Találatok a következő kifejezésre: Ha még nem jött meg (601 db)

Ha még nem jött meg, és lefekszünk a barátommal, lehetek terhes?

Természetesen így is védekeznénk. De ha nem, teherbe eshetnék?

Legjobb válasz: hát pedig sztem nem lehetsz valami idõs...am se valami jó úgy csinálni h neked még egyáltalán nem jött meg mert amikor megjön akkor válik igazán nõvé a tested..de hát te tudod:Sde ha nem jött még meg akkor nem lehetsz terhes kivéve hha pont abba a hónapba jönne meg elõször sose lehet tudni. szal ha már ennyire eltökélted h lefekszel vele akkor védekezzetek!!mert nem csak terhes lehetsz hanem valami nemibetegséget is elkaphatsz:S

szia ez emberi test fucsa dolog, az még nem jelenti azt h. nem vagy érett arra biológiailag, h. tehertbe ess, ha még nem juött meg, lehet fogamzóképes anélkül is, de persze nagyon kicsi rá az esély, LE LEHET HURROGNI, DE A PÁROM NÕGYÓGYÁSZ, ÉS VALAMI ILYET MAGYARÁZOTT. kicsi az esély a teherbeesésre, de megvan, attól h. még nincs vérzésed, még ugyanúgy ottvannak azok a kis peték benned, csak még nem vándorolnak. ami a lényeg, szeritnem még várj egy kicsit ezzel a dologgal, de ha nagyon akarjátok, akkor úgyse fogjátok vissza magatok, AKKOR LEGALÁBB VÉDEKEZZETEK, ÉN EZT TUDOM TANÁCSOLNI. vagy beszélgess rólla anyuddal, hidd el sokat tud tanácsolni, és a kapcsolatotok is megjavul, ha látja, h. bízol benne, és mersz tõlle kérdezni ilyeneket. FÕ A BIZALOM, ÉS A BIZTONSÁG!!!!!
hát pedig sztem nem lehetsz valami idõs...am se valami jó úgy csinálni h neked még egyáltalán nem jött meg mert amikor megjön akkor válik igazán nõvé a tested..de hát te tudod:Sde ha nem jött még meg akkor nem lehetsz terhes kivéve hha pont abba a hónapba jönne meg elõször sose lehet tudni. szal ha már ennyire eltökélted h lefekszel vele akkor védekezzetek!!mert nem csak terhes lehetsz hanem valami nemibetegséget is elkaphatsz:S
Attól még hogy 15 vagy és egy éve együtt vagytok, szerintem még nem érett meg rá az idõ. Nem csak lelkileg kell késznek lenni rá, hanem testileg is. Az, hogy még nem jött meg, azt jelzi, hogy a tested még nem elég érett a dologra. Várj még egy picit a dologgal. Türelem.
azt kívánam hogy nehogy teherbe ess!:D ha télleg így elkomolydott a kapcsolatotok tedd meg de feltétlenül védekezzetek. ja és jó szórakozást hozzá az elsõ a legjobb! gyertyák közt csináljátok meg ilyenek akkor egy örök élmény marad majd
ha védekeztek hogy lennél már terhes...-.-" am a kérdésedre válaszolva nem. hány éves vagy már nem azért? de ha ennyire tudatlan vagy meg idióta akkor azt kivánom h ess teherbe :@
én ha még 15 évesen nem menstruálnék nem a szexen gondolkoznék, hanem azon hogy minél hamarabb felkeressek egy orvost, lehet valami rendellenességed amit helyre kell hozni, úgyhogy sürgõden menj nõgyógyászhoz, ez nem játék!
mármint még SOHA nem jött meg??:O akkor nem nagyon kéne még lefeküdnöd a barátoddal. de szerintem nem lehetsz terhes. amugy hány éves vagy?
17:47-esnek. Teljesen normális ha valaki 15 évesen még nem menstruál. Nem átlagos az tény, de attól még nem kell aggódni. Sokaknak 18 évesen jön csak meg és semmi bajuk sincsen. 100 éve a nõk még 16-18 évesen menstruáltak elõszõr. Van akinél még megmaradt. Ráér még pár év múlva aggódni.
16:08as vagyok. nm szivesen:) sok sikert hozzá;)
A kérdező hozzászólása: 16:07 igen, még soha nem jött meg. 16:07 kösz remélem veled is történik majd valami rossz:) istenem, csak egy választ szeretnék, emberek -.-" 15 vagyok 16:08 köszi, végre egy normális válasz :) védekezni fogunk, 1 éve járunk és úgy érezzük mostmár eléggé ismerjük egymást. nem 12-13 vagyok, hanem 15
ha nem védekeztek lehetsz terhes, mert mielõtt megjön 2 héttel, és nem is tudsz róla, már termékeny vagy
17:56os én egy olyan ember ismerek aki 16 évesen kezdett menstruálni... szegényenk legalább 4 féle betegsége van pajzsmirigy bajoktól kezdve epilepszián át minden játszik. 11, maximum 12 éves korban kezdett el menstruálni minden nõ akivel ilyesmirõl beszéltem és az nem két ember volt. de végülis a kérdezõ tudja meg ti sok nagyokos, így látatlanban. kérdezõ akkor ne menj orvoshoz, majd meglepõdsz ha egy szatyor ciszta lesz a petefészked helyén mire 25 évesen eljutsz nõgyógyászhoz.
21:06-nak: Jaj, tejóég! Ne hisztizz már. Ismertél egy embert, akinek tényleg baja volt. Nah, nekem meg ez a szakterületem. Én rengeteg ilyet ismerek. Megnyugodhatsz, nem vagyok hülye. Mellesleg senki nem mondta, hogy ne menjen orvoshoz, csak azt, hogy nem kéne elõre beparáztatni tök fölöslegesen.
Te jó ég!! Mennyi "okos" van itt. Miért lenne abnormális h még nem menstruál? Az ismimnek 16 évesen kezdõdött a mensije, és semmi baja sincsen. -.- Tudjátok, vannak késõn érõ típusok, meg korán érõek. Szóval. Ha te úgy érzed h le akarsz vele feküdni, akkor tedd azt. Te tudod, te érzed h szereted-e annyira stb. ezt mi nem tudjuk megítélni h "nem kéne még lefeküdni vele"-mint ahogy vki írta. Igenis nem az õskorban élünk, ha ésszel csináljátok akkor nem lesz baj. Persze igazat adok annak aki azt írta h használjatok gumit. NEhogy mégis baj legyen belölle. Biztos ami biztos alapon.
Egy normális válasz: IGEN!!!! Teherbe eshetsz, mert nem tudhatod, hogy mikor fog megjönni és lehet, hogy akkor lesz az elsõ peteérésed, amikor lefekszetek. Akkor ugye utánna se jön meg ( mert terhes leszel) És hát akkor majd meg fogsz ijedni, hogy nõ a pocakod :D Úgyhogy védekezzetek, és mindenki akinek ez a problémája. A válasz 100%- os, szakembertõl kérdezve.

Mikor jöhet meg a menstruációm, ha a babám 14 hónapos, és reggel este szopik, esetleg éjszaka. Normális, ha még nem jött meg?

Legjobb válasz: A szomszédomnak is 14 hónapos a kislánya, de õ már csak este szopizik, s egy hónapja jött meg az anyukának.

A szomszédomnak is 14 hónapos a kislánya, de õ már csak este szopizik, s egy hónapja jött meg az anyukának.
Szia! Teljesen normális. Nagyon sok anyukának nem jön meg a menzesze egészen addig, amíg szoptat. Többek között nekem is a rákövetkezõ hónapban jött meg, hogy abbahagytam a szoptatást. Nagyon jó egészséget Nektek!

Van okom aggodalomra ha meg nem jott meg?

MIndjart 16 vagyok es meg nem jott meg! meg a barna sem.:(...normalis ez?

Legjobb válasz: Csak vigyázz vele, addig ne szexelj, amíg nem jön meg. 16 voltam nekem sem jött még meg, ezért gumi nélkül szexeltünk a pasimmal, Janival, mert, hogy úgysem lehetek terhes. De biztos pont pár héttel az elsõ elõtt csináltuk és most itt ül mellettem kicsi Jani, a kisfiam, 2 éves! De nagyon szeretem õket szóval nem gáz.

Csak vigyázz vele, addig ne szexelj, amíg nem jön meg. 16 voltam nekem sem jött még meg, ezért gumi nélkül szexeltünk a pasimmal, Janival, mert, hogy úgysem lehetek terhes. De biztos pont pár héttel az elsõ elõtt csináltuk és most itt ül mellettem kicsi Jani, a kisfiam, 2 éves! De nagyon szeretem õket szóval nem gáz.
én 14 éves vagyok és még nekem sem jött meg..már alig várom..de téged azért sajnállak..
Lehet akár normális is. Ne aggódj! Egyél rendesen és légy türelmes. Valószínû 2-3 hónapon belül te is "nagylány" leszel.
Normális. Több ismerõsömnek is 16 éves kora után jött meg elõszõr. Ne aggódj.
:D :D :D :D Mekkora idióta vagy! Jani :D :D :D

Ha még nem jött meg 2 éve a menstruációm, és tabit kezdek szedni akkor mi lesz? Nem hat?

Az óvszer nagyon kellemetlen mindkett?nknek..még a tapaszon és a patentexen gondolkozok.

Legjobb válasz: hány éves vagy? mi az hogy 2 éve nem jött MÉG meg?

hány éves vagy? mi az hogy 2 éve nem jött MÉG meg?
A kérdező hozzászólása: 16 na, ugyértem még nincs 2 éve h megjött :D
de hat orvos, és felirja 18 alatt lehet kell hozzá szülõ, ezt nemtudom de inkább bogyó, mint irtál tapaszt, meg patentexet, azok kevésbé védenek sztem
nem kell szülõ, miért kéne?

Ha még nem jött meg a menzeszem és úgy szeretnék szeretkezni valakivel ugyan azt az érzést érzem?

14 éves vagyok kicsit cikinek érzem h nem jött még meg de van egy fiú és már sokat gondolkodtunk rajta csak félek h felesleges ha nem menstrualok..

Legjobb válasz: 14 évesen még maradjatok meg a puszinál és a kézfogásnál. Na jó... esetleg már mást is lehet fogni, bár szerintem még korai. Viszont, ha szeretkeztek, akkor egyrészt igen pocsék érzés lehet, mert még nem vagy elég érett és pl. nem indultak még be rendesen a nemi folyamatok (azért is nincs még vérzésed). Ja, és csúnya deflorációs vérzés is lehet belõle, pont az éretlen szerveid miatt. Másrészt meg mi van, ha pont most indul el? Mondjuk éppen a szextõl? Akkor havi vérzés ugyan nem lesz - de baba az rögtön lehet belõle! Muszlim országokban vannak olyan nõk, hogy 40 éves, van már 8 gyereke, és még nem volt havi vérzése.

14 évesen még maradjatok meg a puszinál és a kézfogásnál. Na jó... esetleg már mást is lehet fogni, bár szerintem még korai. Viszont, ha szeretkeztek, akkor egyrészt igen pocsék érzés lehet, mert még nem vagy elég érett és pl. nem indultak még be rendesen a nemi folyamatok (azért is nincs még vérzésed). Ja, és csúnya deflorációs vérzés is lehet belõle, pont az éretlen szerveid miatt. Másrészt meg mi van, ha pont most indul el? Mondjuk éppen a szextõl? Akkor havi vérzés ugyan nem lesz - de baba az rögtön lehet belõle! Muszlim országokban vannak olyan nõk, hogy 40 éves, van már 8 gyereke, és még nem volt havi vérzése.
ööömm hát egy pozitivuma biztos van a dolognak nem kell megfosztanod egy uj életet az élés lehetõségétõl, ha netán vmi baj történik. azt sajnos nem tudom elmondani mennyiben másabb ha még nincs meg de az biztos h ha most lennék 14 éves szarnék az ilyenekre és nem ez kötné le a gondolataimat
az úgy nem fordult meg a fejedben hogy az hogy meg nem jött meg az azt jelenti hogy fizikailag még nem vagy elég érett? ha a menstruációhoz nem elég érett a szervezeted akkor a szexhez miért lenne az? de amúgy gratulálok hogy 14 évesen már a f*sz érdekel, én ilyen idõs koromban megmaradtam a kezemnél, pedig én sem vagyok öreg 19L
A kérdező hozzászólása: jol van... koszonom a valaszokat igazad van ebben de nem.hiszem h nem.izgatott egy kicsit is a dolog.. :)
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom a valaszodat!!:) ) azt hiszem meg fogadom.!!!;))
14 évesen a csók szerintem a legtöbb ameddig el kéne jutni, mivel még nem menstruálsz azt jelenti nem csak lelkileg és értelmileg hanem fizikailag sem vagy elég érett, majd 3-4 év múlva juss el a szexig, ha lesz valaki akivel szeretitek egymást. Nem szabad elsietni, és nem is érdemes.(amúgy is is teherbe lehet esni, szóval nem volt igaza a válaszolónak)

Abortusz után mennyi idõ múlva fog megjönni? Október 9-én mûtöttek 2napig véreztem, és napok óta fáj a petefészkem kicsit aggódok. Nem baj ha még nem jött meg?

Legjobb válasz: Ha a mûtét után nem jön meg 6 héttel az már szerintem okot ad arra, hogy meglátogasd a nõgyógyászt (de biztos kell is vissza menned). De neked még nem telt le a 6 hét. Nyugodj meg, mert amiatt is késhet.

Ha a mûtét után nem jön meg 6 héttel az már szerintem okot ad arra, hogy meglátogasd a nõgyógyászt (de biztos kell is vissza menned). De neked még nem telt le a 6 hét. Nyugodj meg, mert amiatt is késhet.
Nekem pont a 6. héten.

Ha még nem jött meg, de már esedékes lenne akkor elkezdhetem inni a cickafarkfű teát?

Legjobb válasz: Nem. 1. Ha gond van a peteéréseddel, akkor kell inni középidõig, de ha van normálisan ovulációd, akkor nem kell innod, mert még bekavarhatsz vele! 2. Ha mindenképp ragaszkodsz ahhoz, hogy inni akarod, akkor várd meg amíg megjön a mensid elõször.

Nem. 1. Ha gond van a peteéréseddel, akkor kell inni középidõig, de ha van normálisan ovulációd, akkor nem kell innod, mert még bekavarhatsz vele! 2. Ha mindenképp ragaszkodsz ahhoz, hogy inni akarod, akkor várd meg amíg megjön a mensid elõször.
artani akkor art ha nagy menyisegben iszod, mer a ha megis baba lenne meg nagyon fiatal lenne a terhesseged es annyira pici hogy bar mi arthat neki! mondjuk ez egyenektol is fugg
Ha nem ment fel a hõd, akkor igyad. De csak ha már megjött a mensid, onnantól kell elkezdeni.
A kérdező hozzászólása: Bizonyítottan? Hát annyira bizonyos hogy nem jön meg és nem ment fel a hõm se! Így számomra nyilvánvaló hogy nem volt peteérésem! Ha egyébként van peteérésem akkor mit árthat neki?Én úgy tudom hogy serkenti szóval ártani csak nem árthat...vagy mégis?
A palastfurol nem tudok semmit de a cickafarkrol igen! en ha a menszeszem elso feleben nem iszok akkor rendszertelen lesz! nekem csak ez a tea sgit pedig mar orvosnal is voltam es a gyogyszer nem hatott! ha a teszt negativ ihatsz naponta 1 poharkaval es ha bekavar valamit akkor tudod hogy kovetkezobe csak akkor iszol mikor mar megjott
Elsõ vagyok! Ne igyál semmit!!! De ha bizonyítottan ténylegesen gond van a peteéréseddel, akkor a cickafarkot ihatod középidõig, de elõbb várd meg, míg megjön a mensid!
A kérdező hozzászólása: Vagy igyak palástfüvet még meg nem jön? Vagy tényleg ne igyak semmit addig még meg nem jön?
A kérdező hozzászólása: Utána olvastam, tudom hogy nem célszerû terhesen inni, de negatívak a tesztjeim! Még mindig nem jött meg, tudom hogy elsõ felében kell, de azt nem tudtam hogy ennyire számít! Köszönöm a tájékoztatást! Amúgy ebben a hónapban tuti hogy nem volt peteérésem!
Nem. A cickafarkot mindenképp csak a ciklus elsõ felében szabad inni, (ami ugye akkor kezdõdik, amikor megjön) mert a peteérést segíti. Viszont igaza van az elsõ válaszolónak, hogyha nincs gond a peteéréseddel, akkor lehet, hogy csak ártasz vele. Ha még nem jött meg, akár az is lehet, hogy sikerült a baba, akkor pedig kifejezetten árt a cickafark.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget! Akkor elkezdem inni ha megjön! Ha valami nem stimmel meg írok mindenképp!

Ha még nem jött meg akkor honnan tudom hogy mikor van pém? Szoptatok és nem volt mensim. A hőt hogyan és mikor kell mérni? Mennyinek kell lennie?

Legjobb válasz: Szia! Bár én is kezdõ vagyok, de azt mondják, hogy reggel, mikor felkelsz és kikelnél az ágyból kell megmérni a hõdet és a ciklus.hu-n tudod magadnak vezetni. hogy mennyinek kell lenni, ez mindenkinél egyénileg változó! állítólag akkor van pé, ha felmegy a hõd, és pár napig fent is marad..Ha "ciklus2 végéhez érsz és nem vagy terhes meg leesik és akkor megjön. Röviden tömören talán ennyi. De hogy még nem volt mensid így nem tudom...A ciklus.hu beírt adatok alapján következtet és kalkulálja ki, hogy mikor kell(ene) megjönnie. Ehhez viszont kell pár hónap adata. Ja, mérni lázmérõvel vagy hüvelyben (5 percig higanyossal/ sípolásig digitálissal) vagy ugyan ezen technikával a nyelv alatt. Csak fontos mindig ugyan abban az idõben, és ugyan ott mérd...

Szia! Bár én is kezdõ vagyok, de azt mondják, hogy reggel, mikor felkelsz és kikelnél az ágyból kell megmérni a hõdet és a ciklus.hu-n tudod magadnak vezetni. hogy mennyinek kell lenni, ez mindenkinél egyénileg változó! állítólag akkor van pé, ha felmegy a hõd, és pár napig fent is marad..Ha "ciklus2 végéhez érsz és nem vagy terhes meg leesik és akkor megjön. Röviden tömören talán ennyi. De hogy még nem volt mensid így nem tudom...A ciklus.hu beírt adatok alapján következtet és kalkulálja ki, hogy mikor kell(ene) megjönnie. Ehhez viszont kell pár hónap adata. Ja, mérni lázmérõvel vagy hüvelyben (5 percig higanyossal/ sípolásig digitálissal) vagy ugyan ezen technikával a nyelv alatt. Csak fontos mindig ugyan abban az idõben, és ugyan ott mérd...
Szia! ha szoptatsz és nincs mensid, akkor nem is eshetsz teherbe.. Vagy arra gondolsz, hogy most nem jött meg véletlen? és hátha terhes lehetsz????

Ha még nem jött meg és szexuális kielégítést végzek magamon, nem tudom, hogy emiatt, vagy miért nem jön meg a menstruációm?

12 éves lány. Segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: Semmi köze az önkielégítésnek a menstruációhoz. Még fiatal vagy. Ha 15 éves korodig sem jön meg, akkor lehet megkérdezni egy orvost, hogy miért nem. De addig nyugi. Fogsz még annyita menstruálni, hogy a pokolba kívánod. :)

Semmi köze az önkielégítésnek a menstruációhoz. Még fiatal vagy. Ha 15 éves korodig sem jön meg, akkor lehet megkérdezni egy orvost, hogy miért nem. De addig nyugi. Fogsz még annyita menstruálni, hogy a pokolba kívánod. :)

Vezethetek már, ha még nem jött meg a kártya? ( Friss- B )

Friss jogsival elmentem az okmány irodába, hogy elintézzem B-re a vezet?i engedélyt...ott ki kellett pár papírt tölteni+ fotó stb...és kiadtak egy papírt, és az lenne a kérdésem hogy ezzel már vezethetek? vagy meg kell várnom a kártyát? vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: Akkor gondolkodj logikusan: A vezetés akkor engedélyezett, ha van róla megfelelõ okmányod, jelen esetben a jogosítvány. Ha nincs meg a jogosítványod, azt jelenti hogy nem vezethetsz. Az, hogy elvégeztél egy vizsgát, de az eredménye (a vezetésre feljogosító okmány) nincs a birtokodban, azt akárhogy nézed az jön le belõle hogy nem vezethetsz.

Vezethetsz. - Áramot - Háztartást - Talicskát - Biciklot - Vakot ... :)
A kérdező hozzászólása: jólvan már. felfogtam... kaptam már választ akkor nem kell már több butító válasz.köszönöm.nektek is van jobb dolgotok..
Ez volt a 2538. ugyan ilyen kérdés az elmúlt egy hónapban...... És mi 2538-szor leírjuk hogy NEM lehet. Érted NEEEEEEM azaz az autó nem mozdulhat meg úgy hogy te ülsz a kormány mögött.
Rá van írva a papírra, hogy jogosít jármûvezetésre? Nincs. Akkor mi a kérdés?!
Na, a héten mér úgy emlékszem nem te vagy az elsõ aki megkérdezi. Nem tudom hogy te milyen okmányirodába jártál, de nekem mind a 2x rá volt írva a papírra hogy vezetésre nem jogosít fel. Ráadásul még el is mondták. Bár manapság már mindenki kaphat jogsit aki valahogy elvégezte a 8 osztályt, de annyi esze nincs hogy elolvasson egy papírt amit kapott hogy az mire jó... És csodálkoznak, meg írogatják itt gyik-en hogy miért van sok hülye az utakon......
Akkor gondolkodj logikusan: A vezetés akkor engedélyezett, ha van róla megfelelõ okmányod, jelen esetben a jogosítvány. Ha nincs meg a jogosítványod, azt jelenti hogy nem vezethetsz. Az, hogy elvégeztél egy vizsgát, de az eredménye (a vezetésre feljogosító okmány) nincs a birtokodban, azt akárhogy nézed az jön le belõle hogy nem vezethetsz.
Mi olyan sürgõs, ami nem várhat még pár hetet, amíg megkapod a kártyádat? Addig járj busszal, taxival, biciklivel, gyalog, vagy kérj meg valakit, hogy vigyen el!
Friss jogsinál nem vezethetsz vele, csak akkor ha megújítod a jogosítványod. De ha végigolvasod a papírt az világosan leírja hogy lehet e vele vezetni vagy sem.
21:15-nek Megmozdulhat, csak forgalomtól elzárt, magánterületen.
21:25 ez igaz amit mondasz :-) De ha a keresõt nem képes használni meg elolvasni egy [email protected] papírt akkor inkább ne mozduljon meg.....
amugy NEM

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!