Találatok a következő kifejezésre: Ha még nem jött meg a (451 db)

Vezethetek autót ha még nem jött meg a jogsim?

Van érvényes M kategóriás jogsim és így vezethetek autót ameddig a B kategóriás jogsim nem jön meg?

Legjobb válasz: Nem ... (M-essel meg csak olyat vezethetsz amire szól)

Nem ... (M-essel meg csak olyat vezethetsz amire szól)
Nem vezethetsz. 13 kérdéssel ez elõtt tették fel ugyanezt a kérdést.
Nem..
Nem.
A kérdező hozzászólása: Az okmányirodában az mondták hogy kategória bõvítés esetén az új kategória vezethetõ a régi jogsival es a papírokkal amit adtak.
Nem figyeltél rendesen. Az A4-essel mindig csak a meglévõ kategória vezethetõ, az új nem. Amíg az új kártya el nem készül, addig a jogosítványszámod sincs, amit regisztrálni lehetne a rendszerbe így egy ellenõrzés esetén kibukik, hogy nincs az adott kategóriára érvényes jogosítványod.

Jó-e az ha még nem jött meg a menzeszem de én párnával szexelek?

Legjobb válasz: nem mentség :D azt hiszed ha van köztetek egy év már vagányabb vagy... szánalom amit ilyen korban csináltok... ne haragudjatok

szegénykém :S komoly problémáid lehetnek ha tárgyakat is feldugdosol :S
nem mentség :D azt hiszed ha van köztetek egy év már vagányabb vagy... szánalom amit ilyen korban csináltok... ne haragudjatok
hány éves vagy?
nem én te hülye hanem valaki más mondjuk te ha lány vagy ha fiú vagy akkor inkább bele se gondolnék hogy miket csinálhatsz.
miért ez a kategória? egyébként ha akarod csinálni, csináld.. te dolgod
6-os nem hiszem magam vagányabbnak és tudom hogy szánalmas de nem érdekel mert jó és én inkább nem dugnék fel magamnak semmilyen tárgyakat ahogy egyesek ezt csinálják mert az még szánalmasabb:)
A kettõnek nincs köze egymáshoz. Majd idõvel megjön. Viszont ha 16-ig nem jön meg vagy nem áll be akkor érdemes felkeresni egy nõgyógyászt.
jó én nem párnával csináltam!
ti hülyék vagytok xD
én 13 vagyok és én is csináltam ilyen hülyeségeket. De a menzeszemre nem volt hatással. se nem jó se nem rossz. csinálhatod nyugodtan mert szerintem nem lesz következménye. Csak 10 év múlva már inkább pasikkal csináld! :)
A kérdező hozzászólása: 12
basszus szakadjunk már le a mellékes szálról. van aki vibrátort használ - erre gondolt a másik válaszoló "tárgyak" alatt, meg van aki mást is használ ilyen célra. van aki meg elvan a csikló izgatásával azt szép napot. amíg nem egy répával szexel az ember addig nincs gond. úgyhogy kuss legyen xD

Ha még nem jött meg a szülés után akkor honnan tudom hopgy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha úgy érzed terhes lehetsz, akkor csinálj tesztet. Szülés után nagyon könnyû újra teherbe esni. Nem szedsz gyógyszert?

Ha úgy érzed terhes lehetsz, akkor csinálj tesztet. Szülés után nagyon könnyû újra teherbe esni. Nem szedsz gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: nem mert szeretnénk babikat kis tesokát
Szia! Én azt tanácsolom, minden hónapban csinálj egy tesztet! Ha vitamint szedsz, és vigyázol magadra, az emelésekre figyelsz, akkor nem lesz gond, akkor sem, ha kicsit késõbb jösz rá, mint az elsõnél. :) Sok sikert!
csak a teszt, a mell ugye, mint tünet kiesik, a késés nem mérv adó, max a hányinger lehet, ami egyértelmû, ha egyáltalán Te olyan alkat vagy, bár nincs két egyforma terhesség, szóval lehet, hogy az elsõvel volt és most a másodikkal meg semmi nem lesz, tényleg csak a teszt marad...:-)

14 évesen probléma ha még nem jött meg a menstruációm?

Legjobb válasz: 16 éves korodig nem probléma.

16 éves korodig nem probléma.
Egyáltalán nem, 17 éves korig, (de egyes orvosok szerint 18-ig) teljesen normális, ha megjön.
Dehogy probléma! 17, 18 éves korodig nem az.

Ha még nem jött meg a menzeszem és úgy szeretnék szeretkezni valakivel ugyan azt az érzést érzem?

14 éves vagyok kicsit cikinek érzem h nem jött még meg de van egy fiú és már sokat gondolkodtunk rajta csak félek h felesleges ha nem menstrualok..

Legjobb válasz: 14 évesen még maradjatok meg a puszinál és a kézfogásnál. Na jó... esetleg már mást is lehet fogni, bár szerintem még korai. Viszont, ha szeretkeztek, akkor egyrészt igen pocsék érzés lehet, mert még nem vagy elég érett és pl. nem indultak még be rendesen a nemi folyamatok (azért is nincs még vérzésed). Ja, és csúnya deflorációs vérzés is lehet belõle, pont az éretlen szerveid miatt. Másrészt meg mi van, ha pont most indul el? Mondjuk éppen a szextõl? Akkor havi vérzés ugyan nem lesz - de baba az rögtön lehet belõle! Muszlim országokban vannak olyan nõk, hogy 40 éves, van már 8 gyereke, és még nem volt havi vérzése.

14 évesen még maradjatok meg a puszinál és a kézfogásnál. Na jó... esetleg már mást is lehet fogni, bár szerintem még korai. Viszont, ha szeretkeztek, akkor egyrészt igen pocsék érzés lehet, mert még nem vagy elég érett és pl. nem indultak még be rendesen a nemi folyamatok (azért is nincs még vérzésed). Ja, és csúnya deflorációs vérzés is lehet belõle, pont az éretlen szerveid miatt. Másrészt meg mi van, ha pont most indul el? Mondjuk éppen a szextõl? Akkor havi vérzés ugyan nem lesz - de baba az rögtön lehet belõle! Muszlim országokban vannak olyan nõk, hogy 40 éves, van már 8 gyereke, és még nem volt havi vérzése.
ööömm hát egy pozitivuma biztos van a dolognak nem kell megfosztanod egy uj életet az élés lehetõségétõl, ha netán vmi baj történik. azt sajnos nem tudom elmondani mennyiben másabb ha még nincs meg de az biztos h ha most lennék 14 éves szarnék az ilyenekre és nem ez kötné le a gondolataimat
az úgy nem fordult meg a fejedben hogy az hogy meg nem jött meg az azt jelenti hogy fizikailag még nem vagy elég érett? ha a menstruációhoz nem elég érett a szervezeted akkor a szexhez miért lenne az? de amúgy gratulálok hogy 14 évesen már a f*sz érdekel, én ilyen idõs koromban megmaradtam a kezemnél, pedig én sem vagyok öreg 19L
A kérdező hozzászólása: jol van... koszonom a valaszokat igazad van ebben de nem.hiszem h nem.izgatott egy kicsit is a dolog.. :)
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom a valaszodat!!:) ) azt hiszem meg fogadom.!!!;))
14 évesen a csók szerintem a legtöbb ameddig el kéne jutni, mivel még nem menstruálsz azt jelenti nem csak lelkileg és értelmileg hanem fizikailag sem vagy elég érett, majd 3-4 év múlva juss el a szexig, ha lesz valaki akivel szeretitek egymást. Nem szabad elsietni, és nem is érdemes.(amúgy is is teherbe lehet esni, szóval nem volt igaza a válaszolónak)

Akkor is lehet szexelni ha még nem jött meg a menstruáció? Többi lent

A barátn?m 15 éves és már szeretne szexelni a barátjával de nagyon féltem mert még nem jött meg neki.kérlek adjatok tanácsokat! Koöszi

Legjobb válasz: Amíg nem menstruál ne szexeljen senki. Nemcsak lelkileg, de biológiailag is éretlen.

Amíg nem menstruál ne szexeljen senki. Nemcsak lelkileg, de biológiailag is éretlen.
Azzal már igencsak el kellene menni dokihoz, 15 évesen már meg kellene, hogy jöjjön neki. És alapvetõen szexelhet, csak védekezzen.
15 évesen egyálttalán nem kell emiatt dokihoz futni, majd ha 3 év mnúlva se jön meg, nah akkor már indokolt. Egyébként szerintem is várnia kéne még egy kicsit. :)
Szerintem a kedves barátnõd csak ne akarjon szexelni, lelkileg és agyilag éretlen és mivel még meg se jött neki biológiailag testileg is.Azt sem tudja mia szex de már szexelne, csak mert a szülei ennyire törõdnek vele, és mert miden honnan ez folyik.Komolyan nem értek taknyos gyerekeknek hogy nem sül le a képükrõl a bõr, hogy még se testileg se a személyiségük nem fejlõdött ki de már szexelnek.
szex helyett koncentrálhatna arra h ne legyen ilyen ostoba, és amúgymeg csak el kéne menni orvoshoz mert 15 évesen elég tré ha még nem menstruál...nagyon értelmes amúgy alapból....
hát nemtudom. a volt osztályomba 5. 6.ban mindenkinek megjött. (11, 12 évesen.) 1 csaj volt csak akinek 7.ben (13évesen..) szerintem doki. és amúgy ne szexeljen. biológiailag gondok lehetnek
Miért ne szexelhetne? Lehet, hogy még sok évet kell neki várni a mensire. (De azért nem kötelezö!) Saját maga miatt, vagy a barátja miatt akar? (Fontos!)
nem. várjon még vele szerintem. :)
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nagyon felelõtlen de szörnyen makacs és még én sem tudom lebeszélni róla pedig még rám általában hallgat...na mindegy azért köszönöm nektek és további szép napot!
Lassan már tényleg eljutunk oda, hogy az óvódás is szexenlni akar...
igen
igen, te vagy Szûz Mária No.2! hozzatok már sörétest [facepalm]
terhes vagy
lehet terhes, mert akkor is megjöhet neki elõször... nincs rá sok esély, csak pár tized százalék, vagy annyi se, de spontán is bekövetkezhet nemi izgalom hatására.
hány éves vagy?

Fajdalmasabb a szuzesseg elvesztese ha meg nem jott meg a havi?

14 eves vagyok, es mar ugy erzem h keszen allok arra h lefekudjek a szerelmemmel! Mar 1 es fel eve jarunk, o nagyobb 3 evvel, es ugy erzem, h mar kepes vagyok ra!De fajdalmasabb akkor ha meg nem jott meg? :S Egyaltalan szabad azelott??

Legjobb válasz: 3. válaszolónak: 16-17 éves koráig nincs semmi ha nem jön meg a mensije. -.- Legyél már felvilágosult ennyire hülye nem lehetsz...

Ne hülyéskedj már. Szted a vér szét tudja feszíteni a szûzhártyán lévõ lyukat? Gondolod már végig:D Amúgy szerény véleményem szerint amíg nem jön meg, nem kellene szexelned, mert ez azt jelzi, hogy testileg még nem vagy érett rá.
szerintem sem kellene még szexelned, mert még testileg - és szerintem lelkileg - sem vagy érett rá. de végül is a te döntésed. az meg nem árt ha elmész a dokihoz, legfeljebb megtudod hogy minden rendben van e veled
3. válaszolónak: 16-17 éves koráig nincs semmi ha nem jön meg a mensije. -.- Legyél már felvilágosult ennyire hülye nem lehetsz...
egyáltalán nem "kellett" volna még megjönnie, nekem is 15 évesen jött meg elõször. azt hiszem 17 éves korig még normálisnak számít, szimplán csak késõn érõ típus.
Nem lesz fájdalmasabb, de akkor is teherbe eshetsz, ha még nem menstruálsz, lehet már pont akkor peteérésed, csak nem tudsz róla. szóval védekezzetek!
Azt szokták mondani, hogy egy nõ onnantól érett testileg a szexre, mikor megjön neki elõször.
3. vagyok, azért mondtam, hogy lehet, hogy el kéne menni nõgyógyászhoz, mert 2 barátnõmnél volt olyan probléma, hogy azért nem jött meg nekik, mert nem volt lyuk a szûzhártyájukon. az egyik rokonomnak meg egy genetikai hiba miatt nincs méhe és hüvelye. nem hiszem, hogy hülye lennék azért, mert azt tanácsoltam egy 14 éves lánynak, aki szexelni akar, de nincs még menstruációja, hogy menjen el dokihoz. mégis mit veszítene vele?? amit meg a kérdezõ írt, hogy próbált magának felnyúlni, de nem ment, szintén lehet azért, mert nincs lyuk a szûzhártyán. nem olyan ritka ez a probléma, mint az átlag gondolná.
esetleg nem ártana elmenni gyereknõgyógyászhoz, mert már szerintem meg kellett volna jönnie.
A kérdező hozzászólása: koszi, hogy segitettetek. Azert kerdeztem, mert egyszer valakitol ugy hallottam, h hogyha azelott elveszted minthogy megjonne, sokkal fajdalmasabb, mert amikor a menstruacio jon akkor a kicsi juk a szuzhartyadon meg tagul, de mivel meg nem jott meg, ezert nem is tagulhatott! Egyepkent probaltam ujjazni magam de hiaba probaltam nem akart felmenni? Miert van ez?
A kérdező hozzászólása: aaa, nem hiszem h mennem kene a nogyogyaszhoz, biztos van lyuk a szuzhartyamon, amit onnan gondolok, h azert jo sok feher valadek jon! Koszi a valaszokat, meg valami tipp, hogy miert nem megy fel az ujjam?
Szerintem ilyen fiatalon még ne szexelj, nem vagy érett rá, az is ezt jelzi, h még nincs menzeszed. egyébként nem baj ha még nem menstruálsz, én már elmúltam akkor 16, mikor elõször megjött.17-ig normális, ha nem jön meg, utána lehet gond.A barátod, ha igazából szeret megvár, õ is fiatal még.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat :) Nem fogok lefekudni vele, de meg mindig nem nyugodtam meg azzal , hogy miert nem megy fel az ujjam?
Bogaram, amíg se magaadnak nem megy be az ujjad, és a barátodé sem, addig még várj a szeretkezéseel egy pár évet... Valószínûleg azért nem megy, mert gyerek vagy, se testileg, se szellemileg nem vagy elég érett és ezért nem tudod magad odalent kellõképp ellazítani (vaginizmus). Amúgy is, elõbb egy jó darabig max pettingeljetek, azt sem kell elkapkodni. Ha már ismeritek egymást ilyen téren is, tudjátok, mi hogy mûködik, ki mire hogyan reagál, akkor szóbajöhet a szex, de addigra valszeg leszel már 16éves is. Ha ezek nincsenek meg, akkor fájni fog és nem lesz jó emlék. Nem éri meg. :) És valamennyi összefüggés lehet a fájdalom és a fejletlenség között, de nem a szûzhártya miatt. Csak még a belsõ szervek se biztos, hogy teljesen kialakultak.

Ha még nem jött meg a menstruációm, de már nem is szoptatok, attól már szedhetek "rendes" fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: Nekem meg kellett várnom egy mensit és a következõnél kezdhettem el szedni.

Nekem meg kellett várnom egy mensit és a következõnél kezdhettem el szedni.
Szerintem igen, de úgyis az orvos fogja felírni, õt megkérdezheted.

Vezethetek már, ha még nem jött meg a kártya? ( Friss- B )

Friss jogsival elmentem az okmány irodába, hogy elintézzem B-re a vezet?i engedélyt...ott ki kellett pár papírt tölteni+ fotó stb...és kiadtak egy papírt, és az lenne a kérdésem hogy ezzel már vezethetek? vagy meg kell várnom a kártyát? vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: Akkor gondolkodj logikusan: A vezetés akkor engedélyezett, ha van róla megfelelõ okmányod, jelen esetben a jogosítvány. Ha nincs meg a jogosítványod, azt jelenti hogy nem vezethetsz. Az, hogy elvégeztél egy vizsgát, de az eredménye (a vezetésre feljogosító okmány) nincs a birtokodban, azt akárhogy nézed az jön le belõle hogy nem vezethetsz.

Vezethetsz. - Áramot - Háztartást - Talicskát - Biciklot - Vakot ... :)
A kérdező hozzászólása: jólvan már. felfogtam... kaptam már választ akkor nem kell már több butító válasz.köszönöm.nektek is van jobb dolgotok..
Ez volt a 2538. ugyan ilyen kérdés az elmúlt egy hónapban...... És mi 2538-szor leírjuk hogy NEM lehet. Érted NEEEEEEM azaz az autó nem mozdulhat meg úgy hogy te ülsz a kormány mögött.
Rá van írva a papírra, hogy jogosít jármûvezetésre? Nincs. Akkor mi a kérdés?!
Na, a héten mér úgy emlékszem nem te vagy az elsõ aki megkérdezi. Nem tudom hogy te milyen okmányirodába jártál, de nekem mind a 2x rá volt írva a papírra hogy vezetésre nem jogosít fel. Ráadásul még el is mondták. Bár manapság már mindenki kaphat jogsit aki valahogy elvégezte a 8 osztályt, de annyi esze nincs hogy elolvasson egy papírt amit kapott hogy az mire jó... És csodálkoznak, meg írogatják itt gyik-en hogy miért van sok hülye az utakon......
Akkor gondolkodj logikusan: A vezetés akkor engedélyezett, ha van róla megfelelõ okmányod, jelen esetben a jogosítvány. Ha nincs meg a jogosítványod, azt jelenti hogy nem vezethetsz. Az, hogy elvégeztél egy vizsgát, de az eredménye (a vezetésre feljogosító okmány) nincs a birtokodban, azt akárhogy nézed az jön le belõle hogy nem vezethetsz.
Mi olyan sürgõs, ami nem várhat még pár hetet, amíg megkapod a kártyádat? Addig járj busszal, taxival, biciklivel, gyalog, vagy kérj meg valakit, hogy vigyen el!
Friss jogsinál nem vezethetsz vele, csak akkor ha megújítod a jogosítványod. De ha végigolvasod a papírt az világosan leírja hogy lehet e vele vezetni vagy sem.
21:15-nek Megmozdulhat, csak forgalomtól elzárt, magánterületen.
21:25 ez igaz amit mondasz :-) De ha a keresõt nem képes használni meg elolvasni egy [email protected] papírt akkor inkább ne mozduljon meg.....
amugy NEM

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!