Találatok a következő kifejezésre: Ha még vagyok és fel (357 db)

Úgy illik, h az ajánlja fel a tegeződést, aki idősebb, vagy aki a vezető, vagy nő. De mi van akkor, ha vezető vagyok, és a beosztottam jóval idősebb nálam, sőt, mi van akkor, ha jóval idősebb nálam, és ráadásul még nő is?

Legjobb válasz: Ha vezetõ vagy, akkor te döntöd el, hogy ki tegezhet és ki nem. A felsorolásod helyes, de vezetõként te mondod meg, hogy az idõsebb kolléganõ tegezhet, vagy nem. A tiszteletet magázva is megadhatod, mert ugye a beosztottakat tiszteljük, hisz az õ kiváló munkája minõsíti a miénket. Ha olyan kapcsolatot építesz ki a hölggyel, hogy megtiszteltetésnek veszitek (igen, mindketten) a tegezõdést, akkor te kínálod fel a lehetõségét. A mai világban egyébként mindenki mindenkit tegez, ami nem mindig helyes. Ha jó fõnök vagy, és emberszámba veszed a beosztottaid, értékeled a munkájukat, sohasem fognak visszaélni a tegezõdés lehetõségével.

Ha vezetõ vagy, akkor te döntöd el, hogy ki tegezhet és ki nem. A felsorolásod helyes, de vezetõként te mondod meg, hogy az idõsebb kolléganõ tegezhet, vagy nem. A tiszteletet magázva is megadhatod, mert ugye a beosztottakat tiszteljük, hisz az õ kiváló munkája minõsíti a miénket. Ha olyan kapcsolatot építesz ki a hölggyel, hogy megtiszteltetésnek veszitek (igen, mindketten) a tegezõdést, akkor te kínálod fel a lehetõségét. A mai világban egyébként mindenki mindenkit tegez, ami nem mindig helyes. Ha jó fõnök vagy, és emberszámba veszed a beosztottaid, értékeled a munkájukat, sohasem fognak visszaélni a tegezõdés lehetõségével.
Pontosan, ha vezetõ vagy, akkor te ajánlod fel a beosztottadnak, legyen az akármilyen idõs vagy akármilyen nemû.
És ha én nõként középvezetõ vagyok egy cégnél, harmincas, magázom a sofõrünket (50-es), õ meg letegez, akkor mi van? merthogy nekem nem nagyon menne vele a tegezõdés, de gondolom, fennhéjázó, beképzelt p*csának fog tartani.
A kérdező hozzászólása: utolsó: engem ha letegez egy 50-es férfi (én 25 vagyok), én azonnal visszategezem. ha nõ vagy, akkor még inkább megteheted! vagy ha nem akarsz vele tegezõdni, akkor mondd neki legközelebb, h "nem emlékszem, h valaha is felajánlottam volna Önnek, hogy tegezõdjünk!". hidd el, úgy elszégyelli magát, hogy sosem tegez le többé. majd figyeld az arcát, hogy elpirul. megérdemli. te meg ne hagyd magad! hogy minek fog téged tartani, azzal ne törõdj! õ talán törõdik vele, h te minek tartod õt? nem hinném!

Ha még szűz vagyok és fel akarok iratni gyógyszert, mindenképp elküld az orvos vérvételre? Ott lent is megvizsgálhat?

Legjobb válasz: Általában elküld,bár nálam ezt nem tette meg! Ha szûz vagy, akkor közöld vele (de úgyis rákérdez) és akkor nem hüvelyen keresztül fog megvizsgálni! Ilyenkor még rákszûrést sem csinál! De dokira válogatja. Van egy ismerõsöm, tõle csak annyit kérdezett, hogy olcsóbbat vagy drágábbat írjon fel!

Általában elküld, bár nálam ezt nem tette meg! Ha szûz vagy, akkor közöld vele (de úgyis rákérdez) és akkor nem hüvelyen keresztül fog megvizsgálni! Ilyenkor még rákszûrést sem csinál! De dokira válogatja. Van egy ismerõsöm, tõle csak annyit kérdezett, hogy olcsóbbat vagy drágábbat írjon fel!
Engem megvizsgalt a doki, korultekintoen kikerdezett es utana adott egy fel evre valo fogamzasgatlot ingyen ( en a mazlista)...2 evig szedtem - felevente mentem hozza a bogyok miatt de a rakszurest csak evente csinaltuk meg ahogy azt kell. Mostmar probalunk teherbe esni. Akarhogy is van en azt tanacsolom a legnagyobb joindulattal, hogy ne kezdj el bogyot szedni amig nincs allando partnered!!! A fogamzasgatlo ugyanis megvaltoztat sokmindent a termeszetes folyamatban. Ha elhatarozod, hogy eljott a megfelelo fiu akivel vallalod, hogy tapasztalatokat szerezz, azt csakis gumival tedd meg!!!! SOHA nem tudod ki milyen nyavajat hordoz magaval vagy eppen "magan". Lehet az gomba, vagy HPV vagy barmi mas... Az a ferfi aki nem akar gumizni, nem erdemel meg!!!
Ha gyógyszert akarsz felíratni, az azt is jelenti, hogy lassan ideje lesz eljárnod éves rákszûrésre, az egészséged érdekében. Ahhoz pedig mindenképp meg kell, hogy vizsgáljon "ott lent". Túl kell rajta esni. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, még csak nem is fáj. Amúgy nem biztos, hogy elküld vérvételre. Orvostól függ, a lelkiismeretességétõl, illetve a te kórtörténetedtõl.
Nem biztos, sajnos engem sem vizsgalt meg, sot csak a kerdesei alapjan irt fel egy gyogyszert es mondta, hogy 1 honap mulva menjek vissza, hogy nem e volt valami mellekhatas.
Az elõzõ hozzászólótól kérdezem, hogy mégis hogy tudna máshogy megvizsgálni, ha nem hüvelyben? Én úgy mentem elõször dokihoz gyógyszerért, hogy szûz voltam. Kérdezgetett, válaszoltam, elküldött vérvételre (meg vizeletvizsgálatra), ami nagyon fontos, mert ha valami nincs rendben a szervezetedben, súlyosan megbetegedhetsz a gyógyszertõl. Engem simán megvizsgált, kenetet is vett, ami megintcsak fontos, mert a váladék minõsége is meghatározhatja a gyógyszerfajtát, illetve állapotfelmérésre szolgál. Amúgy egész évben nem kell csak 5 percet kibírni, amíg elintézi a rákszûrést. Nem vészes.
A szûz lányokat nem hüvelyen, hanem végbélen keresztül szokták vizsgálni! Örülj, hogy ez nálad kimaradt!!!

Ha ideges vagyok, (és 2-3 napig még igy is lesz). Attól fel mehet a vérnyomásom 140-re? Eddig mindig 110-120 volt, ma meg már magas. De tényleg nagyon ideges vagyok.

Legjobb válasz: Felmehet attól a vérnyomásod,de miért vagy olyan ideges? Sétálj egyet,meg igyál egy kis citromfû teát.

Felmehet attól a vérnyomásod, de miért vagy olyan ideges? Sétálj egyet, meg igyál egy kis citromfû teát.
probálj le nyugodni, igen fel mehet a várnyomásod még magasabbra is az idegtöl, miért vagy ideges????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Hitelt intézek, és nagyon nem jön össze semmi, valamibe mindig beleköt a bank. És ha a héten nem sikerül elintéznem egy papírt buktam 7 millió forintot. Sajnos ezt képtelen vagyok másképp megemészteni. Holnap még bemegyek a földhivatalba, de ha ott nincs senki aki segít akkor nekem annyi. :(
valami jo ügyvéd se tudd segiteni, mi lett hogy ilyen nagyon sok pénzen áll a vásár?
az elöbbi vagyok hány hetes vagy?probálj valahogy le nyugodni
sikerült intézni valamit?

Egy honda dioban kell dugót és gyürüt cserélni. Elég ha a hengerhez való dugót veszem meg, vagy mindenféleképpen fel kell furatni a hengert? Nem sérült a henger.

Legjobb válasz: szerintem nem kell, ugyanaz a méretû dugo és gyûrûk mehetnek bele... fúrni akkor kell ha megragadt a dugó, vagy már annyira szétvan kopva a henger...

szerintem nem kell, ugyanaz a méretû dugo és gyûrûk mehetnek bele... fúrni akkor kell ha megragadt a dugó, vagy már annyira szétvan kopva a henger...
Ha már "válla van" a hengernek, célszerû fúratni...

Nagyon vékony lány vagyok és nem tudom hogy ilyenkor felvehetek e atlétát mert úgy még jobban látszik mint pólóban. Gáz lenne ha még is vennék fel?

Szerintetek?..

Legjobb válasz: Naaagyon konkrét voltál! Szerinted így hogy? Látunk? Meg tudjuk ítélni, hogy mennyire rossz? Nézz tükörbe!

Naaagyon konkrét voltál! Szerinted így hogy? Látunk? Meg tudjuk ítélni, hogy mennyire rossz? Nézz tükörbe!
Igen. Csúnya ott a hátadon az az anyajegy Egyébként dobj egy linket egy hozzád hasonló alakú lányról és úgy könnyebb lesz megítélni :) Amúgy nem hiszem hogy gáz lenne
Mondd el a nõgyógyásznak, és majd õ megmondja ilyenkor mi a teendõ!
Szia! Nekem 29 hetesen ment el. Most vagyok 39+2. Kaptam gyógyszert a dokimtól, mert elkezdett nyílni a méhszáj, és pihennem kellett (volna).
Barátnõmnek 35 hetesen távozott a nyákdugó, 41. hétre szült. Nõvéremnek a 40. héten távozott, rá két napra megszült. Változó.....
Az elsõ szülésemnél 34. héten ment el a nyákdugó, 38+4-re szültem. A másodiknál nem ment el egyáltalán és ugyanúgy 38+4-re szültem.

Mért van az hogy ha meg jön és már a vége felé vagyok maszturbálok és elkezd belőlem ömleni a vér? Annyira mint még soha

Legjobb válasz: Mert az izomösszehúzódások miatt még a maradék ,,kipréselõdik" belõled. Az egyébként is kijött volna csak szép lassan, nem egyszerre zúdult volna.

Mert az izomösszehúzódások miatt még a maradék , , kipréselõdik" belõled. Az egyébként is kijött volna csak szép lassan, nem egyszerre zúdult volna.
Persze! Feltéve ha a jó oldalon ért meg a pete.

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves nő vagyok. Egész életemben rendszertelen volt a menzeszem 30-70 napra jött meg. 2 és fél éve szedek fogamzásgátló tablettát, mert ha nem szedem folyamatos cisztáim vannak és menzeszem iszonyatos fájdalommal jár. Csak most érszű

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves nő vagyok. Egész életemben rendszertelen volt a menzeszem 30-70 napra jött meg. 2 és fél éve szedek fogamzásgátló tablettát, mert ha nem szedem folyamatos cisztáim vannak és menzeszem iszonyatos fájdalommal jár. Csak most érszűkület miatt javasolták az abbahagyását és megint jelentkeztek a problémák. A citológia és az összes többi eredményem jók. Tud valamit javasolni vagy teljesen reménytelen, hogy valaha rendszeres ciszta nélkül menzeszem legyen? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátló szedése ellenjavallt valamilyen más betegség miatt, akkor csak hormonmentes készítmények jöhetnek szóba. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legjobb tapasztalataink, Önnek is ezt ajánlom. Ez segíthet az említett problémák megszüntetésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátló szedése ellenjavallt valamilyen más betegség miatt, akkor csak hormonmentes készítmények jöhetnek szóba. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legjobb tapasztalataink, Önnek is ezt ajánlom. Ez segíthet az említett problémák megszüntetésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves nő vagyok. Egész életemben rendszertelen volt a menzeszem 30-70 napra jött meg. 2 és fél éve szedek fogamzásgátló tablettát, mert ha nem szedem folyamatos cisztáim vannak és menzeszem iszonyatos fájdalommal jár. Csak most érszű

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves nő vagyok. Egész életemben rendszertelen volt a menzeszem 30-70 napra jött meg. 2 és fél éve szedek fogamzásgátló tablettát, mert ha nem szedem folyamatos cisztáim vannak és menzeszem iszonyatos fájdalommal jár. Csak most érszűkület miatt javasolták az abbahagyását és megint jelentkeztek a problémák. A citológia és az összes többi eredményem jók. Tud valamit javasolni vagy teljesen reménytelen, hogy valaha rendszeres ciszta nélkül menzeszem legyen? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátló szedése ellenjavallt valamilyen más betegség miatt, akkor csak hormonmentes készítmények jöhetnek szóba. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legjobb tapasztalataink, Önnek is ezt ajánlom. Ez segíthet az említett problémák megszüntetésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátló szedése ellenjavallt valamilyen más betegség miatt, akkor csak hormonmentes készítmények jöhetnek szóba. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legjobb tapasztalataink, Önnek is ezt ajánlom. Ez segíthet az említett problémák megszüntetésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!