Találatok a következő kifejezésre: Ha még jött meg - (998 db)

Hát sajna az elsö closti kura nem jött össze. Mikor kezdjem szedni ha most jött meg este 10 orakor, akkor is holnap a második napon?

Legjobb válasz: nekem sem jött ösze az elsõ clostival. nekem 2 napja jött meg. de nekem nemkell szednem a következõ honapban semmit mert nekem volt pém de a méhnyálkahártyát megvékonyitotta a clsoti. és a closti a következõ honapra is hoz peteérést. de mát mellékhatása nemlesz. neked a doki nemondott semmit hogy mikor kell szdened? mert ha nem akkor a 2. natol

nekem sem jött ösze az elsõ clostival. nekem 2 napja jött meg. de nekem nemkell szednem a következõ honapban semmit mert nekem volt pém de a méhnyálkahártyát megvékonyitotta a clsoti. és a closti a következõ honapra is hoz peteérést. de mát mellékhatása nemlesz. neked a doki nemondott semmit hogy mikor kell szdened? mert ha nem akkor a 2. natol
Én is pont itt tartok, nekem tegnap este 7-kor jött meg az elsõ clostis hónap után. Én ma kezdem ismét szedni, az orvosom utasítása szerint mindkét hónapban a másodiktól a hatodik napig napi kettõt. Bízom benne, hogy most lesz peteérésem, mert az elõzõ hónapban a hõmérsékleti görbém szerint nem volt. Szerintem szedd úgy ahogy az elmúlt hónapban szedted.
Az elõbb nem válaszoltam teljesen: Én úgy tudom a ciklus elsõ napjának az tekinthetõ amikor nagyobb mennyiség van. Tehát ha este 10-kor csak maszatolás volt, akkor ma van az 1.nap, ha már folyamatosan érezhetõ volt, akkor ma kezd a clostit. Nekem tegnap néha-néha egy-egy folt megjelent, én is azon gondolkodtam nap közben, hogy melyik lesz az 1.nap, de 7-kor megoldódott.
A kérdező hozzászólása: az igazság hogy csak barna szerü maszatolás van, akkor ha megyek pisilni, pedig pénteken abbahagytam a norcolutot.
Az elõzõ válaszoló vagyok. Nem vettem észre, hogy írtál, bocsi. Én is szedtem Northolucot még a múlt hónapban, az abbahagyás után 2 nappal bõ vérzéssel megjött. Közben máshol utánaolvastam, mert engem is izgat a kérdés: nagyon hozzáértõ kommentek szerint ha du. 4 után jön meg, akkor csak a másnap az 1. nap. Most légy okos:) ) Végül is hogy döntöttél?
A kérdező hozzászólása: a délután 4 utáni másnap vettem be:) ) majd meglátjuk mikor lesz peteérés:)

Segitene nekem valaki? mult honap elejen lefekudtem a ferjemmel es nem vedekeztunk es be vettem egy esemeny utani tablatat es ra 10 napra meg is jott rendesen 5 napig tartott ugy kizarhato a terhesseg ha meg jott rendesen?

a problemam csak az hogy ebben a honapban eldontottuk vegleg hogy babat szeretnenk es nem vedekeztunk nem vettem be semmilyen tabletat es szedulok es faj a mellem nagyon februar 8ra nem varrom....az lenne meg a kerdesem hogy ha esetleg terhes vagyok vajon az akkor tortent amikor be szedtem az esemeny utanit....szoval akkori aktus soran....vagy utana amiutan el hataroztuk hogy babat szeretnenk?

Legjobb válasz: Szia! En esemenyutäni tabi mellett lettem terhes.Bevettem de nekem nem jött meg...tehät-sztem-ha terhes lennel akkor nem az elsötöl lennel-ha tenyleg rendes piros verzesed volt-hanem az azutänitol.Febr.8-az meg 4 nap,nem lehet,hogy a menses elöjeleit erzed? Mikor voltäl együtt a päroddal? Emlekszel?

Szia! En esemenyutäni tabi mellett lettem terhes.Bevettem de nekem nem jött meg...tehät-sztem-ha terhes lennel akkor nem az elsötöl lennel-ha tenyleg rendes piros verzesed volt-hanem az azutänitol.Febr.8-az meg 4 nap, nem lehet, hogy a menses elöjeleit erzed? Mikor voltäl együtt a päroddal? Emlekszel?

Ha ma jött meg a menzeszem, és elég rendszertelen, mikor ovu teszteljek? Adhatok a megérzéseimre? Ovu elött is legyünk együtt vagy csak ovu napján? Mikor a legideálisabb?

Legjobb válasz: Biztos le leszek pontozva, de.... sokan akár mensturációkor is terhesek lesznek, persze ez ritka, de ha úgy vesszük, akkor ne így álljatok neki, mikor kéne csinálni.... szerintem úgy a legkevesebb az esélye a terhességnek. Nézd meg a sok nemkívánt terhességet, hányszor olvasni olyanokról, na õk nem görcsöltek rá, nem néztek ovulációt stb mégis terhesek lettek, sokan évekig hiába próbálkoznak és nem sikerül, feladják és aztán mégis jön a baba. Nem ez az általános, de valahol ezek igaz dolgok. Amúgy én is néztem ovulációt, mert a dokim sem volt biztos abban, hgoy van-e egyáltalán, mert nagyon elhúzódó és 2 havonta jött meg. de mégis sikerült :) és viszonylag hamar. De ha ennyire tudományos akarsz lenni, akkor úgy 3 naponta érdemes, mert addig termelõdik elegendõ sperma.

Biztos le leszek pontozva, de.... sokan akár mensturációkor is terhesek lesznek, persze ez ritka, de ha úgy vesszük, akkor ne így álljatok neki, mikor kéne csinálni.... szerintem úgy a legkevesebb az esélye a terhességnek. Nézd meg a sok nemkívánt terhességet, hányszor olvasni olyanokról, na õk nem görcsöltek rá, nem néztek ovulációt stb mégis terhesek lettek, sokan évekig hiába próbálkoznak és nem sikerül, feladják és aztán mégis jön a baba. Nem ez az általános, de valahol ezek igaz dolgok. Amúgy én is néztem ovulációt, mert a dokim sem volt biztos abban, hgoy van-e egyáltalán, mert nagyon elhúzódó és 2 havonta jött meg. de mégis sikerült :) és viszonylag hamar. De ha ennyire tudományos akarsz lenni, akkor úgy 3 naponta érdemes, mert addig termelõdik elegendõ sperma.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nem vagy lepontozva..:) Igazából nagyon rá stresszelek a dolgokra, bár ez a kilencedik hónapja , hogy nem sikerül. Az ovu jeleit megérzem, eddig kevés sikerrel jártam. Ma reggel, rózsaszínes folyásom volt, fájt a hasam, de nem olyan erõs a vérzésem, mint pl. mult hónapban. Mit tegyek hogy be segitsek a dolgoknak? Van valami tea, vagy készítmény ami befolyásolja a teherbeesést, vagy megkönnyítí?
Illetve írtad, hogy nagyon rá vagy görcsölve, hát próbálj ne görcsölni, tudom nehéz :) !!!! de valahogy úgy fogd fel, hogy ezt nem te irányítod, ez tényleg a természeten múlik, nem olyan, mint meg akarok nézni egy filmet a tv-ben és bekapcsolom :) hanem majd egyszercsak összejön a baba. Tegyetek meg mindent, rendszeresen szexeljetek, de ne azért mert ovu van. a spermák több napig életképesek, lehet mikor már érzed az ovut, mire találkoznak a katonák :) már késõ. Bár nem tudom mennyi idõs vagy lehet egy nõgyógyászati vizsgálat sem ártana, fölösleges várni, hátha valami probléma van odabent, nem feltétlenül komoly, de lehet kell egy kis rásegítés, akkor minek hónapokig várni, de az is lehet, hogy a párodnál van gond. Én biztos el mennék a helyedben dokihoz, max 1-2 hónapot várnék.
Nem nekem szóltak a válaszok, de én is köszönöm. Ugyanúgy vagyok, mint a kérdezõ, nálunk is a 9. hónapnál tartunk és semmi. Elvileg egészségesek vagyunk, már van egy gyerekünk, aki 5 hónap alatt sikerült (ovu teszt segítségével, mert marha rendszertelen nálam is az ovu), de most hiába :(

Ha pontosan jott meg a menszeszem es hanyingerem sin nem erzekenyek a melleim es a menszeszem 5 napig tartott es a pesim nem elvezett belem csak ra a puncimra akkoris sok az eseje h terhes legyek?

mielott elelvezett volna kivette es a puncimra elvezett es felek h be is csorgott a bejaraton.rogton ra 2 percre felnyultam es jol kitorultem ez volt lassan 2 honapja

Legjobb válasz: Ha csak a nemi szervedre élvezett akkor nem lehettél terhes, de ha felnyúltál akkor felvihettél spermiumokat a méhszájadhoz ahonnan már egyszerû az útjuk befelé. Azt írtad, hogy ez 2 hónapja volt, azóta nem jött meg?

Ha csak a nemi szervedre élvezett akkor nem lehettél terhes, de ha felnyúltál akkor felvihettél spermiumokat a méhszájadhoz ahonnan már egyszerû az útjuk befelé. Azt írtad, hogy ez 2 hónapja volt, azóta nem jött meg?
Te nagyon fiatal lehetsz ha ilyeneket kérdezel. Legközeleb használjatok óvszert.
Szerinted????? Nyílván nem vagy terhes.
Ha a vérzésed jellegében és mennyiségében is hasonló volt a korábban szokásoshoz akkor szinte kizárható a terhesség. Idõnként mûködik a szerencse faktor a teherbe esés elkerülésére. Abból, hogy következmények nélkül megúsztad ezt a "kalandot" vond le azt a tanulságot, hogy ezután megbízható fogamzásgátlásról gondoskodsz. Hosszú távon nem lehet a szerencsére alapozni, mert akkor elõbb-utóbb kellemetlen meglepetés ér.
A kérdező hozzászólása: de volt rendesen es mind 5 napot tartott a menszesz......

Ha ugy jött meg hogy csak barnás inkább, akkor még lehetek terhes? Tudom lehet hülye kérdés.

szerdán megjött,akkor tettem be tampont,más nem volt itthon.és amikor kicseréltem,nem nagyon volt olyan,és csak barnás.másnap d.u.-tol használtam betétet,az alig volt olyan,és az is szintén barnás.furcsáltam is.mert jobban megszokott lenni.f?leg aznap szokott amikor megjön,és piros szokott lenni.amugy szeretnénk babát.

Legjobb válasz: Nekem is így volt(3-4 nap barnázgatás),következõ hónapban meg sem jött:) 21 hós Ördögfióka boldog anyukája

Nekem is így volt(3-4 nap barnázgatás), következõ hónapban meg sem jött:) 21 hós Ördögfióka boldog anyukája
A kérdező hozzászólása: akkor sikerült is neked, amikor barnázgattál?tehát lehet esélyem?megvárom a következõ hót, ha nem jön meg akkor jó.
Miért nem tesztelsz? Ha tényleg ilyen kevés volt, és csak barna, akár az is lehetséges, hogy terhes vagy, és akkor a teszt már kimutatja. Persze várhatsz jövõ hónapig is, csak én mondjuk nem bírnám ki addig. :)
Na, teszteltél?? Kíváncsiak vagyunk ám:) ) Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: ja teszteltem ma reggel:(sajnos negativ:(

Ha meg jöt a havim mikor kezdjem el szedni a mercilon fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: Ha ma jött meg akkor ma. Mindig a mensid elsõ napján kezdd el szedni, minden nap 1 szem azonos idõszakban, majd 7 nap szünet, és ismét 21 szem.

Ha ma jött meg akkor ma. Mindig a mensid elsõ napján kezdd el szedni, minden nap 1 szem azonos idõszakban, majd 7 nap szünet, és ismét 21 szem.
Betegtájékoztató?
igen de amúgy biztos le van írva a tájékoztatóban

Ha rosszat csinál te lányod, apád, fiad? Ha meg jót az enyém?

Mindig ha valami rosszat teszünk apu egyb?l anyára terel, hogy: A lányod megint....csinált!

Legjobb válasz: Igen. Bár nálunk mindig "anyám lánya" vagyok, mert apám szemébe nem tudok jót csinálni. A szülinapomra írt smst is anyunak írta meg: "boldog születésnapot a lányodnak"...

Igen. Bár nálunk mindig "anyám lánya" vagyok, mert apám szemébe nem tudok jót csinálni. A szülinapomra írt smst is anyunak írta meg: "boldog születésnapot a lányodnak"...
Igen, sajnos :-(
Nálunk is valahogyan így van... Csak nálam anyum az aki ha eredményt produkálok rögtön oda áll, hogy én az õ nevelése vagyok, de ha valami nem úgy megy ahogyan elképzeli akkor rögtön apám, meg az õ nevelési módszerei! Ilyenkor én is nagyon ki vagyok. de már le tettem róla, hogy ez megváltozzon... Ereszd el a füled mellet. ha eléggé sokat megy ez a cseszkõdés akkor már fel sem figyelsz rá.
Nálunk nincs semmi ilyen. Ha vmit jól csinálok akk mondják h ügyes vagy v vmi ha meg rosszat akk leb*sznak.:D

Ha nem jött még meg azt hogyan lehet előrébb hozni mert má mindenkinek mgejött az osztályba?

Legjobb válasz: nem lehet elõre hozni.kérdezd meg anyudtól neki hány évesen jött meg.neked is kb akkor fog.

nem lehet elõre hozni.kérdezd meg anyudtól neki hány évesen jött meg.neked is kb akkor fog.
Istenem...ne azt nézd már h mindenkinek megjött az osztályban.. na és?? Hidd el nem kellemes dolog. Örülj neki, h neked még nem jött meg. 17/L
Nem akarok én most senkit se cseszegetni, de az itt kérdezõ emberkék, akik a mensirõl, a mellük növekedésérõl és a magasságukról kérdezgetnek abba nem gondolnak bele, hogy õk ezt így örökölték és kész! Lassan kiborítanak azok a kérdések, h csúfolnak emiatt meg amiatt amik olyan dolgok, h úgy se tõled függ, h mekkora vagy? mikor jön meg? és ehhez hasonlók! Az egy dolog, h már mindenkinek megjött és kitérdekel biztos meg fog jönni ha jól olvastam valahol 17 éves kor után kell orvoshoz fordulni ha még nem jött meg addig no probléma! Engem tudod miért csúfoltak azért, mert egy gyerekkori baleset következtében megégtem a kezem a lábam elég látható na gondold el minden nap azt hallgatni, h rodhadt kezû meg félnek megfogni a kezed, mert azt hiszik valami földönkívüli vagy! Ilyenkor gondolj bele, h melyik lenne a jobb! Inkább csúfoltak volna azért mert pici a mellem bár nem volt az v azért, mert nem jött meg de azért se, mert elég korán megjött! Kicsit kifakadtam, de unom már a sok hülyeséget, h mivel lehetne megnövelni a mellem, hogyan tudnám elõrébb hozni a mensimet és bár égi meszelõ a kérdezõ mégis kétségbe van esve, h fog-e még nõni! Nem a kérdésre válaszoltam nyugodtan le lehet pontozni, de ha tetszik ha nem ez van és kész!
Lehet, hogy most le fogtok pontozni, de nem érdekel. A Kérdezõ 11 éves, még nem rendelkezik olyan sok infóval, hogy minden kérdésére tudja a választ. Épp ezért nem fikázni kellene, hogy "Jaj, de elegem van az ilyen kérdésekbõl!" stb., hanem a kérdésre válastolni mindenféle személyeskedés nélkül. A Kérdezõnek üzenem, hogy sajnos nem lehet siettetni az elsõ menstruációt, van, akinek csak 15-16 évesen jön meg. Légy türelemmel, attól Te nem vagy rosszabb, hogy Neked még nincs meg. 24/L
én meg lepontoztam!!
Utolsó voltam, a 11 éves elõtt kifelejtettem a "körülbelül" szócskát, bocs.
Kedves Kérdezõ és "sorstársai"! Ne higgyétek, hogy attól, hogy Ti nem akkor menstruáltok, mint a többi lány az osztályotokban, kevésbé értékesek vagytok! Ez nem ezen múlik!
én is felpontoztam és igaza van amúgy rohadtul utálom a mensit minden hónapban örülj amíg nincs neked...
20:32es: teljesen igazad van. Ment a felpontozás
Nem lehet elõre hozni.De örülj annak hogy még nincs.Így például nyáron még tudsz menni strandra, vízbe.De ha majd megjön és fõleg az elején kiszámíthatatlan lesz.Persze nem minden esetbe de, nálam ez történt 15/L
Van már fehér folyásod????Az az hogy átlátszó vagy fehér nyálka van a bugyidon vagy a puncidba.Ha az van akkor meg fog jönni hamarosan.11 éves vagyok és van fehér folyásom de még nem jött meg!!Beletelhet 2 hónapba vagy egy évbe is hogy megjön utána nekem is már van 3 hete és még nem jött meg(nem is várom).Kiszámíthatatlan, hogy utána mikor jön meg!!Örülj, hogy gyerek lehetsz még én is örülök!!Nyugi egyszer meg fog jönni!!Hány éves vagy???? Hányadikos???Van akinek gimibe jön meg!!! 11/L
lehet hogy nem olyan okos, de talán megtalálja az oldalon a keresõt, és biztos ki fogja adni azt amit keres.

Hogy ha nem jött meg vagyis azután h meg kellett volna jönnie 4 nappal volt valami nagyon kevés barnás folyás az még nem jelenti azt h terhes vagyok ugye? És mi más okozhatja ha nem?

Legjobb válasz: Lehet baba is, de lehet valami hormonzavar is. Lehetsz terhes? Ha nem vagy biztos, vegyél egy tesztet és megtudod. Aztán ha továbbra sem jön meg, menj nõdokihoz!

Lehet baba is, de lehet valami hormonzavar is. Lehetsz terhes? Ha nem vagy biztos, vegyél egy tesztet és megtudod. Aztán ha továbbra sem jön meg, menj nõdokihoz!
nem még nem voltam d készulok!sztem mindenképp menjél el márcsak azért is h megtudd nincs e vmi baj!:)
A kérdező hozzászólása: Persze én örülök neki és annak is h te is...:) Csak félek h esetleg más, valami komoly bajom van! te nem félsz tõle? Voltál nõgyógyásznál?
szia!hát a tesztem negatív lett és nagyon orulok h a tiéd is, persze csak, ha te is orulsz, ha nem akkor sajnálom h nem sikerult!:(:)
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló! írj hogy mi lett a teszt eredménye! remélem baba ha te azt szeretnéd!:)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet és negatív lett! de még mindig furcsa érzésem van bár egy kicsit megnyugodtam! Szerintem megvárom a következõ havit és ha akkor sem jön meg akkor elmegyek dokihoz! 3. válaszoló aki szintén érettségi elõtt van! szólj ha nálad van valami légy szíves!? Köszönöm
nem még nem csináltam tesztet d ma fogok!nygyon félek h mi lesz az eredmény!nagyon szertném h - legyen!drukkolok ha ha csinálsz neked is - legyen!!!
nekem is ilyen formájú problémám van, söt én is épp érettségi elött állok.nálam csak annyi a különbség h eddig 2napot késik!remélem nem baba van a dologban és h mind2 tesztje(-)lesz!:)
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: és te csináltál már tesztet? írsz majd h neked baba-e?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát elég nagy gond lenne iggen, ugyanis éppen érettségi elõtt állok...:( Sajnos..
Én is ugyanitt tartok most. Lehet, h baba van a dologban. Gond lenne?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom! neked van saját nõgyógyászod?? Mikor mész? majd írsz hogy mi volt?:$*-):)

Ha éjjel jött meg (hajnali 3-kor ébredtem meg akkor láttam hogy vérzek) és most kezdek el fogamzásgátlót szedni akkor ha ma este beveszem hatni fog?

Orvos azt mondta hogy a menstruáció első napjától hatni fog csak hogy nem napközben jött meg így nemtudom.

Legjobb válasz: Ha ma este veszed be, akkor az még mindig a menstruációd elsõ napja. :) Azért az elsõ hónapban használj kiegészítõ fogamzásgátlást a biztonság kedvéért!

Ha ma este veszed be, akkor az még mindig a menstruációd elsõ napja. :) Azért az elsõ hónapban használj kiegészítõ fogamzásgátlást a biztonság kedvéért!
Ahogy az elsõ írta! Ebben a hónapban még kell egy kiegészítõ védekezési forma is.
Van olyan fogamzásgátló, ami az elsõ szem tablettától kezdve hat !!!! Olvasd el a betegtájékoztatót, abban benne van ! ÉS ha ma este beveszed az tökéletes, elsõ napban benne van !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!