Találatok a következő kifejezésre: Ha még nem (18236 db)

Miért veszik a nõk ismerkedésnek ha hozzájuk szól egy férfi? A másik meg, titeket nem zavar, ha mosolyogva jön oda hozzátok a nõ ha neki kell valami, ha meg nem, akkor egy mizut sem képes mondani? !

Legjobb válasz: Tegnap is kiállok az épület elé elnyomni egy cigit.. Látom nagy mosollyal jön a kiscsaj az irodából. Köszön mint általában, én vissza neki. Utána kérdezi, hogy kávéztam már? Amikor ott van a kezemben a pohár. Na gondoltam magamban, ennek meg már mi kell?! Mondtam neki, hogy nem ittam még. Hozott egy kávét és elkezdi mondani, hogy így nem sikerült a melót befejezni, meg úgy.

A kérdező hozzászólása: Tegnap is kiállok az épület elé elnyomni egy cigit.. Látom nagy mosollyal jön a kiscsaj az irodából. Köszön mint általában, én vissza neki. Utána kérdezi, hogy kávéztam már? Amikor ott van a kezemben a pohár. Na gondoltam magamban, ennek meg már mi kell?! Mondtam neki, hogy nem ittam még. Hozott egy kávét és elkezdi mondani, hogy így nem sikerült a melót befejezni, meg úgy.
A kérdező hozzászólása: Na mondom neki, köszönöm a kávét, de sietek. Aztán elhúztam melózni. Lehet valakinek bunkó vagyok, de ne nézzenek már hülyének. Simán nem lehet odajönni? Ez valami nõi logika? 25f
Ezt honnan vetted, hogy a nõk ismerkedésnek veszik ha hozzászólsz? Ez max középsuli.
én is úgy vettem észre, hogy ha kedves vagyok egy számomra addig ismeretlen lánnyal plusz érdeklõdõ akkor egybõl azt hiszi, hogy ki akarok vele kezdeni... és a másik szokás is tipikus, hogyha kell valami akkor jön az erõltetett ördögi mosoly... figyelj, én csak annyit tudok hozzászólni, hogy a nõk már csak ilyenek és nem gondolom, hogy meg tudnának változni. ez van, ezt kell szeretni!
Bár a nõk többsége valóban ilyen, azért vannak kivételek. Az ilyenekkel nem is kell foglalkozni, ha hozzászólsz akkor épp "nem ér rá", de ha õ szól hozzád, akkor ugrásra készen várd és idd a szavaid és azonnal segíts neki, bármilyen problémája is akadt... Inkább foglalkozz azokkal a hölgyekkel, akik meg is érdemlik. Lehet, hogy nem a leghelyesebb arcú, legtökéletesebb alakú nõk lesznek, de lehet, hogy mégis õ fogja megérdemelni azt a figyelmet, amit elpocsékolnál egy, esetleg helyesebb, de egy undorító jellemû nõszemélyre.
5-ös vagyok: Még annyit hozzátennék, hogy egyszer egy szórakozóhelyen egy helyes hölgy szólított le és látszott, hogy tényleg nem volt semmi hátsó szándék. Na õt meg én töketlenkedtem el. Újraraktam a telefonom oprendszerét másnap és kitörlõdött a száma. Azóta is sír a szemem, mert helyes volt, kedves és látszott rajta, hogy "feleségnek való". Szóval vannak kivételek, sorstársak. Ne töketlenkedjétek el, mint én.

Ha még nem jött meg a menzeszem és úgy szeretnék szeretkezni valakivel ugyan azt az érzést érzem?

14 éves vagyok kicsit cikinek érzem h nem jött még meg de van egy fiú és már sokat gondolkodtunk rajta csak félek h felesleges ha nem menstrualok..

Legjobb válasz: 14 évesen még maradjatok meg a puszinál és a kézfogásnál. Na jó... esetleg már mást is lehet fogni, bár szerintem még korai. Viszont, ha szeretkeztek, akkor egyrészt igen pocsék érzés lehet, mert még nem vagy elég érett és pl. nem indultak még be rendesen a nemi folyamatok (azért is nincs még vérzésed). Ja, és csúnya deflorációs vérzés is lehet belõle, pont az éretlen szerveid miatt. Másrészt meg mi van, ha pont most indul el? Mondjuk éppen a szextõl? Akkor havi vérzés ugyan nem lesz - de baba az rögtön lehet belõle! Muszlim országokban vannak olyan nõk, hogy 40 éves, van már 8 gyereke, és még nem volt havi vérzése.

14 évesen még maradjatok meg a puszinál és a kézfogásnál. Na jó... esetleg már mást is lehet fogni, bár szerintem még korai. Viszont, ha szeretkeztek, akkor egyrészt igen pocsék érzés lehet, mert még nem vagy elég érett és pl. nem indultak még be rendesen a nemi folyamatok (azért is nincs még vérzésed). Ja, és csúnya deflorációs vérzés is lehet belõle, pont az éretlen szerveid miatt. Másrészt meg mi van, ha pont most indul el? Mondjuk éppen a szextõl? Akkor havi vérzés ugyan nem lesz - de baba az rögtön lehet belõle! Muszlim országokban vannak olyan nõk, hogy 40 éves, van már 8 gyereke, és még nem volt havi vérzése.
ööömm hát egy pozitivuma biztos van a dolognak nem kell megfosztanod egy uj életet az élés lehetõségétõl, ha netán vmi baj történik. azt sajnos nem tudom elmondani mennyiben másabb ha még nincs meg de az biztos h ha most lennék 14 éves szarnék az ilyenekre és nem ez kötné le a gondolataimat
az úgy nem fordult meg a fejedben hogy az hogy meg nem jött meg az azt jelenti hogy fizikailag még nem vagy elég érett? ha a menstruációhoz nem elég érett a szervezeted akkor a szexhez miért lenne az? de amúgy gratulálok hogy 14 évesen már a f*sz érdekel, én ilyen idõs koromban megmaradtam a kezemnél, pedig én sem vagyok öreg 19L
A kérdező hozzászólása: jol van... koszonom a valaszokat igazad van ebben de nem.hiszem h nem.izgatott egy kicsit is a dolog.. :)
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom a valaszodat!!:) ) azt hiszem meg fogadom.!!!;))
14 évesen a csók szerintem a legtöbb ameddig el kéne jutni, mivel még nem menstruálsz azt jelenti nem csak lelkileg és értelmileg hanem fizikailag sem vagy elég érett, majd 3-4 év múlva juss el a szexig, ha lesz valaki akivel szeretitek egymást. Nem szabad elsietni, és nem is érdemes.(amúgy is is teherbe lehet esni, szóval nem volt igaza a válaszolónak)

Újabb teherbeesésedkor csökkent a tej mennyisége? Ha még nem vagy alig kezdted el a hozzátáplálást, hogy adtál pótlást a babádnak?

5 hónapos a kislányom, eddig csak anyatejes.

Legjobb válasz: Szia! Velem is megtörtént, bár már nagyobbak voltak a gyerkõcök (22 és 20 hó van köztük), de még szoptattam mikor terhes lettem. Nem is értem, a dokik miért vannak ennyire a szoptatás ellen, az enyém is le akart róla beszélni. A tested tudja, mennyit bír! Az én szervezetem kb a terhesség 3-4. hónapijáig termelt még tejet és aztán elapadt, bár szívem szerint folytattam volna tovább is, szívesen. Az 5 hónapos kicsi még szép, hogy igényli az anyatejet, próbálj meg kitartani. Nem akarlak elkeseríteni, de mikor beindul rendesen a mozgásfejlõdés, fogzás, stb. egyébként is gyakrabban kelnek éjjel és szopival nyugodnak meg a kicsik, neked ez most halmozottan jelentkezik az új babával együtt, tehát az éjszakai pihenésben sajnos ne nagyon reménykedj, még ha tápszereznéd is (akkor már inkább anyatej!). Ha tudsz, napközben pihenj a kicsivel, ha van segítséged, vedd igénybe. Sok erõt, boldogságot, kitartást a szép családhoz!

Szia! Velem is megtörtént, bár már nagyobbak voltak a gyerkõcök (22 és 20 hó van köztük), de még szoptattam mikor terhes lettem. Nem is értem, a dokik miért vannak ennyire a szoptatás ellen, az enyém is le akart róla beszélni. A tested tudja, mennyit bír! Az én szervezetem kb a terhesség 3-4. hónapijáig termelt még tejet és aztán elapadt, bár szívem szerint folytattam volna tovább is, szívesen. Az 5 hónapos kicsi még szép, hogy igényli az anyatejet, próbálj meg kitartani. Nem akarlak elkeseríteni, de mikor beindul rendesen a mozgásfejlõdés, fogzás, stb. egyébként is gyakrabban kelnek éjjel és szopival nyugodnak meg a kicsik, neked ez most halmozottan jelentkezik az új babával együtt, tehát az éjszakai pihenésben sajnos ne nagyon reménykedj, még ha tápszereznéd is (akkor már inkább anyatej!). Ha tudsz, napközben pihenj a kicsivel, ha van segítséged, vedd igénybe. Sok erõt, boldogságot, kitartást a szép családhoz!
Szia!Bàr terhes nem vagyok, de a babàm 3.5 honapos koràban csökkent a tejem mennyisége! Vettem tápszert, de nem ette meg, igy elkezdtem a "hozzátáplálást". Vagyis annyit csináltam, hogy almapépet meg tápszert összekevertem, ugy megette! Mást nem adtam 4hos koráig, onnantol vezettem be több gyümölcsöt meg a tejpépet. Most 5 hos ö is! Igy néz ki egy napunk:5:30kor szopi9 h körül tejpép vagy gyümi12 h körül szopi15h körül szopi17 h körül fözelék 19-20h tejpép+ szopi20:30tol alszik vagy kel éjszaka 1 max. 2x, vagy nem és alszik fél6ig!Szerintem nyugodtan elkezdheted a hozzátáplálást! Sok eröt, kitartást és boldog babavárást kivánok!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Próbálok úgy tenni, ahogy leírtátok, segítségem sajnos nem sok van. de azt a keveset is próbálom kihasználni...:-)
A lányom 9 hónapos volt, amikor terhes lettem. Nekem szinte azonnal elkezdett csökkenni a tejem, kb 3-4 hét alatt el is apadt. DE: az orvosom azt mondta, nyugodtan szoptathatok, ha a baba is akar szopizni, és tejem is van. Sajnos nehéz volt így is. Már mellétápláltam a lányomat, de azért szopizott még (reggel és este), és nem akarta eleinte elfogadni a cumisüveget. Ha van tejed, szoptass szerintem tovább. Ha kevesebb, akkor szopi után adj neki tápit. Eleve, 5-6 hós korukban meg is ugrik az étvágyuk, lehet, nincs is összefüggsében a terhességet a tejmennyiség csökkenésével. Én pl. pont ilyenkor álltam át a 2 cicis szopira, addig váltott mellbõl szoptattam csak. És szedj minden képpen kismama vitamint, most már 3-an osztoztok rajta :)
Megjegyzés: Ha mindenképp pótolni kell, akkor azt tápszerrel, fél éves korig. Tejpépet csak betöltött fél év után ajánlott adni!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

2 éves korban normális ha még nem tud lányom egy dologra koncentrálni? Vagy csak nem akar?

Kislányommal hiába próbálok játszani nem nagyon köti le semmi. Leülünk rajzolni, akkor kalimpál a ceruzával, közben bambul másfele. Ha eszik, oda se néz az ételre, mással foglalkozik. Kér egy játékot, játszunk vele kb 5 mp-t és már más kell. Így minden "feladat" órákig tart mert nem tud arra figyelni amit éppen csinál.

Legjobb válasz: Milyen "feladat"??? Még egy 3 éves, óvodás se tud 5-10 percnél tovább koncentrálni 1 dologra! Épp ezért nem is tarthat tovább kiscsoportban egy foglalkozás (kezdeményezés). Egy 2 évesnek még nem kell leülnie és rajzolnia. Ha biztosítod neki az eszközöket és kedve lesz hozzá, majd õ fog rajzolgatni (ez még firka, de nagyon fontos a rajzfejlõdésben és a finommozgások fejlõdésében). Ne várd el tõle, hogy hosszú ideig lekösse egy-egy dolog, hiszen még kicsi! Arra azonban figyelj, hogy ne legyen körülötte túl sok játék, mert az megzavarhatja. Ide kap, oda kap és tényleg nem tud majd egy játékra figyelni, hiszen az õ figyelme még könnyen elterelhetõ. Az evésnél ne legyen a közelben játék, olyan dolog, ami eltereli, így csak az evéssel fog foglalkozni. Az enyém is 2 éves, ha véletlenül ottmarad valami az etetõszéke mellett, biztosan azzal kezd foglalkozni és nem az evéssel :)

Milyen "feladat"??? Még egy 3 éves, óvodás se tud 5-10 percnél tovább koncentrálni 1 dologra! Épp ezért nem is tarthat tovább kiscsoportban egy foglalkozás (kezdeményezés). Egy 2 évesnek még nem kell leülnie és rajzolnia. Ha biztosítod neki az eszközöket és kedve lesz hozzá, majd õ fog rajzolgatni (ez még firka, de nagyon fontos a rajzfejlõdésben és a finommozgások fejlõdésében). Ne várd el tõle, hogy hosszú ideig lekösse egy-egy dolog, hiszen még kicsi! Arra azonban figyelj, hogy ne legyen körülötte túl sok játék, mert az megzavarhatja. Ide kap, oda kap és tényleg nem tud majd egy játékra figyelni, hiszen az õ figyelme még könnyen elterelhetõ. Az evésnél ne legyen a közelben játék, olyan dolog, ami eltereli, így csak az evéssel fog foglalkozni. Az enyém is 2 éves, ha véletlenül ottmarad valami az etetõszéke mellett, biztosan azzal kezd foglalkozni és nem az evéssel :)
Örülj neki! A zoknilehúzás is elég bonyolult feladat, azt is meg kell tanulni :) )) Az az igazság, hogy én inkább hagyom az enyémet, hogy maga találja fel magát. Ha látom, hogy épp nem talál semmit, akkor leülök mellé és alternatívákat ajánlok. Engedem, hogy maga válasszon... ha épp nem formabedobózik napokig, de talál más játékot, akkor sincs semmi gond! Majd ha neki lesz hozzá kedve, majd játszik azzal is... Az enyém most épp rajzol, napok óta elõ se vette a formabedobót... engem nem zavar, most mást élvez... Fölösleges rájuk erõltetni a mi akaratunkat, annak csak dac, kelletlenség, sírás lesz a vége... Még bõven lesz idejük érni. A koncentrált figyelem csak iskolás korra követelmény, akkor is max fél órát bírnak... egy 4 gyerekes óvónõ anyuka
A kérdező hozzászólása: Természetesen a feladat azért volt idézõjelben, mert nem arra gondoltam hogy oldjon meg egy keresztrejtvényt. :) Csak ha valamit csinálnunk/csinálnánk akkor nem oda figyel, akár még a zoknijával is képes elszórakozni, és akkor fél óra a 10 darabos formabedobós!
A kérdező hozzászólása: Félreértettél ha úgy gondolod ráerõltetem bármelyik játékát. Õ akar vele játszani, Õ veszi elõ, aztán fél perc múlva más kell, majd megint más. Így rövid idõn belül elõl az összes játék (mármint amit nem pakoltam el, mert szoktam neki cserélni) és semmivel nem játszik.
Valahol olvastam, de hiába keresem, most nem találom: a 2 éves gyerek néhány másodpercig tud egy dologra koncentrálni, utána könnyen elterelõdik a figyelme... Mennyi játékot szoktál elöl hagyni? Nincs túl sok? Az is zavarba tudja hozni! Együtt játszotok vagy õ egyedül? Az is lehet, hogy nem tud még elmélyedni egy játékban, ha vannak körülötte...

Ha még nem jött meg, és lefekszünk a barátommal, lehetek terhes?

Természetesen így is védekeznénk. De ha nem, teherbe eshetnék?

Legjobb válasz: hát pedig sztem nem lehetsz valami idõs...am se valami jó úgy csinálni h neked még egyáltalán nem jött meg mert amikor megjön akkor válik igazán nõvé a tested..de hát te tudod:Sde ha nem jött még meg akkor nem lehetsz terhes kivéve hha pont abba a hónapba jönne meg elõször sose lehet tudni. szal ha már ennyire eltökélted h lefekszel vele akkor védekezzetek!!mert nem csak terhes lehetsz hanem valami nemibetegséget is elkaphatsz:S

szia ez emberi test fucsa dolog, az még nem jelenti azt h. nem vagy érett arra biológiailag, h. tehertbe ess, ha még nem juött meg, lehet fogamzóképes anélkül is, de persze nagyon kicsi rá az esély, LE LEHET HURROGNI, DE A PÁROM NÕGYÓGYÁSZ, ÉS VALAMI ILYET MAGYARÁZOTT. kicsi az esély a teherbeesésre, de megvan, attól h. még nincs vérzésed, még ugyanúgy ottvannak azok a kis peték benned, csak még nem vándorolnak. ami a lényeg, szeritnem még várj egy kicsit ezzel a dologgal, de ha nagyon akarjátok, akkor úgyse fogjátok vissza magatok, AKKOR LEGALÁBB VÉDEKEZZETEK, ÉN EZT TUDOM TANÁCSOLNI. vagy beszélgess rólla anyuddal, hidd el sokat tud tanácsolni, és a kapcsolatotok is megjavul, ha látja, h. bízol benne, és mersz tõlle kérdezni ilyeneket. FÕ A BIZALOM, ÉS A BIZTONSÁG!!!!!
hát pedig sztem nem lehetsz valami idõs...am se valami jó úgy csinálni h neked még egyáltalán nem jött meg mert amikor megjön akkor válik igazán nõvé a tested..de hát te tudod:Sde ha nem jött még meg akkor nem lehetsz terhes kivéve hha pont abba a hónapba jönne meg elõször sose lehet tudni. szal ha már ennyire eltökélted h lefekszel vele akkor védekezzetek!!mert nem csak terhes lehetsz hanem valami nemibetegséget is elkaphatsz:S
Attól még hogy 15 vagy és egy éve együtt vagytok, szerintem még nem érett meg rá az idõ. Nem csak lelkileg kell késznek lenni rá, hanem testileg is. Az, hogy még nem jött meg, azt jelzi, hogy a tested még nem elég érett a dologra. Várj még egy picit a dologgal. Türelem.
azt kívánam hogy nehogy teherbe ess!:D ha télleg így elkomolydott a kapcsolatotok tedd meg de feltétlenül védekezzetek. ja és jó szórakozást hozzá az elsõ a legjobb! gyertyák közt csináljátok meg ilyenek akkor egy örök élmény marad majd
ha védekeztek hogy lennél már terhes...-.-" am a kérdésedre válaszolva nem. hány éves vagy már nem azért? de ha ennyire tudatlan vagy meg idióta akkor azt kivánom h ess teherbe :@
én ha még 15 évesen nem menstruálnék nem a szexen gondolkoznék, hanem azon hogy minél hamarabb felkeressek egy orvost, lehet valami rendellenességed amit helyre kell hozni, úgyhogy sürgõden menj nõgyógyászhoz, ez nem játék!
mármint még SOHA nem jött meg??:O akkor nem nagyon kéne még lefeküdnöd a barátoddal. de szerintem nem lehetsz terhes. amugy hány éves vagy?
17:47-esnek. Teljesen normális ha valaki 15 évesen még nem menstruál. Nem átlagos az tény, de attól még nem kell aggódni. Sokaknak 18 évesen jön csak meg és semmi bajuk sincsen. 100 éve a nõk még 16-18 évesen menstruáltak elõszõr. Van akinél még megmaradt. Ráér még pár év múlva aggódni.
16:08as vagyok. nm szivesen:) sok sikert hozzá;)
A kérdező hozzászólása: 16:07 igen, még soha nem jött meg. 16:07 kösz remélem veled is történik majd valami rossz:) istenem, csak egy választ szeretnék, emberek -.-" 15 vagyok 16:08 köszi, végre egy normális válasz :) védekezni fogunk, 1 éve járunk és úgy érezzük mostmár eléggé ismerjük egymást. nem 12-13 vagyok, hanem 15
ha nem védekeztek lehetsz terhes, mert mielõtt megjön 2 héttel, és nem is tudsz róla, már termékeny vagy
17:56os én egy olyan ember ismerek aki 16 évesen kezdett menstruálni... szegényenk legalább 4 féle betegsége van pajzsmirigy bajoktól kezdve epilepszián át minden játszik. 11, maximum 12 éves korban kezdett el menstruálni minden nõ akivel ilyesmirõl beszéltem és az nem két ember volt. de végülis a kérdezõ tudja meg ti sok nagyokos, így látatlanban. kérdezõ akkor ne menj orvoshoz, majd meglepõdsz ha egy szatyor ciszta lesz a petefészked helyén mire 25 évesen eljutsz nõgyógyászhoz.
21:06-nak: Jaj, tejóég! Ne hisztizz már. Ismertél egy embert, akinek tényleg baja volt. Nah, nekem meg ez a szakterületem. Én rengeteg ilyet ismerek. Megnyugodhatsz, nem vagyok hülye. Mellesleg senki nem mondta, hogy ne menjen orvoshoz, csak azt, hogy nem kéne elõre beparáztatni tök fölöslegesen.
Te jó ég!! Mennyi "okos" van itt. Miért lenne abnormális h még nem menstruál? Az ismimnek 16 évesen kezdõdött a mensije, és semmi baja sincsen. -.- Tudjátok, vannak késõn érõ típusok, meg korán érõek. Szóval. Ha te úgy érzed h le akarsz vele feküdni, akkor tedd azt. Te tudod, te érzed h szereted-e annyira stb. ezt mi nem tudjuk megítélni h "nem kéne még lefeküdni vele"-mint ahogy vki írta. Igenis nem az õskorban élünk, ha ésszel csináljátok akkor nem lesz baj. Persze igazat adok annak aki azt írta h használjatok gumit. NEhogy mégis baj legyen belölle. Biztos ami biztos alapon.
Egy normális válasz: IGEN!!!! Teherbe eshetsz, mert nem tudhatod, hogy mikor fog megjönni és lehet, hogy akkor lesz az elsõ peteérésed, amikor lefekszetek. Akkor ugye utánna se jön meg ( mert terhes leszel) És hát akkor majd meg fogsz ijedni, hogy nõ a pocakod :D Úgyhogy védekezzetek, és mindenki akinek ez a problémája. A válasz 100%- os, szakembertõl kérdezve.

Hogyan kell orvost váltani, ha még nem beszéltünk, csak hallás alapján szeretnék hozzá járni?

Most nem a körzeti kórházba járok dokihoz, de nem vagyok megelégedve vele, bunkó nagyon. Szeretnék a körzeti kórházban átmenni egy dokihoz, de nem tudom, hogyan is kezdjek neki. 25 hetes elmúltam, így nagyon idõszerû lenne már. Nem kell hozzá bejelentkezni, csak kivárni a sort. Sorra kerülök nála és ? Mit mondjak ? Igazság szerint még nem tudom milyen orvos, csak hallottam, amíg nem tapasztalom ki nem szeretnék semmi komolyabbat mondani. De hogyan kezdjek neki? Valaki segítene?

Legjobb válasz: Remélem segítek vele: én úgy váltottam orvost, hogy az asszisztensénél idõpontot kértem (sztk, nem maszek), elmentem hozzá és elmondtam neki, azért kerestem fel mert szeretném megkérni, hogy õ legyen az orvosom és hozzá járhassak. Megkérdezte kihez jártam eddig, onnan elkérte az asszisztens azokat a papírokat ami ehhez kellhet, ezen kívül megkérdezte most van-e valami panaszom, elbeszélgettünk, kérdezte miért akarok váltani de csak annyit mondtam hogy jókat hallottam róla, az nem jó ha szidod a másik dokit :) Sok sikert. Ha nem szeretnél tõle komolyabbat akkor szerintem csak mondd el neki ha van panaszod és kérdezd meg ha hozzá szeretnél tartozni, tehát átmenni hozzá akkor lehet-e róla szó, puhatold ki, közben beszélgettek és hátha jobban megismered és megtudod amit szeretnél még.

Remélem segítek vele: én úgy váltottam orvost, hogy az asszisztensénél idõpontot kértem (sztk, nem maszek), elmentem hozzá és elmondtam neki, azért kerestem fel mert szeretném megkérni, hogy õ legyen az orvosom és hozzá járhassak. Megkérdezte kihez jártam eddig, onnan elkérte az asszisztens azokat a papírokat ami ehhez kellhet, ezen kívül megkérdezte most van-e valami panaszom, elbeszélgettünk, kérdezte miért akarok váltani de csak annyit mondtam hogy jókat hallottam róla, az nem jó ha szidod a másik dokit :) Sok sikert. Ha nem szeretnél tõle komolyabbat akkor szerintem csak mondd el neki ha van panaszod és kérdezd meg ha hozzá szeretnél tartozni, tehát átmenni hozzá akkor lehet-e róla szó, puhatold ki, közben beszélgettek és hátha jobban megismered és megtudod amit szeretnél még.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igazából semmi panaszom és nem is ennyi idõs lennék nem is sürgetném ezt a doki dolgot. Õ csak maszekban rendel, illetve a kórházban, de sztk-ban nem, így csak magán tudom kipróbálni, ott viszont csak mondanom kellene valamit neki. Remélem nem kérdezi meg, hogy miért, mert nagyon ebben köríteni nem tudok, hisz nem a terhesség elején tartok. Azt meg mégsem mondhatom, hogy azért jövök el onnan, mert az orvos egy kõbunkó, holott ez az igazság.
Én 23 hetesen váltottam orvost. Sztk csak egy kerülten másik körzet :) Köszöntem, bemutatkoztam és elmondtam neki normálisa, hogy szeretném, hogyha fogadna, mert nem vagyok megelégedve a mostani orvosommal. Szó nélkül megvizsgált, csinált uh-t és adott laborba beutalót, kérdeztem, hogy akkor maradhatok-e nála, és mondta, hogy persze. :)

Ha még nem volt orgazmusom szex közben attól még fájhat 2. Alkalomnál?

Legjobb válasz: Ez nem orgazmustól függ. De amúgy biztosan kellemetlen lesz, mivel még nagyon szûk vagy, bár ha rendesen benedvesedsz, akkor nem lesz problémó. Nekem személy szerint a 2. alkalomnál sem volt még túl kellemes és picit még akkor is véreztem. A 3. alkalomnál már nem volt semmi ilyen problémám :)

Ez nem orgazmustól függ. De amúgy biztosan kellemetlen lesz, mivel még nagyon szûk vagy, bár ha rendesen benedvesedsz, akkor nem lesz problémó. Nekem személy szerint a 2. alkalomnál sem volt még túl kellemes és picit még akkor is véreztem. A 3. alkalomnál már nem volt semmi ilyen problémám :)
Ez nem függ össze :) Ha mindent rendesen csináltok, nem kéne, hogy fájjon

Hogyan kell csókolózni? Gáz ha még nem csináltam?

Sziasztok!:) 15 éves lány vagyok és még nem csókolóztam..:)

Legjobb válasz: Én speciel konkrétan utálom, ha a mandulámat akarják nyalogatni. Az meg legalább ilyen béna, ha már az elsõ csóknál átdugja a nyelvét. Ez van a filmekben, mindenki azt hiszi ez a menõ, ezért így csinálják. Szerintem: elsõ a szájrapuszi! második: az ajkaid közé veszed az õ alsó v. felsõ ajkát (szimpla csók) itt ha már jobban bele jöttél, akár nagyon óvatosan rá is haraphatsz :) ez sokkal izgatóbb és kellemesebb mint a centrifuga! Harmadik: csók közben elõször csak óvatosan hozzáérinted a nyelvedet az ajkához. Itt a másik általában veszi a lapot, és jobban kinyitja a száját, na akkor átdughatod a nyelvedet. Itt vigyázz azzal, hogy sokan azt hiszik, minél mélyebbre dugják, és gyorsabban mozgatják annál jobb! pedig NEM!!! Legyen bemt rendesen, de ne tövig (olyankor szokott nyáladzani... na meg kissé fullasztó érzés :\), és a szád se legyen annyira nyitva, hogy eltûnjön benne a fél feje! Ha ez megvan, megint csak NEM centrifuga, hanem kezdj el finoman kõrözni az õ nyelve körül. Mondhatni simogatni körbe-körbe. Sokkal izgatóbb érzés, mintha az elsõ csóknál bekapják a fél fejed, tövignyomják a nyelvüket, majd el kezd vele ezerrel properrelezni... Aztán remélem összejön, és boccs, h ilyen hosszú lett :)

Én speciel konkrétan utálom, ha a mandulámat akarják nyalogatni. Az meg legalább ilyen béna, ha már az elsõ csóknál átdugja a nyelvét. Ez van a filmekben, mindenki azt hiszi ez a menõ, ezért így csinálják. Szerintem: elsõ a szájrapuszi! második: az ajkaid közé veszed az õ alsó v. felsõ ajkát (szimpla csók) itt ha már jobban bele jöttél, akár nagyon óvatosan rá is haraphatsz :) ez sokkal izgatóbb és kellemesebb mint a centrifuga! Harmadik: csók közben elõször csak óvatosan hozzáérinted a nyelvedet az ajkához. Itt a másik általában veszi a lapot, és jobban kinyitja a száját, na akkor átdughatod a nyelvedet. Itt vigyázz azzal, hogy sokan azt hiszik, minél mélyebbre dugják, és gyorsabban mozgatják annál jobb! pedig NEM!!! Legyen bemt rendesen, de ne tövig (olyankor szokott nyáladzani... na meg kissé fullasztó érzés :\), és a szád se legyen annyira nyitva, hogy eltûnjön benne a fél feje! Ha ez megvan, megint csak NEM centrifuga, hanem kezdj el finoman kõrözni az õ nyelve körül. Mondhatni simogatni körbe-körbe. Sokkal izgatóbb érzés, mintha az elsõ csóknál bekapják a fél fejed, tövignyomják a nyelvüket, majd el kezd vele ezerrel properrelezni... Aztán remélem összejön, és boccs, h ilyen hosszú lett :)
Én se csókolóztam még, fiú vagyok, (furcsa, ) de vágyok rá, kíváncsi vagyok milyen. Én se tudom nagyon, hogy kell, de biztos jó. 14/F
szia én is 15 vagyok és mindenki leszar téged :)
Megtanítalak én, ne félj semmit! :P
A kérdező hozzászólása: Elsõ : miért szarna le mindenki engem?:)
1., remélem megérted, miért csak 41%-ig hasznosak a válaszaid, khm retard :D Szal nem gáz h még nem csináltad, sokan sokáig nem csinálják, így van rendjén, az meg nem bûn ha kíváncsi vagy, és ha olyannal csinálod elõször, akivel akarod azt a csókot, akkor jönni fog minden magától :D
semmi gond, áttolod a nyelved és mehet a centrifuga!!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, fõlek az utolsónak!:) Mentek a "zöld jelek":)

Abortusz után mennyi idõ múlva fog megjönni? Október 9-én mûtöttek 2napig véreztem, és napok óta fáj a petefészkem kicsit aggódok. Nem baj ha még nem jött meg?

Legjobb válasz: Ha a mûtét után nem jön meg 6 héttel az már szerintem okot ad arra, hogy meglátogasd a nõgyógyászt (de biztos kell is vissza menned). De neked még nem telt le a 6 hét. Nyugodj meg, mert amiatt is késhet.

Ha a mûtét után nem jön meg 6 héttel az már szerintem okot ad arra, hogy meglátogasd a nõgyógyászt (de biztos kell is vissza menned). De neked még nem telt le a 6 hét. Nyugodj meg, mert amiatt is késhet.
Nekem pont a 6. héten.

Hogyan védekezzünk? Tablettát nem szeretnék szedni, eddig mindig gumit használtunk. Milyen választás van még, ha még nem szültem? 20/l

Legjobb válasz: Van minispirál is, és tényleg lehet szülés elõtt is használni, DE nem javasolt. Nem sok olyan orvos van, aki hajlandó egy nem szült nõnek spirált felrakni. Ugyanis a jelszõszálán keresztül könnyen feljutnak a kórokozók, ami akár meddõséget okozó méhgyulladáshoz is vezethet. Ami mondjuk kellemetlen, ha az illetõnek nincs még gyereke. Így az orvosok inkább nem kockáztatnak. Használjatok továbbra is gumit, az a legegyszerûbb. Vagy szerezz be egy pesszáriumot/méhszájsapkát/lea contraceptivumot. Nekem leám van, spermiciddel együtt szoktam néha használni. De véleményem szerint a gumi kevésbé macerás. A hüvelygyûrû ugyanúgy hat, mint a tabletta, szóval ha nem akarsz hormonokat, nem javaslom azt sem.

Van minispirál is, és tényleg lehet szülés elõtt is használni, DE nem javasolt. Nem sok olyan orvos van, aki hajlandó egy nem szült nõnek spirált felrakni. Ugyanis a jelszõszálán keresztül könnyen feljutnak a kórokozók, ami akár meddõséget okozó méhgyulladáshoz is vezethet. Ami mondjuk kellemetlen, ha az illetõnek nincs még gyereke. Így az orvosok inkább nem kockáztatnak. Használjatok továbbra is gumit, az a legegyszerûbb. Vagy szerezz be egy pesszáriumot/méhszájsapkát/lea contraceptivumot. Nekem leám van, spermiciddel együtt szoktam néha használni. De véleményem szerint a gumi kevésbé macerás. A hüvelygyûrû ugyanúgy hat, mint a tabletta, szóval ha nem akarsz hormonokat, nem javaslom azt sem.
Rosszul tudod, kedves második válaszoló. Szülés elõtt is tesznek fel spirált, s ezt a nõgyógyászomtól tudom. (Magán nõgyógyász)
spirál hüvelygyûrû
az, hogy magánorvos az semmit nem jelent. Nem ajánlott felhelyezni még nem szült nõnek, ha felteszi az orvos, akkor nem jó szakember a szememben, lehet akármilyen magándoki...
spirált, csak szülés után lehet használni.hüvelygyûrû ugyanúgy hormont tartalmaz, mint a tabletta, csak kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: most olvastam utána!! csak azoknak a nõknek ajánlják, akik már szültek!!
Kedves 3. (Papatyi) Ahhoz képest, hogy nem érdekel , mégis írtál. :D Sok mindenkit nem érdekel a mások véleménye, mégse írnak ezért üzenetet. De te tudod. Csak egy kérdés: naponta hány embernek írsz, akinek nem érdekel a véleménye? :D kac kac
Mi a ritmust módszert használtuk kb. 20 évig, gond nélkül. A bizonytalan napokon sem álltunk le, csak másképp történt a dolog, fõ a változatosság. Persze ez csak annak ajánlott, akinek szabályos a rimtusa.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!