Találatok a következő kifejezésre: Ha még vagyok terhes (597 db)

Lehetek terhes? Vagy egy hete kb rengeteget kell járnom pisilni, de nem vagyok felfázva (kb napi 15-16szor). Meg néha belenyilal a hasam aljába. Sokat aludnék. Vagy ha nem vagyok terhes, mi más lehet?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen tüneteim voltak, már kb. egy héttel a mensi megjövetele elõtt, és úgy tûnik, hogy 7 hetes terhes vagyok, bár orvoshoz, majd csak a hétvégén megyek. Szorítok!! És ne add fel!!

Nekem is ilyen tüneteim voltak, már kb. egy héttel a mensi megjövetele elõtt, és úgy tûnik, hogy 7 hetes terhes vagyok, bár orvoshoz, majd csak a hétvégén megyek. Szorítok!! És ne add fel!!
Én ugyanígy voltam, aztán megállapították, hogy petefészek gyulladás okozta a gyakori pisilést, és a hasszurkát.3hét fekvés és erõs antibiotikum.
Mikor kell megjönni? VAgy attól van hogy megfog jönni, vagy terhes vagy, bár ha nincs más tünet akkor nem sok esély van. Hõd méred?

Most még is mit csináljak? Mi van velem? Ha nem vagyok terhes miért van?

Általában 30naposak a ciklusaim.25.-re NEM vártam,át nem is jött meg,teszteltem egyet 26-án és 27.-én,de negatív lett mind a kettő.A melleim nagyon fájnak és néha jönnek görcsök mintha meg akarna jönni,akkor gyorsan szaladok WC-re,aztán kiderül,hogy semmi.Most akkor mi van?Ha nem vagyok terhes,miért csak görcsölgetek és miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Tüneteid alapján akár terhes is lehetsz. Tesztelj 3-4 nap múlva is egyet.

Tüneteid alapján akár terhes is lehetsz. Tesztelj 3-4 nap múlva is egyet.
A kérdező hozzászólása: a mellem ennyire nem szokott fájni.most alig bírom melltartó nélkül.az ugye tartja kicsit, ha pedig leveszem annyira fáj... :(
A kérdező hozzászólása: nem hiszem el....most jött meg :(
Ismerõs, kedves Kérdezõ, ez az, amit álterhességnek is szoktak hívni, nálam hosszú hónapokig tartott, mire elmúlt. A baba utáni vágyakozás miatt a pszichéd produkálja a terhességi tüneteket.
Nekem menszesz elõtt is szoktak lenni néha ennyire erõs tünetek. Amiket leírtál, egyik se tipikus terhességi tünet sajnos. Reméljük a következõ hónapban sikerrel jártok!

Ha nem vagyok terhes és tegnap-ma-holnap meg kellene jönnie, akkor ma mennyinek kellene lenni az átlag hőnek körülbelül?

Legjobb válasz: Valamikor mostanában átlag alá kell esnie. Ha általában pl. 36.4 (nekem ennyi), akkor nekem akár 36.1ig is le szokott esni mensi elõtt, vagy annak elsõ napján. Babások itt arról mesélnek, hogy eléri de sokszor meg is haladja a 37-et nekik! Neked hogy alakul?

Valamikor mostanában átlag alá kell esnie. Ha általában pl. 36.4 (nekem ennyi), akkor nekem akár 36.1ig is le szokott esni mensi elõtt, vagy annak elsõ napján. Babások itt arról mesélnek, hogy eléri de sokszor meg is haladja a 37-et nekik! Neked hogy alakul?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy rendszeres mérõ, de valahányszor mérem a hõmet mindig 36, 1 vagy 36, 2. Csak most nehezen akar megjönni, gondoltam megmérem. És 37, 1
WOW :O Terhességi tesztet csináltál már? Én megnézném! :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam, de semmi. Egy csík. De most wc-zésnél már mutatkozik valami, hogy megjön valószínû. :( Akkor én nem úgy mûködök, mint az átlag? Fent maradt hõvel jön meg a menstruáció?
Ha nem méred rendszeresen akkor nem lehet rendes választ adni! A lényeg az hogy peteérés elõtt nagyon ingadozhat a hõ, lehet egyik nap 36, 2 aztán másnap meg 36, 8 is!Viszont peteérés után stagnál és fent van!De akinek nagyon alacsony az alaphõje pl 36, 2 annak valószínû a 36, 8 már magasnak számít!De általában mensi elõtt 37 körül mozog a hõ!Ez a normális!Sajnos ez is megtévesztõ!Ha 16 napnál tovább marad fent a hõd akkor baba, ha 14 napig és leesik (akár egy tizedet is) akkor megjön!
Kedves kérdezõ, nekem mensi elõtt egy nappal esik mindig 2 tizedet a hõm, van hogy 37-rõl 36, 8-ra, van hogy 36, 9-rõl 36, 7-re a 2 tized az tuti mensit jelez. De alaphõ alá nekem már csak a 3 cn. körül esik le. Egyébként mikor mértél és hol?
nekem múlthónapban 13. dpo-n leesett 36.8-ról 36.5-re majd megint 0.1-et majd ugyanennyit fel 16.dpo-n meg fel 36.9-re másnap reggel 36.2-re délutánra meg is jött :(

Mi lehet velem? Max.34 napra szokott megjönni, most a 40. napon tartok és semmi. A tesztem is negatív. Szeretnénk babát, dolgoztunk is rajta egész hónapban. De ha nem vagyok terhes miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia! Én azt ajánlom csinálj még 1 tesztet ha akkor sem akkor marad a nõgyógyász.Amúgy nálam is volt már ilyen hogy az elsõ nem mutatta ki csak a 4-ik pedig már 8 hetes voltam.

Szia! Én azt ajánlom csinálj még 1 tesztet ha akkor sem akkor marad a nõgyógyász.Amúgy nálam is volt már ilyen hogy az elsõ nem mutatta ki csak a 4-ik pedig már 8 hetes voltam.
Így is lehet, meg késõi ovud is lehetett, ami miatt a nemvárt is késõbbre eshet, szóval még korai is lehetett az a teszt. Egy biztos, meg kell ismételni.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam az is negatív lett. Kicsit el vagyok keseredve, már az is jobb lenne, ha megjönne, legalább tudnám, hogy kezdhetjük elölrõl. Van már egy fiunk, gondolom olyan nagy baj nem lehet. Már arra is gondoltam, hogy csak a szervezetem szórakozik velem. Írnak itt ilyenkor mindenféle cisztákról, nekem soha semmilyen nõgyógyászati problémám nem volt. Szerintetek?
Hát az én cisztámnak meg semmilyen tünete nem volt. És elõtte semmi bajom. Sajnos ezt nem lehet tudni, de én mégis a késõi ovura gondolok. Nem tudod, mikor volt? Hõmérõ, ovuteszt, fájdalom, nyák, stb
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, hogy én vagyok ilyen béna, de nekem az ovu teszt nem jött be. Dec 24-én volt meg utoljára, jan 2 és 3 volt pozitív, 4-én negatív. De szerintem ez lehetetlen. A hõmet meg nem mértem, csak most az utóbbi 10 napban 36, 6-36, 9 között van. Kár, hogy nem tudok mihez viszonyítani. Úgyhogy fogalmam sincs mire gondoljak.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Megkérdezhetem, hogy az a ciszta Neked hol volt és mit csináltak vele?
Utolsó vagyok. Petefészekciszta "volt", 1db, kb. 1 cm. Semmit nem csináltak vele, kisebb lett magától, állítólag fel fog szívódni.
Megint én. Az ovuteszttel vigyázz, mert lehet, hogy akkor még nem volt egyértelmûen +. Nekem csak akkor az, ha erõsebb a tesztcsík a kontrollnál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál. Legalább tudom mi vár rám, ha mégis valami ilyesmi van a dologban. Az ovu teszttel pedig lehet, hogy az is baj volt, hogy két különbözõ márkát használtam és utána már nem is tudtam összehasonlítani. De most beszereztem 25db egyformát:) . De még mindig nem jött meg. Reggel csinálok még egy tesztet.

Clostylbegytet szedek pár hónapja a mensesem 3 napja késik mellem feszül. Lehet a tbl-ától? Még tesztet nem vettem mert egyszer már csalódtam így. Mitől késhet a menses ha nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: hõmérõzöl a Closty mellett? Eddig mindig ugyanannyi napra jött meg a Clostytól? - ha igen, az bíztató. Nekem 1szer jött Clostys hónapban 1nappal késõbb, mint a többiben, de 3nap, az 3 nap!! Szurkolók neked?

hõmérõzöl a Closty mellett? Eddig mindig ugyanannyi napra jött meg a Clostytól? - ha igen, az bíztató. Nekem 1szer jött Clostys hónapban 1nappal késõbb, mint a többiben, de 3nap, az 3 nap!! Szurkolók neked?
Bocs: !!!!!! :) ))))
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam hõmérõzni, váltott mûszakban dolgozok 12órákat így nehéz, de már negyedik napja nem jött meg.Holnap reggel tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel a teszt szerencsére pozitív lett!!!

Mitől nem jön meg 10 hete a menzim, ha nem vagyok terhes?

Mit?l maradhat ki a menzeszem több, mint két hónapja, ha eddig mindig megjött 35-45 naponként. Most sem vagyok nagyobb stresszbe mint máskor, inkább úgy fogalmazok máskor is voltam már stresszes és mégis megjött.

Legjobb válasz: Még mindig nem mentél orvoshoz??? Mire vársz még? El akarsz fogyni, mint a gyertyaszál?

Még mindig nem mentél orvoshoz??? Mire vársz még? El akarsz fogyni, mint a gyertyaszál?
A kérdező hozzászólása: de mentem orvoshot és elküdött laborba, csak épp a TSH t nem nézték meg ez a doki mostanában mnident olyan könnyelmûen vesz, vagy csak kiír táppénzre, meg bemeséli nekem, ha jó a vérkép (vagy még élek) akkor biztos idegi alapon van, fõleg mert tudja, hogy régen depressziós voltam, de ez a kamaszoknál amugyis elõfordul szerintem, meghát volt is okom akkor az idegeskedésre, de attól még nem kéne szúrnia a mellkasomnak meg fogynom, mikor jó étvágyam van. Köszi a kommentet. most a mérleg szerint amúgy normális a kilóm, de mégsem látszik trajtam, hogy híztam volna, és a nacik tényleg leesnek rólam, felttelezem nem azért mert kitágítottam, hisz annál nagyobbra nem tágíthatom, mint amekkora én is vagyok, a mosástól meg inkább összemennek, azt megk étlem hogy a farmer kinyúlott volna de valamilyen szinten erõsebb, keményebb is lett a hasam nem csak kisebb a térfogata, lehet hormonális odlgok ezek, vagy a szex miatt vannak, de remélem nem rendellenes dolog. Tényleg fel kéne keresnem egy másik dokit, csak elég ciki szerintem bejelenteni, hogy átiratom magam máshoz, mivel ez körzeti doki és tudnia illik róla. Dehát mindent az egészségért, mert anélkül semmi nem megy. amúgy gondoltam terhességre is, mivel a hányingeren és a hízáson kívül mniden terhességre utal, (uborka kívánata, menzi kimaradás, fáradság, hanghulatingadozás) halottam hogy sokan nyúzottabbak lesznek ha terhesek, és van akinek nem is nõl a hasa szinte meg nem is émelyeg, és olvastam olyat is hogy voltak terhes nõk akiknek két hónaposan is negatívat mutatott a teszt és csak ultrahang alapján jöttek rá, hogy babát vártak.
Pajzsmirigy vizsgálatkor elsõsorbana TSH-t nézik, meg T3, T4-et. Nem értem, ezt miért nem tették meg nálad, ha fogysz folyamatosan, és a családodban is több pajzsmirigy beteg van. Lehet, hogy felkellene keresned egy másik orvost.
A kérdező hozzászólása: Jó a TSH-m jó a VASAM, jó a koleszterin, a vércukor, a szívmûködés, mniden okés elvileg. három hónapig nem jött meg a vérzésem, utána csak norcoluttal jött meg, azóta fogitabit szedek (trinadiol) azóta egyszer megint megjött vérzésem, de most se szabályos, sokat késik és kimarad. Ultrahangra nem küldött doki, megvizsgált, azt mnodja nincs ciszta, és persze terhes sem vagyok
A kérdező hozzászólása: Azóta sem lettem terhes, pedig megint vagy két hónapja befejeztem a tabletta szedését. Lehet meddõ vagyok, de lehet csak túl ideges. Halottam, hogy a hõmérséklet változástól, a stressztõl és a vashiánytól is elmaradhat több hónapra a vérzés. Ciklusszabályzónak és termékenység elõsegítõnek viszont sok E vitamint kell szedni, mai az olyaos magvakban megtalálható. Tök véletlenül derült ki, hogy egy ismerõsöm meddõ, és meséltem neki ezekrõl a vitaminokról, és azt mnodta, hogy nem ehet olajos magvakat, mert az összesre allergiás, lehet épp ez volt neki a baja.

Miért nem esik le a hőm ha nem vagyok terhes, és még a menzim sem jött meg? Már lassan két hete késik.

Ma voltam dokinál és nem látott terhességet. Egy hét múlva vissza kell mennem. Ez volt az els? closti kúrám.

Legjobb válasz: A 37.2-es hõ-nek üzenem, hogy tesztelhet, már kimutatja a pozitívat! Jó jel a magas hõ és a késés, szorítok:))

Szerintem ez tutira baba! Nagyon örülök, vigyázz magatokra!!!!!!látod hogy érdemes volt?:) )))) Sok sikert és boldog babavárást kívánok, én ajánlottam neked a tesztelést én neveztelek el 37.2-s hõsnek, most már babás vagy:) )!!!!
A 37.2-es hõ-nek üzenem, hogy tesztelhet, már kimutatja a pozitívat! Jó jel a magas hõ és a késés, szorítok:) )
sziasztok! én vagyok a 37.2 hõs. ma teszteltem, és egy erõs, meg egy hhlvány csíkom van, amit elõször azt hittem bebeszélek, de a férjemre kérdezve ugyanezt látta. szóval egyenlõre még midig nem tudom mi a helyzet, nem is merek remélni, inkább érjen kellemes csalódás.a hõm még mindig változatlan. aranyosak vagytok a válaszokért!!!és a szorításért. nektek is sok siket!
37.2 hõs, én ajánlottam neked a tesztet, és még mindig azt mondom hogy tesztelj. Nagyon bíztató a hõd, fõleg ha ugyanabban az idõben méred, a topiknyitó sajna nem ugyanabban az idõben méri, fél óra eltolás is jelenthez 2-3 fokot. Merj tesztelni 37.2-s, mert így egész végig azon fogsz rágódni hogy vajon terhes vagy-e. Van nekem is pco-s ismerõsöm, sõt ráadásul még a nyálkahártyája is vékony, és épp azon kesergett milyen vizsgálatra megy, és elõtte csinált tesztet mielõtt dokihoz ment, és lám pozitív lett neki, pedig nem is számított rá! Merj tesztelni és írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: 37, 2-õs hõs. Szerintem nyugodtan tesztelj, nem véletlenül van fent a hõd :) Szorítok neked:)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat :) Csak akkor mi van ha negatív a teszt és nincs baba és a hõm fent marad? Akkor mitõl van ez? A teszt eredményét megírom, de az majd csak jövõhéten lesz, várok :)
ja, de azért köszi a szorítást!
37.2 hõs vagyok. a baj, hogy nekem félelmeim vannak, mert pcos vagyok és nagyon kevés az esélyem a teherbeesésre. attól tartok ez a késés, az amikor nekem egyébként sem jön meg magától:-(és megjön érzésem van. ti féltetek már tesztelni? mert én igen félek , hogy már mgint csalódok.
szia én is ebben a cipõben vagyok. a hõm 37. 2 és nem megy le. menszi késik, de 4 napja, de még nem mertem tesztelni, mert félek csalódnék.remélem nálad baba van a dolog mögött, mert talán mernék reménykedni én is, bár mindjárt megjön érzésem van:-(
Szerintem, okt. 11-én volt PÉ-ed, és akkor 11+14=25-én esedékes a mensi, tehát 3 napja késik. Várj még pár napot, és tesztelj újra, lehet itt baba!!
Viszont ha tényleg 12-én volt a peteérésed, akkor sajna lecsúsztatok róla, de csodák történhetnek:)
12-én volt a peteérésed a hõgörbe szerint, innen számolj 14 napot, az 26-27. most kellene megjönnie, ha nem jön, futás tesztért, van esélyed rá, a terhességet még a doki se láthatja korai még, tesztelj ma, már ki kell mutatnia, de uh-on még csak 2-3 hét múlva! drukkolok és írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Úgyis tesztelnem kell majd mielõtt visszamegyek jövõhéten. Sajnos nem tudok egy cseppet sem németül, marad a ciklus.hu .

Mért nem jön meg a menzeszem ha nem vagyok terhes?

mi lehet a bajom?valaki volt már igy?

Legjobb válasz: Nálam is hormon eltérések okozták, volt hogy 50 napos volt egy ciklusom. Magas prolaktin, alacsony progeszteron és magas tsh-m volt. 10+2hkm

Nálam is hormon eltérések okozták, volt hogy 50 napos volt egy ciklusom. Magas prolaktin, alacsony progeszteron és magas tsh-m volt. 10+2hkm
Nálam PCOS /IR + hormoneltérések voltak. Kukk meg, ki tudja: http://pcos.comlu.com/04symptoms.html
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ, elolvastam, de egyik tünet se jelentkezet nálam, hála ég:) jo lenne ha terhes lennék, de tudom, h ugysem leszek.köszi a válaszokat:)
mögötte
A kérdező hozzászólása: Akkor ha a szeméremdomb felett egy kicsivel szúr néha, az nem a méh?
az lehet petefészek. menj el a nõgyógyászhoz a biztonság kedvéért, hogy megnézze minden rendben van-e
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) De lehet szimpla hasfájás is, nem? Mert ott még vannak belek is, nem?
Igen

Miért késik a menszesz/nem jön meg ha nem vagyok terhes?

31 vagyok 2 gyerekkel.A kisebbik még szopik és 2 éves. Lehet klimax is?Hogy tudom megel?zni,késleltetni?

Legjobb válasz: Stressz?

Stressz?
A kérdező hozzászólása: Új házba költöztünk 2 hónapja és elõször túl hamar jött meg de normális ideig tartott 7 napig.Most meg késik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!