Találatok a következő kifejezésre: Ha második vagyok terhes, és olyan (2 db)

Ha második gyermekemmel vagyok terhes, és olyan kórházban szeretnék szülni, ahol sokféle módot választhatok, akár éjszakára is velem maradhat a baba, aranyosak a nővérek, és párom és kisfiam is bejöhetnek, megfoghatják az újszülöttet, hova menjek?

Legjobb válasz: szt. istván! bababarát kórház, 0-24 órás babamama együttlét, rooming-in, ja és gyengéd szülés/alternatív szülés, választható 1ágyas szoba (kb 7000/éj) Én is ide mennék, de már a szt.imrét választottuk, az orvos ott van. az is pont ilyen, 2 különbséggel. a pozitív az imre javára: a körülmények magasabb színvonalúak, a másik meg az istvánnál jobb: bemehetnek a látogatók hozzád, nem csak az elõtérben találkozhatsz velük.

szt. istván! bababarát kórház, 0-24 órás babamama együttlét, rooming-in, ja és gyengéd szülés/alternatív szülés, választható 1ágyas szoba (kb 7000/éj) Én is ide mennék, de már a szt.imrét választottuk, az orvos ott van. az is pont ilyen, 2 különbséggel. a pozitív az imre javára: a körülmények magasabb színvonalúak, a másik meg az istvánnál jobb: bemehetnek a látogatók hozzád, nem csak az elõtérben találkozhatsz velük.
Bajcsy-Zsilinszky Kórház, Budapest, X. kerület. Bababarát kórház, 1 ágyas szülõszobák, alterantív szülõszoba is van (káddal, csak vajúdni lehet benne, szülni nem). A szülésznõk nagyon kedvesek, segítõkészek. Nekem nem volt fogadott szülésznõm, de nagyon meg voltam elégedve az ügyeletessel. A gyemekágyas szobák 1-2-3-4 ágyasak, 24 órás rooming-in. Ezek ingyenes szobák. Van fizetõs szoba is, 1 és 2 ágyasak, 9000 ft/éj. Akármikor akárki bemehet hozzád és bent lehet nálad. Mármint a baba születése után, a szülésnél egy hozzátartozó lehet bent. Az újszülöttes nõvérek mondjuk nem éppen a legszívélyesebbek, de a 2. babánál feltehetõleg nem is lesz rájuk nagyon szükséged.
Szt István kórház!!!! Már két gyerekem van, mind a ketten ott születtek, csak jót tudok mondani róla!!!
A Bajcsyt inkább hagyjuk. Két ismerõsöm szült ott a közelmúltban és nem jókat mondtak.
Mondjuk egy város nevet írhattál volna... Vagy alap, hogy minden csak Budapestre vonatkozik, és én vagyok túl paraszt?
A kérdező hozzászólása: Akartam írni, csak lemaradt, de láttam, hogy rögtön pestieket mondanak, azért nem módosítottam, bocsánat. De igen, budapest... Köszi mindenkinek a hozzászólásokat! Igazság szerint még csak próbálkozóban van a baba, így ráér, bár remélem már nem olyan sokáig, csak szeretnék minél hamarabb helyet nézni, az elsõt a J.F. Dél-pestiben szültem, és azzal nagyon nem voltam megelégedve:(

Én 6 hetes terhes vagyok. Kicsit aggódok, mert ez a baba a második terhességem és az előzőnél volt reggelente hányingerem a másodiknál csak néha érzek olyan hasfájást mint ha meg akarna jönni és gyakran járok wc-re. Lehet, hogy baj van a babával?

Legjobb válasz: szia, nekem semmilyen tunetem nem volt, 4-5 napig feszult a mellem es ennyi azota sem volt semmi tunetem, se kajaundor, se kivanossag. a megjon erzes azt mondtaa dokim, hogy nrmalis, mert no a mehed es nulnak a szalagok, ha barnazol az viszont baj, akkor irany doki, addig nincs semmi gond. nekem is vannak idonkent erdekes fajdalmaim, amik mind a terhessegnektudhatok be:) mindenkinel mas es mas tunetek vannak

szia, nekem semmilyen tunetem nem volt, 4-5 napig feszult a mellem es ennyi azota sem volt semmi tunetem, se kajaundor, se kivanossag. a megjon erzes azt mondtaa dokim, hogy nrmalis, mert no a mehed es nulnak a szalagok, ha barnazol az viszont baj, akkor irany doki, addig nincs semmi gond. nekem is vannak idonkent erdekes fajdalmaim, amik mind a terhessegnektudhatok be:) mindenkinel mas es mas tunetek vannak
Nincs semmi baj, más nemû a baba mint az elõzõ. Szurkolok!
Még csak az sem biztos, hogy más nemû, mint az elõzõ... Minden terhesség más, nekem még csak kettõ volt, de össze sem lehet hasonlítani, más-más tünetem volt/nem volt mindkettõvel...
Ja, és két lányom van, ez lemaradt. :o) Viszont teljesen különböznek kint is, nem csak bent... :-D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!