Találatok a következő kifejezésre: Ha még sem (1675 db)

Miért lesz a Dermipsor sampontól olyan a hajam, mint ha meg sem mostam volna, tincsenként mintha vastagon zsíros lenne?

Zsíros, seborreas, hulló hajamra vettem, de első napon zsíros tőle teljesen a hajam. Ha keveset tettem rá mosáskor akkor is és most mikor sokat nyomtam, akkor is ilyen elnehezedő, zsíros hatást kelt... Miért? Nem való a hajamra még sem?

Legjobb válasz: a sampon kiöblítése legalább 4x annyi ideig tartson, mint maga a hajmosás. próbáld ki, ha így sem jó, akkor lehet, hogy nem lesz jó ez sem.

a sampon kiöblítése legalább 4x annyi ideig tartson, mint maga a hajmosás. próbáld ki, ha így sem jó, akkor lehet, hogy nem lesz jó ez sem.

A kéményseprők hogyan minösithetik a kéményt ha meg sem vizsgálják?

Nem tudom, hogy tulajdonképpen milyen szolgáltatás után fizetünk? Be sem jönnek csak a kezembe nyomják a számlájukat és hiába mondom hogy nem is használom a kéményt meg sem nézik, csak elveszik a pénzt és már mennek is.

Legjobb válasz: Én vidéki vagyok, de itt erre az a szokás ha nem kéred meg rá akkor nem nézi meg a kéményt csak beszedik a pénzt. ha legközelebb jön hozzád akkor kérd meg hogy ellenõrizze a kéményed állapotát

Én vidéki vagyok, de itt erre az a szokás ha nem kéred meg rá akkor nem nézi meg a kéményt csak beszedik a pénzt. ha legközelebb jön hozzád akkor kérd meg hogy ellenõrizze a kéményed állapotát

Mit gondoltak az olyan férjről, aki ha beteg vagyok itthon van velem és ápol, aggódik értem, , , de ha elmegyünk anyósomékhoz és csipkelődő megjegyzéseket tesz rám az anyukája de ő eltűri és csak nevet rajta, , vagy úgy tesz mint ha meg sem hallaná?

Legjobb válasz: ha nem tetszik amit az anyós mond akkor szólj vissza neki, nem kell eltûrni csak azért mert õ az anyós, és mivel neked is van szád, így ne a párodtól várd azt, hogy megvédjen. Tanuld meg magadat megvédeni.

ha nem tetszik amit az anyós mond akkor szólj vissza neki, nem kell eltûrni csak azért mert õ az anyós, és mivel neked is van szád, így ne a párodtól várd azt, hogy megvédjen. Tanuld meg magadat megvédeni.
Ez az.Oszd ki a vén nyanyát és kész.
tisztel téged is, de ne akarj versenyezni vele akkor sem fogod gyõztesnek érezni magad, ha netán nyersz. az anyja körte, te meg alma vagy. nem lehet egymáshoz hasonlítani
meg tudlak érteni!!! de úgy tûnik, tényleg szeret téged csak az anyja tabu (és ez érthetõ), akit nem akar megbántani - de épp ezért akármit mondhat, súlytalan. ennek tudatában tojj magasról arra, amivel esetleg megbántana! a fõnök te vagy :D a végén még az is megeshet hogy jóban lesztek....
azt hogy nem akar felesleges veszekedésekbe menni becsüld meg ha ápol....
Semmit nem gondolok róla, rólad gondolom azt, hogy problémákat kreálsz ott, ahol nincs.
A kérdező hozzászólása: Igen éppen ez az hogy talán õ neki a "tabu""" én elhiszem hogy szereti hiszen az édesanyja de egem is tisztelhetne hiszen már szültem neki 3 gyermeket
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem kreálok problémákat, , már az elejétõl kezdve kaptam rossz megjegyzéseket az anyósomtól, , és én mindig eltûrtem, , de viszont õ az én szüleimre egybõl kiakad, , , , kicsit fáj hogy nem véd meg
Szerintem a parod ratok hagyja anyosoddal, hogyan alakitjatok a dolgaitokat, ö szerintem nem akarja senki partjat fogni, mert mindkettötöket nagyon szeret, ki akar maradni a csörtevaltasbol. (Az ilyen ferfiak - apol, törödik, stb - többsege bekessegparti, nagy szive van, es nem szeret megbantani senkit feleslegesen. Egy erzö szivü ferjed van, ez a velemenyem) Szerintem ne a ferjedtöl vard, hogy megvedjen, a legtöbb ferfi anyas, az en parom is, probalj meg direkt kapcsolatot felepiteni anyossal, lehet, hogy jo dolgok is kisülhetnek belöle.
Vélhetõen úgy van vele, hogy az egészséged, ápolásod fontos dolog, az anyja szájjáratása meg nem. És igaza is van.


Anya egy veszekedes kapcsan elhordott mindenfele k. vanak annal ellenere, hogy meg baratom se volt. Nem kert bocsanatot, ugy csinal, mint ha meg sem tortent volna. Mit csinaljak?

Altalaban nem tudok egy emberre 5 percnel tovabb haragudni, de szornyuseges volt olyat hallani az anyamtol, ami meg idegentol is nagyon rosszul esne. Most meg en erzem magam rosszul, hogy nem beszelek vele... Ezek utan nem hiszem, hogy fogok tudni ugy viselkedni vele mint regen. Lehet csak idegessegbol mondta vagy tenyleg komolyan gondolta?

Legjobb válasz: A szülõt is nevelni kell. Beszéld meg vele, hogy nem beszélhet így veled. Védd magad, különben a fejedre nõ. Mond meg neki, hogy te mindig aranyos gyerek voltál, nagyon szereted õt, és nem ezt érdemled :))) Erre biztosan nem tud mit mondani :)

A szülõt is nevelni kell. Beszéld meg vele, hogy nem beszélhet így veled. Védd magad, különben a fejedre nõ. Mond meg neki, hogy te mindig aranyos gyerek voltál, nagyon szereted õt, és nem ezt érdemled :) )) Erre biztosan nem tud mit mondani :)
Az elsõ hozzászólóval egyetértek. Nálunk is rengeteg ilyen veszekedés volt, egyre durvábbak, a vége az lett, hogy elköltöztem kb egyik pillanatról a másikra... Mindenképp beszélj vele errõl egy olyan pillanatban, amikor mindketten nyitottak vagytok egymás felé.
Szerintem nem gondolta komolyan , de valóban meglepõ , hogy valakit így lehordjanak.Mi volt a beszéd témája?
hát az a beszélgetés témájától függ

Szeretnék érdeklődni, hogy egy Asus Radeon HD6670 1GB 128bit DDR5 videokártyát elvisz-e egy FSP 350-60-THA-P Táp? És ha még sem vinné el akkor milyen jobbféle videokártyát tudtok ajánlani ehhez a táphoz? Kártyát olyan 30-40 körül vásárolnék.

Legjobb válasz: http://prohardver.hu/teszt/a_radeon_hd_7870_es_hd_7850_teszt.. Láthatod, hogy még a legtöbbet kajáló 580as is 320 watt. Szóval az a 350es FSP az nagyjából mindenre elég, ami egykártyás rendszer. Az az érték ráadásul a konnektorból felvett watt, a rendszer fogyasztása attól kevesebb.

http://prohardver.hu/teszt/a_radeon_hd_7870_es_hd_7850_teszt.. Láthatod, hogy még a legtöbbet kajáló 580as is 320 watt. Szóval az a 350es FSP az nagyjából mindenre elég, ami egykártyás rendszer. Az az érték ráadásul a konnektorból felvett watt, a rendszer fogyasztása attól kevesebb.
Az bõven elvisz bármit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, de ha nem nagy kérés kifejtenéd, kicsit részletesebben, meddig mehetek el a kártyákban és milyen kártyákat tudnék bele venni amivel biztosan stabilan marad a gép! Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Milyen gépbe kell?

Most okjzem, tehát van tanulói jogviszonyom, még mindig ingyenes így is a második érettségi? Ha még sem, hol kell ezt befizetni?

Legjobb válasz: azt nem tudom hogy ingyenes e de ha fizetni kell akkor abban a suliban ahol újra érettségizel

azt nem tudom hogy ingyenes e de ha fizetni kell akkor abban a suliban ahol újra érettségizel
én is igy érettségiztem töribõl és magyarból idén ujra(okj-t tanulok ), csak iskolalátogatási kell és ha jelentkezel ezt is el kell küldeni, és igy ingyenes lesz az érettségi
A kérdező hozzászólása: A jelentkezési lapot meg az iskolalátogatásit az iskolának kell küldeni, ahol érettségizni szeretnék vagy közvetlenül az om-hez?

Örökösödési szerződéssel kapcsolatosan szeretnék informálódni. Megtámadható e, az Örökösödési szerződés, ha meg sem kérdezték a Férjemet, hogy akar e gondoskodni az Apjárój?

Férjemet Édesapja születésekor elhagyta és nem tartotta vele a kapcsolatot.Férjem Édesapja időközben másodszor is megházasodott és született egy másik gyermeke. A férjem Édesapját 20 évesen ismerte meg és úgy gondolta, hogy azután már a kapcsolatot is fogják tartani. Sajnos nem így történt és a férjem is elég büszke volt ahhoz, hogy keresse az apját. Egy közösségi portálon a féltestvére megkereste a Férjemet és levelezni kezdtek. Egy - két levélváltás után a "kapcsolat" megszakadt - nem a férjem jóvoltából. Aztán 7 hónap múlva a testvér értesítette a Férjemet, hogy elhalálozott az Apjuk, de már el is temették, vagyis nem volt temetés, haza vitték a hamvakat. A mai nap kapott a férjem egy közjegyzői okiratot, amiben az Édesapa és a Féltestvér Örökösödési szerződést kötött és semmilyen örökség nem illeti meg Õt, mivel Örökösödési szerződést kötöttek egymással. Kérdésem az lenne, hogy a jogos rész megilleti e, ilyenkor a férjemet.

Legjobb válasz: Gondját viselte az apjának? Nos akkor ennek arányában illeti meg.

Gondját viselte az apjának? Nos akkor ennek arányában illeti meg.
A kérdező hozzászólása: Nem a férjem tehet róla, hogy a kapcsolat megszakadt, vagy nem állt fent. Az Édesapa nem akarta tartani a kapcsolatot a Férjemmel. Viszont az örökségbõl nem zárhatja ki azért, amiért nem volt kíváncsi a gyerekére. Még egy kiegészítés. A féltestvér sem gondoskodott róla, csak Õt felnevelte az férjemet, pedig nem. Még egy megjegyzés. Súlyosan gyógyíthatatlan betegségben szenvedett az Apa, amikor a szerzõdés köttetett és arról sem értesítették a férjemet, hogy eldönthesse akar e elbúcsúzni tõle vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Kapott egy példányt a férjem és abban s szerzõdésben az szerepel, hogy egészségére való tekintettel, otthonába kereste fel a közjegyzõ, aki készítette a szerzõdést, annak kelte aug. 27. Az édesapa november végén halálozott el.A hagyatéki jegyzõkönyvbõl is kapott a férjem egy példányt, amire persze nem kellett elmennie, a jegyzõkönyv szerint, mert nem illeti köteles rész a Hetv. 53. § 2 bekezdése szerint, amit Én kétlek. Szóval nem volt másik végakarat és nem volt rá alap amiért kitagadhatta volna a férjemet, még a törvényben meghatározott okok miatt sem.
Akkor támadd meg ha megéri. Halála elõtt 3 hónappal kötött öröklési szerzõdés eléggé erkölcstelen dolognak tûnik. Csak sok esélyt nem látok a KJ miatt.
Öröklési szerzõdésénél nincs kötelesrész! És tudod az is erkölcstelen, hogy az apját nem látogatta, de azért osztozkodásnál odaállna! Errõl nem tehet senki, tehát legjobb esetbe megegyeztek, hogy 1/4 részét, (kötelesrész) kifizetik, és akkor mindenki jól jár, vagy nem mennek bele, és mehettek perre 5 évig, és mire oda kerülne a sor, hogy meghozzák az ítéletet, már azon kell gondolkodnod, hogy Te kinek írsz öröklésit! Ez van Magyarországon!

Melyik jobb? Ha egy kapcsolatból dob a srác/csaj akit szívből szerettél, vagy ha meg sem történt volna a kapcsolat?

3 hónapja dobott a barátom és a napokban találkoztunk újra és szeretne "baráti" kapcsolatot de amikor elkezdte mesélni hogy már 2 hónapja van egy barátn?je aki vékonyabb sz?kébb kékszemübb, szexibb mint én és sokkal jobb vele akkor valami nagyon fájt belül. És így az a kérdésem, ki szerint jobb szívb?l szeretni valakit aki utána összetör vagy inkább jobb nem is szeretni és nem gabalyodni komoly kapcsolatokba? 20/L

Legjobb válasz: hát az biztos, hogy te jobban jártál volna, ha nincs ez az egész. a kockázat sajnos mindig benne van, de anélkül ugye nincs haszon...amit tehet az ember lánya, hogy ha már látja, hogy dûl össze az egész, akkor dobja a pasit, és így sosem kell megélnie azt, hogy egy ilyen bunkó, mint az exed, dobhassa.

hát az biztos, hogy te jobban jártál volna, ha nincs ez az egész. a kockázat sajnos mindig benne van, de anélkül ugye nincs haszon...amit tehet az ember lánya, hogy ha már látja, hogy dûl össze az egész, akkor dobja a pasit, és így sosem kell megélnie azt, hogy egy ilyen bunkó, mint az exed, dobhassa.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van :s 1 évet voltunk együtt de az utolsó 3 héten teljesen megváltozott de azt hittem még helyrejöhet a kapcsolat:s azt hitem hogy 1 év azért neki is annyi és jelent valamit de hát nem :S
Szerintem eddig életemben egyszer szerettem szívbõl, de vele soha nem jöttem össze. Érezni nem érzem a hiányát az ilyen nagy és mély szerelmeknek egyébként, enélkül is lehet élvezni a másik társaságát.
Egyik sem jó. Velem is hasonló a helyzet. Szívbõl szeretek valakit, aki külföldre költözött. Nem lenne jobb most a helyzet, ha mielõtt kiköltözött, együtt lettünk volna pár hónapig. Amikor nem vagyok szerelmes, minden vágyam, hogy az legyek és ebbe is ugyanúgy bele tudok õrülni, mint a szerelmi bánatba:) Sajnos ez van. De ha muszáj választani: legyek szerelmes, legyen belém szerelmes, együtt vagyunk, és vagy összetör, vagy nem..Nem maradhatok egyedül csak azért, hogy ne bántsanak meg.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy most is még kicsit hiányzik, és amikor próbálkoznak nálam srácok, akkor ha össze is jövök velük, akkor az ölelés a csók nem indít meg bennem semmit. Már néha amikor bókol nekem hogy mennyire szép vagyok azt is gáznak érzem :S Tehát ezután ha nem vagyok szerelmes a srácba akkor nem is tudom szeretni szívbõl, ha hív nincs mindig kedvem felvenni vagy talizni nincs kedvem vele, mert nem érzek semmit iránta csak jó vele. Ha szerelmes vagyok akkor meg csak a másikért élek de félek hogy mint elõbb egyik napról a másikra elmúlik benne valami és otthagy:S
"Ha szerelmes vagyok akkor meg csak a másikért élek" látod, ez az a hiba, amit nem szabad elkövetni. nem önzõségbõl, mégcsak nem is önvédelembõl. egyszerûen egészséges öntudatból.
Nem.
Egyszer, és csak smároltunk. Elõre megbeszéltük, hogy ebbõl nem csinálunk nagy ügyet, egyikünknek se jelentett semmit.
Igen. De érekes módon nem jöttünk össze pedig szinglik voktunk mindketten. Azòta is jó barátok vagyunk most már családosan is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!