Találatok a következő kifejezésre: Ha még szexeltem de már ugy (2 db)

Ha még nem szexeltem de már ugy 9 cmre benyultak. Akkor az elérhette már a szűzhártyámat?

Legjobb válasz: Mivel a szûzhártya a hüvely bemeneténél van már 1-2 cm-nél is eléri! http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&rov=6&id=9844

Mivel a szûzhártya a hüvely bemeneténél van már 1-2 cm-nél is eléri! http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&rov=6&id=9844
Elérni elérhette, de nem hinném hogy kiszakadt, azt valószínûleg érezted volna.
Szia! A szûzhártyán eleve vannak kisebb-nagyobb lyukak, hiszen ha nem lennének, vajon hol távolzna a vér menstruációkor? Szóval ha nagyon nagy tampont használsz, akkor repedhet meg.
Biologia óra a szüzhártya a hüvelykülsö peremén van és az nem is hártya olyasmi mint egy cotton gyürülye az csak reped és attol még szüz vagy.Nyugi!
Ha hogyne erte volna el
szerintem el mert én ugy tudom hogy az egész hüvely olyan 10 cm kb !!!és stem a szüzhártya max 4-5 centire lehet a bemeneti nyilástol!!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.de pl tampontol kiszakadhat? mert azt használok.de gondolom akkor attól se.max megreped.de azt akkor meg nem veszem észre.
K.b. 4 szer!
ha jól kijöttök persze! le ne lépj mert megharaplak ha nekem ilyen alkalmam lett volna:) )))))
Ha felmerült benned ez a kérdés, akkor nem vagy méltó ehhez a nickname-hez.
nem normális csak kihasznál sõt még nem egy veszély rejlik ebben...
ott ne hagyd [email protected]/f
Dugd meg jól még amíg lehet!
tervezgess te is :) Dugd amíg lehet :D
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szeretem csak zavar hogy már így tervezget :/
Itt nem is a korról van szó, vannak akik eleve nem szeretik ha a párjuk ennyire a jövõbe tekintget, szinte komolyan tervezi azt stb. Gondolom ez a dolog vezetett a kérdéshez. Ha szereted, szerelem megvan, akkor semmi probléma nincsen. Ha inkább csak részérõl van ez nagy szerelem dolog, szerintem ne járasd vele a hülyét, most szakítsatok mint késõbb.
Ha szereted is akkor nincs ezzel baj, de amúgy 18 évesen kicsit korai.
A kérdező hozzászólása: Már mint õ ezt az egészet komolyabban akarja folytatni már a jövõnket tervezgeti meg hasonló... (ezt kifelejtettem)
A kérdező hozzászólása: foley csak úgy jött ez a nickname
Fúú öcsém, szívembõl szóltál.(elõzõ) Milyen kérdés ez gyíkarc?
hát ebbõl a mondatból az jön le h õ a ygerek hozzád képest, hiába a korkülönbség. ha neked ez így jó, miért ne folytatnád, de mindig tiszta lapokkal játsz ha teheted, szal mondd meg neki h mit akarsz tõle.
bár nekem is lenne egy ilyen ismerõsöm aki így "kihasznál"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!