcsóbb vagy ingyenes helyekre-alkalmakra is? Ha komolyabb párjuk van vagy házasok akkor egyre többen nyugdíjas életmódot élnek a fiatalok közül. Miért?

Úgy emlékszem, hogy szüleim 30 fölött nem voltak ennyire elszigetelve, mindig mentek valahova és vittek minket is persze, akár biciklivel is kirándulni, mozogni, strandolni és az ő barátaik is jöttek.

Legjobb válasz: Ezt mire alapozod, hogy így van? Én 22 éves vagyok, de a párom 27, és rendszeresen járunk kirándulni meg különbözõ helyekre a volt osztálytársaival. Persze mindig van egy-két ember, aki nem tud jönni, mert pl. épp dolgoznia kell vagy más indok miatt, pl. az egyik lány most épp kisbabát vár. Az valószínûleg igaz, hogy mivel most nagy a munkanélküliség veszélye, sokan kevésbé mernek szabadságot kivenni vagy ilyesmi, de nem érzem úgy, hogy az én ismerõseim körében ez nagyon nagy hatást gyakorolna.

Ezt mire alapozod, hogy így van? Én 22 éves vagyok, de a párom 27, és rendszeresen járunk kirándulni meg különbözõ helyekre a volt osztálytársaival. Persze mindig van egy-két ember, aki nem tud jönni, mert pl. épp dolgoznia kell vagy más indok miatt, pl. az egyik lány most épp kisbabát vár. Az valószínûleg igaz, hogy mivel most nagy a munkanélküliség veszélye, sokan kevésbé mernek szabadságot kivenni vagy ilyesmi, de nem érzem úgy, hogy az én ismerõseim körében ez nagyon nagy hatást gyakorolna.
26 éves vagyok, a párom most lesz 35. két gyerekünk van, 5 és 1 évesek. Bulizni egyértelmûen a gyerekek miatt nem tudunk menni. A kirándulást és egyéb programokat is úgy kell átgondolni, hogy a kisebb miatt azért nem minden vállalható. Nyaralni eddig el tudtunk menni, igaz nem luxus körülmények közé és inkább kétszer egy hosszú hétvégére. Idén még sehol sem voltunk. Az indok egyszerû. A páromat eddig nem engedték el szabira. Jövõ héten itthon lesz. Elsõ két nap rokonlátogatás, másik nap ügyintézés, ezeket máskor is meglehetett volna ejteni, de ugye mostanara kellett, és már el is ment a fél hét.
Mert már benõtt a fejük lágya! Nem a bulizás nekik a legfontosabb.
Általában az ingyenes is pénzbe kerül, fõleg, ha gyerekkel vagy, mert akkor igyunk meg egy kólát meg a gyerek ezért meg azért nyíg. Nem mindenki teheti meg.
Az én szüleim sem voltak soha otthonülõsek, még akkor sem változott ez, amikor én megszülettem. Emlékszem, mindig fullon voltak a hétvégéink, állandóan mentünk valahova, pedig nem vetett fel minket soha különösebben a pénz: apukám sokszor ment a haverjaival nagy horgászós túrákra, sokszor anyukám is vele tartott. Aztán elmentünk nyáron kempingezni ide-oda, a szüleim barátaival és õk is hozták a gyerekeiket. Év közben sokszor jártunk városlátogatásokra, kiállításra, mozi..stb. Úgyhogy van ebben valami, amit mondasz.
Mi 40 felett vagyunk, és hetente többször is megyünk valahova. Koncert, kirándulás, buli, akármi. Itt most ne piálásra gondolj, mert az nem a mûfajunk :)

Akiket megcsal a férjük/feleségük, és megbocsájtottak, akkor is megtették volna, ha nem házasok, avgy nincs gyerek? Akkor is, ha még eljegyzés előtt álltak volna, vagy nincs gyerekük, és fiatalabbak?

Legjobb válasz: elveszett a bizalom, ezt nem lehet helyre hozni, nekem nem ez nem attól függ hány éves vagy, van gyerek v nincs, v éppen milyen kapcsolatban vagyunk, ezt nem lehet megbocsájtani soha N

elveszett a bizalom, ezt nem lehet helyre hozni, nekem nem ez nem attól függ hány éves vagy, van gyerek v nincs, v éppen milyen kapcsolatban vagyunk, ezt nem lehet megbocsájtani soha N
A kérdező hozzászólása: jó, de van aki megbocsájtott, engem csak érdekelne, nem vagyok abban a helyzetben, csak fontos lenne azoknak a szemszögébõl látni dolgokat, akik sajnos igy jártak...
Nekem a volt Feleségem csalt meg, és voltak gyermekeink. Megbocsájtottam, de sajnos a mondás igaz!!! Aki egyszer megteszi, többször is megteszi! Sose bosszuld meg, ne csald vissza, inkább szakítsatok! Én megbocsájtottam, azért mert szerettem, azért mert voltak gyermekeim tõle, de sajnos semmit nem ért! Ráment 10 év az életembõl, 13 évig voltunk házasok. Ezzel az a baj, hogy amikor nekem lett lehetõségem, mondván ha õ megtette akkor én is megtehetem, és visszacsaltam. Nagyon bánom, mert 1. semmivel nem lettem jobb, 2. rám is érvényes, hogy aki egyszer megteszi... Nincs visszaút. :(

Szerintetek mennyire normális ha egy 43 éves pasi nem igényli a szexet? Több mint 20 éve vagyunk házasok, az utolsó 5 évben, kd 2 havonta vagyunk együtt. Számomra ez nagyon kevés, de neki nincs igénye még ennyire sem.

Felajánlottam a nyitott házasságot, de attól teljesen kiakadt. Azt mondja neki nem kell más, nagyon szeret, fogadjam el ?t igy. A baj csak az, hogy én nagyon igényelném a szexet, lassan meg?rülök a kielégitetlenségtöl. De ezzel nem nagyon foglalkozik, mert szerinte ez normális és igy érzi jól magát. Most komolyam 40 éves vagyok tényleg szex nélkül kéne élnem. Próbálok türelmes lenni, de nagyon nehéz.

Legjobb válasz: Elég gáz, hogy ennyire nincs tekintettel az igényeidre. Világos, hogy neked szeretõ kell. Kicsit irigy vagyok a leendõ szeretõdre...

Elég gáz, hogy ennyire nincs tekintettel az igényeidre. Világos, hogy neked szeretõ kell. Kicsit irigy vagyok a leendõ szeretõdre...
A kérdező hozzászólása: Kedves apusi 69. Hidd el nagyon sok minden kipróbáltam már a szexis fehérnemûtõl, a szexmaszázsig, és valóban mûködik pillanatnyilag. De valahogy nem túl jó érzés ha ez a dolog csak egyoldalú, és nem kapok viszonzást. Nállunk már nem kicsik a gyerekek, midkettõ bõven nagykorú, tehát már erre sem lehet fogni. Azt hittem ha eljutunk idáig majd ki tudjuk élvezni az élet adta lehetõségeket, de tévedtem. Még nem tudom hogyan tovább, felvetettem hogy menjünk párterápiára, hát nem arattam osztatlan sikert. Ja még csak annyit hogy nem vagyok igénytelen , még itthon is figyelek hogy csinos ápolt legyek, 164 cm és 54 kg vagyok. Természetesen nem olyan az alakom mint 20 éve, de azért nem is katasztrófális:-)
Nálunk pont fordítva van! Talán cserélnünk kellene :o)) Mi is idén leszünk 20 évesek, 16 éve házasok, 3 gyerekkel. Rajta van jó pár kiló azóta, de ez engem egyáltalán nem érdekel. az öröm, amit nyújt, ugyanolyan tud lenni. Persze, hogy a tizenéves korosztály nem tud tanácsot adni, fogalma sincs mirõl szól a házasság és mit jelent egy válás. Õket nem kell, hogy ez érdekelje - még. Nem tudom mit lehet tenni. Mi többször megbeszéltük és néha sûrûbben csináljuk, aztán néha hónapokig szünet. Nekem is simán beleférne a napi 2-3, mint kezdetben. Õt is lefoglalják a gondolatai - gyerekek, iskola, óvoda, számlák. Mi is gondolkodtunk a nyitott házasságon (nem kopik alapon), de nem tudjuk megtenni. Nem függ a fáradtságtól. akkor is volt szex, amikor 12-14 órát dolgoztam naponta vendéglátásban és akkor is, amikor otthon melóztam még ennél is többet határidõre. A szex kikapcsolódás. Szüksége van rá mindenkinek. Neki is. Ehhez nem elég, ha azt írom, hogy próbálj meg valami újat, mert az is csak elõször új. De akár bevállhat. Valahogy csábítsd el. Pl csináld azt, amit a pasik szoktak a nõkkel, kicsit itasd le, akkor enged a feszültségbõl. Vagy beszélj hozzá (ha nem is folyamatosan) úgy, hogy megmozgasd a fantáziáját! Pl. olyat fõztem, hogy feláll a szerszámod! Találj ki valamit! Mutasd meg magad jobban, nagyobb kivágás, szabadabb testrész. Ha tudsz, vegyél szexibb ruhákat, fehérnemûket. Ha nem vagy elégedett az alakoddal, kezdj vele valamit és mutogasd neki a feneked, a hasad, a melleid, hogy milyen jó hatással van rád a fogyás vagy a mozgás. Ringasd a fenekedet elõtte, de ne nagyon :o) Ezek csak ötletek, de ezek engem mindig jobban ösztökélnek ahhoz, hogy megfogjam, megcsókolgassam, átöleljem, megsimogassam a fenekét és alányúljak, satöbbi. Ha ezek sem gerjesztenek benne semmit, ha nem figyel fel a nõi bájaidra, akkor orvosi problémája lesz. Persze ezt nem fogja elismerni. Mert õ is pasi, ismerheted. 43/F
semennyire.. vonj meg tõle te is vmit.. pl ha eddig fõztél rá ne fõzz rá, fogadjon el így, vagy ne öleld meg, ne adj neki csókot, ne moss rá, ne vasald a cuccait, ne csinálj neki semmit:D hátha rájön..
Vajon megéri évek óta küzdeni? Ahelyett, hogy élnél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nem vagyok az a könnyen feladós ember, a házasságomért is évek óta kûzdõk, csak elfáradtam. Még nem tudom hogyan tovább, de majd csak kialakítom. Ja és a napi 3 szex nállam is simán beleférne:-)
Mondjuk én csak 38 vagyok, de simán a napi három szexet is elviselném ... és nem tudom elképzelni, hogy 5 év múlva ennyire lecsökkenjenek az igényeim :-(, mondom ezt úgy, hogy nekem én is 17 éve ismerem a párom ... Valami lehet a háttérben. Te pedig egy negyvenes nõ vagy és a nõk ilyenkor vannak a csúcson szexualitás szempontjából. Ezt valahogy vagy megbeszélitek, vagy kialakítod a magad kis külön életét ezen a téren ...
Mondom nem látok bele a házasságodba, csak tapasztalatlan fejjel nem a szeretõ lenne az elsõ gondolatom, hanem hogyha valami nem megy, akkor azt nem kell erõltetni. Felesleges szenvedni a másik mellett, csak mert régen együtt vagyunk. Úgy gondolom, hogy a férjed gyakorlatilag "becsap" téged, azt mondja, hogy szeret. De ha én szeretek valakit, akkor nem kényszerítem ilyen helyzetbe és nem mondok olyat, hogy fogadja el a dolgot, mikor tudom, hogy ez rossz neki. A szeretõvel pedig te is becsapnád õt, vele vagy mintha rendben lenne minden és belenyugodnál a helyzetbe, közben pedig mással henteregsz.
A kérdező hozzászólása: Kedves 6-os, hogy miért nem vállok el annak nagyon sok oka van. Ebbõl az egyik ez hogy még mindig reménykedem bár egyre kevésbé, a másik pedig a fellõsség amit érzek irána is. Mostanába olyan könnyen dobálozik mindenki a válással, pedig az nem olyan könnyû. Az meg hogy olyan lennék mint õ, mégis milyen?
Nem voltam még 20 éves házas, szóval nem ítélkezem, de akkor miért nem válsz el, miért a szeretõ a megoldás? Akkor te sem lennél sokkal jobb nála. Sõt.
Itt most 16-18 éves gyerekek fogják neked megmondani a tutit, és én sem tudok saját tapasztalatra támaszkodni, mert még csak a húszas éveim közepén járok. De nehezen tudom elképzelni, hogy 15 év múlva ne akarja legalább hetente 1-2 alkalommal szexelni (remélhetõleg még többször). Szóval szerintem nem normális.
A kérdező hozzászólása: Kedves Hunter, a melója nem stresszes, akkor megérteném talán.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nekem is megfordult már a fejembe csak gyáva vagyok. Igaz hogy lenne jelentkezõ de az önértélelésem nem túl pozitív.
Jóval nagyobb igényeinek kell lennie ennél...még, ha nagyon stresszes melót is végez. Ha nem tudjátok normálisan megbeszélni, két lehetõség van. Válás, vagy szeretõ tartás. Neked kell eldönteni, melyiket vagy hajlandó meglépni. ..sajnálom... Üdv. 44/F.
Hát akkor éjjen a sör!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!