Találatok a következő kifejezésre: Ha még vagyok és fel akarok (24 db)

Ha még szűz vagyok és fel akarok iratni gyógyszert, mindenképp elküld az orvos vérvételre? Ott lent is megvizsgálhat?

Legjobb válasz: Általában elküld,bár nálam ezt nem tette meg! Ha szûz vagy, akkor közöld vele (de úgyis rákérdez) és akkor nem hüvelyen keresztül fog megvizsgálni! Ilyenkor még rákszûrést sem csinál! De dokira válogatja. Van egy ismerõsöm, tõle csak annyit kérdezett, hogy olcsóbbat vagy drágábbat írjon fel!

Általában elküld, bár nálam ezt nem tette meg! Ha szûz vagy, akkor közöld vele (de úgyis rákérdez) és akkor nem hüvelyen keresztül fog megvizsgálni! Ilyenkor még rákszûrést sem csinál! De dokira válogatja. Van egy ismerõsöm, tõle csak annyit kérdezett, hogy olcsóbbat vagy drágábbat írjon fel!
Engem megvizsgalt a doki, korultekintoen kikerdezett es utana adott egy fel evre valo fogamzasgatlot ingyen ( en a mazlista)...2 evig szedtem - felevente mentem hozza a bogyok miatt de a rakszurest csak evente csinaltuk meg ahogy azt kell. Mostmar probalunk teherbe esni. Akarhogy is van en azt tanacsolom a legnagyobb joindulattal, hogy ne kezdj el bogyot szedni amig nincs allando partnered!!! A fogamzasgatlo ugyanis megvaltoztat sokmindent a termeszetes folyamatban. Ha elhatarozod, hogy eljott a megfelelo fiu akivel vallalod, hogy tapasztalatokat szerezz, azt csakis gumival tedd meg!!!! SOHA nem tudod ki milyen nyavajat hordoz magaval vagy eppen "magan". Lehet az gomba, vagy HPV vagy barmi mas... Az a ferfi aki nem akar gumizni, nem erdemel meg!!!
Ha gyógyszert akarsz felíratni, az azt is jelenti, hogy lassan ideje lesz eljárnod éves rákszûrésre, az egészséged érdekében. Ahhoz pedig mindenképp meg kell, hogy vizsgáljon "ott lent". Túl kell rajta esni. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, még csak nem is fáj. Amúgy nem biztos, hogy elküld vérvételre. Orvostól függ, a lelkiismeretességétõl, illetve a te kórtörténetedtõl.
Nem biztos, sajnos engem sem vizsgalt meg, sot csak a kerdesei alapjan irt fel egy gyogyszert es mondta, hogy 1 honap mulva menjek vissza, hogy nem e volt valami mellekhatas.
Az elõzõ hozzászólótól kérdezem, hogy mégis hogy tudna máshogy megvizsgálni, ha nem hüvelyben? Én úgy mentem elõször dokihoz gyógyszerért, hogy szûz voltam. Kérdezgetett, válaszoltam, elküldött vérvételre (meg vizeletvizsgálatra), ami nagyon fontos, mert ha valami nincs rendben a szervezetedben, súlyosan megbetegedhetsz a gyógyszertõl. Engem simán megvizsgált, kenetet is vett, ami megintcsak fontos, mert a váladék minõsége is meghatározhatja a gyógyszerfajtát, illetve állapotfelmérésre szolgál. Amúgy egész évben nem kell csak 5 percet kibírni, amíg elintézi a rákszûrést. Nem vészes.
A szûz lányokat nem hüvelyen, hanem végbélen keresztül szokták vizsgálni! Örülj, hogy ez nálad kimaradt!!!
Balatonfüred, szerintem nagyon szép lett, Nekem még Soron, Eger
légy kreatív hiszen 3 év alatt megismerted a barátnõd rendesen ... :) te tudod mire vágyna mi tetszene neki mennyire szereti a romantikát vagy valami... nekem a Balatonnál Tihany tetszik nagyon...:) elmehettek étterembe, mozizhattok, jó idõ esetén elmehettek strandra, Aqua Parkba...Sopronba, Egerbe, Debrecenbe(az ország nagyobb városaiban) szép látni valók vannak amiket esetleg közös túrázással, sétálással megnézhettek...egy szép romantikus tóparti séta naplementét együtt nézve...sok lehetõség van, csak akarni kell találni:) néz körbe neten
-Budapest, budai várnegyed-állatkert, cirkusz, városliget, libegõ, normafa -Balatonfüred, onnan át Tihany-Badacsony -Kõszeg-onnan pedig 20perc Ausztria(ha esetleg beleférne az 1napba, nagyon szép kis éttermek vannak -Vagy 1nap egy wellness-szállóban, ha a pénz valóban nem számít akkor 20ezerbõl kettõtöknek kijön 1 éjszaka teljes ellátással és mindennel, vagy pedig olcsóbb ez:vannak már olyan fitness-termek ahol van wellness és nem drága, szauna, fürdõk masszázs stb.. (én bármelyik kirándulás is legyen, vennék valami kis ezüstékszert pl karkötõt, nyakláncot esetleg virágot is, szerintem ez álomajándék lenne)23N
Nekem Eger és Hollókõ a kedvenceim. Ha még nem voltál az egri várban, szerintem látnod kell.

A párommal megbeszéltük ha terhes leszek összeházasodunk. Fél idős terhes vagyok és nem akar esküvőt csak együttélést én meg azt nem. Már az apasági nyilatkozat sem érdekel engem a gyerekre büszke. Nem szemétség?

Legjobb válasz: Szia! Bocsánat, de fordítva kellett volna akkor, kész tények elé állítani, hogy addig nem szülsz neki, míg feleségül nem vesz... Ha komolyan venné a kapcsit, ezt nem zsarolásnak venné, hanem "családalkotásnak".Igen, ez az apasági nyilatkozat bennem is disszonanciát kelt...Próbáld rábeszélni valahogy, mert ha most ráhagyod, ez is marad függõben és semmi kötelezettség-érzete nem lesz.(vannak kismama menyasszonyi ruhák is, és az sem ciki, ha valaki kisgyerekkel házasodik!)

Szia! Bocsánat, de fordítva kellett volna akkor, kész tények elé állítani, hogy addig nem szülsz neki, míg feleségül nem vesz... Ha komolyan venné a kapcsit, ezt nem zsarolásnak venné, hanem "családalkotásnak".Igen, ez az apasági nyilatkozat bennem is disszonanciát kelt...Próbáld rábeszélni valahogy, mert ha most ráhagyod, ez is marad függõben és semmi kötelezettség-érzete nem lesz.(vannak kismama menyasszonyi ruhák is, és az sem ciki, ha valaki kisgyerekkel házasodik!)
Szerintem nem tartoztok össze, mert teljesen mást akartok az egyik legfontosabb kérdésben. Miért a gyereket használod fel a céljaid elérése érdekében? Az én szüleimnek is mi gyerekek voltunk az eszköz, így volt egy pocsék gyerekkorom, szerintem ez az, ami undorító.
Miért gondolod, hogy egy házassági papírral jobban magadhoz láncolod mint egy gyerekkel?
Mi ez, a Született feleségek? :D Gyûrû legyen, de elõtte nem akartok együtt élni? Szerintem akkor megérdemled, hogy az apa szépen otthagyjon a gyerekkel, aztán elgondolkodhatsz rajta, hogy megérte -e a sz.arevõsködés egy gyûrû miatt. Ki az a marha, aki úgy házasodik, hogy elõtte nem éltek még együtt sem? Ráadásul még teherbe is esik! LOL! :D Majd várunk vissza, hogy útbaigazítást adhassunk gyerektartás ügyben.
Katasztrófa mekkora libák vagytok! Nektek nem kel együttélés sem a gyerek csak ha van gyûrû? Gusztustalan. Ti úgy fogjátok fel a gyereket mint egy tárgyat, hogy ha van akkor kell a gyûrû és ha nem akkor nem is örültök neki? Miben másabb az együttélés ha van egy gyûrû a kezeteken? Jah tudom akkor lehet dicsekedni... csúcs de tényleg. Ilyen csaj tutira nem kellene nekem aki csak a gyûrûre hajt.
most támadnak az "élettárs-pártiak", ujujujjj :) ) itt nem arról van szó, hogy a kérdezõ ki akarja húzni mindenképp a gyûrût a párjától, csak azért hogy 200 fõs lagzi legyen, meg rubint kõ aranylánccal; hanem mert a férfival, akitõl várja a babát, MEGBESZÉLTÉK !!
Az én párom is ilyen.Már 6 éves a lányunk és még egy eljegyzési gyûrût sem kaptam.:(Ilyenek a pasik.Önzõk csak az a fontos, hogy nekik legyen jó!!!!!
Nézd, elõször valóban tisztáznotok kellett volna, hogy el akar-e venni valóban feleségül és csak utána teherbe esni. Ok, hogy nem gondoltad, hogy ilyen hamar teherbe eshetsz, de mégsem védekeztetek. Én is egy alkalom után lettem terhes, de ezt csak zárójelben jegyzem meg. De ahogy a szavaidból kiolvasom, konkrétan nem is beszéltétek meg ezt az esküvõ dolgot, hanem Te abból következtettél, hogy nem akar elvenni, hogy az apaságit sürgeti. Szerintem ülj le vele és KONKRÉTAN mondd el neki, hogy neked mennyit jelent a házasság. Szerintem fontos vagy neki és a gyereketek is az, különben nem akarná a nevére venni és nem lenne veled. Te érzed, de én biztosan nem kockáztatnám a boldog családi életet azzal, hogy duzzogok az esküvõ miatt és esetleg nem akarom a nevére íratni a gyereket. Nekem is fontos volt az esküvõ, de nem mindenáron. Mondjuk nekünk azért is muszáj volt, mert még nem voltam hivatalosan elvált, amikor már megfogant a baba és körülményes lett volna a névadás. Az ember azt érzi, tudja, hogy a másik szereti-e és hogy kitart mellette jóban, rosszban. Ha el akarna hagyni, akkor hidd el, hogy házasságban is elhagyna. Szerintem azzal, hogy duzzogsz, "zsarolsz" csak azt éred el nála, hogy mégjobban meggondolja ezt a házasság dolgot és tovább tolja.
Nézõpont kérdése, hogy szemétség-e amit a párod tett, illetve amit nem tesz. Én azért õt is meghallgatnám, úgy lenne kerek a történet. Elolvasva a kommentjeidet azért azt kalkuláld bele, ha mégis kierõszakolod azt az esküvõt, nem biztos, hogy sok örömöd lesz benne. Talán attól boldog lennél, hogy csillog a karikagyûrû az ujjadon, de a párod nem hordja, és ne adj isten szenved a házasságban, és talán még kifelé is kacsingat? Egyébként meg kifelé köözvetítenéd azt, hogy lám lám férjhez mentem?! Miért érdekel, hogy ki mit gondol? A lányunk kétéves volt, amikor összeházasodtunk, sosem noszogattam ezért, hogy mozduljon már, és azért sem rinyálok, hogy õ nem hordja a gyûrûjét. Nem ezen múlik a boldogság.
Nem lehet, hogy azt az "ÍGÉRET"-et is csak úgy húztad ki belõle, hogy addig forgattad a szavakat, amíg "megígérte"? Amúgy miért akarod rákényszeríteni, ha nem akarja?
Ha azt akarod, hogy a gyereked egészségesen szülessen meg, akkor fejezd be a duzzogást, és most állj le az esküvõ témával, biztosítsd annak a szerencsétlen csöppségnek, hogy lehetõleg egészségesen születhessen meg, remélem, neki több esze lesz, ha majd felnõ, mint a szüleinek.
én a páromat 4 hónap után eljegyeztem, sajnos esküvõre nem volt még elegendõ a pénz.Mikor megtudtam hogy babát vár, elösször is arra törekedtem hogy mindene meglegyen az életem értelmeinek.A pici születése után egy évvel vettem feleségül a páromat.Amiért õ nem duzzogot, mivel tudta hogy a pici most a legfontosabb, papír nélkül is ugyanúgy szeretjük egymást, és hogy jobb késõbb mint soha.Tudom milyen egy gyereket felnevelni, én egyedül neveltem fel az elõzõ házasságomból született gyermekemet.TISZTELET ÉS BECSÜLET minden nõnek! 31/F
A kérdező hozzászólása: Tudiom.És már írtam hogy nem is hoztam szóba az esküvõt, de Õ tudja érzi hogy szeretném/szerettem volna/hiszen beszéltük is hogy legyen most meg a jó múltkor elõtte poénnak hogy papír nélkül is lehetünk boldogok.Úgy vettem észre a munkahelyén mondták neki akiknek még nincs közös gyerek mert egy némelyik csak együttél.
Szerintem ülj le vele beszélni!Nyugodtan, higgadtan!Mondd meg, hogy ez neked fontos, és ha még most el is halasztjátok egy picit a baba miatt, azért nagyon szeretnéd ha elvenne!Az a lényeg, hogy lássa rajtad, hogy nyugodt vagy, szereted, de azért fontos ez neked!
A kérdező hozzászólása: A válaszolók nem értik én nem lagzit akarok és nem hisztizek sõt még fel sem hánytorgatom a páromnak hogy nem vesz el csak tegnap szólt hogy jó lenne intézni az apaságit így jöttem rá hogy nem akarja az esküvõt.Különben még sosem veszekedtünk semmin.Kár ennyire elítélni.Csak egy kérdést tettem fel, de úgy látom sokan másfelé terelik.
Nem érdekel, hogy milyen a hangulatod ilyenkor, egy anyának terhesen a gyerek kéne, hogy legyen az elsõ. A magzatnak minden árt, ami árthat, és megszülethet betegen, fogyatékosan, ha nem állsz le. A nõgyógyászod biztos nyugalmat javasolna, nem kiharcolt esküvõt.
Az a legszomorúbb, hogy nem mindenki van kiakadva azon, aki azt írta, bárcsak halva születne a baba...
12:46os NORMÁLIS VAGY EGYÁLTALÁN????? Miért az a rossz, aki tartani akarja magát a megbeszéltekhez??Igenis fontos a házasság!Meg különben is, aki azt írja, hogy házsártos a kérdezõ, és ha ebbõl ilyen ügyet csinál, akkor a szemétlevitelbõl milyet fog, az nem tartja magát dolgokhoz??Most komolyan úgy élitek az életeteket, hogy megbeszéltek valamit a párotokkal aztán ha eljön az ideje és azt mondja bocsi de nem, akkor egy csepp csalódottság sincs bennetek??Nem hiszem...Úgy nem is lehet életet élni, hogy mindig ahogy esik úgy puffan, tök mindegy mit beszélünk meg!! Itt nem csak a házasságról van szó, hanem arról is, hogy csak úgy simán meggondolja magát, annak ellenére hogy megbeszéltek valamit!Most nem azért, de a háborgóktól kérdezem, ha ti megbeszéltek valamit a párotokkal, akkor nem harcolnátok érte, ha azt mondaná csak úgy hogy mégsem??!!!ezt sem hiszem! GONDOLKOZZATOK MÁR!!!!
Nem volt ez elég alaposan megbeszélve.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Végre valaki átérzi mit érez ilyenkor egyterhes nõ és a hangulatunk is változó ilyenkor.De nem veszekszek vele nem zsarolóm nem tudom honnan szedi ezt némelyik válaszoló.Annyira nem vagyok elkeseredve.
nem azt mondta, hogy azért, mert egy HP vagy?
Adott a férfi és a nõ. Feltehetõleg együtt élnek, nem védekeznek, gyereket akarnak. A férfi azt mondja, majd elveszi a nõt, ha meglesz a gyerek. Meglett a gyerek amit akarnak, feltehetõleg egészséges is, eltelik kb 5 hónap. És akkor bevágja a hisztit az anyuka, hogy õ pedig azonnal esküvõt akar! Azt fel sem fogja, mennyi stresszel, szervezéssel, utánajárással, kilincseléssel jár egy esküvõ, nem is beszélve a lagziról, tesz õ a gyerekre és arra, hogy a sok stressz meg is ölheti a magzatot. Csak akarja a beígért esküvõjét, mindenáron. Odáig megy, hogy nem hajlandó várni, a férfit nem hagyja, hogy apasági nyilatkozatot tegyen, totális veszélybe sodorja a kapcsolatukat, közben csak stresszel és stresszel és stresszel... Mindezt azért, mert nem vették el azonnal! Na az ilyen sszarjon(és szüljön) sünt.
Szerintem mind a ketten értéktelen karrieristák vagytok, megérdemlitek egymást :) ) Neked csak azért kéne a gyûrû, hogy lássák rajtad az utcán, hogy tartozol valakihez, hát baz, akkor menj el az ékszerészhez és vegyél egy gyûrût magadnak, másnak pont a gyûrû nem fontos, hanem az, hogy mi van mögötte. A párod meg még nagyobb zsi... zsivány :) , mert ha én szeretek valakit, biztos nem problémázok azzal, hogy elvegyem. Kössetek egy barter ügyletet, a gyereket lízingeljétek, tétre-helyre-befutóra, ha leesik az ára, eladni!
Utolsó vagyok. Ú basszus most olvastam a 12.46-ost, akin mindenki ki van akadva. Ez egy elmebeteg hülye!!!! Még az ellenségemnek se kívánnék ilyet, hogy vetéljen el vagy szülessen halva a babája! Belegondoltál abba, mi hagyja el a szádat? Idióta!!!!!
Elõzõ a 13.09 voltam, csak már közbe írtak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Én maximálisan megértelek hogy Te is szerettél volna a párodhoz feleségül menni mert igen is ahol már gyerek van ott jobban hangzik hogy a gyermekem apja vagyis a férjem-õk a családom.Elárulom egyszer már voltam férjnél 10 éve váltam el 10 év házasság után és nem bántam meg a hivatalos ügyeket is rugalmasabban intéztük és tisztességesen törvényesen elváltunk./a volt férjem ivott és nem tudtam elviselni Õ ezt megértette annak idején ezért léptem ki a házasságból annak idején/ NINCS ROSSZ VÉLEMÉNYEM A HÁZASSÁGRÓL és az nemcsak egy papírról szól mondjon nekem bárki bármit és ne az probáljon meggyõzni aki még soha nem volt házas!!!!!!
Én is gratulálok a 2 kicsihez! De azért azt ismerd el, hogy feleslegesen idegeskedtél, mert - mint írtam is - nem a párodat kérdezted konkrétan a dologról, hanem következtettél a viselkedésére, ami nem is volt a valóság. örülök, hogy végül sikerült megbeszélnetek és sok boldogságot kívánok!
Gratulálok a két pici babához! Én ugyan nem olvastam végig a sok mocskolódást, csak a te hozzászólásaidat, de én megértelek. 5 éve ismerem a párom, ebbõl 4 évet együtt is éltünk már, 2, 5 éve volt az eljegyzésünk, a kisfiam holnap lesz 4 hónapos, de sajnos nem vagyok a felesége. És sokan nem értenek meg minket, mert én sem lagzit szerettem volna, csupán viselni a nevét, ha bemutat valakinek, akkor azt tudja mondani, hogy a feleségem. És szerettem volna igazi család lenni. De ez egyenlõre várat magára. Most utólag olyanokat mond, hogy én mondtam, hogy nem akarok terhesen esküvõt, errõl szó sem volt. Meg most azt mondja, hogy télen én biztosan nem akarok már esküvõt. De azt is mondja, hogy j9võre elvesz, de hát ezt hallgatom két éve. Ezidáig semmi, pedig tudom, hogy szeret engem is és a kisfiunkat is, de neki nem számít a papír. És nem érti meg, hogy én csak büszke szeretnék lenni, hogy az õ felesége vagyok és egy család vagyunk.
Kedves utolsó! A kérdezõ párja egy szóval nem mondta, hogy nem akarna házasodni, hanem a kérdezõ kikövetkeztette a viselkedésébõl. Ezért az lenne a legjobb, ha leülnének és konkrétan megbeszélnék, mert ezekbõl adódnak mindig a félreértések és a duzzogások a semmiért. A másik pedig, ha a kérdezõ nem akarja az apa nevére íratni a babát, ezzel szerintem kockáztatja, hogy a párja ezek után nem is vállalná a gyereket. No és ezekkel a tettekkel kivel van a legjobban kiszúrva? No persze, hogy a gyerekkel. Ezért írtuk sokan, hogy a gyerekre gondoljon elsõ körben a kérdezõ és ne magára! Azt hiszem Te nem tudsz olvasni!
De szépeket írtok! CSAK OLVASNI NEM TUDTOK! Nem arról van szó, hogy a párja szerint nem kell a papír, szerinte meg igen. Arról van szó, hogy eddig a párja is azt mondta, hogy kell és lesz papír. És most meg kvázi meggondolta magát. Én is meggondolnám magam. Élek vele tovább, aztán a gyereket az apasági nyilatkozatt ellenére a saját nevemre íratom. És ebben semmi zsarolás nincs. Te is kaptál egy nagy pofont tõle. Õ is kap tõled és te még nem is hazudsz a képébe. És ne mondjátok, hogy terhesen nem lehet esküvõ, nem 500 fõs lagzi kell, hanem négyen besétálni a hivatalba. Azt szabad terhesen is, képzeljétek. És aztse írjátok a továbbikaban, hogy agyerekkel zsarolja. MEgbeszélték, hogy majd, egyszer, a fényes jövõben, terhesség esetén lesz esküvõ. Na, most évek múlva eljött KÖZÖS AKARATTAL az a fényes jövõ. És félidõben még szép, hogy ezen idegeskedik, hiszen elõre be kell jelentkezni, arra nem is gondol a kedves párja, csak az apaságiért menne a hivatalba. Ha én lennék a helyedbe, én meg nem mennék apaságiért se, azt megmondom. Kerek perec megmondanám, hogy én CSAKIS házasság céljából teszem be oda a lábam. Nem tudom, hogy ez miért lenne zsarolás, kedves apukának nem kötelezõ házasodni. De kötelessége ezt közölni a párjával, hogy bocs, mégse akarok házasodni, bár te ezt tõlem eddig így tudtad. És akkor a kérdezõ eldönthette volna, mennyire fontos neki a papír. Már így utólag nincs lehetõsége mérlegelni semmit, a kapcsolatuk komolyságát se. Bár én tudnám, mennyire akar komolyan engem ez az ember.
Olyat nem lehet kimondani, hogy cigány, csak azt, hogy roma, olyat nem lehet mondani, hogy meddõ, csak még nem jött a gólya, olyat nem lehet mondani, hogy fogyatékos, csak azt, hogy sérült????? De olyat lehet mondani/írni, hogy valakinek/akárkinek halva szülessen a csecsemõje?? Hova süllyedt az emberiség??Állatok vagyunk, vagy mi? Nem is tudok a kérdésre koncentrálni, azért nézek mindig vissza, hogy lássam, felpontozta-e valaki már végre azt, aki a tabu dolgot írta és lenullázódott-e már a 12:46-os!!
te jó ég!!hogy lehet így ítélkezni???csak mert nem vagytok a helyében azért nem tudjátok átérezni a dolgokat!!De nem kéne így lehurrogni!!!!! Kedves kérdezõ, remélem már nem nézed a válaszokat!Nincs értelme, nem tudom miért, de valahogy az összes hülye aki a neten van ide szabadult!!!
Hagyjátok már azt a terhes asszont! Elkeseredik egy butaságon, ír egy buta kérdést, erre az egész életét megkérdõjelezed? Egybõl meg tudod ítélni az egész embert??? Ismeretlenül? Hogy jössz ehhez? És nem kellene még akkor is tapintatosan halllgatnI Ha ez a sok rettenet megállapítható lenne két kétségbeesés szült e mondatból? A terhesség ilyen. Sírás-rívás.
Kommentjeid mindent elárulnak rólad. Megvan mindened, pénz, lakás, karrier, de ezekkel kitörölheted a segged, mert boldog nem vagy. Neked ez a fontos és, hogy mit gondol a külvilág, hisz a karika gyûrû arra való, hogy ha bárki odapillant lássa, hogy tartozol valakihez. A lényeg TE vagy, nem számít, ha másra rákényszeríted az akaratodat, csak Te boldog legyél. Ha Te nem viselheted a nevét, akkor inkább a közös gyereketek se. Mi lesz a következõ, ne is ismerhesse meg a gyerekét, csak mert nem hisz abban, hogy a papír tart össze két embert? Ha most tényleg eléred, hogy elvesz boldog leszel, úgy érzed majd, hogy azért tette, mert annyira fontos neki is ez az egész? És, ha bármelyik barátnõd megdícséri a gyûrûd azt is lemondod, hogy miért kaptad? Ki tudja, talán azt is a nyaggatásra mondta, hogy majd ha terhes leszel elvesz, csak hagyd abba a nyafogást.
Ne olvasd ezt tovább, én is azt mondom. Ez nem terhes anyának való. Majd este megbeszélitek. Túlizgultad, ok nélkül.Ne jöjj vissza!
eleve hülyeség megbeszélni, hogy ha terhes leszel összeházasodtok. 1. ne azért akarjon elvenni, mert jön a gyerek, annak sosincs jó vége, 2. nem hiszem, hogy terhesen annyira felemelõ egy esküvõt szervezni. A házasságnak amúgy sem feltétele a gyerek, hogy ha "terhes leszel elveszlek" dolog legyen, ha nálatok igen akkor nem érdemes összeházasodnotok. A karikagyûrû nem azért van, hogy az ember az utcán villogjon vele, hogy húúú lássa mindenki, hogy férjnél vagyok. Én házas vagyok, imádom a férjem, mégsem szoktam hordani a gyûrûmet, csak nagyritkán. Nekem nincs szükségem arra, h mki lássa már férjes asszony vagyok. És nem értem minek kell ekkora feneket keríteni az esküvõnek. Akkor lesz boldog házasságotok, ha mketten akarjátok az esküvõt, ezt nem szabad kikönyörögni vagy kihisztizni. De ezt betudom a terhességgel együtt járó érzékenységnek:-) Adj még neki idõt... a férfiak másképp mûködnek, mint a nõk. Nekik ez nem annyira fontos dolog.
Kedves kérdezõ, szerintem ne olvasgasd tovább a válaszokat, mert ide téved egy csomó nem normálisan gondolkozó, hogy finoman fejezzem ki magam!Ülj le, és beszéld meg a férjeddel!Ez a legjobb megoldás szerintem!És ne stresszelj, az tényleg nem jó a babának:)
13:21 - Tabu, nem tabu, valakinek szüksége van a pofonra, hogy észhez térjen, amikor nem neki kellene lenni az elsõnek.
Babát vársz, rá gondolj most kizárólag, ne az esküvõn agyalj, az most mellékes, most egy élet múlik azon, hogy neked milyen a lelkiállapotod, és egyedül rajtad múlik, hogy az a baba megszületik-e egészségesen, vagy nem. Ha te stresszeled magad, ha problémázol, ha nem élsz nyugodt életet, ha nem biztosítod magad körül a nyugalmat, a békét, ha zsarolod a párodat, ha idegeskedsz, és a baba nem születhet meg egészségesen, az egyedül a te hibád lesz. Én nem állok se a te oldaladra se a párodéra, a gyerek érdekében szólok. Felelõtlen voltál, most már mindegy, de a gyerek legyen most az egyetlen, aki fontos, mert az élete most rajtad múlik, ha már teherbe estél. Megkérdezheted a nõgyógyászodat is, õ is ezt fogja mondani.
Nem beszélümk ilyet terhes asszony elõtt! Nem használjuk ezeket a szavakat. A babáról, meg a 46-osról. Még felháborodva sem.Nem ejted ki, nem írod le, mert tabu!Igen, azt.
Szia. Bocs nem olvastam végig a válaszokat. De nem igazán értem mi a gondod. Én most vagyok 32 hetes várandós. Nálunk is szó volt "élettársi kapcsolatról". Én mondtam a páromnak hogy nem szeretném azt, de nem erõltettem az esküvõt és természetesen az apaságit is meg akartuk csinálni. Hiszen akármilyen is de az Õ gyereke és mivel szeretem és törõdni fog a gyermekével így joga van a nevét viselni. Aztán õ maga kérdezte meg hogy összeházasodunk-e. Így jövõ héten megtartjuk az esküvõt, de én direkt nem említettem neki mert nem akartam hogy kényszerbõl vegyen el. Azért tegye meg mert szeret és nem azért mert ezt illik... Így sokkal de sokkal boldogabb vagyok mintha "belerángattam" volna egy házasságba...
az elsõ, átkozódó 12:46-osra értem. a MÁSIK TETSZETT.
Szia! Szerintem nem szemétség tõled. Ha õ ekkora genyó, hogy nem hajlandó feleségül venni, akkor te is csinálhatod úgy a dolgokat, ahogy te szeretnéd. Remélem, hogy beadja a derekát és elvesz téged.
Miért gondolta meg magát? Hiszen együtt terveztétek el az esküvõt Vagy nem csak úgy beszéltétek meg, hogy te ezt mondtad, õ meg akkor sem akarta? Házasodni csak úgy lehet, ha mindketten akarják.H aõ közben meggondolta magát, akkor szerintem nem hogy szemét, hanem inkább fair, hogy nem csap be, nem vesz el látszatból, hanem megmondja az igazságot. A házasság a szívben születik, hiába mímelné, az semmit nem ér. Nme csak a szertartással van problémája? vagy az idõponttal? Talán nem akar nagy hassal menni az oltár elé. Vagy elkapkodni, hanem inkább egy jól szervezett lagzit. Mi az õ indoka?
De ha tudtátok, hogy közös babát szeretnétek és tudtátok, hogy ez csak úgy elképzelhetõ számodra, ha házasok vagytok, akkor miért nem az esküvõt szorgalmaztad a baba elõtt? Akkor még idejében kiderült volna, hogy nem akar feleségül venni. Igen, ha megígért valamit neked, megbeszéltétek és õ visszakozott, akkor az szemétség. De ne hidd, hogy ettõl õ majd megváltozik. Ugyanúgy nem fog elvenni. Vagy különmentek vagy összeházasodtok. Mert ennek, hogy fújni fogsz rá emiatt meg veszekszel, semmi értelme. Vagy szereted (de akkor gyûrû nélkül is) vagy nem szereted és akkor meg örülj, hogy nem vagytok házasok és könnyebben megszabadulhatsz tõle.
Úgy írsz róla, mint egy idegenrõl. Mintha egy üzletfélrõl. Szereted vagy nem?
Bár teljesen ellene vagyok az abortusznak, de ebben az esetben támogatom. Ilyen embereknek nem szabad gyereket vállalniuk.
A kérdező hozzászólása: Honnan tudjátok hogy nem-e éltem már vele? Nem vagyok megijedve ha egyedül maradok a gyerekkel mindenem meg van szerencsére saját lakás, pénz, karrier, állandó munkahely ahova GYES után visszavárnak.De, ez fordítva is igaz a páromnak is meg van mindene szóval itt nem az anyagiakról van szó.Csak kiváncsi voltam a véleményetekre itt arról van szó hogy valamit megigért ami nekem fontos, de sokan félre terelik a szót és nem fõs lagziról álmodok nagy pocakkal!!!!!
Feminista a kérdezõ és mellé még hülye is. Ha ennyire undorodsz a férfiaktól, akkor minek kezdesz velük? Neked nem való szeretõ társ, csak egy olyan aki elhalmoz minden szarral max. A valakihez tartozás nem egy tárgyban rejlik, hanem a két emberben. Ez itt a probléma. Rossz a felfogásod de nagyon. Nem is szereted a leendõ gyerekedet, hisz neked õ csak egy feltétel amivel közelebb kerülhetsz a házassághoz. Elõre sajnálom, szörnyû élete lesz szerencsétlennek.
Mi fordítva csináltuk. Összeköltöztünk, összeházasodtunk és most jön a gyerek. Egyébként én esküvõ nélkül nem vállaltam volna a babát. Jól esik hozzátartozni. Szerintem ez a pasi megfogott, csinált egy gyereket, akire persze büszke, de Te már annyira nem érdekled (vagyis az érzéseid). Nincs köztetek hivatalos kötelék, nem kell macerázni az elválással. Egyébként gondolom most együtt éltek, és a férjed így is akar maradni, Te pedig így nem szeretnél már vele élni (Kedves elõttem válaszolók szerintem félreértették). Amúgy de, elég nagy szemétség és Téged jól átvágtak. Sajnálom:(
12:24es szerintem nagyon ott van, amit írsz, de ez már sajnos egy ilyen világ... Már azon is felháborodnak, hogyha valaki férjhez akar menni, mert ott már biztos valami nagy "disznóság"van, és biztos, hogy a csaj csak ki akarja használni a pasit... Á, hát ez tényleg szomorú!!
Én nõ vagyok, de téged akkor sem értelek, örülnöd kéne hogy a gyereket felvállalja és szeret titeket és ott van melletted, te meg ehelyett hisztizel mert nem akar "papírt". Tudod mit, akkor hagyd ott, jobban jár egy ilyen nõ nélkül. A karikagyûrû a világon semmit nem jelent, az összetartozás nem azzal kezdõdik... nem mi vagyunk a buták hanem te, ha neked ez a legfontosabb.
Kérdezõ, én a gyerekedet sajnálom, akinek már most, magzati korban is árt a stressz. A gyerek ne legyen eszköz, kérlek, én eszköz voltam a szüleim között, nem jó, ne tedd ezt a gyerekeddel. Megbeszéltétek, oké, de akkor ne a gyerekkel zsarold, az a gyerek semmirõl se tehet.
így van, kedves kérdezõ, ahogy írod!! Egy teljesen egyszerû karikagyûrû is ugyanezt jelenti, és én sem azért hordom (sok más nõtársammal), mert de állat, hogy x Ft-ért vette az uram ; hanem mert feleség vagyok, tisztelem és szeretem a férjemet, ezzel pedig kifelé mutatom ugyanezt.
Most mi kell így leszólni a kérdezõt??Ha jól értem megegyeztek, hogy összeházasodnak, csak a pasi meggondolta magát!Nem gondolnám, hogy a gyereket akarja felhasználni a céljai elérése érdekében!Az meg nehogy már ne legyen normális, ha egy nõ össze akar házasodni egy férfival!Te jó ég!Meddig süllyed a világ??!!
most akkor szeretitek egymást vagy nem? Nme lehetett volna ezt a gyerek elõtt tisztázni?
A kérdező hozzászólása: KEDVES FÉRFI VÁLASZOLÓM!! Elég butácska a felfogásod!!A karika gyûrû nem arra való hogy villogjon vele az ember hanem arra ha az utcán végig mész és oda pillantanak a kezedre lássák hogy valakihez tartozol.Aki nem tudná leírom mit mond az anyakönyvezetõ az esküvõn.A KARIKA GYÛRÛ A HÛSÉG ÉS CSALÁDI ÖSSZETARTOZÁS JELKÉPE.AKI EZT NEM ÉRTÉKELI ANNAK TÉNYLEG FÖLÖSLEGES HORDANI.
A kérdező hozzászólása: Ja, aranyláncot karkötõt vett már mióta terhes vagyok, de egy nõnek nem az kell!!Ti vagytok gusztustalanok férfiak féltek felvállalni a nõt.BESZARIK!!
Hát ebben sok logika nincs.Akkor akart elvenni ha terhes leszel...mert?Ha én valakit el akarok venni, elveszem elõtte, nem a terhességtõl teszem függõvé, akkor már amugy is túl macerás, a ruha meg a rosszullétek, meg minden.Senki nem ugy tervezi hogy majd ha terhes leszek férjhez megyek, azt maximum az csinálja akinek gyorsan a baba miatt kell összeházasodni.Szerintem nem is akart elvenni, csak nem akarta/merte megmondani.De viszont ha egyébként boldogok vagytok ne [email protected] õt most ezzel, el vehet késõbb is ha ugy gondolja/gondoljátok, de ha most ezzel stresszeled abból tényleg nem sül ki semmi jó!(Egyébként nem értem hogy hihetted el hogy akkor fog elvenni ha babás leszel)
A kérdező hozzászólása: Az elõttem szóló vajon mivel árasztja el a barátnõjét édes szavakkal és tele dumálja a fejét milyen happy csak össze bútorozni aztán csak tovább állsz ha valamin összekaptok??Nagyon nem érted a kérdésemet még olvasd át jó!!!!
12:48 - Te meg valószínûleg azt nem érzed át, mit érez egy gyerek, ha csak eszköz. A gyerek ki van szolgáltatva a szüleinek hosszú évekig, amíg nagykorú nem lesz.
te jó ég... szerintem itt valaki több emailcímmel van bejelentkezve és szórakozik... Még az ellenségemnek se kívánnám, hogy vetéljen el, nemhogy egy ismeretlennek!!!! Te jó ég!!? Hova ment át ez a kérdés??!!
12:27nek nem azzal van a gond ha valaki házasodni akar. azzal, hogy ahoz 2 ember kell és ha az egyik valami miatt nem akarja (és nem azért mert nem vele akarja leélni az életét) akkor jön a hiszti meg a zsarolás. Ilyet csak libák csinálnak. 30 éves vagyok 3, 5 éve vagyunk együtt, nem lesz esküvõ mert nincs rá zsé egyenlõre. házat veszünk családot alapítunk, együtt tervezzük a jövõnket a gyûrû és a papír nélkül is. ha megkérné a kezemet természetesen igent mondanék és örülnék neki, de nem fogok ez miatt hisztizni.
12:46-os, magadnál vagy ilyenkor?
A kérdező hozzászólása: Amúgy is ez a baba tervezve volt csak egy kicsit hamarabb érkezik mint gondoltam.Hamar terhes lettem 35 éves elmúltam azért is nem védekeztünk, de nem gondoltuk hogy ilyen hamar sikerül.de, nem is akartuk az abortuszt.
Ne haragudjatok, de nagyon sok hülye hozzászóló van!Inkább annak nem kéne gyereket szülnie aki az abortuszt javasolja! Kedves kérdezõ:Nem tudom pontosan mi lenne a jó megoldás, talán le kéne ülnöd egy nagyon mély és õszinte beszélgetésre a pároddal, és elmondani neki, hogy ez mennyire fontos! Amúgy van egy film, ami eszembe jutott errõl a szituról: 9 months, sajnos nem tudom magyarul adták-e, meg hogy mi a címe(9 hónap??) hugh grant játszik benne.Nézd meg ha gondolod.
DE hát tényle lehettek boldogok papír nélkül is. Ha õ nem akarja, akkor te miért erõlteted? Egyedül nem tudsz házasodni. Az olyan páros dolog. Szeret, veled akar élni. Ez miért nem jó? Nem a hormonok borultak fel? Mert minket is csak kiosztassz!
Anyám, hová süllyedt a világ, ha már azon felháborodnak a hozzászólók, hogy egy terhes nõ, akit állítólag szeret az élete párja és megígérte neki, hogy baba esetén összeházasodnak, ki van akadva azon, hogy a párja mégse hajlandó hivatalosan összekötni vele az életét. Én rögtön othagynám a pasit, mert ez nekem elegendõ bizonyíték arra, mennyire vagyok fontos a szemében. Mondjuk házasság nélkül nem is szültem volna. A válaszolóknak fogalmuk sincs arról, hogy mit érez ilyenkor egy nõ...
Én eleve nem szültem volna gyereket a férjemnek, ha arra sem méltat, hogy feleségül vegyen.Persze ezt nem lehet kierõszakolni, ennek magától kell jönni.De nálunk fel sem merült az esküvõig a gyerek téma.Meg lehet azt is érteni aki nem akar házasodni, de azt is akinek ez fontos, és így érzi biztonságban magát, ezt tekinti a normális életformának párkapcsolatban.Nekünk a férjemmel nagyon is fontos volt a házasság(neki még jobban mint nekem, hogy a felesége legyek), most is az, fontos, hogy hivatalosan is összetartozzunk egy család legyünk.Nekünk nagyon unszimpatikusa ez az összeállunk mint lovak...aztán ha valakinek nem tetszik minden következmény bonyodalom nélkül le lehet lépni.De most komolyan, a gyerekvállalás nem sokkal nagyobb dolog mint az esküvõ?Ha azt nem akarja, hogy hivatalosan is hozzá tartozz, akkor ilyen embernek szülsz gyereket?Hát sajnos sok az önzõ felelõtlen ember.De ne erõszakoskodj, én nem akarnék a felesége lenni annak a férfinak akitõl ezt nekem kell kérnem.Így már nem az igazi.Én sosem vetettem volna fel a férjemnek, hogy vegyen el...megalázónak éreztem volna, mert szerintem ez a férfi dolga, hogy megkérjen.És ha nem szívbõl szabad akaratából teszi akkor semmi értelme kicsikarni.Az apasági nyilatkozatot pedig tegye csak meg a gyereketek érdekében, ismerje csak el hivatalosan is, hogy Õ a gyerek apja, mert ezek után én azt is kinézném belõle, hogy letagadja ha neki az lesz az érdeke.A nevére pedig nem engedném venni a gyerekemet, ehhez is jogod van.Azzal, hogy megteszi a nyilatkozatot, attól még nem egyértelmû, hogy a nevén legyen.Én kérném a helyedbe, hogy az én nevemre anyakönyvezzék a babát.Ha nem egyezik bele, akkor nem kell nyilatkozat, akkor automatikusan a nevedre anyakönyvezik, és utólag fogja a gyámügy tisztázni az apaságot.Legközelebb meg ismerd meg jobban azt az embert akitõl gyereket vállalsz, ne legyél felelõtlen azért mert õ is az. Sok szerencsét.
El vagy tájolva nagyon. Azt hiszed, ha elvesz, akkor nem tud továbbállni ha akar? Jah gondolom arra gondolsz, hogy akkor viszed a fél vagyonát és ezzel tart vissza vagy ilyesmi? Nagyon nem vagyok képben az tuti. Ha akar akkor a házasságból is elhagy, nem biztosíték semmire.
A férj egy hatalmas golyót került el most azzal, hogy kiderült errõl a nõrõl, hogy micsoda förmedvény személyisége is van. Jesszusom, ha már emiatt ilyen házsártos boszorkány lesz, mi lesz késõbb?! Drágám, nem vitted le a szemetet amikor én mondtam? Bumm, headshot! Férfi, ha olvasod ezt, futás!!!
Neked nem való gyerek, mert nem érzed a szülõi felelõsséget. Lehet, hogy csúnya dolog lesz most tõlem, de azt kívánom, hogy elvetélj, ha még lehet, vagy halva szülessen a babád... Egy újszülött jobb anyát érdemel.
A kérdező hozzászólása: Megint nem olvasta el a kérdést a z egyik válaszolóm.Már fél idõs terhes vagyok 20 hetes ha ez mond valamit.Hova akarsz már abortuszt??
Amikor én viccesen hisztiztem, hogy ennyi együttélés után megérdemlem a gyûrût, azt mondta a párom komolyan"miért, szerinted, ha terhes leszel, nem veszlek el?" Nekem ez annyira rosszul esett.. Gyerek nélkül nem vagyok elég feleségnek?Aztán sajnos kiderült, neki nem lehet gyereke...És én mégis kitartok mellette! Nem vagyok se házasság-se élettárspárti, mi így "jegyben járva", sok éve összeköltözve is összetartozunk, de mégis a gyûrûnek számomra különleges jelentése van. Én abban a korszakban születtem, amikor ciki volt esküvõ elött szülni, sok kortársam 5 hónapra született :) Aztán váláskor meg megkapják, csak miattad házasodtunk össze...
A kérdező hozzászólása: Az Õ indoka az hogy papír nélkül is lehetünk boldogok.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Igen a férfiak önzõk Õk nem tudják min megy keresztül egy nõ amikor gyereket vállal fõleg olyan férfinak aki nagyon akarja azt a gyereket.Most meg attól fél hogy nem megyek vele elintézni az apasági nyilatkozatot az már szégyen lenne neki ha nem az Õ nevét viselné, de bezzeg én nem viselhetem az Õvét, de már így nincs is kedvem.


A két és fél hónapos staffi kiskutyám állandóan harap, ha meg akarom simogatni vagy ha csak nyúlok felé egyből kap a kezem után, de mindenkivel ezt csinálja. Kinövi majd ezt a szokását?

Legjobb válasz: Nem növi ki, és ahogy nõ, egyre nagyobbakat fog harapni. Ha kap a kezedhez, akkor fogd össze a pofáját és szorítsd össze. Ne durván, de érezze, hogy Te vagy a fõnök, nem Õ. Csak akkor engedd el a pofáját, ha már nem küzd a kezedbõl való szabadulásért. Ha újra odakap, ismételd meg. Ütni nem szabad, abból nem ért egy kutya sem, legfeljebb félni fog Tõled. Sok sikert.

Nem növi ki, és ahogy nõ, egyre nagyobbakat fog harapni. Ha kap a kezedhez, akkor fogd össze a pofáját és szorítsd össze. Ne durván, de érezze, hogy Te vagy a fõnök, nem Õ. Csak akkor engedd el a pofáját, ha már nem küzd a kezedbõl való szabadulásért. Ha újra odakap, ismételd meg. Ütni nem szabad, abból nem ért egy kutya sem, legfeljebb félni fog Tõled. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot, majd kipróbálom. Eddig ráütöttem az orrára de azt is csak játéknak vette. Remélem ez beválik.
a kölyök kutyák egymással játszva , a másik reakciójából tanulják meg , hogy mekkorát haraphat. amikor megharap ( a staffi harapása nagyon- nagyon erõs ), egy erõs-gyors-pattanó hangot kell kiadnod ( mint amikor a kölyökkutyák felvonyítanak , hogy értse-tudja , meddig mehet el ). de neked fájni fog :) , viszont ha most nem tanulja meg, késõbb már nagyon nehéz lesz! 4-5 hónapos koráig, amíg a fogait le nem váltja . utánna már símán leharapja az ujjad :) :) :) :) ez a kutya sok-sok felelõséggel jár. ( késõbb megérted, amikor már kifejlett és domináns lesz, nem kutyaként, hanem fegyverként fognak rá-nézni az emberek ( legfõképpen a kutyátlanok )
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, és a linket is. Meg is fogom nézni. Azt azért nem szeretném ha leharapná az ujjam :D
Nekem is ezt csinálta kiskorában, de kinõtte. :)
Pontosan...Ahogy a kisgyerekek is rágdosnak, és mindent a szájukba vesznek kiskorukban, mert nõ a foguk...Ugyanúgy a kutya bébik is ezt csinálják fogváltásig...egy idõ után kinövik!

Van egy 30 éves srác aki találkozni akar velem én 20 éves vagyok és még nem volt barátom, elmondjam neki vagy ne, félek hogy nem akar majd velem találkozni ha megtudja, hogy még nem is csókolóztam senkivel. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!

20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!
A csók elõtt ne szólj, ha tetszetek egymásnak rá fogsz érezni hogy mit kell csinálni. De fontos a vonzódás. A sex elõtt viszont szólj, hogy tudja gyengédebbnek kell lennie. És várj a megfelelõ alkalomra, és csak akkor tedd ha kölcsönös lesz a szerelem!
Sztem ne mondd el neki még az elején ezeket, majd ha jobban megismertétek egymást, vagy esetleg összejöttök és utána. De azért szex elõtt sztem szólj, h tudja, h neked ez lesz az elsõ és óvatosabb legyen.
korotok? hol szoktatok találkozni?
A kérdező hozzászólása: lány 22 fiú 29 változó általában az utcán csak megkérdezte egyszer mikor beszélgettünk hogy van e barátom.
Ha rám van kattanva egy fiú, akkor nagyon remélem hogy tõled nem akar semmit:D Amúgy ha próbálkozik meg lehet mondani neki hogy Ne haragudj, NEM. Kedvellek, de ennyi. Ha valaki ezen megsértõdik, az bármi máson is megsértõdne.
Így a legjobb lerázni : " ..VAN PASIM "
A kérdező hozzászólása: De ha én is akarok valamit tõle akkor hogy jelezzem felé hogy ne legyen feltûnõ?
véletlenül fogd meg a farkát
Elõször is talán döntsd el, hogy mit szeretnél! akarsz tõle valamit avagy sem? ha tudod a választ akkor mi us tudunk választ adni...
A kérdező hozzászólása: Igen szeretném közelebbrõl megismerni vagyis tudatni szeretném vele hogy én is érdeklõdök utána úgy mint ö én utánam.
Akkor ez esetben ne mondd, hogy van pasid:D Legyél kedves hozzá, és mondj igent ha randira hív. Nem volt még soha barátod?
Biztos jogosan nem szeretné...:) Ez bizonyítja, hogy szeret, mert nem akarja összetörni a szívedet, vagy csak szimplán van szíve.
A srác csak arra akar téged úgy látszik, de legalább becsületes, és belátta, hogy talán elbaszná ezzel a jövõbeli kapcsolataidat. Vagy pedig attól fél, hogy nem tud majd érzelmileg kielégíteni a szeretkezés után, pl. összebújás, csókolózás stb (kinek mi az érzelmi kontaktus ilyenkor)
az elõzõ válaszoló félreértette, sejtésem szerint ez csak testi dolog lenne, a srác is csak ebbe menne bele, de utána nem akarna semmit, mond el neki h téged zavar e v sem h utána lesz e vmi...és ha te is kibirod nélküle akk sztem õ is bele megy majd:)
ne akarj ezzel a sráccal lefeküdni. Remélem még nem tetted meg. Egy életre meg fogja határozni a szexhez való viszonyodat. Hidd el, többet ér annál
Mivel nem szeret, ne tedd meg! Az érzelmeknek nem a szex után kell kialakulnia, hanem elõtte!, Különben csak 1 numera leszel számára, semmi több...Ha te azt akarod, hogy 1 jöttmenttel veszítsd el, akkor hajrá! Neki úgysem fontos, ha te rábólintottál.

Másfél éves kislányom olyan szinten be tud pörögni, nem marad nyugton mindenre de tényleg mindenre fel akar mászni, de ha sikerül sem marad meg ott egy helyben, nem bírok vele és inkább elmegyünk onnan ahol vagyunk éppen. Valaki hasonló cipőben?

Nem találja fel magát nagyon sok szituációban, főleg zárt helyen, lakásban van gond vele, nem játszik hanem mindenre fel akar mászni, bepörög, fel-le ugrál székekről, asztalra akar felmászni, nem bírok vele! Minden kell neki mindent el akar érni, meg akar szerezni. Sosem volt egy nyugis, egyhelyben üldőgélő típus, de ez kész! Ráadásul hamarosan testvére születik! Hiperaktív lesz vagy mi? Más gyerekek ennyi idősen már szépen okosan nyugiban elvannak!

Legjobb válasz: Én mielõtt vendégségbe mennék a lányommal kifárasztom egy kicsit + viszek magammal olyan játékot, ami kicsit leköti, de volt már hogy elkértem a háziak ruhacsíptetõit és azokat pakolgatta :-) Arra figyelek, hogy nagyon fáradtan, álmosan ne menjek már vele ilyen helyre. Otthon pedig vannak olyan helyek, ahova mászhat és van ahova tudja hogy nem.

Én mielõtt vendégségbe mennék a lányommal kifárasztom egy kicsit + viszek magammal olyan játékot, ami kicsit leköti, de volt már hogy elkértem a háziak ruhacsíptetõit és azokat pakolgatta :-) Arra figyelek, hogy nagyon fáradtan, álmosan ne menjek már vele ilyen helyre. Otthon pedig vannak olyan helyek, ahova mászhat és van ahova tudja hogy nem.
Szerintem nem hiperaktívtás, hanem csak egy kicsit aktívabb 1, 5 éves gyerek. Amit tehetsz, hogy amit csak tudsz biztonságosra teszel neki. Amit nem tudsz, ott pedig nagyon következetes leszel. Most tanulja meg szinte az elsö 3 éveben a legfontosabb a következetesség. Pl lányom 1 éves múlt és ö is mindenre felmászik(második gyerek). Egy tipikus példa. kanappéra rájött, hogy feltud mászni. Megtanítottam neki, hogyan maszhat le. Szuperül csinálja, 1x enyhén fejre esett azóta még jobban figyel. DE tilos felállni a kanappén. ezt viszont nem akarja betartani. Egyik nap éppen felállt és szoltam neki hogy CSÜCCCS. NEm hallgatott, így leültettem, majd megint felállt, és vigyorgott, majd megint a CSÜCCS szó megint csak vigyorgás. Majd 3x-ra fogtam él levettem. Mondtam neki, hogy akkor mászhat fel, ha nem áll fel. Felmászott és felállt. Akkor levettem és nem volt több felmászás. Kb 15 percig álltama kanappé mellett, és nem egdetem fel. Volt nagy hiszti is, majd elfoglalta mással magát. Majd tengap megint felmászott, de esze ágában sem volt felállni. ma felmászott és felállt, mire CSÜCCS szóra csak úgy ülésbe vágta magát és nem állt fel többet. Vagy is következetes vagyok és ezt tudja is.
Nálunk ugyanez van, én is gondoltam már a hiperaktivitásra, de megnyugtattak, hogy csak ilyen élénk típus. (Egyébként én is ilyen élénk vagyok, volt honnan örökölnie.) Az égvilágon mindenre felmászik, lemászik, átmászik, bemászik, lepakol, leránt, kipakol, bepakol, eldug... Nagy a mozgásigénye, lehetõleg minden nap kell játszótérre vinni, az csodákra képes. Legalábbis a mienk, ha pár órát mászkálhat a játszótéren, kisangyal lesz. (Másfél éves volt a héten, de már felmászik a 2 m magas csúszdára egyedül - persze kísérettel...) Ha nem megyünk játszótérre pár napig, szó szerint közveszélyes. Remélem, nem lesz hiperaktív, mert egyébként tök aranyos.
http://www.gekkonet.hu/hiperaktiv/hiperaktivitas-teszt-kisgy.. Utolsó vagyok, ezt most találtam. Kitöltöttem a tesztet, azt írja, hogy a gyerekünk valószínûleg hiperaktív...

Szerelmet vallottunk de csak interneten. Eloben pedig feszult vagyok . De holnap elmondom eloben is (talalkan). Folyton tagult pupillaval nez ram es mosolyog. Felek hogy ha meg akarom csokolni megijed es orokke elveszitem! Mit tehetek?

tobbszor talalkoztunk mar ketteseben es messen is jokat beszelgetunk .. szerelmesek vagyunk .milyen jelek vannak arra h o is akarja a csokot ?

Legjobb válasz: húú, de gyerekek vagytok még ehhez

húú, de gyerekek vagytok még ehhez
Valószínûleg elég fiatal vagy, ahogy az elsõ válaszoló is mondja. De sebaj, pár év alatt rájössz hogy õk is ugyanazt akarják. :)
Mi van, gyökér vagy? Miért ilyedne meg?

A barátnőm le akar velem feküdni. De én félek egy kicsit mert neki előttem már volt egy idősebb barátja aki jóval tapasztaltabb. Nem tudom, hogy mennyire érintené az rosszul, hogy én még szűz vagyok, és mi van ha béna vagyok az ágyban? Mit tegyek?

Mondjam el neki? vagy inkább próbáljak beleadni mindent?Csak attól félek hogyha nem mondom el neki hogy szűz vagyok és béna leszek akkor azt hiszi majd mindig ilyen lesz velem a szex.

Legjobb válasz: IGEN MOND EL NEKI! De most ezt komolyan mondom! Legalább érteni fogja h miért olyan fura....és majd kicsit így rá tud vezetni.

IGEN MOND EL NEKI! De most ezt komolyan mondom! Legalább érteni fogja h miért olyan fura....és majd kicsit így rá tud vezetni.
Nem értem ezt, miért nem lehet neki elmondani? Ki fog dobni ezért? Kétlem, ha szeret akkor nem. Megmondod neki, hogy "Drágám, én még szûz vagyok ám." Õ legyint, megdugod van két lehetõség. a., Jó lesz -> Nyakadba ugrik, lesmárol, kér még egy kört. b., Nem lesz jó -> Megnyugtat, hogy semmi baj nincs, majd belejössz és tanítgat. Olyan vészes ez?
Jól mondják, MOND EL! Neked is tök jó érzés lesz, fõleg ha leesik a kõ a szívedrõl (na most biztos elküld.. glup.... AAA EZ LEHETETLEN, ÉS MÉG MINDIG SZERET). Meg belegondolsz neki is, nem is arra gondolok hogy mert szûz vagy és vele veszíted el, hanem hogy megbízol benne annyira, hogy ezt elmondod. Legalábbis én is örülnék hogy o wow ezt nekem elmondta, király. ^^
hány éves a lány, hanyadik partnere vagy? ha már tényleg tapasztalt, biztos lebuksz, inkább mondd el. gumival tervezitek, mert az esetleg segíthet a kitartásban...
Ne menny el prostihoz, hidd el sokkal jobb élmény lesz a barátnõddel, és 100% hogy meg fogja érteni. De mindeképp tedd hozzá, hogy sajnálod h nem bíztál benne, hiba volt, de cikinek érezted. Ennyi :)
mondd el neki mindenképpen...nekem is volt szûz barátom tapasztalt után, de valami hihetetlenül jó volt vele a szex...
A kérdező hozzászólása: esküszöm hogy megfordult ez is a fejembe csak nem prostival mert elég sok lányt megkaphatnák de "rendes fiú vagyok"
el ne mond neki az igazságot, hogy hazudtál neki. mondom mit tegyél. gyorsan menjél el egy prostihoz és veszítsed el vele, utána már semmi probléma nem lesz a bnõddel.
A kérdező hozzászólása: hát meg próbálom elmondani neki remélem megérti
Egyetértek, mond meg, valld be hogy hazudtál, mert hogy nagyon zavarban érezted magad és cikinek az egész dolgot. (Nem az, de ezzel az indokkal nem fog haragudni :) Segíteni fog, hidd el, nem fogja elvárni hogy a csúcson legyél, pár alkalom és belejössz :P Saját tapasztalat, ugyan ebben a cipõben voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó tanácsokat. :D
akor nem marad más ha elkezditek és megszól mond azt h zavarban voltál mert szereted és enyi ez befutó szöveg hid el
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok és már szoba került csak akkor még úgy volt hogy nem lesz semmi az egészbõl és egy kicsit átköltöttem egy szexuális élményem úgy hogy el is vesztetem a szüzességem. :S jól elbasztam
mégis hány éves vagy? mennyi ideje vagytok együtt hogy ez még nem került szóba?(:és igen mond el neki
mond meg neki nyugottan nem gáz hogy szûz vagy nem kell görcsölni õ ugyis irányítani fog ha nem jól csinálod +lehet hogy mégjobban rádgerjed :)
összejött?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!