Találatok a következő kifejezésre: Ha még tudom, (3838 db)

Ha megfeszítem az izmomat mondjuk a lábamon. Akkor ha meg tudom "markolni" (bocs, de nem találtam jobb szót rá), akkor az azt jelenti hogy még zsír van rajta ugye? Vagy bárhol ha megfeszítem az izmot, és meg tudom fogni felette akkor az még zsír nem?

Hogy tudnék gyorsan megszabadulni tőle fogyókúra nélkül?

Legjobb válasz: Tehát azt akarom kérdezni hogy az zsír e amirõl beszélek, mert akkor azt el lehet tüntetni ugye?

A kérdező hozzászólása: Tehát azt akarom kérdezni hogy az zsír e amirõl beszélek, mert akkor azt el lehet tüntetni ugye?
Most komolyan nem tudod megkülönböztetni a zsírt az izomtól? Egy kis biológiát tanulj pls. Valamennyi zsír mindig lesz ott, de ha sok van, azt el lehet tüntetni fogyókúra nélkül: diétával. Muaha. Najó, tényleg nagy a különbség, a fogyókúra szó ostoba, haszontalan, idõszakos hülyeség, míg a diéta egy igényeknek megfelelõen összeállított normális étrend, életmód.
Igen, ami nem feszül meg mint az izmod az zsírszövet lehet. Viszont utolsónak: a diéta = étrend (az angol diet szóból származik) a fogyókúra meg ugye fogyókúrás diétát takarhat, vagyis súlycsökkentõ célzattal összeállított étrend

Külföldön dolgozok kint, kérdezném banki tartozas esten ha nincs semmi a nevemen otthon, a kinti fizetesemhez hozza nyulhat-e bank ill. vonhatja ha meg tudja a kinti munkahelyem cimet ill. hozza nyulhat-e a kint lévő bankszamlahoz?

Legjobb válasz: Ha átadja egy behajtócégnek,akkor elõfordulhat,hogy zaklatnak.De a számládhoz nem nyúlhat hozzá,nem is tudhatja meg,hogy milyen számlán mennyi pénzed van.Errõl a bankok nem adnak senkinek felvilágosítást.

Ha átadja egy behajtócégnek, akkor elõfordulhat, hogy zaklatnak.De a számládhoz nem nyúlhat hozzá, nem is tudhatja meg, hogy milyen számlán mennyi pénzed van.Errõl a bankok nem adnak senkinek felvilágosítást.
Már mért ne vonhatnának a kinti fizetésedbõl, ha megtudják, hogy van neked olyan. A nemzetközi magánjog alapján ismerik el az államok egymás ilyen természetû bírósági ítéleteit. Ha valami olyan államban dolgozol, ami zsigerbõl nem ismeri el a magyar bíróság döntését, akkor talán megúszhatod (nem hinném, hogy sok ilyen ország lenne), egyébként ugyanúgy hoppá lesz, ha kiderül.
Könnyen kiküszöbölheted ha váltogatod a bankszámlát 2 havonta...


Lehet egy srac annyira felenk, hogy ha meg tudja is, hogy a lanynak tetszik, akkor se kezdemenyez?

Legjobb válasz: Hogyne lehetne. Vagy csak szimplán nem tetszel neki, azért nem kezdeményez még így sem.

Hogyne lehetne. Vagy csak szimplán nem tetszel neki, azért nem kezdeményez még így sem.
mind igaz rám amit fent leírtál! hány éves vagy és melyik megyében laksz? hátha pont én vagyok az :)
honnan retkes k életbõl tudom ha tetszek egy lánynak, én soha nem vettem még észre hogy vonzódna hozzám egy jó csaj is????
Persze, hogy lehet 1-2-szer én is voltam ilyen helyzetben, pedig tudtam hogy jóvagyok a csajnál de mégis féltem, féltem a csalodástol:)
Ilyen esetben már komoly gondok vannak, segítséget kéne kérnie egy szakembertõl, mert fiatalon még könnyebb orvosolni az ilyesmit. Vagy egyszerûen nem érdekled annyira, mint gondolod.
Lehet valaki ennyi félénk, szerintem tuti. Mondjuk én is nagyon gátlásos vagyok, de ha tudnám, hogy bejövök a csajnak, akkor azért lépnék.
Óvoda.
Ebben a helyzetben vagyok. Tudja, hogy tetszik nekem, mégsem lépett egészen nemrégig.
Elképzelhetõ.
A kérdező hozzászólása: kicsit osszetettebb a dolog, de a lenyeg az, hogy a kozos ismerosunknek elmondtam, o meg a tudtom nelkul tovabbadta neki.es ezt onnan tudom, hogy a kozos ismerosunknel rakerdeztem, es bevallotta, hogy elmondta a sracnak. a "jelek" kuldeseben nem vagyok jo, ugyhogy abbol tuti nem . de ha nem lehet biztos benne, miert nem probal megbizonyosodni rola? arra var, hogy en csinaljak valamit?
Amúgy igen. Ha csak nem szóban megmondtad neki személyesen, nem lehet biztos. Ezek a lányos "jelek" sosem mûködnek. Volt már, hogy félreértelmeztem valaki kedvességét és koppantam, mikor bepróbálkoztam nála. Na azóta aztán végképp elõvigyázatos vagyok.
sose lehet benne elég biztos, hogy tetszik neked. akkor se ha mondod. mindig lehet hátsó indokot feltételezni, a sor végtelen.
Honnan gondolod? Mondtad neki?
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy en is ilyen vagyok meg a srac is, ugyhogy nagyon nem tudom mit csinaljak. szerintem a srac meg egy fokkal nalam is felenkebb :D bar o tudja, h nekem tetszik..
Én pont ilyen vagyok. Nem igazán félénk, inkább gátlásos. Ha már az illetõ odajött hozzám és beszélõviszonyban vagyunk, akkor hamar oldódok és megy, de az elsõ lépést sosem tudom megtenni. Minden más megy. 23/F
Ja az osztálytársam xD egyik csaj szimplán odament és tetszel nekem és nézett egyet megfordult és kiröhögte chubakkát xD (a lány szõrösebb mint õ)

Valaki megtudja monddani hogy kijött e már a Bus Simulator 2012 és ha még tudod akkor mond meg lécci hogy hol lehetne megvenni?

- Van esély hogy ha kijött a L. A Noire pc-re akkor a Red Dead Redemption is kifog jönni pc-re hanem is idén de 2012-be? ez semmi csak be kellettt linkelni

Ciki, ha meg tudom könnyezni Puskás Ferenc halálát?

Nagyon furcsa ez így 20 éves férfiként?Nem csak azért mert ma van az évfordulója.Hatalmas tisztelõje vagyok Öcsi bácsinak és az Aranycsapatnak.Mikor olvastam a róla megjelent könyveket, vagy a Puskás Hungary film végén is könnyeztem.Pedig nem vagyok érzelgõs típus, nagyon régen sírtam utoljára. A cikit NEM a szó szoros értelmében értem, csak kérdésben ez tûnt a leghasználhatóbb szónak (a félreértések végett).

Legjobb válasz: Nem ciki gondolom fáj hogy most ilyen xar a magyar foci. De azért nem is normális.

Nem ciki gondolom fáj hogy most ilyen xar a magyar foci. De azért nem is normális.
Bár nekem az sem normális ha a titanic-ot könnyezi valaki.
Szerintem egyáltalán nem. Foci ügyben megengedett a sírás a férfiaknak is. Del Piero búcsúmeccsén 100+ kilós tagbaszakadt férfiak úgy bömböltek, mint a kisbabák, és inkább megható volt, mint ciki. (Én Guardiolával vagyok úgy, hogy idõnként random rámjön a sírás mert elment, na ez viszont már tényleg ciki xD De mentségemre, én nõ vagyok)

Ha meg tudja hogy megcsaltam a lányát, akkor megöl. Mit tegyek?

Nos, elég érdekes történet. Megismerkedtem tavaly nyáron egy lánnyal, elég sokáig csak úgy találkozgattunk, aztán egyszer én is bemutattam a szüleimnek, és Õ is az Õ szüleinek. Elmentünk hozzájuk, megvolt az "ismertetés", és akkor elhívott az apja, azzal az ürüggyel hogy megmutatja a telket, az apjáról azt kell tudni, hogy nagy darab fickó, én 175 centi vagyok, és egy jó fejjel magasabb tőlem, szét van gyurmászolva, tetkók minden.. szóval az a tipikus "gengszter" alkat. És amikor mutatta a telket, azt mondta, hogy meg ne merjem csalni a lányát, mert akkor csúnya végem lesz. Ez az egyik része. A másik része az, hogy múlthéten egy buliban sajnos megcsaltam a barátnőm, ami kiderült, és most el akarja mondani az apjának. De én meg ultrán fosok, hogy mi lesz ha elmondja..

Legjobb válasz: Talán növessz tököt,menj oda a fater elé,és valld be bûnöd,és esedez megbocsátásért.

Talán növessz tököt, menj oda a fater elé, és valld be bûnöd, és esedez megbocsátásért.
Miért csaltad meg amikor õ szólt elõre???
Jajj Istenem hát nem megeröszakolták ezt a derék fiut? Pedig ö igazán nem tehet semmiröl.
Nem igaz, hogy ilyen embereknek jut barátnõ, nekem meg nem.:(
Fuss kanszajha, fuss!
Hol hagytad az agyadat? Most õszintén.
Mond azt, hogy valamit belekevertek az italodba:D
muszáj ebbe a családban lenned?
Megérdemelsz pár fülest! Õ elõre ismertette álláspontját, így nincs miért sírjál utólag! A részegség meg nem mentség!!
Igaza van a 2-esnek, szóltak elõre. A rám másztak, nem mentség. Különben most lehet kapni jópofa koporsókat, rögtön a köteles mellett, ne mondd, hogy nincs választék.
vascsõ durr, mit pattog fater??
A kérdező hozzászólása: Részeg voltam, és rám másztak. Dehogy megyek oda a fater elé... nem akarok öngyilkos lenni köszi...
megérdemled amit kapsz, ennyi.
Részeg voltam, és rám másztak. Hát ez ultra sz.r duma...ha megvernek, meg is érdemled!

Ha meg tudom nyalni a könyökömet az azt jelenti, hogy torzszülött vagyok?

Legjobb válasz: Nem. (Akkora ziccer lenne, de úgyis kimoderálják. :D)

Nem. (Akkora ziccer lenne, de úgyis kimoderálják. :D)
Nem, csak hosszú a nyelved. (amúgy elképzelem, hogy - velem együtt - hány marha ül most a monitor elõtt és próbálkozik :) )))
Nem, az azt jelenti, hogy egy hatalmas marha vagy, hogy még ki is próbáltad. :)
2-es éppen könyökömet arcomba tuszkolom, amikor meglátom a kommentedet, és elkezdek röhögni magamon xD

Mikor cserélted le a bébihordozót rendes autósülésre? Mennyi idős volt a babád, ill. ha meg tudod mondani hány kg és hány cm? Mit vettél neki? 0-18 kg-os ülésre cserélném.

Legjobb válasz: 10 hónapos volt, 10 kg, 80cm. Maxi cosi priori xp vettünk. Azt kapta a dédiéktõl és a mamaiéktól karácsonyra.

10 hónapos volt, 10 kg, 80cm. Maxi cosi priori xp vettünk. Azt kapta a dédiéktõl és a mamaiéktól karácsonyra.
Szia! 9 hónapos volt a kisfiam, mikor lecseréltük a bébihordozóját autósülésre. Mi is 0-18 kg-os vettük, ami dönthetõ.
A fiam hatalmas gyerek volt, ot honaposan mar alig fert bele a hordozoba. Sulyra igen, de hosszra mar nem, kezdett kilogni a feje bubja a hordozon, ugy meg mar nem biztonsagos. Mivel meg nem ult fixen, igy csak 0-18ast vehettem neki, az ugye dontheto annyira, mint a hordozo.
10 hónapos volt a lányom amikor ülést kapott. Akkor már egyedül járt és stabilan ült, de mivel nem érte el a 9 kilót, így 0-18-as ülést vettünk neki és menetiránynak háttal lett bekötve.
11 hónapos volt a kisfiam, 80 centi és 9 kg. Maxi Cosit vettem, 0-18 kg-ost, elvileg 3.5-4 éves koráig lesz jó Neki. 3 állásban dönthetõ, menetiránnyal szemben kell bekötni.
Mivel a babahordozó nagyon kényelmetlen volt, hamar lecseréltük, olyan 7-8 hónapos volt, mikor egy 0-18 kg ülést vettünk. Ilyet: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/37829?storetype=s..
10 hónapos korában cseréltük le. Ekkor tanult meg stabilan ülni. Kaptunk kölcsön egy 0-18as ülést, ezt használja most is.

Futási sebességemet szeretném növelni, ha még TUDOM. Milyen gyakorlatok csináljak?

19/F, 177cm,67,5kg vagyok. Más csapatba szeretnék menni focizni, csak nem tudom, hogy növeljem a futási sebességem. Mostanában a lábsúlyos edzést szoktam végezni. Hogy egész edzésen le sem veszem. Intervallumként szoktam edzeni, meg erősíteni, helyből magas, helyből távolugrásokat, meg ugráló kötelezéseket. De nem sokat fejlődtem futásilag.. :/ Szerintetek milyen gyakorlatokat tudnák még végezni, hogy gyorsuljak futásban? Kezdjek el felsőtestre kondizni?

Legjobb válasz: nekem ami bevált az a biciklizés (otthon feltekertem x fokozatra és 20percen keresztül folyamatosan nyomtam közben zenét v tv-t nézek ) V pl fuss futópadon és akkor te betudod állítani a sebességet és fokozatosan növeled én így csináltam és bevált:) UI: és semmiképp sem hagyd abba amit most csinálsz :)

nekem ami bevált az a biciklizés (otthon feltekertem x fokozatra és 20percen keresztül folyamatosan nyomtam közben zenét v tv-t nézek ) V pl fuss futópadon és akkor te betudod állítani a sebességet és fokozatosan növeled én így csináltam és bevált:) UI: és semmiképp sem hagyd abba amit most csinálsz :)
ja és a lábsúlyt felejtsd el. fõleg focihoz. nem elég, hogy kinyírja az izületet, a rúgótechnikát is tönkreteszi. gondolom meccsen nincs rajtad...
A kérdező hozzászólása: Nincs rajtam, csak amikor erõsítés van! :)
ott talán még belefér, de labdás edzésnél ne viseld. és én nem is futnék benne...
Én is focizok és nem vagyok a leggyorsabb.Nekem azt mondták csináljak több fajta sprintet, több fajta távon. Nekem bevállt!XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!