Találatok a következő kifejezésre: Ha még jött meg - 1 (88 db)

Mi a teendő akkor, ha Angliából feladott levél nem jött meg 1 hónap után?

Pont egy hónapja adták föl, ráadásul egy elég drága kotta volt benne... Hogyan tudnám legalább a postaköltséget visszaszerezni, vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: ha nem ajánlott volt, akkor hogyan bizonyítod be hogy nem kaptad meg?

ha nem ajánlott volt, akkor hogyan bizonyítod be hogy nem kaptad meg?
Holnap reggel tesztelj! :) Sok sikert! Majd írj, hogy mi lett az erdmény! :) Pozitívat! :)
szia! Nekem is ilyen a folyásom! Én két nap múlva nem várom! a Hõm nekem is stabilnak mondható 36, volt de pár napja 37! Tegnap reggel csináltam egy tesztet, az negatív lett! azt hittem jó, ez a hónap sem sikerült, pár nap múlva megjön! csak a folyásom furcsa, mert ha megjön akkor mindig csak vizes folyásom van, most meg hígan krémes, a színe is stimmel, ilyen fehéres... Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki belõle! van hõgörbéd? Egyébként jó jel hogy a nemvárt napján nem jött még meg! Szerintem holnap reggel tesztelj egyet!
A kérdező hozzászólása: nem jössz át msn-re beszélgethetnénk
A kérdező hozzászólása: persze nem bírtam és ellõttem. olyan negatív mint a csuda. Ez van.

Ha rendszeresen szedem a fogamzásgátlót már majdnem 1 éve, és mindig egy bizonyos napon jött meg a menzeszem, most pedig késik, akkor annak az a bizonyos 1 oka lehet csak?

Legjobb válasz: Nem csak a baba lehet az oka. Elõfordulhat idegeskedés miatt is és nálam is egy idõ után tolódott, kezdetben vasárnap jött meg, most meg már hétfõn. Szóval várj, nyugi, ha szünetben nem jön, akkor tesztelj. Lehet ciszta és egyéb betegség is ill. fogyókúra a menszi elmaradásásnak az oka.

Nem csak a baba lehet az oka. Elõfordulhat idegeskedés miatt is és nálam is egy idõ után tolódott, kezdetben vasárnap jött meg, most meg már hétfõn. Szóval várj, nyugi, ha szünetben nem jön, akkor tesztelj. Lehet ciszta és egyéb betegség is ill. fogyókúra a menszi elmaradásásnak az oka.

Gyógyszer elhagyása után meddig normális, hogy nem áll be a mensi? Első hónapban nem jött meg, másodikban 1 napra nagy késéssel. Lehet így teherbe esni vagy jobb ha orvoshoz megyek? Meddig maradhat ez így?

Legjobb válasz: Sajna, van akinek 3 hónap, van akinek 1 év. :( Nekem 2szer nem jött meg tabi nélkül, harmadszorra meg a baba jön... :-) De ha nem vagy várakozós kedvû, akkor mej dokihoz, valahogy megpróbálja stimulálni az agyadat gyógyszerrel...

Sajna, van akinek 3 hónap, van akinek 1 év. :( Nekem 2szer nem jött meg tabi nélkül, harmadszorra meg a baba jön... :-) De ha nem vagy várakozós kedvû, akkor mej dokihoz, valahogy megpróbálja stimulálni az agyadat gyógyszerrel...
A kérdező hozzászólása: Így nem tudom mikor kell terhes tesztet csinálnom... :(
Miert nem veszel ovulacios mikroszkopot vagy tesztet? akkor tudnad, hogy ovulalsz-e vagy ha terhessegi tesztet vennel akkoris elobb lennel mert ertened miert nem jott meg.... Erdekes ez nekem 2 es fel evi tabi szedes utan siman idoben jott meg. Nem hagytam ki egy "alkalmat" sem....
Mindenkinél más. Nekem az elsõ hónapban megjött, majd 3 hónapig nem. Aztán össze-vissza. Elkezdtem szedni az Elevitet, hõmérõztem, figyeltem a méhnyálkát, és összejött a babó elsõre. Úgy, hogy elõtte lévõ hónapban 50 napos ciklusom volt.
Nekem azt mondta az orvosom hogy 3 hónap mire a gyógyszer kitisztul a szervezetbõl, ezért nem gond ha nem jön meg rendesen. Én mondjuk már lassan egy éve járok ezzel a gonddal dokihoz... :( Már másodszor hozzák meg gyógszerrel. Elvileg így is teherbe eshetsz, csak egy kicsit nehezebb... Sok sikert nektek!!
Nekem elõször megjött ugyanúgy mint gyógyszerrel, aztán bezavarodott, és kb 40 napos ciklusaim voltak. Hõmérõztem, amivel meg tudtam állapítani, hogy van-e és mikor peteérésem, sikerült is a baba 4 hónappal a tabi abbahagyása után, és még szerencse, hogy hõmérõztem, mert ilyen hosszú ciklussal a doki nem tudná elég pontosan megállapítani mennyi idõs a terhesség.

Lehet, hogy baj van? Az utolsó 2 mens.33 naponta jött meg! Ez mitől lehet? És ha menst. Után és előtt 1 héttel gumi nélkül csináljuk nem kellet volna már teherbe esnem? Lehet, hogy a vőlegényem spermáival van gond?

Holnap megyek a n?gyógyászhoz és nagyon félek!Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Nem szedtél korábban fogamzásgátlót? Mert velem hasonló volt a helyzet: majd 5 évig szedtem, órára pontosan 28 napra jött meg. Aztán abbahagytam a babaprojekt miatt. A biztonság kedvéért még 3 hónapig máskénpp védekeztünk és még mindig 28 nap maradt. Aztán amikor már tudatosan az "ügyön dolgoztunk" egyre kitolódott. A harmadik hónapban már azért, mert a picike lakhelyet talált magának:-) Ha ezt várod, akkor szorítok. De ha nem, arra is nagy az esély, hogy Neked tetszõ választ kapj a dokidtól!

Nem szedtél korábban fogamzásgátlót? Mert velem hasonló volt a helyzet: majd 5 évig szedtem, órára pontosan 28 napra jött meg. Aztán abbahagytam a babaprojekt miatt. A biztonság kedvéért még 3 hónapig máskénpp védekeztünk és még mindig 28 nap maradt. Aztán amikor már tudatosan az "ügyön dolgoztunk" egyre kitolódott. A harmadik hónapban már azért, mert a picike lakhelyet talált magának:-) Ha ezt várod, akkor szorítok. De ha nem, arra is nagy az esély, hogy Neked tetszõ választ kapj a dokidtól!
A vérzés elõtti és utáni egy-egy hétben lényegesen kisebb a teherbe esés valószínûsége mint a két vérzés közötti középidõ táján. Az, hogy eddig nem lettél terhes, még nem feltétlen jelenti azt, hogy bármi gond lehet. Két egészséges embernek minden védekezés nélkül átlag egy év alatt sikerül be a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyon megnyugtatóak!3-4 hónap múlva szeretnénk belekezdeni, de annyira félek, h valami baj van!A 2 vérzés között persze gumival védekeztünk!De már mindenfélét beképzelek magamnak, annyira szeretnék már babucit!Még költözködünk de nemsokára jöhet a kis picurikám!!!

Ha nekem dec.23-án jött meg a menstruáciom és ha jan.1-én nem védekesztunk, hogy akkor mekora az esélye hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Az ilyen válaszolókkal ne foglalkozz. Kár hogy az emberek ma már nem segíteni akarnak. Tudod hány naposak a ciklusaid? Nekem dec 21-én jött meg (bár mostanában elég rendezetlenek a ciklusaim), de 2-n volt peteérésem. Tehát lehet hogy valami sikerült. Bár nem tudom hogy szeretnéd-e a babát, vagy pont elkerülni szeretnéd. Az esély pedig mindig megvan. Próbálj meg védekezni ha nem szeretnél picit, mert tudod tényleg nagy igazság ha az ember nem akarja akkor bepottyan. Sok sikert

Szia! Az ilyen válaszolókkal ne foglalkozz. Kár hogy az emberek ma már nem segíteni akarnak. Tudod hány naposak a ciklusaid? Nekem dec 21-én jött meg (bár mostanában elég rendezetlenek a ciklusaim), de 2-n volt peteérésem. Tehát lehet hogy valami sikerült. Bár nem tudom hogy szeretnéd-e a babát, vagy pont elkerülni szeretnéd. Az esély pedig mindig megvan. Próbálj meg védekezni ha nem szeretnél picit, mert tudod tényleg nagy igazság ha az ember nem akarja akkor bepottyan. Sok sikert
Szia! Ha nem akarsz babát, akkor sajnálatos hír, hogy bizony, elég nagy esélyed van rá. Persze nem minden együttlétbõl lesz baba, de ha szabályosak, 24-25 naposak a ciklusaid, akkor elég nagy esélyed van rá, hogy már a termékeny idõszakodban voltál.
:) )) nem kene a kislanyt igy elmondani mindennek !!
Miért nem 'védekesztél'??? Amúgy gratulálok: kb. 2 hónap alatt te vagy az ötvenedik, aki megkérdezi ezt. Olvasni szoktál néha? Nem írta ki ezt az 50 kérdést, amikor feltetted a sajátod? Amúgy az esély megvan. Nem túl nagy, de megvan. Kár, hogy az okosak nem szaporodnak... Te meg a biológián kívül a magyart is megtanulhatnád. Rád férne mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: kösszönom szépen
A kérdező hozzászólása: nem tom nekem mindig 23-24 -e között jonn meg és 4-5 napig van meg
Szia! Akkor neked is általában 30 naposak a ciklusaid, mint nekem. Nekem is dec. 23.-án volt meg utoljára és peteérésem jan. 8.-án lesz. Tehát jan. 1.-jén még nagy valószínûséggel nem leszel terhes. Jan. 4.-tõl lehetett babával próbálkozni egészen 9.-ig, ha akartok. Remélem tudtam segíteni

1 éve szoptatok és még mindig nem jött meg. Ez normális? Ha valaki 3 évig szoptat 3 évig nem jön neki meg?

Legjobb válasz: Én 3éve és 2hónapja szoptatok,kb másfél év után jött meg elõször. :-)

Én 3éve és 2hónapja szoptatok, kb másfél év után jött meg elõször. :-)
Igen, normális. És igen, még az is lehet, hogyha valaki 3 évig szoptat, akkor 3 évig nem jön meg neki. De van, akinek pár hónap után megjön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már kezdtem félni. De így megnyugodtam :)
én 18 hónap után választottam el, és rá 1, 5 hónapra jött meg elõször!
Egy éve és 2 napja szoptatok, de még nem jött meg nekem sem. (éjjel is szopik többször a babám)
3 éve 2 hónapja szoptatok folyamatosan, és nekem az elsõ szülés után 9 hónappalmegjött! De a szopi folytatódott némi átfedéssel a két gyerek alatt!:) most 9 hós a kicsi, de még semmi!
Nekem 13 hós volt a kisfiam mikor elõször megjött. Már azt hittem sosem jön meg, a környezetemben már mindenki menstruált csak én nem. Viszont nálam úgy jött meg, elkezdtem csökkenteni a cicizések számát. 1 évesen még 4-5 alkalommal is cicizett, tépte a ruhám. Most, hogy megjött végre kevés a tejem, sokat szenvedtem a tej mennyisége miatt. Majd ha nálad is kevesebb ingert kap a cici meg fog jönni a mestruációd is.
ezt nem értem, ilyen sokszor , , írtad ki, , . ha folyamatban van , szerintem eltünik onnan a pénz.

Ha június 1-je körül jött meg, esélyes hogy 23-29ig még kihúzom? És utána jön meg?

Nyaralni mennék barátommal..Szerintetek kihúzom? Fürdenénk,stb.. Nem lenne jó ha pont akkor jönne meg..:/

Legjobb válasz: Szerintem igen. Nekem legalábbis vagy idõben vagy késõbb jött meg mint ahogy vártam, elõbb sosem. Bár lehet, hogy ez személy függõ. 21/L

Szerintem igen. Nekem legalábbis vagy idõben vagy késõbb jött meg mint ahogy vártam, elõbb sosem. Bár lehet, hogy ez személy függõ. 21/L
hát ezt neked kell tudni, h hány napos a ciklusod, mikor szokott megjönni...de egy biztos, ha rágörcsölsz, megjön csakazértis :D szóval próbáld meg lazán venni, az sem katasztrófa, ha mégis, bárkivel megesik, így is lehet élvezni egy nyaralást
Milyen idõközönként szokott máskor megjönni? Vezeted naptáron? Abból az átlagot ki tudod számolni. Átlagosan 25-30 között szokott megjönni a nõknek, szóval elvileg kihúzod.
semmi gond nincs veled
A kérdező hozzászólása: De miért nem fog eltünni a fehér folyás? És akinek ez nem jelentkezik menstru elött annak meg nem lesz?
De igen nekik is megjön, és mint írtam ez egy öntisztulás, egy természetes védekezõ folyamat ezért nem fog elmúlni, mert a szervezeted védi magát
A kérdező hozzászólása: értem:)
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy ez marhaság de én egy kicsit szeretném mert az osztályba nekem meg még 3 lánynak nem jött meg és olyan elmaradottnak érzem magam :( Nem lehet ezzellen tenni valamit h elöbb megjõljjön??
Nem igazán lehet siettetni az elsõ mensit, légy türelemmel, és ha csúfolnának, sz*rd le õket, mert ettõl Te nem vagy rosszabb!!!! =)
A kérdező hozzászólása: Köszi! De akkor egyátalán nem lehet!?
Nem...ki kell várnod, de szerintem pár hónap és megjön :D
Miután megjön az elsõ mensid, már lehet, hogy nem fogod annyira várni a következõt..
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A fehérfolyás azt jelzi, hogy hamarosan megjön a mensid. Nekem elõtte fél évvel kezdõdött a folyás. Amúgy nem ciki, ha 13 évesen még nincs meg...van olyan is, akinek csak 15-16 évesen jön meg, igaz, ez ritka, de elõfordul. Nõ már a melled és a szeméremszõrzeted? Ha igen, akkor szerintem csak pár hónap és meglesz a mensid. Miért lenne ciki 13 évesen nem menstruálni? :D Csak ettõl senki nem lesz jobb :)
A kérdező hozzászólása: Annak örülök!De akkor ez miért van?
ez a fehér folyás a legtöbb lánynak van már jóval azelõtt mielõtt megjönne.. persze van akinek nincs, de a legtöbbnek van, ez természetes öntisztító folyamat a hüvelyben, ha esetleg zavar akkor nyugodtan használj tisztasági betét, ezt direkt erre találták ki, ill erre is. Amíg nem lesz szaga, vagy fura színe addig nem fertõzés.
A kérdező hozzászólása: És ezd meddig tarthat még ha kb már egy 1 éve van ilyennem??
Ilyen nekem isvolt, olyan 1-2évig utána meg is jött.
A kérdező hozzászólása: és az ciki ha februárban leszek 13 és még nem jött meg?
nem, nem ciki. de egyébként ez a fehér folyás ez megmarad, nem fog eltûnni, egész életedben lesz. nem nagy mennyiségében de lesz.
ez csak átlag hogy a fehérfolyás kezdete után egy évvel jön meg. ez mindenkinek változó. én most vagyok 14 és csak nemrég jött meg. tehát nem ciki ha késõn jön meg.
A kérdező hozzászólása: De miért nem fog eltünni? És akinek ez nem jelentkezik menstru elött annak meg nem lesz?
én februárban leszek 14, de még nekem sem jött meg. már 3 éve van f.folyásom, meg minden

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!