Találatok a következő kifejezésre: Ha még is 37,2 (6 db)

Ha még holnap is 37, 2 lesz a hőm csinálhatok már tesztet?

Tegnap kellett volna megjönnie. tegnap és tegnapel?tt este éreztem olyat, mint amikor meg szokott jönni! A vérnyomásom és a pulzusom is magas! Gyanakodhatok terhességre?

Legjobb válasz: igen reménykedhetsz, de ne éld bele magadat. vegyél egy clearbluet és tesztelj

igen reménykedhetsz, de ne éld bele magadat. vegyél egy clearbluet és tesztelj
Szia! Én a nem várt mensi napján már megcsináltam a tesztet és pozitiv lett. Clearbluet használtam. Szerintem tesztelj nyugodtan. Drukkolok!
már nyugodtan csinálhatsz tesztet. tuti kimutassa hogy mi van. sok sikert
A kérdező hozzászólása: ClearBlue-t vettem! Ha marad a magas hõ, megcsinálom! Szorítsatok! :)

Ha volt peteérésem a 14. napon (hőmérőzök) és azóta is fent van a hőm 37.2-n, de nincs baba, miért nem jön meg a mensim?

Már a ciklusom 37. napján tartok, terhességi teszt negatív volt tegnap is, reggelente 37.2 a h?m, mensi sehol, mi lehet velem? H? szerint kellett, hogy legyen peteérésem vagy az se biztos? El vagyok keseredve, 4 hónapja hagytam abba a tabit, eddig 3X megjött 30 napra...

Legjobb válasz: hát nem biztos hogy nincs baba mert lehet hogy alacsony a hcg-d és még a teszt nem mutatja, ha pedig tényleg nincs akkor lehet hogy megvoltak a peteérés körülményei, ami miatt felment a hõd, de nem biztos, hogy érett, és azt jobb kivizsgáltatni idõban , mert akkor visszamaradhat cisztaként. Ha továbbra sem jön meg a jüvõhéten menj dokihoz, de lehet azért an ez, mert a gyógyszer most ürült ki és a hormonok nélkül a szervezeted egész egyszerûen össze van zavarodva. Azért ha halogatod és nem áll be pár hónap múlva sem akkor lehet nehéz lesz megoldani a problémát, jobb ha minél elõbb mész.

hát nem biztos hogy nincs baba mert lehet hogy alacsony a hcg-d és még a teszt nem mutatja, ha pedig tényleg nincs akkor lehet hogy megvoltak a peteérés körülményei, ami miatt felment a hõd, de nem biztos, hogy érett, és azt jobb kivizsgáltatni idõban , mert akkor visszamaradhat cisztaként. Ha továbbra sem jön meg a jüvõhéten menj dokihoz, de lehet azért an ez, mert a gyógyszer most ürült ki és a hormonok nélkül a szervezeted egész egyszerûen össze van zavarodva. Azért ha halogatod és nem áll be pár hónap múlva sem akkor lehet nehéz lesz megoldani a problémát, jobb ha minél elõbb mész.

Azt mondjàk hogy 37 hetesen màr nem szàmit egy baba koraszulottnek. Ez az àllitàs akkor is igaz ha a baba még nem érte el a 2.50kg-t 37 hetesen?

Legjobb válasz: Igen, akkor is. De akkor kis súlyú újszülöttnek hívják. Barátnõm babája is 2450 grammal született.

Igen, akkor is. De akkor kis súlyú újszülöttnek hívják. Barátnõm babája is 2450 grammal született.
Nekem 37+5-re született a fiam egy baromi erõs hidegfront következtében 2480 grammal, és nem volt korababa, azt mondták rá, hogy kis súllyal született. De semmi probléma nem volt emiatt.
Szia! Nekem a Kisfiam kereken a 37.héten született 2400 gr volt, nem volt korababa. Pedig egy nappal elõbb jön akkor annak veszik (doki mondta) 2200 gr volt amikor 3 nap után hazaengedtek, nem kellett megvárnunk a bûvös 2500 gr-os súlyhatárt.
az enyém koraszülött volt, 37. hétre, alig több, mint 2 kilóval....
A kisfiam a 36 . hét végére született 2350 grammal koraszülött lett !
Hivatalosan nem koraszülött, hanem kis súlyú. Ez nem mindegy, mert a tüdeje pl fejlett stb és jogilag is más (más a családi pótlék, közgyógy)
37+0-tól már nem korszülött, elõtte egy nappal még igen.


Te szülnél 2. házasságba (37 évesen, de fiatalosan) ha neki még nincs, de amúgy van nekem 3 gyermekem? 16-14, 5-8 évesek. Õ nem forszírozza, tök jó fej-majd meglátjuk. De biztos nagyon boldog lenne egy "saját"tól is.

Legjobb válasz: A 2. házasság, és a korod miatt PERSZE' Ha a 3 gyerek után már nem szeretnél 4.-et, akkor az a te döntésed. Szerintem beszéljetek róla, és akkor könnyebb lesz döntened!

A 2. házasság, és a korod miatt PERSZE' Ha a 3 gyerek után már nem szeretnél 4.-et, akkor az a te döntésed. Szerintem beszéljetek róla, és akkor könnyebb lesz döntened!
Miert ne? Ha anyagilag megengedhetnem magamnak, akkor igen. Egyedul a penz szabhatna neki gatat. Kolleganom 40 elmult, es mult heten adott eletet az elso gyermekenek, tehat a kor nem szamit (legalabbis egy darabig), csak akarni kell.
Szerintem a párod biztosan örülne, és ha mindketten akarjátok, vágj bele!Nekem a 4-5 gyerekes ismerõseim annyira pozitívan vélekednek a nagy család örömeirõl...nem mondhatnám bárki is a pénzt firtatná.Sosem arról beszél egyik sem , milyen drága a kaja, vagy mennyire nehéz a sok gyerek..Nem! Szinte egytõl egyig, boldogok, látszik a szeretet, egyszerûen, de annál nagyon megértésben élnek. Én szülnék különben! Ettõl jobb dolog nem sok történt velem az életben, mint a gyerekeim mikor megszülettek.:-)
Nálam ugyanez volt a helyzet.nekem 3 gyerekem van 19-18-10 évesek.Páromnak nem volt gyerek de már van 7 hetes a közös fiunk.Nem bánom, hogy bevállaltam, nagyon jó apa és az én gyerekeimre is sajátjaként tekint.Ja és repes az örömtõl õ 42 én 37 éves voltam.
Én férfiként nem vállalnám be!
Nekem van egy barátnõm akinek áprilisban fog megszületni a féltesója, és lelkendezve várja a kisöccse születését (ez a lány amúgy pont abban a hónapban fogja betölteni a 15-öt, amikor megszületik a pici). Van egy bátyja is aki januárban töltötte be a 17. életévét. Szóval szerintem bele lehet vágni
Szerintem igen. Mi is sokat gondolkoztunk a férjemmel a 3. babán. Végül õ beszélt rá (mi nem váltunk el) de nagyon jó hogy belevágtunk. Így a korkülönbség: 10 és 8 év. De teljességgel imádják a kis tesót. Pedig a nagyobbik fiú de így igazoltan lehet babázgatni, becézgetni meg mindent. Egyébként az összes osztálytársa irigyli. Még az is azt mondja, hogy szeretne kis tesót, akit egyedül nevel a szülõje.
Simán... 15 és 12 a lányaim. Elváltam, férjhez mentem újból és jön a közös. 35 vagyok....Még simán belefér és mindenki várja nagyon
Szia! Szerintem merj belevágni! Nekem a kislányom 10 éves volt amikor született a kistesója a jelenlegi páromtól. Õ nagyon jól kijött a párommal, és a kicsit is úgy szereti mintha egy apukájuk lenne. Ma 15 éves a nagy és 5 a kicsi. 35.N
Nagyon jól viselte a két nagy fiú a 10 éves lány elõször az nem tetszett a lányomnak, hogy fiú lesz, de amikor megszületett nem volt semmi gond nagyon szereti így is , hogy fiú::) )Lányom keresztnevén szólítja a páromat.6 éves kora óta ismeri.féltékenység inkább felém volt, de már nincs az sem bevonom õt és segít így talán könnyebb.Bármi kérdésed van írj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok bátorítást:) ))Mónika!Én 37 múltam õ 43 lesz.A 10 éves , hogy viselte a "sok" változást?Nekem a 8 éves-2 hónapja házasodtunk-magától mondja, h "apa", de azt mondta, h akkor biztos a picivel foglalkozna többet új apukája:) Ezért is várnék, lehet amíg "összerázódik" a család, de más azt mondja, h jobb ha így egyszerre kellene beleszokni neki mindenbe..új apuka és élet és még kis tesó is..Köszi a választ:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Te tudod, de en nem vallalnam es nem azert mert szamitana a korom, vagy az hany gyerekem van de en nem akarnek tobb ferfinek gyereket szulni. Ez most nem rosszindulat en azt hiszem nem lennek ehhez eleg bator mert ne ugy legyen de mi van ha ez sem holtodiglannal vegzodik..

Ha a ciklus második felében már 2. hónapja felszökik a hőm 37 C-ra és tartósan ott is marad míg meg nem jön, ez annak a jele, hogy biztosan volt peteérésem?

Mikor megjött leesett 36,5-re. Korábban ilyet nem tapasztaltam, csak mióta szedem a Premens-t. Ez segíthetett?

Legjobb válasz: A ciklus második felében ha felmegy és fenn is marad, akkor tuti volt peteérés és meg is repedt. Ez jó hír ha valaki babát szeretne.

A ciklus második felében ha felmegy és fenn is marad, akkor tuti volt peteérés és meg is repedt. Ez jó hír ha valaki babát szeretne.
Teljesen egyetértek. :-)
Igen, a premens segíthet ebben, mert ez a normális, hogy mikor megjön (és nincs terhesség) elõtte 2 nappal, vagy menszi napján lezuhan a hõ. Akkor meg tuti volt peteérésed, ahogy elõttem is írják, ha felugrik, és ciklus végéig ott is marad....de ha tovább, és nincs menszi, az a legjobb:) ))!!

Leszállt a pocakom? (ha nem tudok csak terpeszben ülni -tegnap még simán tudtam egymásra tett lábbal is, ma már az sem megy, mintha lejjebb lenne a pocak- 2. baba, 37. hetet töltöm lassan, nem korai, ha már leszállt? )

Legjobb válasz: én is így vagyok, mindenki azt mondja hogy nagyon le van ereszkedve a hasam,ülni csak terpeszben tudok, de eddig még senki nem mondta volna hogy ez baj, csak annyit hogy hamarosan szülni fogok.

én is így vagyok, mindenki azt mondja hogy nagyon le van ereszkedve a hasam, ülni csak terpeszben tudok, de eddig még senki nem mondta volna hogy ez baj, csak annyit hogy hamarosan szülni fogok.
Nem korai, én 36 hetesen bebuszoztam NST-re, ahogy leszálltam a buszról beékelõdött a feje, de ott maradt 40+3-ig :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!