Találatok a következő kifejezésre: Ha még idén teherbe esnék, akkor (4 db)

Ha még az idén teherbe esnék, akkor járna nekem a TGYÁS, ill. utána a GYED?

Az OEP honlapján olvastam, hogy a közép-, ill. fels?fokú tanulmányok is beszámíthatók a 2 éven belüli id?szakba (mivel a nappali tagozatosokat biztosítja a TB jövedelem nélkül is). Én idén januárban végeztem a f?sulival, eddig 3 hónapot dolgoztam azóta.

Legjobb válasz: A szülést megelõzõ 1 teljes évet számolják.

A szülést megelõzõ 1 teljes évet számolják.

Ha teherbe akarok esni és már megvolt az aktus ilyenkor ugye a sperma több ideig is él a női hüvelyben. Akkor mi van ha másnap is szeretkezünk és még kerül be sperma?

Legjobb válasz: Még több lesz bent. Lehet, hogy a másnapiak életrevalóbbak és abból fog kikerülni a gyõztes, de lehet, hogy nem.

Még több lesz bent. Lehet, hogy a másnapiak életrevalóbbak és abból fog kikerülni a gyõztes, de lehet, hogy nem.
Nagy lesz odabent a harc és a tömeg, ennyi. Az nyer, aki ügyesen és gyorsan eléri a petesejtet.
Ha már az elõzõ nap lett egy gyõztes, a petesejt lehúzza a redõnyt, hiába jön több jelentkezõ. És nem élnek sokáig...

Ha gumi nélkül szexelünk és utána szájjal fejezem be, majd kis idő múlva megint szexelünk akkor maradhat még élő sperma a péniszén és teherbe ejthet?

Legjobb válasz: én nem a péniszén lévõ spermáért izgulnék, hanem ami a húgycsõben benne maradt. Az vígan kimosódhat a következõ aktus örömcseppjeivel. Bár statisztikailag kevés az esély a megtermékenyülésre még így is, de születtek balesetekbõl is babák.

én nem a péniszén lévõ spermáért izgulnék, hanem ami a húgycsõben benne maradt. Az vígan kimosódhat a következõ aktus örömcseppjeivel. Bár statisztikailag kevés az esély a megtermékenyülésre még így is, de születtek balesetekbõl is babák.
ha szájjal elégítetted ki, utána addig játszadoztál, nyalogattad, hát ezt így nehéz eldönteni, amúgy maradhatott bent is, viszont ez függ a Te menstruációs idõszakodtól is, ez így ne biztos, de nem is kizárható N
Nem igazán értem, miért jó g3cIsf*xxal orosz rulettezni? Ne mondd már, hogy ennyire drága az óvszer...
3.! Drága óvszer...? Ne mondja már inkább azt, hogy ilyen drága a szappan! :D
am az elõváladék is tartalmaz örökítõ anyagot szóval nem konkrétan attól kell félni hogy nem -e maradt rajta 1 kicsi vagy benne mert folyamatosan jön csak nem nagy mértékben !!! jah és a gumi sem 100% os biztonság nõvérem mondta pár éve amikor elmesélte hogy neki a kislányának az indián neve LifeStyles is lehetne habár azóta eltelt 16 év szóval sokat változhatott a minõség bár nem tudom ez az extra vékonyság a legjobb érzés érdekében biztos jó ötlet volt-e :D 1xerûbb nõdoki 1 hónap reci van 6000huf és 3000huf os is különbség nincsen és ideg sem habár ha esetleg fõsulin vagy akkor ha terhes vagy engedményt kapsz a vizsgákon + 20% vagy hogy van xD !
Kb 35-40 százalék az esélye, hogy terhes leszel így. (óvszer 3-4, vagyis tizedannyi...)
az elsõ menet gumin élküli szexbõl is lehet...

Ha nem jön meg a menstruációm akkor lehetséges hogy teherbe estem? Mert együtt voltam a barátommal és azóta nem jött meg de azt mondta hogy kivette időbe.

Legjobb válasz: Komolyan nem hiszem el hogy ilyen buták és felelõtlenek a mai tinédzserek. (Tisztelet a kivételnek azoktól elnézést is kérek!) De normális ez hogy napi 10 ilyen kérdés befut?! Jesszusom...

Komolyan nem hiszem el hogy ilyen buták és felelõtlenek a mai tinédzserek. (Tisztelet a kivételnek azoktól elnézést is kérek!) De normális ez hogy napi 10 ilyen kérdés befut?! Jesszusom...
tenyleg durva. de aztan meg minket pontoznak le h "milyen butak vagyunk, ne mar h elhisszuk h igy is lehet vki terhes.." :S
na énmeg felpontioztam mindnekit, mert egyetértek veletek, de engemis mindig lepontoznak :D az ilyeneknek még a szex sem való, akik nemtudják h védekezni KELL, és a megszakítás az NEM VÉDEKEZÉS. csak a sok felelõtlen tinédszer ugruik bele a szexbe, mert nembír magával, és azthiszi h õ már nagylány, mert melle van és barátja. hát nem. a felnõttség az agyban kezdõdik. és amíg még aztsem tudja h a megszakítástól teherbe lehet esni, addig egy felelõtlen naív kislány vagy. akinek nemvaló a szex. ennyi. lehet lepontozni.
mar nem tudom hanyszor leirtuk h a megszakitasos modszer nem védekezés. ha teherbe akarsz esni, akkor hasznald ezt.
Ha sok volt az elõváladék és pont peteérésed volt akkor lehetsz terhes, én azért nem huroglak le mert én is voltam fiatal és igen! én sem voltam mindig "észnél" , mondjuk csak a szerencsének tudhatom be hogy azokból az aktusokból nem lett babám! Éppen ezért fogadj meg egy tanácsot, ha már nemi életet élsz akkor menj el a nõdokihoz, és irass vele föl gyógyszert!Engem annó anyukám kisért el, ha van rá lehetõséged szolj neki, hogy menjen el veled, vagy valamelyik barátnõdnek!
hajaj, teszt? mindenképpen meg kell tudnod, mert nagyon sanszos, nálunk az ismeretségi körben egy óvodai csoport megtelne az "azt mondta kivette" gyerekekkel!
Tesztelj és mindemellett, ha elég érettnek érzed magad a szexhez, akkor egyél elég felnõtt ahhoz, hogy elmenj nõgyógyászhoz és közösen megbeszéljetek egy biztonságos számodra is elõnyös védekezési módszert. Egy kicsi élettel játszol ilyenkor, ami kinek áldás kinek átok. Légy felnõtt és védekezz normálisan, a megszakításos módszer lutri 50-50 % esélyed van. Minden jót

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!