Találatok a következő kifejezésre: Ha még most keztem (2 db)

Most keztem meg tanulmányaimat és igényeltem diák hitelt, de 2 honap után, úgy tűnik kijövök nélküle, ha leakarom mondani a hitelt, milyen lehetőségem van erre, és ebben az estben rögtön vissza kell-e fizetnem az eddig folyósított összeget?

Legjobb válasz: Ja, elsõ: "Egyvalamit jegyezz meg: Hitelt SOHA!!! A vége mindig adósságspirál lesz." Na ez az, ami nem igaz. Igenis érdemes hitelt felvenni, ha többet nyersz vele, mint amennyit veszítesz. Másrészrõl ma az egyik legjobb befektetés a tanulás...

Ja, elsõ: "Egyvalamit jegyezz meg: Hitelt SOHA!!! A vége mindig adósságspirál lesz." Na ez az, ami nem igaz. Igenis érdemes hitelt felvenni, ha többet nyersz vele, mint amennyit veszítesz. Másrészrõl ma az egyik legjobb befektetés a tanulás...
Elég, ha azonnal visszafizeted az egészet, amikor megjön. Egyvalamit jegyezz meg: Hitelt SOHA!!! A vége mindig adósságspirál lesz.
A kérdező hozzászólása: Ok ezt értem, csakhogy már két havit felvettem , azt mikor kéne vissza fizetnem ?
Erre a félévre már nem tudod lemondani. Be kell menni hozzájuk és aláírni egy papírt, hogy a következõ félévtõl nem kéred. Amit most utalnak neked, azt ajánlott azonnal visszautalni, így nem kamatozik. Egyébként ráérsz csak akkor fizetni, ha befejezted a sulit, de érdemes mégis minél elõbb visszafizetni, hiszen minél késõbb fizeted vissza, annál többet kamatozik.
Az attól függ, mit tanul az ember. Ha mondjuk orvosnak, mérnöknek, azzal nagy valószínûség szerint el is fog tudni helyezkedni, pláne külföldön jó fizetéssel, erre simán megéri felvenni. Ha meg mondjuk szabad bölcsészeten, kommunikáción, vagy egyéb semmitérõ büfészakon, akkor ott fog állni a végén azzal, hogy van egy semmit se érõ diplomája, van adóssága, amit már rögtön kéne visszapengetni, pedig valószínûleg nem lesz melója évekig, és ha lesz is, akkor is jó eséllyel csak folyamatosan nõni fog a tartozása, ha csak annyit tud törleszteni, ami elõ van írva kötelezõen. Utóbbiak azért majd veregessék magukat vállon az életrevaló, elõrelátó gondolkodásmódjukért.

Ha még csak most keztem érezni a bébi mozgását, utána már minden nap kellene éreznem?

vagy nem gond ha egyik nap igen a másik nap már nem, aztán megint igen?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem gond, még bõven van helye ahol lubickolhat. Ne aggodj biztosan jól van. Addig amíg nics vérzés, láz (sopntán, nem betegség miatt)addig teljesen jól érzi magát odabent. Gratulálok a babához és könnyû szülést kívánok. :)

Egyáltalán nem gond, még bõven van helye ahol lubickolhat. Ne aggodj biztosan jól van. Addig amíg nics vérzés, láz (sopntán, nem betegség miatt)addig teljesen jól érzi magát odabent. Gratulálok a babához és könnyû szülést kívánok. :)
Szia! Nem gond. Én sem éreztem minden nap. Mozog õ, csak lehet, hogy te nem érzed. Ne aggódj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!