Találatok a következő kifejezésre: Ha még is (8563 db)

A facebookon a képeimet bárki láthatja, de nem szeretném, ha meg is osztanák. Ezt hogyan tudom megakadályozni? (hogy megosszák bármelyik képem )

Legjobb válasz: Figy, ha látja, és még azonnal nem is tudná megosztani (tudtommal egyébként nincs ilyen beállítás, max azt tudod szabályozni hogy barát, ismerõs ismerõse lássa, de akkor osztani az is tudja), akkor is lementi, majd újra feltölti saját maga. Ergo egy mód van erre: ne rakj fel olyat fb-re amit nem szeretnél, hogy más is megosszon.

Figy, ha látja, és még azonnal nem is tudná megosztani (tudtommal egyébként nincs ilyen beállítás, max azt tudod szabályozni hogy barát, ismerõs ismerõse lássa, de akkor osztani az is tudja), akkor is lementi, majd újra feltölti saját maga. Ergo egy mód van erre: ne rakj fel olyat fb-re amit nem szeretnél, hogy más is megosszon.

Első szexnel tartunk barátnőmmel, de nem tudok felállni, ha még is, hamar lelankad, miért? (hosszú lesz)

már mindent próbáltunk, de kevés eredménnyel. görcsölök pedig kívánom nem kérdés. eljutottunk odáig hogy lovaglo pozban ment egy kicsit, de más póznál még mindig gondok vannak. már arra is gondoltunk hogy viagrát szedjek. tuti pszichés oka van, mert reggel is fel áll, meg ha rá gondolok is. már sok mindent megpróbált ő is, már azt hiszi benne van a hiba, pedig nem. próbálok ellazulni, de még sem sikerült. barátnőm már nagyon kívánja, már az ujjazasnál többet akarunk. nekem ő az első és másfél hónapja vagyunk együtt. bocs a hosszú kérdésért de nagyon fontos lenne hogy működjön, mert nagyon árt a kapcsolatunnak. 22/f 18/l

Legjobb válasz: Elõször is legyen biztonságos környezet, hogy még véletlen se nyisson rátok senki. Aztán legyen hosszú az elõjáték, próbáljátok ki az orális szexet, esetleg masszírozzátok meg egymást, az segít ellazulni. Ha gondoljátok igyatok meg egy felest, annyi még nem árt egyáltalán, de oldja a gátlásokat. :)

Elõször is legyen biztonságos környezet, hogy még véletlen se nyisson rátok senki. Aztán legyen hosszú az elõjáték, próbáljátok ki az orális szexet, esetleg masszírozzátok meg egymást, az segít ellazulni. Ha gondoljátok igyatok meg egy felest, annyi még nem árt egyáltalán, de oldja a gátlásokat. :)
Kevés piával lazulj el.
A kérdező hozzászólása: mire nagy nehezen fel helyeztem a gumit mindig lelankadt, neki is én vagyok az elsõ
gumival csináltátok, lehet, az zavart? neki hanyadik partnere vagy? lehet, h teljesítménykényszered van.
A kérdező hozzászólása: semmi ötlet még? az a szakember is jó lenne. tegnap megpróbáltuk még egyszer, már szopassal fel áll nehezen, aztán az egyetlen bevált pozba lovagloba csináltuk, elvileg elment, és én, is. de éreztem hogy kicsit lankad bent
A kérdező hozzászólása: egyedül vagyunk, oralt is próbáltuk, ott kezdõdött hogy nem állt keményen, pedig élveztem, most már eljutottam oda hogy felállította és jó volt az oral, de ahogy be kell rakni.... az elojatek hosszú sokat izgatom majd õ is engem. maszirozast is csináltuk, bár nem ezzel a szándékkal
Szerintem nem kell ehhez orvos, egyszerûen csak parázik, hogy nem lesz jó az ágyban. Figyelj, fogd fel lazábban! Még nagyon az elején jártok, és ha az elsõ nem úgy sikerül ahogy tervezed, akkor sincs semmi. Sok gyakorlással egyre jobb lesz :) Amikor elõször lefeküdtünk a mostani párommal, mindketten nagyon idegesek voltunk, nem tudtunk ellazulni kellõképpen és nem ismertük még egymást annyira, nem tudtuk, hogy szereti a másik stb. Ezért nem lett egy olyan nagy élmény az elsõ. De azóta már fantasztikus :D
A kérdező hozzászólása: hol, és mennyiért lehet szakemberhez menni pesten?
A kérdező hozzászólása: ittam 1 pohár pezsgõt de nem hatott lehet, nem mertem nagyon lenni magam
Pszichés gondod van! Keress fel egy orvost! 22 évesen viagrát ne szedj!
sokszor ott megy el a kedv a szextõl hogy még felkell helyezni aaz ovszert, az eljén meg nekem is vltak ilyen gondjaim még most is néha

Ha terhes vagyok, akkor nem menstruálok, igaz? Vagy mégis? Hálás lennék, ha meg is magyaráznátok a válaszotokat!

Legjobb válasz: Néha mégis van, hogy terhesség alatt is menstruálnak mindenféle komoly probléma nélkül (pl. én is az elsõ 2 hónapban, akkor még nem is tudtam a babáról...). Az orvosom szerint nem túl gyakori, de elõfordul, hogy úgymond "emlékszik" a szervezet. Persze, ha tudod, hogy babát vársz és mégis vérezni kezdesz, menj azonnal a kórházba, mert nem mondható normálisnak, jobb ha orvos lát!!!!!

Néha mégis van, hogy terhesség alatt is menstruálnak mindenféle komoly probléma nélkül (pl. én is az elsõ 2 hónapban, akkor még nem is tudtam a babáról...). Az orvosom szerint nem túl gyakori, de elõfordul, hogy úgymond "emlékszik" a szervezet. Persze, ha tudod, hogy babát vársz és mégis vérezni kezdesz, menj azonnal a kórházba, mert nem mondható normálisnak, jobb ha orvos lát!!!!!
Ha terhes vagy, nem menstruálhatsz, csak abban az esetben, ha valami probléma van. Pl vetélés, vagy ilyesmi.
Igen, menstruálhatsz terhesség közben is de elég ritka. Valóban, ez a szervezet egyfajta "emlékezése" a rendes mentruációra. Hallottam olyat akinek sokkal kevesebb volt a vérzés és kevesebb napig is tartott, de van aki pont azért nem veszi észre hogy terhes mert ugyanolyan mintha rendesen mensizne! Ritka, de olvass utána itt a fórumon is, találni azért jópár válaszolót akinek így volt!

Mikor érdemes (hatékonyabb) terhességi tesztet csinálni? A menstruáció előtt avagy menstruáció után? Mondjuk ha meg is jön a menzeszem de megnyugvásképpen szeretnék csinálni tesztet mikor hatásosabb hogy kimutassa a "megfelelő" eredményt?

Legjobb válasz: ha kb. tudod hogy mikor eshettél teherbe, akkor várd meg míg megjön a köv.mensi, és utána 2-3 napra rá csinálj tesztet, mert ha mégis terhes lennél, akkor megfelelõ idõt vártál ahhoz hogy terhességi hormon termelõdjön a szervezetedben és a teszt is ki tudja mutatni. mensi elõtt felesleges, mert akkor még nem tudja a teszt kimutatni. és a reggeli elsõ vizeletbõl.

ha kb. tudod hogy mikor eshettél teherbe, akkor várd meg míg megjön a köv.mensi, és utána 2-3 napra rá csinálj tesztet, mert ha mégis terhes lennél, akkor megfelelõ idõt vártál ahhoz hogy terhességi hormon termelõdjön a szervezetedben és a teszt is ki tudja mutatni. mensi elõtt felesleges, mert akkor még nem tudja a teszt kimutatni. és a reggeli elsõ vizeletbõl.
Például az én sógornõm mensi mellett lett terhes, mindig megjött neki sose maradt ki. 3 gyereket szült így... különben teljesen mindegy hogy mensi elõtt vagy után teszteled magad, csak az a lényeg, hogy reggeli elsõ vizeletbõl csináld mert ez a legbiztosabb...
Kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét, vagy nézze meg a használati utasítást... Egyébként ha megjön a mensid akkor tudtommal nem mutat ki semmit, mert a szervezeted is azt hiszi, h nem vagy terhes, de ez nem biztos, inkább vedd úgy h nem is írtam.
mensi után 2-3 nap?:

Miért nem festhetem be a hajam, ha ma mostam meg? Lesz valami tõle, ha még is befestem?

Legjobb válasz: Ilyet még nem is hallottam, szerintem semmi bajod nem lesz tõle, annyi, hogy aznap kétszer kell megmosnod.

Ilyet még nem is hallottam, szerintem semmi bajod nem lesz tõle, annyi, hogy aznap kétszer kell megmosnod.
nem fogja befogni a hajad
A kérdező hozzászólása: Már mindegy! Be festettem a hajam, és szép lett, egyenletes és olyan színû lett, amilyet akartam :) Nem bírtam vele várni, de azért köszönöm a válaszokat :)

Mit tudnak a nagyszájú, vonzó arcú pasasok, hogy ha meg is ütik és meg is csalják a barátnőjüket, azok szinte mindig megbocsátanak nekik?

Ez csak egy példa, de általában így szokott az ismeretségi körömben is történni.

Legjobb válasz: mert kreténeket szeretik ha engem vagy akármilyen not megut egy férfi akkor én nem mondanám el róla hogy férfi!aki meg vissza fogadja az nagyon okos :)

mert kreténeket szeretik ha engem vagy akármilyen not megut egy férfi akkor én nem mondanám el róla hogy férfi!aki meg vissza fogadja az nagyon okos :)
nem a csávó tud vmit hanem a nõ a gyenge jellem
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ ez szép és jó, csak volt nekem kb 12 ilyen nõ ismerõsöm, akiket megcsalt és vert a pasijuk és ezek a nõk mind így vélekedtek ezekrõl a pasikról, mint te. De abból a 12 bõl 11 újra összejött ezzel a pasival...
Olyan nõkkel jönnek össze, akikkel ezt meg lehet csinálni.

12 éves lány vagyok és mg nem jött meg a menstruációm. Az osztályból már 5 lánynak megjött csak nekem nem. És ha meg is fog jönni nem tudom hogy mondjam el anyának. Már meg kellett volna jönnie nem?

Legjobb válasz: ilyenkor már általában meg szokott jönni a lányoknak, de nekem volt egy osztálytársam, 13 és fél évesen jött meg neki :D tehát semmi gond, neked is meglesz

ilyenkor már általában meg szokott jönni a lányoknak, de nekem volt egy osztálytársam, 13 és fél évesen jött meg neki :D tehát semmi gond, neked is meglesz
ne aggódj! :) nem jó dolog, ne várd ennyire :) ) nekem 13 évesen jött meg (anyukámnak is egyébként, kérdezz rá hogy anyukádnak mikor). Egyszerûen megmondtam anyunak hogy megjött. Õ örült neki, én nem nagyon:D 16 éves korodig bármikor megjöhet, addig nem kell orvoshoz menned:) 16/L
Nem verseny ez a rohadt mensi fogjátok már fel, majd mikor kb. felfordultok a görcsöktöl, akkor tegyétek össze a két kezetek, bár még ne jött volna meg. Úgy várjátok komolyan, mint valami isteni csodát, hát nem ettõl lesztek nagylányok, annyit jelent csak, hogy biológiailag képesek vagytok már teherbe esni. Ennyit és nem többet. Amúgy meg szar napokon át görcsölni és majd egy hétig a vérzéssel kínlódni. De nyugodtan várd, tényleg...
Semmi gond, az a lényeg, hogy 16 éves korodig megjöjjön. Ne várd ennyire, nincs benne semmi szerethetõ :) Ez nem verseny, nem kell mások szervezetéhez hasonlítanod a sajátodat.
Nincsen semmi bajod, ez teljesen normális. Majd ha 16 éves korodig nem jön meg akkor van baj. 1 max 2 éven belül te is menstruálni fogsz. Kérdezd meg anyukádat neki mikor volt az elsõ, kb neked is akörül fog.
Egyáltalán nem kell még megjönnie. Anyukád pedig nõ, õ is menstruál, tudja mi az, emiatt nem kell elõtte zavarban lenned!
Semmi gond. Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlõdik. Õk sem értékesebbek semmivel azért, mert menstruálnak, és Te sem vagy kevésbé jó és értékes, mert még nem menstruálsz! Egyébként 16 éves korodig nem is kell aggódnod! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Ne törõdj a sok okostojással aki oktat most, mert bizony a te korodban õket is megette a fene, hogy mikor lesz már "nagylány", csak most már elfelejtették azt. Semmi gond sincs egyébbként, 16-17 éves korodig teljesen normális, bármikor is jön meg.
Nekem is késõbb jött meg mint a többi lánynak. Utolsók között voltam és a "barátaim" piszkáltak miatta. Aztán egyszer sétáltam és fájt a hasam majd itthon wc közben vettem észre, hogy megjött. Mondtam itthon még elõtte hogy nagyon fáj a hasam és csak simán kinyögtem hogy megjött. Eléggé utálom ezt a témát és nemszeretek ilyenekrõl beszélgetni. Magamban én is váram hogy megjöjjön hiszen rosszul esett és aggódtam. Viszont ha megfog jönni neked is és esetleg te is a görcsölõs fajta leszel akkor viszont rossz lesz mert nem kellemes érzés. Úgyhogy azért mert neked még nem jött meg nem kell, hogy izgulj még van idõd mert ez változó. Van akinek 10 éves korban de van akinek csak 16 évesen jön meg elõször. Ha viszont ez után se akkor elkell menni orvoshoz. 14/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha egy tábla csoki 500kcal (körül van) és a napi kalóriaszükséglet 2000kcal miért mondják azt h nagyon hízlal? Még ha meg is ennék egyszerre ennyit maradna 1500kcal. :O

sejtem h hülye kérdés de kiváncsi vagyok.:D

Legjobb válasz: azért mert a többség a 2000kaloria után szokta megenni és azért mert 100g 500kaloria SOK mert pl krumpliból ez 70kaloria, kenyérbõl 250kaloria, még húsból is csak 300-400 között van...

azért mert a többség a 2000kaloria után szokta megenni és azért mert 100g 500kaloria SOK mert pl krumpliból ez 70kaloria, kenyérbõl 250kaloria, még húsból is csak 300-400 között van...
1 gramm ZSIR kb 10 kalória, 100 gramm tiszta ZSIR is csak 2x annyi kalória mint 100gramm csoki
A kérdező hozzászólása: értem.köszi.:)

Volt már, hogy a kapcsolatotok teljesen elromlott (legalábbis úgy éreztétek), de mégsem voltatok képesek szakítani? Ha meg is tettétek milyen volt utánna?

3 éve leszünk együtt a barátommal, kikészítem az állandó basztatásokal(pl. jó volt evvel meg avval dugni én elöttem..., tudom, hogy tetszik ez a csaj...,meg még durvábbak..SAJNOS).Tudom egy idióta vagyok(ezt ne is írjátok, mert tudom).Õ is és én is tiszta idegbetegek vagyunk ez miatt(egyszer?en nem tudok leállni, lehet komoly beteg vagyok..nem tudom:().

Legjobb válasz: Most megcsalt? É is igy voltam 2 év után, aztán találtam egy levelezés és búcsút mondtam. Utána tudtam meg h meg is csalt.

Most megcsalt? É is igy voltam 2 év után, aztán találtam egy levelezés és búcsút mondtam. Utána tudtam meg h meg is csalt.
1. vagyok. Azért féltem otthagyni mert féltem h egyedül leszek. Aztán a francokat. Felszabadultam, megkönnyebbültem jól éreztem magam ! 19/N
A kérdező hozzászólása: Nem csalt meg, legalábbis nem tudok rólla..pfff
én sem tudok még jelenleg kilépni, sajnos. igaz, részérõl 4 év után kihúltek az érzelmek. de õ sem mondja ki, hogy legyen vége...pedig úgy fest, az utolsókat rúgjuk. nehéz dió ez, mert ennyi idõ alatt kialakult egy erõs kötõdés. de valamikor dönteni kell. még gyûjtöm az akaraterõt hozzá... 20/L
A kérdező hozzászólása: Én is találnék egy idõ után mást, meg biztosan õ is.Csak az a gond, hogy teljesen ki vagyunk készülve és ezért kérdeztem azt amit!Normális meg nem tudok vele lenni, már próbáltam.:(
hát ha próbáltad is akkor is valahogy meg kell oldanod hogy normális legyél és ne bunkózzál vele, mert idõvel õ fogja így megelégelni és szakítani és jogosan. ilyen amúgy velem is volt, hogy szar volt már a kapcsolat, és már kész idegroncs lettem amire szakítottam, de addigra nyoma sem volt a szerelemnek. nálunk õ volt az aki mindenért [email protected], meg betegesen féltékeny volt.

31 hetesen ártalmas a babának ha megfáztam? Fáj a torkom és taknyos is vagyok. Remélem nem köhögött le senki az utcán. Ha még is akkor veszélyezteti a babát a betegség? Õ is elkapja?

Legjobb válasz: Szia! Pont 30.héttõl 31 hét végéig nagyon beteg voltam megfáztam torkom fájt köhögtem.De vagy 13 napig kb! Kegyetlen volt! ÉS antibiotikumot kellett szednem. Mindenképp menj el a körzeti dokidhoz adjon valamit! Többet ártasz ha nem veszel be semmit! Én 20 hetesen is beteg voltam és nem vettem be semmit! Aztán kiderült gyulladás lett a szervezetembe.Akkor is antibiotikumot szedtem.És ha nem szedtem volna a kicsinek akkor lett volna baja! 32+3 km

Szia! Pont 30.héttõl 31 hét végéig nagyon beteg voltam megfáztam torkom fájt köhögtem.De vagy 13 napig kb! Kegyetlen volt! ÉS antibiotikumot kellett szednem. Mindenképp menj el a körzeti dokidhoz adjon valamit! Többet ártasz ha nem veszel be semmit! Én 20 hetesen is beteg voltam és nem vettem be semmit! Aztán kiderült gyulladás lett a szervezetembe.Akkor is antibiotikumot szedtem.És ha nem szedtem volna a kicsinek akkor lett volna baja! 32+3 km
Szia! Nem veszélyes a babára a megfázás! Csak óvatosan a gyógyszerekkel, inkább valami természetes gyógyító szert használj. Ha magas lázad lenne, na az már más, de láz nélkül nem veszélyes a babára a nátha! Jobbulást!
Én sosem vagyok lázas és ez nem jó mert nehezebben gyógyulok. Ezért is tartott ilyen sokáig! Remélem hamar meggyógyulsz! 1 voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Ha nem javulok és lázas leszek akkor megyek a dokihoz.Jó egészséget Nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!