Találatok a következő kifejezésre: Ha még lehetek terhes (382 db)

Terhes lehetek ha a barátom rám élvezett? De az anyag lefolyt és véletlenül beletöröltem. Nagyon kicsi ment bele ettől még lehetek terhes? 1 hete történt a dolog és nagyon félek nem akarok még terhes lenni.

Legjobb válasz: Nem valószínû, de elméletileg lehetséges. (A természetben a szaporodással kapcsolatos "rendszerek" hogy úgy mondjam kissé túl vannak biztosítva.)

Nem valószínû, de elméletileg lehetséges. (A természetben a szaporodással kapcsolatos "rendszerek" hogy úgy mondjam kissé túl vannak biztosítva.)
Beletörölted?
Beletörölted? :s Uhh..hát akkor lehetséges hogy lehetsz. Menj váltass ki esemény utáni tablettát, a segít hogy nem legyél az. :)
A kérdező hozzászólása: de mi a neve ??? mármint na igen beletöröltem és nagyon félek .:/ még nem telt le a két hét.. és ha letelik utána 3 nappal szeretném megnézni de ha azlehetek vhogyan kilehet ölni a szervezetembõl ???
A kérdező hozzászólása: ja plusz ez nemtudom hogy még lehetne e olyan tablettát venni mert ez már többmint egyhete történt
A kérdező hozzászólása: De nemúgyvan hogy ahhoz hogy teherbe essek bele kell spriccelnie ? Ha csak egy pici belefojt az nemlehet baj vagy igen?

Kb 12 napos terhes lehetnék, ha jól gondolom. Vettem ma egy tesztet, ami elvileg 3 nap után mutatja a terhességet és negatív lett. Így még lehetek terhes? Vagy csak azért érzem így, mert nagyon szeretnék az lenni?

Feszül az alhasam (kifejezettem megn?tt a hasam) és állandóan pisilhetnékem van! Viszont a teszt negatív!

Legjobb válasz: szerintem varj meg a kovetkezo menstruaciod idopontjaig es akkor szinte biztosan megtudod. viszont a hasad meg nincs mitol megnojon,am az allando vizelesi inger akar a terhesseg jele is lehet.Azt a 2 ket hetet meg ki kell varni ees ha nem jon meg a menstruaciod csinalj 1 tesztet. Remelem ugy lesz ahogy szeretned. Egy 11 hetes kismama.

szerintem varj meg a kovetkezo menstruaciod idopontjaig es akkor szinte biztosan megtudod. viszont a hasad meg nincs mitol megnojon, am az allando vizelesi inger akar a terhesseg jele is lehet.Azt a 2 ket hetet meg ki kell varni ees ha nem jon meg a menstruaciod csinalj 1 tesztet. Remelem ugy lesz ahogy szeretned. Egy 11 hetes kismama.
Lehetsz terhes természetesen, mert akármit írnak is a teszt tájékoztatójában, az a tuti, ha reggeli elsõ vizeletbõl, és a menszesz kimaradása után 5-7 nappal csinálod meg. Türelem!
Várj még a tesztel a ciklusod végéig.Ha nem jön meg a menstruációd, akkor csináld meg.Ha terhes is vagy a szervezetedben valószinûleg még nagyon alacsony a hormonszint, ezért nem mutatta ki a teszt.Türelem és sok sikert!
A beágyazódást követõen a 3.naptól mutatja ki a teszt. Úgyhogy legalább két hétnek kell eltelni azért! Én február 1-én estem teherbe és még február 14.-én negatív volt a teszt. Majdcsak február 25.-én jelent meg a két csík.

10 hónapig szedtem egyfajta fogamzásgátlót (Diane35) és ugy 2 hónapja hagytam abba. Most még lehetek terhes ha óvszer nélkül szexelek? Mert azt hallottam hogy kell egy idö mig visszaállnak a hormonok, és még 1 pár honapot nyugodt lehetek. Vagy nem?

Legjobb válasz: ezt a hülyeséget hol hallottad? simán lehetsz terhes, orvos nem mondta, mikor abbahagytad? sõt, ha elkezdesz újra gyógyszert szedni akkor is újra ki kell várni az idõt, mire véd.

ezt a hülyeséget hol hallottad? simán lehetsz terhes, orvos nem mondta, mikor abbahagytad? sõt, ha elkezdesz újra gyógyszert szedni akkor is újra ki kell várni az idõt, mire véd.
Ehhez már IQ kell... ne szaporodj, kérlek!
Ne írd ezt, mert a végén még valaki elhiszi! Vajon miért van ott a leírásban, hogyan kell pótolni akár fél nap kiesést? Viccbõl? Ja: hogy a leírást el is kellene olvasni? De aki nem tud olvasni, az kérdezheti az orvost is. Azért van.
Ha abbahagyod, EGY nap múlva terhes lehetsz!!! Kivéve, ha beszeded a levelet, mert akkor még a 7 napban véd. Ha elkezded az újat, ki kell várni az idõt, amíg véd. Amit olvastál, az meg arra vonatkozik, hogy 1-2 hónapig még jobb, ha nem esel teherbe, mert árthat a babának (segítség: addig GUMI!) TÉNYLEG NE SZAPORODJ!
Itt is a 1, 25 ös szabály érvényesül. Vagyis ha 10 hónapig szedted, akkor 12, 5 hónapig véd a gyógyszer.
Na azért hülyeségeket nem kell beszélni, 1 nap alatt még rohadtul nem lesz terhes, azért kell a szervezetnek idõ míg kiürül a gyógyszer és visszaáll a régi rend. de persze azért két hónap nem kell hozzá.
"1 nap alatt még rohadtul nem lesz terhes" 1 nap alatt a petesejt kezd el érni, aztán 1-2 nap múlva lesz terhes az életben maradó spermiumokkal. Ha abbahagyja a gyógyszert, akkor 1 napja van, amíg még védett. Több nincs.
természetesen beleszámítottam, hogy a spermiumok akár 5 napig is eléldegélnek, és ezzel együtt mondom, hogy több mint valószínû hogy akkorse fog már rögtön az elsõ héten teherbe esni. nekem egy sürgõsségi tabi bevétele után 3 hónapig nem volt peteérésem. tudom az keményebb hormon, mint az antibébi, de azért mindkettõ káros hatással van a késõbbi petetermelésre. Aztán lehet, hogy csak én vagyok ilyen "petétnehezentermelõ", de szentem másoknak is kell pár nap.
Igen - általában kell idõ. DE NEM MINDIG ÉS NEM MINDENKINEK! A kérdezõ - gondolom - nem akar az az 5% lenni, aki rögtön teherbe esik.

Én még új vagyok itt.15 napot késet a menzim de nem fájt semmim mint ez előtt. Akkor még lehetek terhes mert jó lenne meg lehet ilyenkor tesztet csinálni mikor megvan? A választ kérhetném az emailomra? És ha igen melyik az a teszt.

Legjobb válasz: Ha ide irunk neked az nem jó? De ha vérzel ne csinálj tesztet várd meg míg elmúlik.... A terhesség meg attól függ hogy milyen volt a mensid , hány napig tartott mert ha barnás és 1-2 napig volt lehetsz terhes de ha piros és több napig tartott akkor ne valószínû hogy terhes vagy......

Ha ide irunk neked az nem jó? De ha vérzel ne csinálj tesztet várd meg míg elmúlik.... A terhesség meg attól függ hogy milyen volt a mensid , hány napig tartott mert ha barnás és 1-2 napig volt lehetsz terhes de ha piros és több napig tartott akkor ne valószínû hogy terhes vagy......
Akkor is lehet tesztet csinálni, amikor megvan a vérzésed, csak vizelet kell hozzá. Bármelyik terhességi tesztet használhatod, amit a drogériákban vagy a gyógyszertárakban árulnak, nem fognak rád furcsán nézni.

Attól még lehetek terhes, ha kiszakadt a gumi, de másnap reggel megjött a menstruációm?

Sajnos én nem tudom hogy most mi van. :S

Legjobb válasz: Lehetsz terhes. Ha a következõ is megjön akkor valszeg nem vagy terhes.

Lehetsz terhes. Ha a következõ is megjön akkor valszeg nem vagy terhes.
van aki a terhesség alatt is menstruál.van esélye hogy teherbe estél, hiszen 2 petefészked van és mégha az egyik oldalról el is távozott a pete(ezért menstruálsz) a másik még megtermékenyedhetett.szerintem várj míg elmúlik és vegyél egy tesztet 700 forintért.biztos ami biztos. ha a személyes véleményem érdekel, akkor nem vagy állapotos(százalékosan ilyenkor a legkisebb az esélye hogy teherbe ess).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... kicsit megnyugodtam, kicsit viszont még mindig félek.
72 órás tabletta?
A kérdező hozzászólása: A 72 órás tabletta milyen árban lehet?
Az esemény utáni tabletta ára 5 és 7 ezer forint körül alakul.

Ha a 11. dpo-n még nem mutat semmit a teszt reggeli vizeletből, attól még lehetek terhes?

Kinek mikor mutatott pozitívat az ovuláció után számítva?

Legjobb válasz: Persze! Meg koran van. altalaban a 10. dpon fejezodik meg a beagyazodas, utana kezdodik a hcg termeles. ha terhes vagy, akkor nalad kb most, ezt meg nem kell tesztnek mutatnia. tudom, hogy turelmetlen az ember lanya ilyenkor, de min 2 napot meg varj az ujabb tesztelessel.

Persze! Meg koran van. altalaban a 10. dpon fejezodik meg a beagyazodas, utana kezdodik a hcg termeles. ha terhes vagy, akkor nalad kb most, ezt meg nem kell tesztnek mutatnia. tudom, hogy turelmetlen az ember lanya ilyenkor, de min 2 napot meg varj az ujabb tesztelessel.
Szerintem akkor tesztelj, ha már késik.Én a nemvárt utáni napon teszteltem szép +. Sok sikert!!!
Szerintem is csak a nemvárt után érdemes tesztelni, sõt még utána is lehet mert nem tudhatod biztosan, hogy mikor volt p.é-d és mikor sikerült neki beágyazódni nem vagyunk egyformák.Légy kicsit türelemmel mert megelõzöd vele a csalódást, (pedig lehet h felesleges csalódni mert még korán nézted)

Ha görcsölök, és egy-két csepp barna folyásom van, attól még lehetek terhes?

Dec-ber 4-én kellett volna megjönnie,de eddig semmi sem volt,csak ma reggel pár csepp barnás-rózsaszines folyás.Félek,hogy meg fog jönni.Kérlek irjon az ,aki már volt igy!!

Legjobb válasz: Igen lehetsz még attól terhes, de nem biztos. Csinaltal tesztet, ha nem csinálj. Ha pzitiv akkor föltétlen menj orvoshoz, mert akkor valami gon van.

Igen lehetsz még attól terhes, de nem biztos. Csinaltal tesztet, ha nem csinálj. Ha pzitiv akkor föltétlen menj orvoshoz, mert akkor valami gon van.
Lehetsz terhes, már a teszt is kimutathatja. A folyás normális, enyhe görcs szintén, Nem kell rögtön rosszra gondolni. A teszt után azért nem árt mindenképp orvoshoz menni. Drukkolok!
Nekem így kezõdik minden mensesem. Ellenpélda: a kolléganõm 10 hetes terhes és még mindig pecsétel. Szóval, ha továbbra is pecsételsz és nem jön meg, a teszted is pozitív, akkor irány a doki.

Ha nagyon nagyon görcsöl a hasam attól még lehetek terhes?

2 napja késik

Legjobb válasz: 50 % az esély. A terhesség és a menstruáció tünetei gyakorlatilag ugyanazok is lehetnek. Nekem a nemvárt napja után még vagy 10 napig úgy görcslt a hasam, hogy 10 percenként rohangáltam a wc-re, hogy most megjön, pedig volt már 2 pozi tesztem. Aztán elmúlt ez az érzés. Ez és a mellfájdalom volt az egyetlen tünetem és most sincsen több. Viszont az is lehet hogy megjön. Csinálj egy tesztet, már kimutatja. Üdv 6+3 hkm

50 % az esély. A terhesség és a menstruáció tünetei gyakorlatilag ugyanazok is lehetnek. Nekem a nemvárt napja után még vagy 10 napig úgy görcslt a hasam, hogy 10 percenként rohangáltam a wc-re, hogy most megjön, pedig volt már 2 pozi tesztem. Aztán elmúlt ez az érzés. Ez és a mellfájdalom volt az egyetlen tünetem és most sincsen több. Viszont az is lehet hogy megjön. Csinálj egy tesztet, már kimutatja. Üdv 6+3 hkm

Ha az ovu után már elkezdett fájni a mellem, és még mostis tart, viszont nem jött meg, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes persze. de igazán nekem is minden ovu után elkezd fájni a mellem és mindig meg is jött eddig. miért nem veszel egy tesztet?

Lehetsz terhes persze. de igazán nekem is minden ovu után elkezd fájni a mellem és mindig meg is jött eddig. miért nem veszel egy tesztet?

Ha megjött attól még lehetek terhes úgy tudom. Mennyi rá az esélye?

Legjobb válasz: Ha már megszülted a gyereket, még akkor is lehetsz terhes. Na ehhez mit szólsz? :D

Ha már megszülted a gyereket, még akkor is lehetsz terhes. Na ehhez mit szólsz? :D
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat szeretnék. esemény utánit vettem be azóta már 2szer megjött. Mégis mennyi az esélye h terhes legyek?
Azért nem kaptál normális választ, mert a kérdés is hülyeség! 1. Ha terhesnek érzed magad, hányingered van, kívánósnak érzed magad, akkor már 9 hét után menni kellett volna ultrahangra és nõgyógyászhoz 2. Hogy lennél már terhes, ha rendesen megjön és ráadásul eseményutánit is vettél be akkor???
Lehetsz, de nagyon kicsi az esélye. Létezik álmenstruáció, nem is ritka, általában a terhesség 1-2. hónapjában gyakoribb, de 6. hónapig is lehetséges. Ha vettél be gyógyszert és kétszer már rendesen megjött, akkor nem nagyon kell aggódnod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!