Találatok a következő kifejezésre: Ha másodjára elsőre sikerült teherbe (3 db)

Ha másodjára is elsőre sikerült teherbe esnem, akkor nagyobb-e az esély a spontán vetélésre?

Az els? terhességem 7 hét után megszakadt, mert elvetéltem - nem lett volna egészszéges a baba. Vártunk 3 hónapot, szedem az Elevitet és az els? próbálkozásra ismét összejött a baba. Félek, hogy ?t is elveszítem...Ha tudtok valami biztatót írni azt megköszönném.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem nagyobb az esélyed mint bárki másnak! Minden terhesség más,és semmi köze az elõzõekben történtekhez!Ezen ne rágódj,avval csak ártasz magadnak.

Egyáltalán nem nagyobb az esélyed mint bárki másnak! Minden terhesség más, és semmi köze az elõzõekben történtekhez!Ezen ne rágódj, avval csak ártasz magadnak.
Szia! Szerintem nincs összefüggés. Nálunk is az elsõvel elvetéltem 4-5hetesen és most sikerült megint (mind a 2 másodjára sikerült) és a 11. hétnél tartok, panaszom nincs remélem minden rendben lesz! És azt is h veletek! Ne stresszelj az nem tesz jó! Nekem az volt a "taktikám" h nem éltem bele magam annyira csak magamba örültem és úgy néz ki bejött:) Boldog babavárást!
Szerintem pozitívan állj a dolgokhoz. Nem hiszem hogy nagyobb lenne az esély a vetélésre azért mert az elõzõ baba elment. Sõt szerintem még kevesebb is. Mindenképp jobban vigyázz magadra mint normál esetben és ne idegeskedj mert az nem tesz jót. Sok szerencsét! Szorítok neked!
szia, Biztosan nem lesz semmi gond. :) Beszélj a dokiddal, hogy ajánl e sárgatest hormon tablettát a 12. hétig. Ez segít megtartani a babát. Én is szedtem és szerencsére nem történt semmi rossz, már 2 hónapos a kicsilányom. :) ) Sok sikert, és boldog babavársást kívánok.

Ha az első babámmal 3 hónap closti szedésével sikerült teherbe esnem 1 év sikertelen próbálkozás után, rendszertelen ciklus és nem kielégítő peteérés miatt a második is nehezen fog összejönni? 3 hós kicsilány anyuja

Legjobb válasz: Ugyanigy jártam mint te az elsövel,annyi különbséggel hogy nekünk 5 évig nem jött.A második meg nem tervezve itt "beszélget" a babakocsiban:)Megszakitásos modszerrel védekeztünk most 6hos,a nagyobbik 5.5éves

Ugyanigy jártam mint te az elsövel, annyi különbséggel hogy nekünk 5 évig nem jött.A második meg nem tervezve itt "beszélget" a babakocsiban:) Megszakitásos modszerrel védekeztünk most 6hos, a nagyobbik 5.5éves

Aki az első babájával egyből teherbe esett, az a másodikkal is? . Ha nem, mennyi idő után sikerült a baba?

Legjobb válasz: Másodikkal is egybõl, és a harmadikkal is majdnem egybõl.

Másodikkal is egybõl, és a harmadikkal is majdnem egybõl.
Nekünk mind a kettõ elsõre, a harmadikra 3 hónapja várunk.
Elso is, masodik is elsore osszejott! : )
Az elsõ pöttömke elsõre sikerült, a kistesónál ez a 2 hónap, de remélem nem is lesz több, és hamarosan pozitívat tesztelek. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat nekem már van egy édes 2 éves lányom most bújtunk össze babaügyben, 22-24 körülre nem várnám, a minap volt peteérésem nagyon rajta vagyunk az ügyön, ugyanis a lányom elsõre megfogant, egyébként is a doki szerint eléggé fogamzóképes vagyok a férjem is makk egészséges hát remélem most is összejön elsõre a kistesó de ha nem, akkor majd márciusban..
Szintén úgy, mint az elsõ válaszoló.Az 1. és 2. baba elsõre, a 3. baba 2.hónapban sikerült.2 gyerekes+pocakos anyuka
elsö fogamzásgátló mellett a második még nem jelentkezik ez harmadik hónap és neked kedves kérdezõ hogy alakult?
Az elsõ babával az elsõ hónapban, a második 7 hónapja nem jön. :-( Remélem olyan szerencsés leszel, mint az elõttem válaszolók.
mindkettõvel az elsõ hónapban
A kérdező hozzászólása: húha köszi a gyors választ :) ezek szerint sülve füve együtt voltatok? peteérés napjain is sokat?.
Annyi idõ amíg Budapestrõl elutazol HÉV-el Csobánkára...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!