Találatok a következő kifejezésre: Ha másodjára elsőre sikerült (11 db)

Akinek az első baba könnyen összejött, a második hogyan sikerült (ha az tervezett volt)? Nehezebben vagy esetleg ugyanolyan könnyen?

Legjobb válasz: az elsõ fél év után egy hormonvizsgálat után egy héttel -pajzsmirigy beállitás- a második szoptatás után szinte azonnal de missed ab lett a vége most terv. a 3. at és mérem a hõt kiváncsi vagyok hogy mennyi idõ - szerintem nem sok 1-2 hónap talán- szóval könnyen!

az elsõ fél év után egy hormonvizsgálat után egy héttel -pajzsmirigy beállitás- a második szoptatás után szinte azonnal de missed ab lett a vége most terv. a 3. at és mérem a hõt kiváncsi vagyok hogy mennyi idõ - szerintem nem sok 1-2 hónap talán- szóval könnyen!
Mindkettõ az elsõ hónapban, amikor azt mondtuk: jöhet. Vigyáznunk is kell, mert egy mosolytól is teherbe esek. :o) Szerencsésnek tartom magunkat, sok barátunk sokat vár, kínlódik.
az elsõ rögtön jött a másodikra szoptatás után 10 hónapot vártunk. 2 év 4 hónap lesz köztük.
Mindkettõ elsõre :) mindkettõ tervezett :)
Elsõ terhességem az elsõ hónapban összejött, kisfiam most 2 éves. Második terhességem a 3. hónapban jött össze, akkor még szoptattam a kisfiamat. Sajnos missed ab lett a vége. Most lépett életbe újból a babaprojekt, remélem gyorsan megfogan a kistesó.
Mindkét terhességem az elsõ próbálkozásra sikerült :-) Nagyon örültünk neki. Mivel több babát nem szeretnénk, most már naaagyon kell vigyáznunk! :-)))
A fiunkat is és a lányunkat is elsõre. Nem kellett tervezgetni, meg várni:) A fiunk 10hónapos volt, rendszertelen a ciklusom, szopizott a kicsi, így sikerült egybõl eggyel összehozni a kiscsajt:D
A második baba azonnal összejött, amikor terveztük. A harmadik is.
Az elsore nagyjabol fel evet vartunk, a masodik pedig azonnal, ahogy kiejtettuk a szankon, hogy johet.
Lányomat 3-ik hónapban sikerült összehozni a fiamat a másodikban.:)
az 1.-nél úgy voltunk, hogy nem jön az olyan könnyen össze-úgyhogy az 1.gumi nélküli aktus után megfogant(igaz úgy voltunk vele, hogy nem baj ha lesz, de nem volt konkrétan tervezve) a 2.úgy jött, ahogy kell.abba hagytam a szoptatást és a következõ hónapban meg is fogant, pedig mindenki azt mondta hogy nem fog elsõre összejönni(mi is ezen voltunk)Igaz már 3hónappal szülés után menstruáltam.és a szülés után 10hónappal fogant a pici
Az elsõre fél évet vártunk. A 2. egybõl összejött, de sajnos missed ab lett a vége, a 3. a 3. hónapban sikerült, de az is elment. A 4. szintén a 3. hónapban jött össze és dec-ben fog születni.
Elsõ fiúnk 6.hónapban sikerült!Kistestvér elsõre!
Mindkettõ az elsõ hónapban, mindkettõ tervezett :)
Mindkettõ elsõre, az elsõ most 1 éves, és most döntöttük el, hogy kellene egy kistesó, már pozitívat teszteltem kétszer pénteken és ma. Szóval könnyen jött ez is, reméljük minden ok lesz itt is.
Mindkét fiam elsõre összejött...a 3. baba is nagyon terveben van(annyira, hogy aug.25.én jött meg utoljára, és a hétvégén már nem "vigyáztunk").Remélem mihamarabb itt lesz "Õ" is.
Mindkettõ tervezett volt. Az elsõ azonnal jött, a második a 10. próbálkozós hónapban (4 hónappal a szoptatás abbahagyása után)

Akkor sikerült nálatok a kistesó, amikor terveztétek? Ha az első gyorsan megfogant, valószinű a második is?

Legjobb válasz: Igen,nálunk így volt,Mindkét terhességem az elsõ próbálkozásra sikerült.

Igen, nálunk így volt, Mindkét terhességem az elsõ próbálkozásra sikerült.
SEmmi összefüggés az elsõ és második közt. Van akinek az elsõ 10 évbe telik, a második 10 napba, és van olyan ismerõsöm is, akinél az elsõ elsõre sikerült, a másdik már 15 éve nem jön össze.... Nálunk az elsõ 3 hónap volt, a második szoptatás mellett 7 hónap, és mindkettõ tervezett volt
Nálunk az elsõ 7 hónap alatt jött össze, a második 6 év múlva elsõre sikerült ugyanazzal az apukával. :-)
Sógornõmnek az elsõ azonnal összejött, a második talán 6-7 hónap próbálkozás után.
Az elsõ baba elsõ próbálkozásra, a második másodikra jött össze. Szerencsések vagyunk.
Nekünk is mindkét baba elsõ próbálkozásra sikerült.
Szerencsések vagytok. A lányomra 15 hónapot vártunk, a második baba sem sieti el jövetelt, 9 hónapja próbálkozunk, eddig sajna semmi :(

Ha az első babámmal 3 hónap closti szedésével sikerült teherbe esnem 1 év sikertelen próbálkozás után, rendszertelen ciklus és nem kielégítő peteérés miatt a második is nehezen fog összejönni? 3 hós kicsilány anyuja

Legjobb válasz: Ugyanigy jártam mint te az elsövel,annyi különbséggel hogy nekünk 5 évig nem jött.A második meg nem tervezve itt "beszélget" a babakocsiban:)Megszakitásos modszerrel védekeztünk most 6hos,a nagyobbik 5.5éves

Ugyanigy jártam mint te az elsövel, annyi különbséggel hogy nekünk 5 évig nem jött.A második meg nem tervezve itt "beszélget" a babakocsiban:) Megszakitásos modszerrel védekeztünk most 6hos, a nagyobbik 5.5éves

Ha az első baba az első hónapban sikerült, a második is hamar összejöhet? Mivel lehet támogatni a teherbeesést pl. vitaminok?

A kislányomnál ahogy kigondoltuk, hogy legyen baba, már meg is fogant, a második baba nem akar összejönni.

Legjobb válasz: nálunk mindkettõ az elsõ tevékeny hónapban jött össze, de ehhez mázli kell... Türelem, nem lehet mindig szerencséje az embernek...

nálunk mindkettõ az elsõ tevékeny hónapban jött össze, de ehhez mázli kell... Türelem, nem lehet mindig szerencséje az embernek...
Ha az elsõ gyorsan jött, akkor bízd a természetre. A másodikkal se lesz sok gond. Nekem 4 terhességbõl három azonnal sikerült, bár egy baba elment. És a vetélés után a harmadik próbálkozásra sikerült az egyik. Úgyhogy szerintem ne igyál semmi löttyöt. A vitamin meg nem ártalmas.
Nekem cickafark-palástfû zea segített-bár gond volt a peteéréssel...
A kérdező hozzászólása: Írtam neked privát üzenetet! :)
Hányadik hónapotok?Nekünk is az elsõ az 1 hónapban sikerült, most az 5.hónapnál járunk:( Ne szomorkodj, majd sikerülni fog:)
A kérdező hozzászólása: Sajnos még mindig semmi. :(
szia.lett azóta pozi teszted?
Fogigátló elhagyása utáni elsõ hónapban mindkettõ egybõl összejött. Nem szedtem vitamint, nem ittam gyógyteákat, csak nyugtatót szedtem, de egészségesen születtek.
Vegyél ovutesztet, nagyon jó találmány. Nálunk mindkettõ elsõre sikerült.
Tesómnál és sógornõmnél is elsõre összejött az elsõ baba, másodikra már többet kellett gyúrni, sógornõmnek 10 hónapot, tesómék most vannak a 3. próbálkozós hónapban.
Mindkét baba az elsõ hónapban megfogant. PG53 ovulációs mikroszkóp segítségével.
elsõ 2azonnal a 3.baba 2hónapja nem jön össze.
Elsõ elsõre, második a hatodik hónapban...
Az elsõ baba elsõre sikerült, a második úgy, hogy nem is lett volna muszáj sikerülnie... :) Sima multivitamint ettem, hogy még a nagyobb bébi után szedjem össze magam egy kicsit.
Az elõzónek: Milyen vitamínra gondolsz?
Én azért nem innám zsákszámra a cickafark és a palástfû teát. Nem egyszer olvastam már itt az oldalon is olyan tapasztalatokat ezzel kapcsolatosan, akik valószínûleg emiatt vetéltek el.
válaszoltam:) !
Soha semmi sem biztos, de egy jó út kezdete.

Érdemes másodjára is elmenni 4D-re, ha az első nem sikerült?

Múlt hétem voltunk, csak sajnos nem sikerült a felvétel, mert a kis manócska aludt, de ez még nem volt elég, az arcát elösz?r a kezével eltakarta, utána már a lábával is.

Legjobb válasz: Én biztosan elmennék. És szerintem akkor már megmutatja magát:) Boldog babavárást továbbra is:)

Én biztosan elmennék. És szerintem akkor már megmutatja magát:) Boldog babavárást továbbra is:)
Szerintem próbáljátok meg. Inkább azt bánjátok meg, hogy megint nem sikerült, mint hogy nem mentek és a tudat, hogy talán jó lett volna. Igyál elõtte colát, egyél csokit, valakinél beválik. Sok sikert és boldog babavárást! 37 h km
mi 16 hetesen voltunk elöször és nagyon szép felvételünk lett , és izgett mozgott a drágám.de a csoki mindenképp bevállik szerintem nállad is .egyél elötte 15 percel kb és meglátod majd az eredményét !minden jóóót
Én 29 hetesen voltam, mi sem láttunk sok mindent a babából, csak a fél arcát, a másik felét takarta a kezével. Már hatalmas volt, alig volt helye és végig aludt. Igaz, a genetikai részt annál jobban sikerült megcsinálni, nagyon jók lettek a mérések. Másfél órán át próbálkoztunk, elõtte én ettem csokit, ittam egy kis energia italt, ott is itattak kólával és sétálgattam, tornázgattam, mégsem ébredt fel a fiam. Én már nem mentem vissza, amit nem bántam meg, mert egy héttel késõbb be is fordult, szerintem akkor még ennyit sem lehetett volna már látni belõle... Ha nagyon-nagyon vágysz rá, akkor próbáljátok meg, maximum a pénzt veszítitek, mást nem. Ott egyébként mit mondtak? Érdemes ismét megpróbálni?

Ha másodjára is elsőre sikerült teherbe esnem, akkor nagyobb-e az esély a spontán vetélésre?

Az els? terhességem 7 hét után megszakadt, mert elvetéltem - nem lett volna egészszéges a baba. Vártunk 3 hónapot, szedem az Elevitet és az els? próbálkozásra ismét összejött a baba. Félek, hogy ?t is elveszítem...Ha tudtok valami biztatót írni azt megköszönném.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem nagyobb az esélyed mint bárki másnak! Minden terhesség más,és semmi köze az elõzõekben történtekhez!Ezen ne rágódj,avval csak ártasz magadnak.

Egyáltalán nem nagyobb az esélyed mint bárki másnak! Minden terhesség más, és semmi köze az elõzõekben történtekhez!Ezen ne rágódj, avval csak ártasz magadnak.
Szia! Szerintem nincs összefüggés. Nálunk is az elsõvel elvetéltem 4-5hetesen és most sikerült megint (mind a 2 másodjára sikerült) és a 11. hétnél tartok, panaszom nincs remélem minden rendben lesz! És azt is h veletek! Ne stresszelj az nem tesz jó! Nekem az volt a "taktikám" h nem éltem bele magam annyira csak magamba örültem és úgy néz ki bejött:) Boldog babavárást!
Szerintem pozitívan állj a dolgokhoz. Nem hiszem hogy nagyobb lenne az esély a vetélésre azért mert az elõzõ baba elment. Sõt szerintem még kevesebb is. Mindenképp jobban vigyázz magadra mint normál esetben és ne idegeskedj mert az nem tesz jót. Sok szerencsét! Szorítok neked!
szia, Biztosan nem lesz semmi gond. :) Beszélj a dokiddal, hogy ajánl e sárgatest hormon tablettát a 12. hétig. Ez segít megtartani a babát. Én is szedtem és szerencsére nem történt semmi rossz, már 2 hónapos a kicsilányom. :) ) Sok sikert, és boldog babavársást kívánok.

Már július óta próbálkozunk a babával LH teszttel. Az első pozitív napon mindig együtt voltunk, volt, hogy a második pozitív és az első negatív napon is. Miért nem sikerült? Az LH teszt mutatná, ha nem lenne peteérésem, nem?

Az orvosom megvizsgált, azt mondta, minden rendben és clostyt írt ki, de nem igazán akarnám beszedni.

Legjobb válasz: Mi június óta próbálkozunk és én is használtam LH tesztet. Nekem mindig két pozitív nap volt és egy negatív és mindhárom napon együttvoltunk, meg még elõtte és utána is. Nem sikerült, elmentem dokihoz nekem is Clostit írt fel, de a 2. gyógyszeres hónapunk is sikertelen volt. Szerintem szedd nyugodtan, de csak ha elõbb kivizsgáltak. Nekünk az elsõ baba az elsõ Clostis hónapban sikerült. Most a kistesó várat magára.

Mi június óta próbálkozunk és én is használtam LH tesztet. Nekem mindig két pozitív nap volt és egy negatív és mindhárom napon együttvoltunk, meg még elõtte és utána is. Nem sikerült, elmentem dokihoz nekem is Clostit írt fel, de a 2. gyógyszeres hónapunk is sikertelen volt. Szerintem szedd nyugodtan, de csak ha elõbb kivizsgáltak. Nekünk az elsõ baba az elsõ Clostis hónapban sikerült. Most a kistesó várat magára.

Aki az első babájával egyből teherbe esett, az a másodikkal is? . Ha nem, mennyi idő után sikerült a baba?

Legjobb válasz: Másodikkal is egybõl, és a harmadikkal is majdnem egybõl.

Másodikkal is egybõl, és a harmadikkal is majdnem egybõl.
Nekünk mind a kettõ elsõre, a harmadikra 3 hónapja várunk.
Elso is, masodik is elsore osszejott! : )
Az elsõ pöttömke elsõre sikerült, a kistesónál ez a 2 hónap, de remélem nem is lesz több, és hamarosan pozitívat tesztelek. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat nekem már van egy édes 2 éves lányom most bújtunk össze babaügyben, 22-24 körülre nem várnám, a minap volt peteérésem nagyon rajta vagyunk az ügyön, ugyanis a lányom elsõre megfogant, egyébként is a doki szerint eléggé fogamzóképes vagyok a férjem is makk egészséges hát remélem most is összejön elsõre a kistesó de ha nem, akkor majd márciusban..
Szintén úgy, mint az elsõ válaszoló.Az 1. és 2. baba elsõre, a 3. baba 2.hónapban sikerült.2 gyerekes+pocakos anyuka
elsö fogamzásgátló mellett a második még nem jelentkezik ez harmadik hónap és neked kedves kérdezõ hogy alakult?
Az elsõ babával az elsõ hónapban, a második 7 hónapja nem jön. :-( Remélem olyan szerencsés leszel, mint az elõttem válaszolók.
mindkettõvel az elsõ hónapban
A kérdező hozzászólása: húha köszi a gyors választ :) ezek szerint sülve füve együtt voltatok? peteérés napjain is sokat?.
Annyi idõ amíg Budapestrõl elutazol HÉV-el Csobánkára...

Mire gondoljak? Az első randi jol sikerült! Nagyon jol éreztük magunkat ketten eggyütt de azota se találkoztunk . Akkor meg mire volt jo a találka? A másodikra már el sem jött . Gáz ha egy nő küld, , sms, , -t a pasinak? Én bele estem de nagyon .

Legjobb válasz: Háááááát..... Nem hiszem,hogy okos dolog ha ezek után írsz neki,de mivel beleestél és egy szerelmes nõnek úgysem lehet beszélni írj neki és kérdezd meg tõle,hogy miért nem keresett az utolsó randi óta.Mondd neki,hogy ha nem akar tõled semmit,akkor tisztázza most és legyen férfi!

Háááááát..... Nem hiszem, hogy okos dolog ha ezek után írsz neki, de mivel beleestél és egy szerelmes nõnek úgysem lehet beszélni írj neki és kérdezd meg tõle, hogy miért nem keresett az utolsó randi óta.Mondd neki, hogy ha nem akar tõled semmit, akkor tisztázza most és legyen férfi!
Hát ha magamból indulok ki. Nekem is volt már olyan, h találkoztam egy csajjal és õ azt hitte, h milyen jól sikerült a randi. Én meg az elsõ pillanattól tudtam, h nekem nem fog kelleni ez a lány. De ha már ott voltunk egymásnak egész délutánra, akkor mondtam, h miért ne érezzem jól magam. Utána a csaj még zaklatott egy kicsit, de végül feladta! Jah és megkaptam, h bunkó szemét vagyok :D
szerintem hagyd. nyilván nem érdekled eléggé
Tapasztalatból mondom, hogy nehogy rá küldj egy sms-t, mert annál jobban fog fájni, ha nem válaszol rá. Nekem az elsõ 2 randi volt meg és a harmadikra nem jött el, de valószínû csak tettette, hogy jól érezte magát, és én is bánom, hogy két hét után küldtem neki egy sms-t, amire persze semmit nem reagált.Ne fuss utána, mert nem éri meg még jobban csalódni. 27L
A kérdező hozzászólása: Értem köszike .De még várok hátha valami különös történik .Türelmes vagyok .Valamit érzek és ezért teszem.Amugy én nem vagyok egy pasis tipus .De mivel õ szurt ki engem ezért most szenvednem kell ugy látszik .De se baj nem adom fel harcolok .Vagy vesztes vagy gyõztesként kerülök ki .Na szép napot .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!