Találatok a következő kifejezésre: Ha még lehetek (661 db)

Kb 12 napos terhes lehetnék, ha jól gondolom. Vettem ma egy tesztet, ami elvileg 3 nap után mutatja a terhességet és negatív lett. Így még lehetek terhes? Vagy csak azért érzem így, mert nagyon szeretnék az lenni?

Feszül az alhasam (kifejezettem megn?tt a hasam) és állandóan pisilhetnékem van! Viszont a teszt negatív!

Legjobb válasz: szerintem varj meg a kovetkezo menstruaciod idopontjaig es akkor szinte biztosan megtudod. viszont a hasad meg nincs mitol megnojon,am az allando vizelesi inger akar a terhesseg jele is lehet.Azt a 2 ket hetet meg ki kell varni ees ha nem jon meg a menstruaciod csinalj 1 tesztet. Remelem ugy lesz ahogy szeretned. Egy 11 hetes kismama.

szerintem varj meg a kovetkezo menstruaciod idopontjaig es akkor szinte biztosan megtudod. viszont a hasad meg nincs mitol megnojon, am az allando vizelesi inger akar a terhesseg jele is lehet.Azt a 2 ket hetet meg ki kell varni ees ha nem jon meg a menstruaciod csinalj 1 tesztet. Remelem ugy lesz ahogy szeretned. Egy 11 hetes kismama.
Lehetsz terhes természetesen, mert akármit írnak is a teszt tájékoztatójában, az a tuti, ha reggeli elsõ vizeletbõl, és a menszesz kimaradása után 5-7 nappal csinálod meg. Türelem!
Várj még a tesztel a ciklusod végéig.Ha nem jön meg a menstruációd, akkor csináld meg.Ha terhes is vagy a szervezetedben valószinûleg még nagyon alacsony a hormonszint, ezért nem mutatta ki a teszt.Türelem és sok sikert!
A beágyazódást követõen a 3.naptól mutatja ki a teszt. Úgyhogy legalább két hétnek kell eltelni azért! Én február 1-én estem teherbe és még február 14.-én negatív volt a teszt. Majdcsak február 25.-én jelent meg a két csík.

10 hónapig szedtem egyfajta fogamzásgátlót (Diane35) és ugy 2 hónapja hagytam abba. Most még lehetek terhes ha óvszer nélkül szexelek? Mert azt hallottam hogy kell egy idö mig visszaállnak a hormonok, és még 1 pár honapot nyugodt lehetek. Vagy nem?

Legjobb válasz: ezt a hülyeséget hol hallottad? simán lehetsz terhes, orvos nem mondta, mikor abbahagytad? sõt, ha elkezdesz újra gyógyszert szedni akkor is újra ki kell várni az idõt, mire véd.

ezt a hülyeséget hol hallottad? simán lehetsz terhes, orvos nem mondta, mikor abbahagytad? sõt, ha elkezdesz újra gyógyszert szedni akkor is újra ki kell várni az idõt, mire véd.
Ehhez már IQ kell... ne szaporodj, kérlek!
Ne írd ezt, mert a végén még valaki elhiszi! Vajon miért van ott a leírásban, hogyan kell pótolni akár fél nap kiesést? Viccbõl? Ja: hogy a leírást el is kellene olvasni? De aki nem tud olvasni, az kérdezheti az orvost is. Azért van.
Ha abbahagyod, EGY nap múlva terhes lehetsz!!! Kivéve, ha beszeded a levelet, mert akkor még a 7 napban véd. Ha elkezded az újat, ki kell várni az idõt, amíg véd. Amit olvastál, az meg arra vonatkozik, hogy 1-2 hónapig még jobb, ha nem esel teherbe, mert árthat a babának (segítség: addig GUMI!) TÉNYLEG NE SZAPORODJ!
Itt is a 1, 25 ös szabály érvényesül. Vagyis ha 10 hónapig szedted, akkor 12, 5 hónapig véd a gyógyszer.
Na azért hülyeségeket nem kell beszélni, 1 nap alatt még rohadtul nem lesz terhes, azért kell a szervezetnek idõ míg kiürül a gyógyszer és visszaáll a régi rend. de persze azért két hónap nem kell hozzá.
"1 nap alatt még rohadtul nem lesz terhes" 1 nap alatt a petesejt kezd el érni, aztán 1-2 nap múlva lesz terhes az életben maradó spermiumokkal. Ha abbahagyja a gyógyszert, akkor 1 napja van, amíg még védett. Több nincs.
természetesen beleszámítottam, hogy a spermiumok akár 5 napig is eléldegélnek, és ezzel együtt mondom, hogy több mint valószínû hogy akkorse fog már rögtön az elsõ héten teherbe esni. nekem egy sürgõsségi tabi bevétele után 3 hónapig nem volt peteérésem. tudom az keményebb hormon, mint az antibébi, de azért mindkettõ káros hatással van a késõbbi petetermelésre. Aztán lehet, hogy csak én vagyok ilyen "petétnehezentermelõ", de szentem másoknak is kell pár nap.
Igen - általában kell idõ. DE NEM MINDIG ÉS NEM MINDENKINEK! A kérdezõ - gondolom - nem akar az az 5% lenni, aki rögtön teherbe esik.

Szerintetek ha fiús arcom van, még lehetek jó nő?

Eléggé karakteres, fiús arcom van, mint Cara Delevingne-nek. Vastag szám, nagy szemeim, szögletes arcom van, próbálok finomítani rajta, frufrut vágattam, így babásabb az arcom és eltakarja a férfias vastag szemöldököm, de még így sem az igazi. Barátom még nem volt, és azt vettem észre, hogy megnéznek páran az utcán, már rám is dudáltak egyszer-kétszer, de senki nem mobdta még, hogy szép vagyok, nem érdeklődnek irántam. Így már nem is lehetek nőies? Mert amúgy személyiségre én nagyon lányos vagyok! Nincs mér valami trükk, hogy csajosabb lehessek? (nem küldök képet)

Legjobb válasz: ha nem olyan mint egy B3-0 as falazóblokké lehetnek sikereid

ha nem olyan mint egy B3-0 as falazóblokké lehetnek sikereid
küldj egy képet és megmondom hogy szép vagy-e vagy nem
Én tavaly nyáron szedettem ki a szemöldökömet a kozmetikussal és nem bántam meg! :) Elõször nagyon furcsa volt és az volt bennem hogy: "Uhh...kár volt, bánom az egészet" De mikor lement a pirosság, eltelt 3 nap, akkor megújultam! :) Sokkal jobb így, a régi képeket visszanézve meg fõleg! Szerintem mindenképpen a kozmetikussal kéne kiszedetned ha ez lesz az elsõ alkalom, mert van akinek nem igen nõ vissza a kiszedett szõr és ha elrontod, nem nagyon tudod már majd korrigálni. :) Ha õ meg formára szedi neked, akkor te már csak a visszanövõ pici szálakkal kell hogy foglalkozz majd. Sok sikert! :)
Bajuszt, szakállat ne növessz, akkor nem lesz baj. :)
Nem eltakarni kell a szemöldöködet, hanem szép formájúra szedni.http://madeinbrazil.glooce.com/wp-content/uploads/2012/08/tu.. A vastag száj pont, hogy nagyon nõies és a nagy szemek sem rosszak, csak szépen fesd ki. http://www.examiner.com/images/blog/wysiwyg/image/15298.jpg
A kérdező hozzászólása: Nekem segített a frufru, sokkal finomabb, kislányosabb lett tõle az arcom! :) A szemöldökömet majd próbálom szépen kiszedni, túl vékonyat nem akarok, de remélem jobb lesz az összhatás! :)
-Ha szögletes arcod van, akkor nem ajánlott a frufru. Hosszabb haj keskenyíti az arcot. -A szemöldöködet kiszedheted, azon is tudsz változtatni. Nõiesebb tekinteted lesz ez által. -Vastag száj nem feltétlen hátrány, bár ebbõl is elég sokféle létezik. Ez a Cara Delevigne is változtatott azért magán, nem mindegy hogy így nézel ki: https://www.google.hu/search?gs_rn=26&gs_ri=psy-ab&tok=XQ7wY.. Vagy így: https://www.google.hu/search?gs_rn=26&gs_ri=psy-ab&tok=XQ7wY..
Hú, az a nõ elég ronda. Ám a nõiesség nem csak az arcodon múlik.
lehetsz az
"Vastag szám, nagy szemeim, szögletes arcom van" -igen ezek a magas ösztrogén (nõi nemi hormon) szintet jelzik. nõies. a szemöldököd ritkítsd meg oszt kész

Terhes lehetek ha a barátom rám élvezett? De az anyag lefolyt és véletlenül beletöröltem. Nagyon kicsi ment bele ettől még lehetek terhes? 1 hete történt a dolog és nagyon félek nem akarok még terhes lenni.

Legjobb válasz: Nem valószínû, de elméletileg lehetséges. (A természetben a szaporodással kapcsolatos "rendszerek" hogy úgy mondjam kissé túl vannak biztosítva.)

Nem valószínû, de elméletileg lehetséges. (A természetben a szaporodással kapcsolatos "rendszerek" hogy úgy mondjam kissé túl vannak biztosítva.)
Beletörölted?
Beletörölted? :s Uhh..hát akkor lehetséges hogy lehetsz. Menj váltass ki esemény utáni tablettát, a segít hogy nem legyél az. :)
A kérdező hozzászólása: de mi a neve ??? mármint na igen beletöröltem és nagyon félek .:/ még nem telt le a két hét.. és ha letelik utána 3 nappal szeretném megnézni de ha azlehetek vhogyan kilehet ölni a szervezetembõl ???
A kérdező hozzászólása: ja plusz ez nemtudom hogy még lehetne e olyan tablettát venni mert ez már többmint egyhete történt
A kérdező hozzászólása: De nemúgyvan hogy ahhoz hogy teherbe essek bele kell spriccelnie ? Ha csak egy pici belefojt az nemlehet baj vagy igen?

Ha nagyon nagyon görcsöl a hasam attól még lehetek terhes?

2 napja késik

Legjobb válasz: 50 % az esély. A terhesség és a menstruáció tünetei gyakorlatilag ugyanazok is lehetnek. Nekem a nemvárt napja után még vagy 10 napig úgy görcslt a hasam, hogy 10 percenként rohangáltam a wc-re, hogy most megjön, pedig volt már 2 pozi tesztem. Aztán elmúlt ez az érzés. Ez és a mellfájdalom volt az egyetlen tünetem és most sincsen több. Viszont az is lehet hogy megjön. Csinálj egy tesztet, már kimutatja. Üdv 6+3 hkm

50 % az esély. A terhesség és a menstruáció tünetei gyakorlatilag ugyanazok is lehetnek. Nekem a nemvárt napja után még vagy 10 napig úgy görcslt a hasam, hogy 10 percenként rohangáltam a wc-re, hogy most megjön, pedig volt már 2 pozi tesztem. Aztán elmúlt ez az érzés. Ez és a mellfájdalom volt az egyetlen tünetem és most sincsen több. Viszont az is lehet hogy megjön. Csinálj egy tesztet, már kimutatja. Üdv 6+3 hkm
Mire jött rá? Hogy éretlen vagy?:D
nem hiszem. bár én a helyedben kerülném is, nem bírnék a szemébe nézni.

Megtörtem? És ha igen, lehetek még ugyanolyan? Mit tegyek?

Az utóbbi másfél évem szerencsétlenre sikeredett. Stresszes, zavaros, és bizonytalan volt. Folyton megaláztak, csalódtam. Összegezve ijesztő volt nézni, hogy minden, amit azelőtt atom biztosnak hittem, képes nagyon gyorsan széthullani. A családom, az emberek, ráadásul szeptembertől másik suliba járok. A szabadsággal szembeni hozzáállásom kritikus volt mindig is.. szabadnak éreztem magam, mert nem kellett semmi olyasmit megtennem, amit nem akartam. (Nem a mindennapos kellemetlenségekre gondolok, amik egy ember életét végig KELL hogy kísérjék) De ez is megdőlt. Ott álltam a földbe tiporva. Megalázva. Ezt sokak szerint én fújom fel.. hiszen csak nekem okozott problémát a dolog, arról viszont senki nem tud, hogy miért.. Amikor úgy éreztem hogy nincs más lehetőség, megpróbáltam megölni magam, de a gyávaságom miatt ez nem történt meg. Éreztem, hogy valami nagyon nagy baj történt velem, bennem. Aztán végre most tanév végén.. megszabadultam néhány személytől, akik a bajaimhoz jelentősen hozzájárultak. Hirtelen feldobott a szabadság. De érzem, hogy még mindig másképp festenek a dolgok, mint régebben. Az amúgy is kicsi bizalmam az emberek felé megszűnt, sokszor pont olyan érzéketlen vagyok, mint év közben, és kiteljesedett az antiszociális hajlamom. Nem utálok már igazából semmit, és senkit.. csak hagyjanak békén. Azt hiszem elégszer rúgtak már belém, pedig ''segíteni akartak''. Olyan érzésem van, hogy nem tartozok többet senkinek, semmivel kapcsolatban magyarázattal. Valahogy hidegen hagy a többi ember. Régen nagyon szívesen beszélgettem másokkal az ő problémáikról, ha tudtam, segítettem.. de ha most valaki ezzel felkeresne, elküldeném a búsba. Egyszerűen képtelen vagyok továbbra is az lenni, aki voltam. Nem viszonyulhatnak hozzám mások ugyanúgy! Mert kifordultam magamból. És továbbra is az öngyilkosság lebeg a szemeim előtt. Erről nem beszélek senkinek, mert akkor valaki félóránként rám nyitna, hogy nem-e öltem meg magam. Tudom!! Mások örülnének neki, ha egészségesek lennének..stb. én meg itt szerencsétlenkedek, és el akarom pocsékolni az életem. Nem kérek az ilyen válaszokból. Csinálja utánam valaki, ő biztos sokkal tökéletesebben reagálna :) De én nem beszélhetek őszintén senkinek. Nincs velem senki, egy ''barát'' se, amikor .. hogy is mondjam nagyon nagy a gáz. És azt hiszem ez is egy jelentős ok. Hogy mindent magamba fojtok máig. De hogy beszéljek, ha nem bízok senkiben? Ill. akiben megbíznék az elérhetetlen? Mostanában eltereltem a gondolataim, egyszerűen nem voltam hajlandó tudomásul venni, hogy ''kiégtem''. De nem tudok tovább színészkedni. Mit szólna a családom, ha azt tenném, amihez valójában kedvem volna? Bezárkóznék, és a sötétben egyedül, csendben, megvárnám az ítéletnapot..

Legjobb válasz: Néha elõfordul, hogy kinézünk az ablakon és arra gondolunk „ Minek ? „ És valójában: minek ? Hát semminek, ha úgy tetszik. Az életnek ezer célja van, ugyanakkor egy sincs. Te kell eldöntsed, hogy melyiket választod. Hiába mondja más helyetted, hogy ez, az és amaz okod van rá, hogy élj. Azok nem a te okaid, nem a te céljaid és nem is a te életed. Mindenki a saját tudatának a prizmáján keresztül szemléli a világot és hiába mondja valaki más, hogy õ mit lát, ha te nem látod ugyanazt. Innen ered tulajdonképpen a Föld minden problémája: a politika, a vallás, a szexualitás, a pszichológia, stb. Mindenki lényegében másképp lát mindent, másképp gondolkozik, másképp érez. Sokszor arra gondolok, hogy régebb egyszerûbb volt élni és nem 30-40 évvel ezelõtt, hanem úgy az idõk kezdetén. Volt mondjuk Ábrahám és volt Izsák és összevesztek azon, hogy miképpen osszák el a földeket ( nem a Bibliából írok, ezért nyilván fiktív tartalmat írtam ). Tehát kb. ennyi volt az élet. Nem volt politika, nem voltak törvények, nem volt média, nem voltak szokások és nem volt annyi ember sem. A világ nem fárasztotta le az embert úgy, mint most. Nem csoda, hogy néha bárki azt érezheti, hogy vége, elege van. De ilyenkor arra is lehet gondolni, hogy mindenki így van ezzel. Van egy jópofa poszt is ezzel kapcsolatosan, hogy „ Ha az élet igazságtalan mindenki számára, akkor nem igazságos végül is ? „ - És ez tulajdonképpen egy korrekt paradox, mert a mai rohanó világban már senki nem érzi a szerepét, nem találja a helyét, nem leli a nyugalmát, stb. , de igazából senki sem mentes ez alól. Jó, van egy pár személy, akik azt mondhatják, hogy nagyjából tökéletesen vannak, de ez kb. 10%-a az emberiségnek. A többi 90% gürcöl, hánykolódik, szenved és küszködik. Csak van aki mosollyal hordja a keresztjét és van aki komor arccal. Van aki összeesik alatta és van aki emelt fejjel cipeli az élete végéig. A kérdés az, hogy te mit választasz. Lehetsz-e még ugyanolyan, amilyen voltál ? Lehetsz. De nem biztos, hogy az leszel. Lehetsz akár jobb is, mint amilyen voltál, de soha nem leszel az, ha nem hiszed el és nem indulsz el a saját utadon. A világ pedig ne törjön meg téged. Számtalan embert megtört már és számtalan embert fog még megtörni, de ne hagyjad, hogy közéjük tartozzál te is. Végsõ soron, ha küzdesz veszíthetsz, de ha nem küzdesz, akkor garantáltan veszítesz. Miért ne próbálnád meg akkor ?

Néha elõfordul, hogy kinézünk az ablakon és arra gondolunk „ Minek ? „ És valójában: minek ? Hát semminek, ha úgy tetszik. Az életnek ezer célja van, ugyanakkor egy sincs. Te kell eldöntsed, hogy melyiket választod. Hiába mondja más helyetted, hogy ez, az és amaz okod van rá, hogy élj. Azok nem a te okaid, nem a te céljaid és nem is a te életed. Mindenki a saját tudatának a prizmáján keresztül szemléli a világot és hiába mondja valaki más, hogy õ mit lát, ha te nem látod ugyanazt. Innen ered tulajdonképpen a Föld minden problémája: a politika, a vallás, a szexualitás, a pszichológia, stb. Mindenki lényegében másképp lát mindent, másképp gondolkozik, másképp érez. Sokszor arra gondolok, hogy régebb egyszerûbb volt élni és nem 30-40 évvel ezelõtt, hanem úgy az idõk kezdetén. Volt mondjuk Ábrahám és volt Izsák és összevesztek azon, hogy miképpen osszák el a földeket ( nem a Bibliából írok, ezért nyilván fiktív tartalmat írtam ). Tehát kb. ennyi volt az élet. Nem volt politika, nem voltak törvények, nem volt média, nem voltak szokások és nem volt annyi ember sem. A világ nem fárasztotta le az embert úgy, mint most. Nem csoda, hogy néha bárki azt érezheti, hogy vége, elege van. De ilyenkor arra is lehet gondolni, hogy mindenki így van ezzel. Van egy jópofa poszt is ezzel kapcsolatosan, hogy „ Ha az élet igazságtalan mindenki számára, akkor nem igazságos végül is ? „ - És ez tulajdonképpen egy korrekt paradox, mert a mai rohanó világban már senki nem érzi a szerepét, nem találja a helyét, nem leli a nyugalmát, stb. , de igazából senki sem mentes ez alól. Jó, van egy pár személy, akik azt mondhatják, hogy nagyjából tökéletesen vannak, de ez kb. 10%-a az emberiségnek. A többi 90% gürcöl, hánykolódik, szenved és küszködik. Csak van aki mosollyal hordja a keresztjét és van aki komor arccal. Van aki összeesik alatta és van aki emelt fejjel cipeli az élete végéig. A kérdés az, hogy te mit választasz. Lehetsz-e még ugyanolyan, amilyen voltál ? Lehetsz. De nem biztos, hogy az leszel. Lehetsz akár jobb is, mint amilyen voltál, de soha nem leszel az, ha nem hiszed el és nem indulsz el a saját utadon. A világ pedig ne törjön meg téged. Számtalan embert megtört már és számtalan embert fog még megtörni, de ne hagyjad, hogy közéjük tartozzál te is. Végsõ soron, ha küzdesz veszíthetsz, de ha nem küzdesz, akkor garantáltan veszítesz. Miért ne próbálnád meg akkor ?
A kérdező hozzászólása: Egyébként értem, hogy ha valaki váltig állítja, hogy az öngyilkosság nem old meg semmit, az a gyávák módszere..stb. De akik ezt nagyba hangoztatják, remélem azért mondják, mert nekik sikerült ezt legyûrniük. Nem csak úgy a levegõbe beszélnek :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, van igazság a válaszban.

Az aranyhörcsögeim ma 3hetesek szét kell e már akkor választani őket? és ha igen akkor hogyan? Meg nem tudom hogy ien idős korukba meg lehete már őket fogni mert olyan kicsiknek tűnek:D

Legjobb válasz: Igen már meglehet fogni,de még várj egy pár (mondjuk 3) napot,ha huzamosabb (2-hét<) ideig lesznek még nálad akkor külön terribe fiúkat és lányokat,ha nem lesznek nálad sokáig akkor egybe rakhatod még õket!

Igen már meglehet fogni, de még várj egy pár (mondjuk 3) napot, ha huzamosabb (2-hét<) ideig lesznek még nálad akkor külön terribe fiúkat és lányokat, ha nem lesznek nálad sokáig akkor egybe rakhatod még õket!
Szaporítása: Ha mégis megkockáztatjuk szaporításukat, akkor se tartsuk együtt a nõstényt a hímmel! Pároztatás céljából mindig a nõstényt helyezzük a hímhez, mert az ivarzás jeleit - az állatka aprósága miatt - nehezen lehet észlelni, és ha a nem ivarzó nõstényhez helyezzük be a hímet, pillanatokon belül ádázul összeverekednek, és szélsõséges esetben a nõstény meg is öli a hímet! A hímhez behelyezett nõstényt addig hagyjuk a hímnél, amíg szemmel láthatólag bekövetkezik a párzás, vagy ha nem látjuk az aktust, legfeljebb egy hétig! Ugyanis az aranyhörcsög vemhességi ideje alig két hét! Ha az anyát a hímnél felejtjük - és közben még nem ölték meg egymást -, a hím jóízûen befalja az újszülötteket! De ugyanezt teszi az anya is, ha a szüléskor és azt követõen nem adtunk neki elegendõ zöldeleséget! Aranyhörcsög: a gombszemû kedvenc A fiatalok a születéskor csupaszok, magatehetetlenek, szemrésük zárva van. Ennek ellenére fogazatuk azonnal növekedni kezd és már egynapos korukban is kezdik rágcsálni az anya által fészkükbe hordott eleséget! Háromnapos korukban - rendkívül fejlett szaglásuknak köszönhetõen - már kimászkálnak dolguk végzésére a megfelelõ sarokba, onnan pedig visszaevickélnek a fészekbe! Körülbelül 10-12 napos korukban nyílik ki a szemük. Közben szõrzetük is szépen fejlõdik, olyannyira, hogy 3 hetesen nyugodtan el lehet õket választani az anyjuktól, még akkor is, ha a fészekalj 8-10 kölyökbõl áll. Ilyenkor akár az anyát emeljük ki a kölykök közül, akár a kölyköket helyezzük másik tárolóba, hagyjuk az anyát néhány hétig pihenni. A kölyöknevelés erõsen megviseli a szervezetét, amelynek következtében alaposan lesoványodhat. Csak akkor próbáljuk ismét bepároztatni, ha megfelelõ kondícióját már visszanyerte.
Az utólsóhoz:A háziállaton találtam. linkje:http://www.haziallat.hu/kisemlos/kisemlos-fajok/aranyhorcsog..

Ha még nem jött meg, és lefekszünk a barátommal, lehetek terhes?

Természetesen így is védekeznénk. De ha nem, teherbe eshetnék?

Legjobb válasz: hát pedig sztem nem lehetsz valami idõs...am se valami jó úgy csinálni h neked még egyáltalán nem jött meg mert amikor megjön akkor válik igazán nõvé a tested..de hát te tudod:Sde ha nem jött még meg akkor nem lehetsz terhes kivéve hha pont abba a hónapba jönne meg elõször sose lehet tudni. szal ha már ennyire eltökélted h lefekszel vele akkor védekezzetek!!mert nem csak terhes lehetsz hanem valami nemibetegséget is elkaphatsz:S

szia ez emberi test fucsa dolog, az még nem jelenti azt h. nem vagy érett arra biológiailag, h. tehertbe ess, ha még nem juött meg, lehet fogamzóképes anélkül is, de persze nagyon kicsi rá az esély, LE LEHET HURROGNI, DE A PÁROM NÕGYÓGYÁSZ, ÉS VALAMI ILYET MAGYARÁZOTT. kicsi az esély a teherbeesésre, de megvan, attól h. még nincs vérzésed, még ugyanúgy ottvannak azok a kis peték benned, csak még nem vándorolnak. ami a lényeg, szeritnem még várj egy kicsit ezzel a dologgal, de ha nagyon akarjátok, akkor úgyse fogjátok vissza magatok, AKKOR LEGALÁBB VÉDEKEZZETEK, ÉN EZT TUDOM TANÁCSOLNI. vagy beszélgess rólla anyuddal, hidd el sokat tud tanácsolni, és a kapcsolatotok is megjavul, ha látja, h. bízol benne, és mersz tõlle kérdezni ilyeneket. FÕ A BIZALOM, ÉS A BIZTONSÁG!!!!!
hát pedig sztem nem lehetsz valami idõs...am se valami jó úgy csinálni h neked még egyáltalán nem jött meg mert amikor megjön akkor válik igazán nõvé a tested..de hát te tudod:Sde ha nem jött még meg akkor nem lehetsz terhes kivéve hha pont abba a hónapba jönne meg elõször sose lehet tudni. szal ha már ennyire eltökélted h lefekszel vele akkor védekezzetek!!mert nem csak terhes lehetsz hanem valami nemibetegséget is elkaphatsz:S
Attól még hogy 15 vagy és egy éve együtt vagytok, szerintem még nem érett meg rá az idõ. Nem csak lelkileg kell késznek lenni rá, hanem testileg is. Az, hogy még nem jött meg, azt jelzi, hogy a tested még nem elég érett a dologra. Várj még egy picit a dologgal. Türelem.
azt kívánam hogy nehogy teherbe ess!:D ha télleg így elkomolydott a kapcsolatotok tedd meg de feltétlenül védekezzetek. ja és jó szórakozást hozzá az elsõ a legjobb! gyertyák közt csináljátok meg ilyenek akkor egy örök élmény marad majd
ha védekeztek hogy lennél már terhes...-.-" am a kérdésedre válaszolva nem. hány éves vagy már nem azért? de ha ennyire tudatlan vagy meg idióta akkor azt kivánom h ess teherbe :@
én ha még 15 évesen nem menstruálnék nem a szexen gondolkoznék, hanem azon hogy minél hamarabb felkeressek egy orvost, lehet valami rendellenességed amit helyre kell hozni, úgyhogy sürgõden menj nõgyógyászhoz, ez nem játék!
mármint még SOHA nem jött meg??:O akkor nem nagyon kéne még lefeküdnöd a barátoddal. de szerintem nem lehetsz terhes. amugy hány éves vagy?
17:47-esnek. Teljesen normális ha valaki 15 évesen még nem menstruál. Nem átlagos az tény, de attól még nem kell aggódni. Sokaknak 18 évesen jön csak meg és semmi bajuk sincsen. 100 éve a nõk még 16-18 évesen menstruáltak elõszõr. Van akinél még megmaradt. Ráér még pár év múlva aggódni.
16:08as vagyok. nm szivesen:) sok sikert hozzá;)
A kérdező hozzászólása: 16:07 igen, még soha nem jött meg. 16:07 kösz remélem veled is történik majd valami rossz:) istenem, csak egy választ szeretnék, emberek -.-" 15 vagyok 16:08 köszi, végre egy normális válasz :) védekezni fogunk, 1 éve járunk és úgy érezzük mostmár eléggé ismerjük egymást. nem 12-13 vagyok, hanem 15
ha nem védekeztek lehetsz terhes, mert mielõtt megjön 2 héttel, és nem is tudsz róla, már termékeny vagy
17:56os én egy olyan ember ismerek aki 16 évesen kezdett menstruálni... szegényenk legalább 4 féle betegsége van pajzsmirigy bajoktól kezdve epilepszián át minden játszik. 11, maximum 12 éves korban kezdett el menstruálni minden nõ akivel ilyesmirõl beszéltem és az nem két ember volt. de végülis a kérdezõ tudja meg ti sok nagyokos, így látatlanban. kérdezõ akkor ne menj orvoshoz, majd meglepõdsz ha egy szatyor ciszta lesz a petefészked helyén mire 25 évesen eljutsz nõgyógyászhoz.
21:06-nak: Jaj, tejóég! Ne hisztizz már. Ismertél egy embert, akinek tényleg baja volt. Nah, nekem meg ez a szakterületem. Én rengeteg ilyet ismerek. Megnyugodhatsz, nem vagyok hülye. Mellesleg senki nem mondta, hogy ne menjen orvoshoz, csak azt, hogy nem kéne elõre beparáztatni tök fölöslegesen.
Te jó ég!! Mennyi "okos" van itt. Miért lenne abnormális h még nem menstruál? Az ismimnek 16 évesen kezdõdött a mensije, és semmi baja sincsen. -.- Tudjátok, vannak késõn érõ típusok, meg korán érõek. Szóval. Ha te úgy érzed h le akarsz vele feküdni, akkor tedd azt. Te tudod, te érzed h szereted-e annyira stb. ezt mi nem tudjuk megítélni h "nem kéne még lefeküdni vele"-mint ahogy vki írta. Igenis nem az õskorban élünk, ha ésszel csináljátok akkor nem lesz baj. Persze igazat adok annak aki azt írta h használjatok gumit. NEhogy mégis baj legyen belölle. Biztos ami biztos alapon.
Egy normális válasz: IGEN!!!! Teherbe eshetsz, mert nem tudhatod, hogy mikor fog megjönni és lehet, hogy akkor lesz az elsõ peteérésed, amikor lefekszetek. Akkor ugye utánna se jön meg ( mert terhes leszel) És hát akkor majd meg fogsz ijedni, hogy nõ a pocakod :D Úgyhogy védekezzetek, és mindenki akinek ez a problémája. A válasz 100%- os, szakembertõl kérdezve.

Én még új vagyok itt.15 napot késet a menzim de nem fájt semmim mint ez előtt. Akkor még lehetek terhes mert jó lenne meg lehet ilyenkor tesztet csinálni mikor megvan? A választ kérhetném az emailomra? És ha igen melyik az a teszt.

Legjobb válasz: Ha ide irunk neked az nem jó? De ha vérzel ne csinálj tesztet várd meg míg elmúlik.... A terhesség meg attól függ hogy milyen volt a mensid , hány napig tartott mert ha barnás és 1-2 napig volt lehetsz terhes de ha piros és több napig tartott akkor ne valószínû hogy terhes vagy......

Ha ide irunk neked az nem jó? De ha vérzel ne csinálj tesztet várd meg míg elmúlik.... A terhesség meg attól függ hogy milyen volt a mensid , hány napig tartott mert ha barnás és 1-2 napig volt lehetsz terhes de ha piros és több napig tartott akkor ne valószínû hogy terhes vagy......
Akkor is lehet tesztet csinálni, amikor megvan a vérzésed, csak vizelet kell hozzá. Bármelyik terhességi tesztet használhatod, amit a drogériákban vagy a gyógyszertárakban árulnak, nem fognak rád furcsán nézni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!