Találatok a következő kifejezésre: Ha még tudom, hogy (1917 db)

Ha meg tudja hogy megcsaltam a lányát, akkor megöl. Mit tegyek?

Nos, elég érdekes történet. Megismerkedtem tavaly nyáron egy lánnyal, elég sokáig csak úgy találkozgattunk, aztán egyszer én is bemutattam a szüleimnek, és Õ is az Õ szüleinek. Elmentünk hozzájuk, megvolt az "ismertetés", és akkor elhívott az apja, azzal az ürüggyel hogy megmutatja a telket, az apjáról azt kell tudni, hogy nagy darab fickó, én 175 centi vagyok, és egy jó fejjel magasabb tőlem, szét van gyurmászolva, tetkók minden.. szóval az a tipikus "gengszter" alkat. És amikor mutatta a telket, azt mondta, hogy meg ne merjem csalni a lányát, mert akkor csúnya végem lesz. Ez az egyik része. A másik része az, hogy múlthéten egy buliban sajnos megcsaltam a barátnőm, ami kiderült, és most el akarja mondani az apjának. De én meg ultrán fosok, hogy mi lesz ha elmondja..

Legjobb válasz: Talán növessz tököt,menj oda a fater elé,és valld be bûnöd,és esedez megbocsátásért.

Talán növessz tököt, menj oda a fater elé, és valld be bûnöd, és esedez megbocsátásért.
Miért csaltad meg amikor õ szólt elõre???
Jajj Istenem hát nem megeröszakolták ezt a derék fiut? Pedig ö igazán nem tehet semmiröl.
Nem igaz, hogy ilyen embereknek jut barátnõ, nekem meg nem.:(
Fuss kanszajha, fuss!
Hol hagytad az agyadat? Most õszintén.
Mond azt, hogy valamit belekevertek az italodba:D
muszáj ebbe a családban lenned?
Megérdemelsz pár fülest! Õ elõre ismertette álláspontját, így nincs miért sírjál utólag! A részegség meg nem mentség!!
Igaza van a 2-esnek, szóltak elõre. A rám másztak, nem mentség. Különben most lehet kapni jópofa koporsókat, rögtön a köteles mellett, ne mondd, hogy nincs választék.
vascsõ durr, mit pattog fater??
A kérdező hozzászólása: Részeg voltam, és rám másztak. Dehogy megyek oda a fater elé... nem akarok öngyilkos lenni köszi...
megérdemled amit kapsz, ennyi.
Részeg voltam, és rám másztak. Hát ez ultra sz.r duma...ha megvernek, meg is érdemled!

Ha megfeszítem az izmomat mondjuk a lábamon. Akkor ha meg tudom "markolni" (bocs, de nem találtam jobb szót rá), akkor az azt jelenti hogy még zsír van rajta ugye? Vagy bárhol ha megfeszítem az izmot, és meg tudom fogni felette akkor az még zsír nem?

Hogy tudnék gyorsan megszabadulni tőle fogyókúra nélkül?

Legjobb válasz: Tehát azt akarom kérdezni hogy az zsír e amirõl beszélek, mert akkor azt el lehet tüntetni ugye?

A kérdező hozzászólása: Tehát azt akarom kérdezni hogy az zsír e amirõl beszélek, mert akkor azt el lehet tüntetni ugye?
Most komolyan nem tudod megkülönböztetni a zsírt az izomtól? Egy kis biológiát tanulj pls. Valamennyi zsír mindig lesz ott, de ha sok van, azt el lehet tüntetni fogyókúra nélkül: diétával. Muaha. Najó, tényleg nagy a különbség, a fogyókúra szó ostoba, haszontalan, idõszakos hülyeség, míg a diéta egy igényeknek megfelelõen összeállított normális étrend, életmód.
Igen, ami nem feszül meg mint az izmod az zsírszövet lehet. Viszont utolsónak: a diéta = étrend (az angol diet szóból származik) a fogyókúra meg ugye fogyókúrás diétát takarhat, vagyis súlycsökkentõ célzattal összeállított étrend

Mikor kell a the, a, an vagy semmi egy szó elé? Ha mindenki tudja hogy miről van szó? Elegendő ha csak szavakat tanulok mint a gép? Ha még nem is tudom nagyon a ragozást attól még ki tudom bogarászni mit mondanak nem?

Legjobb válasz: the - a a, an - egy attól fögg, hogy a vagy an hogy mássalhangzóval vagy magánhangzóval kezdõdik a szavad. a lion an elephant

the - a a, an - egy attól fögg, hogy a vagy an hogy mássalhangzóval vagy magánhangzóval kezdõdik a szavad. a lion an elephant
Jó kérdés, hogy kell-e vagy nem. Például a magyar nyelvben sokáig nem volt névelõ. Aztán kialakult az 'az' névelõ, de az volt az egyetlen. Késõbb mássalhangzóval kezdõdõ szavak elõtt "a' "-á alakult, még késõbb pedig kialakult a mai formája az 'a'. Ha magyarul beszélsz akkor is eléggé sûrûn használjuk a névelõket. Nagyon zavaró, ha nincs ott :) Valszeg ugyanezt érezné szegény külföldi is, ne szúrjál ki vele ;) Elsõ lépésben talán elég, ha ugyanakkor használod õket, mint amikor magyarban kitennéd. Kb egy oldalnyi szabály van arról, hogy mikor tér el angolban és agyarban a névelõk használata. Ha normálisan akarsz angolul beszélni, akkor majd sort kell keríteni rá, hogy megtanuld, gyakorold. De például egy középfokú nyelvvizsgát le lehet tenni anélkül, hogy mindig helyesen használnád a névelõket.
A kérdező hozzászólása: Értem!! :) Köszönöm szépen :)


Knight Rider 2008 voice boxot akarom meg csinálni ha valki tudja hogy kell meg csinálni vagy tudnátok terv rajzot mutatni kapcsolásokkal aki tudja hogy kell készíteni az írja már le vagy valami oldalt hogy kell meg csinálni?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=JKbnUP9IpLE&feature=plcp www.youtube.com/watch? V=PVn7ACf5ngs www.youtube.com/watch? V=JKbnUP9IpLE&feature=plcp

A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=JKbnUP9IpLE&feature=plcp http://www.youtube.com/watch? V=PVn7ACf5ngs http://www.youtube.com/watch? V=JKbnUP9IpLE&feature=plcp
A kérdező hozzászólása: pl ilyeneket ha lehet

10 es vaterás teszt mikor lett pozitív annak, aki azt (is) használt? Ha esetleg tudja hogy peteérés után hányadik napon az még jobb lenne.

Legjobb válasz: peteérés után 14. napon, délután lett halvány pozi. Én aznapra nem vártam, és a több hónapos csalódás után azt mondtam hogy nem fogok elõbb tesztelni mint ahogy meg kellene jönnie, ezért nem is teszteltem elõbb, nem tudom hogy hamarabb kimutatta volna reggelibõl vagy sem.

peteérés után 14. napon, délután lett halvány pozi. Én aznapra nem vártam, és a több hónapos csalódás után azt mondtam hogy nem fogok elõbb tesztelni mint ahogy meg kellene jönnie, ezért nem is teszteltem elõbb, nem tudom hogy hamarabb kimutatta volna reggelibõl vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm miután megrendeltem (nem egy nagy összeg szóval nem megyek falnak tõle végülis) olvastam róla nem jó dolgokat hogy hiába 10 es érzékenységû elvileg mégse mutatta hamar a pozitivat és 25 ös teszt meg már igen stb. ezért is érdeklõdöm.
nekem 10-11-en. elsején voltunk együtt, kb. ekkor volt pé. is, vagy ugye utána 1 nappal max., és most hétfõn már látszódott, azóta erõsödik:)
Nekem a nemvárt nap reggelén 10-es vaterás nagyon halvány pozitív lett. Még aznap este csináltam egy patikai 25-öst is, az pedig nagyon erõs.
Nekem vegig negativ volt, csak a nem vart utan par nappal kezdett gyon halvany csikos lenni. Mas tesztek mar reg pozitivak voltak.
Nekem a vaterás One Step hamarabb és erõsebben lett pozitív, mint az x-epil, de halványabb volt, mint a Be sure.
Nekem az ovuláció után szintén 13 vagy 14 nappal volt csak (halvány) pozitív. Elõtte napon meg teljes negatív. Nem érdemes ettõl hamarabb.

Ha valakiről tudom, hogy meg akar verni, és nekem jön, használhatok-e paprika/gáz spray-t?

Vele nem lehet beszélni, mert idegbeteg... Verekedni sem szeretnék és bírósági ügyet sem! Egyébként mindkett? spray legális?

Legjobb válasz: Tudtommal a bors spray legális, és a leírtak alapján önvédelem lenne, de hívd fel a zsarukat - mondjuk a helyieket, ettõl még nevet nem kell mondani - ne a központi 107-et. Ha szerencséd van, normális zsarut fogsz ki, és segíteni fog. Mondjuk mivel adott esetben megtámadta, miért ne védekezhetnél? Bár tudjuk, hogy a bûnözõknek mindig több joga van, mint az áldozatnak...

Tudtommal a bors spray legális, és a leírtak alapján önvédelem lenne, de hívd fel a zsarukat - mondjuk a helyieket, ettõl még nevet nem kell mondani - ne a központi 107-et. Ha szerencséd van, normális zsarut fogsz ki, és segíteni fog. Mondjuk mivel adott esetben megtámadta, miért ne védekezhetnél? Bár tudjuk, hogy a bûnözõknek mindig több joga van, mint az áldozatnak...
Megbüntetnek. Használj dezodort, de a szemébe fújd. Az legális és hasonlóan hatékony!
De most mit érdekel téged, hogy mi az önvédelem törvényi megítélése? Valaki meg akar verni, ne azon agyalj, hogy miként is védekezhess. A pepper spray legális, és nem kell kihívni a rendõröket, miután használtad. Arra való, hogy a támadó elõl elfuthass. Viszont másnap az illetõ már számít arra, hogy van nálad spray, tehát érdemesebb lenne inkább a kiváltó okot semlegesíteni, mintsem minden nap rettegni, hogy mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Állítólag a paprika az tényleg tilos. De szerintem tök8 mivel fújod szembe, ígyis ugyis szar lesz neki

Ha valakiről tudom hogy hogy hívják (teljes név), hogy melyik városban lakik és hogy hány éves (egyébként 16) akkor hol tudom megtudni hogy él-e még?

egy lány akit a neten ismertem meg, és az a helyzet hogy lehet hogy már nem él. de honnan tudhatom meg?

Legjobb válasz: Értesítik, hogy X.Y. kereste és erre válaszol, ha kíván. Reméljük jól van!

Értesítik, hogy X.Y. kereste és erre válaszol, ha kíván. Reméljük jól van!
Diszkréten nem lehet megtudni. Nyíltan a lakcíme szerinti anyakönyvvezetõ által.
Nincs közös ismerõsötök? Nincs fenn egyik közösségi oldalon sem? Max. menj el hozzá és kopogj be, ha nincs nagyon messze, vagy hívd fel.
iwiw?myvip?
A kérdező hozzászólása: nem, sajnos nincs iwiwen se facebookon, myvipem meg nekem nincs:( de köszi, az anyakönyvvezetõt megpróbálom... valahogy on-line is lehet?
Adat és személyiségi jogok védelme miatt on-line nehezen fog menni. Egy udvarias próbálkozást megér, hátha leírják a valós lehetõségeket.

Miért írják azt hogy ezt meg azt látták hogy ha úgyis tudja hogy h*lyének nézik majd itt?

Legjobb válasz: 1. Valaki viccnek szánja, és mások hülyítése a célja, de neki a humor kategóriába kellett volna írnia. 2. Ha meg igazat ír, akkor a hitetlenkedõ, beszólogatósok menjenek innen, mert más kategória is van, mint az ezotéria. Éljék ki magukat máshol.

1. Valaki viccnek szánja, és mások hülyítése a célja, de neki a humor kategóriába kellett volna írnia. 2. Ha meg igazat ír, akkor a hitetlenkedõ, beszólogatósok menjenek innen, mert más kategória is van, mint az ezotéria. Éljék ki magukat máshol.
Mert vannak olyan idióták, akik tényleg elhiszik.
Mert nem tudni melyik kérdés igaz, melyik nem. Ha te mindent benyalsz amit mondanak, egészségedre, és ezzel a "húzz el ha nem hiszel benne" témával is lelehet állni, mert a vélemény kimondására mindenkinek van joga. Ennyi. A fórum mindenkié.
Mert hazudnak, és egyiknek se jutna ilyenkor egyiknek se eszébe hogy képet csináljon róla
De az is lehet, hogy rosszul látta, vagy hogy odaképzelte a dolgot.
Mert itt vagyunk és keressük a többieket. Elõfordul, hogy felismerjük egymást ;)

Mi a garancia arra hogy nem zavar el pár hét múlva, és nem gondolja meg magát ha bár tudja hogy feldobok érte mindent és nem tudok hová vissza menni?

Interneten kialakult találkozás nélküli els? randin oda költözés és a másik fél ajánlotta fel hogy örökre maradjak vele. Mi a garancia hogy nem lesz más mint skypen, és mi van ha nem gondolja komolyan én meg feldobok érte mindent? Több száz km re lakik t?lem.Mikor felajánlottam hogy 3 napra elmegyek hozzá ismerkedni azt mondta hogy én inkább örökre menjek és vigyem az összes holmim mert fél hogy ha vissza megyek soha többé nem találkozunk és nem tudok elszakadni az itteni világomtól.De viszont félek is bele vágni mert nem volt velem teljesen ?szinte mivel el halgatott 1-2 dolgot és kissé nagyzolt az autó ügyben is. Hónapok óta ezen rágodom és nem jutok el?re mert mindig azt veszem észre hogy eltelik pár nap elküldése után mert könnyebbnek látom ha nem lépek de mindig a skyp elött kötök ki vele beszélgetve. Van benne valami ami miatt más és becsülöm mert soha nem mondott rám egy csúnya szót sem.Ha milliomos lennék nem lenne gond már most el indulnék és nem gondolkodnék azon hogy mib?l fogok megélni de sajnos nem úgy állok anyagilag sem mint aki hetente tud utazni.És ha oda költözöm új munka hely is kell. Vélemény? Már kérdeztem hasonlót a többsége azt írta hogy ne vágjak bele de nincs más megoldás hogy ne kéne lemondani de pofára sem essek?

Legjobb válasz: Te borzasztóan buta vagy! Azon gondolkozol, hogy odaköltözz-e valakihez, akit mégcsak nem is láttál élõben???? áhh kár rád pazarolni a szót és az idõt....

Te borzasztóan buta vagy! Azon gondolkozol, hogy odaköltözz-e valakihez, akit mégcsak nem is láttál élõben???? áhh kár rád pazarolni a szót és az idõt....
A kérdező hozzászólása: nem nagyon tudok választani köztük:/ ......
igen nagy baj, legalábbis szerintem.
A kérdező hozzászólása: azt úgy értettem, hogy majd randizunk találkozunk, akkor úgy írtam volna hogy találkoztunk és randiztunk.
Gyöppös agyu, hülye pi&sa vagy! Remélem megszívod velük!
A kérdező hozzászólása: hát hagyjuk, látom nem érti a többség....amugy meg vagy te a hülye pi..csa!!:S
Nyugi!!!! félreérthetõ volt a kérdésed ki írása, én is csak most jöttem rá hogy ez jövõbeni randizásról szól. Ha még csak most akarsz vele, az egyikkel kapcsolatot, de tudod hogy milyen, jobb el se kezdeni. De nem akarlak lebeszélni róla, hátha mégis bejön. Ha meg nem akkor a saját bõrödön tanulsz, ez nem lesz kellemes. Már én is jártam így, míg magamtól rá nem jöttem hogy a pasi nem nekem való, elég volt túl lépni rajta. utólag azt mondom jobb más kárán tanulni, mint a sajátunkon. Ha azóta megvolt a randi, írd meg milyen volt és ki mellett döntöttél. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: még nem volt meg:) amúgy meg az egyik tud a másikról...
AZ az egyik aki tud a másikról, az mit szól ahhoz hogy rajta kívül más is tetszik neked? Osztálytársak vagytok?
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk osztálytársak, hát mert csak ismerkedtünk, és akkor kérdezte hogy mért nincs barátom, mert elég jól nézek ki, és akkor elmondtam neki a másik esetet, és hogy nem valószinû hogy abból lesz valami, a fent leírtak miatt.
A kérdező hozzászólása: de én még nem randiztam velük!!!!!! Akkor most melyik igaz??? "Hát kavarok, úgy van hogy találkozunk is, randizunk is, " Írsz hülyeségeket...
"Hát kavarok, úgy van hogy találkozunk is, randizunk is, " Ezek a sorok azt sugallták , de nem tudom , hogy miért ...
A kérdező hozzászólása: de én még nem randiztam velük!!!!!! és mindkettõvel nem is akarok, csak egyikkel max, amelyikkel nincs annyi gond.
Hát a leírtak alapján szerintem egyiket se válaszd, inkább keress normális srácot, aki esetleg még szeret is, és nem csak kihasználna.
A kérdező hozzászólása: igen igen, csak nem szeretnék úgy tûnni, mint aki szórakozik a srácokkal, fõleg egyszerre...
Vállalj be még kettõt, aztán majd eldöntöd! Erkölcsök etalonja!
Te is pont olyan vagy mint õk szóval hol itt a probléma???
A kérdező hozzászólása: én mért lennék olyan mint õk? csak egyszerre jöttek, és nem tudok választani, de mindegyikkel van probléma:/
Pedig pontosan azt csinálod mint õk..Kihasználod õket, és becsapod mindkettõt, hiszen egyszerre kettõvel kavarsz..Meg is érdemled...Azt kapod amit adsz...
Mind a kettõvel randizol , szóval ugyanúgy ejted át õket ahogyan õk csinálták mással , a randizás elõtte kell választani, két ló közül a kettõ közé fogsz ülni!
Keress egy olyat aki nem bunkó és nem használ ki mást. Ezt a kettõt meg felejtsd el.
Talán ez a normálisabb fickó, akkor válaszd ezt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!