Találatok a következő kifejezésre: Ha második vagyok terhes, (33 db)

Ha nem vagyok terhes akkor a második csík egyáltalán nem látszik?

Pár napja csináltam egy tesztet és nagyon halványan ott volt a második csík. Ez jelenti azt hogy babás vagyok?

Legjobb válasz: Egy orvos írta egyszer: Hamis pozitiv teszt nincs. Ha ott a csík terhes vagy. Még ha egy óra múlva jelenik is meg. Én is igy jártam. késõn, és halványan jelent meg a csík. De ott volt. El is dugtam nem mutattam meg a páromnak, nehogy hiába reménykedjen, de pár nap múlva újat csináltam és ott már erõsen látszott. Javaslom ismételd meg 1-2 nap múlva. De szerintem az vagy, gratulálok!

Egy orvos írta egyszer: Hamis pozitiv teszt nincs. Ha ott a csík terhes vagy. Még ha egy óra múlva jelenik is meg. Én is igy jártam. késõn, és halványan jelent meg a csík. De ott volt. El is dugtam nem mutattam meg a páromnak, nehogy hiába reménykedjen, de pár nap múlva újat csináltam és ott már erõsen látszott. Javaslom ismételd meg 1-2 nap múlva. De szerintem az vagy, gratulálok!
valószínûleg igen, de azért kb. 5-7 nap múlva csinálj egy újabb tesztet, az már biztosabban jelez. 5 hónapos kisfiú anyukája
már másnap is erõsebb lesz a csík ha tényleg babás vagy, ahogy emelkedik a hormonszint.. sok sikert!

Ha a jóslóteszteten nincs semmilyen második vonal, akkor már biztosan nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Akkor nagy valószínûséggel nem vagy terhes, bár nyilván függ akkor, mikor csináltad, hányadik ciklusnapon, stb.

Akkor nagy valószínûséggel nem vagy terhes, bár nyilván függ akkor, mikor csináltad, hányadik ciklusnapon, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ , tényleg nem voltam terhes.
Ezek a tesztek már nagyon érzékenyek, nem úgy mint a régiek. Sajnálom, hogy nem jött most össze, de ne búsulj, majd a kövi hónapban összejön. :)

Második kisfiammal vagyok terhes (35. hét). Még nem találtunk nevet. Az első kisfiúnkat Zolikának hívják. Mi lesz ha egyik nevet sem érzem jónak?

Legjobb válasz: nekem,ha fiam lesz,akkor norbert lesz! az nem tetszik? az a név szerintem sosem fog elavulni!!!

Nekem is kisfiam lesz, és mi is nagyon sokáig gondolkodtunk, hogy mi legyen a neve. Nem akartunk olyan nevet adni neki, ami túl gyakori, viszont nagyon ritkát sem. Így Õ Donát lesz:-)
nekem, ha fiam lesz, akkor norbert lesz! az nem tetszik? az a név szerintem sosem fog elavulni!!!
Keresztfiaim: Máté, Barnabás, Ádám. Szerintem fogod tudni, ha itt az idõ, hogy melyik név lesz a befutó. Nekem 3 nevem volt, mostmár csak egy.( 39.hétben vagyok.) Boglárka lesz. Valahogy ezt a nevet érzem jónak!!
Szia! Én 32 hetes vagyok, és ugyanezt érzem. Nagyon nehezen találtunk egy nevet is, amire azt mondtuk, hogy jó, végleg ez lesz, de most újra elkezdtem nézegetni a neveket:D Olyan viszont nem lesz, hogy egyik nevet sem érezzük jónak, mert egyet majd be kell diktálnunk, max. addig kapunk haladékot:)
Szia.Nekünk Gergõ, Imike(apukám után) lesz a kisfiúnk, de nagyon tetszett még a Brendon is csak gondoltam a szüleimre is és a 80 éves dédire.Szegény ki sem tudná mondani.A Norbi is szép, vagy Bence, Kevin, Noel.Amúgy olyan nehéz kisfiúknak nevet találni. Üdv:32heteske
Az én fiamat Alexnak fogják hívni! Nagyon nehezen találtunk olyan nevet, ami tetszik mindenkinek, és egészen a múlt hétig fogalmunk sem volt, hogy fogják hívni! Üdv 34 hetes kismama
Szia! Nekem is kisfiam lesz, és hasonlóan éreztem. Én lányt szerettem volna, és temérdek lánynévvel készültem. Abból sok tetszik. Mikor kiderült, hogy fiu gondba lettem, de végül a Dániel mellett döntöttünk. Bár a Martin és a Szabolcs is szóba került. Üdv: 36 hetes kismami
Szia! nekem ha fiam lett volna az András nevet adtuk volna neki!de mivel kislány a kis pocaklakóm igy Andrea lett!reméljük már a második baba majd kisfiu lesz és akkor megkapja az András nevet!Andika meg Bandika!nekünk tetszik!boldog babavárást üdv:36 hetes kismami
Khm...melyik a két név?:)
Szió! Nekem kislányom lesz, de ha fiú lett volna a Boldizsár, Edvárd, Sebestyén és a Kristóf nevek közül választottunk volna.
Szia! Nekem is kislányom lesz, de fiú esetén Olivér, Marcell, Bálint, Dániel lett volna. üdv: 31 hetes
Nekünk Szabolcs lesz, az apukája is az, de nem csak ezért, nekem alapból nagyon tetszik ez a név. Ha lesz még egy fiam, õ Milán lesz.
Az én kisfiam Zétény Áron lesz. Elõször csak a Zétény tetszett, de aztán nagyon megtetszett az Áron is, így két keresztneve lesz. (A mai világban kellett egy "nemzetközibb" név is.)
A kérdező hozzászólása: Sokat segítettetek, köszönöm.Több név is megtetszett azok közül amiket írtatok. Üdv:Ani

Mit vegyek fel az esküvőmön, ha ez már a második, és terhes vagyok?

November 22-én lesz az esküv?m. Most megyek férjhez másodszor, ezért nem akarok esküv?i ruhát felvenni. Mire az esküv?nk lesz, éppen 6 hónapos terhes leszek.

Legjobb válasz: Én is pocakosan mondok IGENT,de nem menyassonyi ruhàban. A kosztümöket szeretem,de nem hinném hogy olcso mulatsàg varratni hirtelen egyet. Én elegàns kismama ruhàt nézek magamnak,Hogy milyen szint,még nem tudom,valoszinü vilàgosabbat,egy szép alaklmi frizura,néhàny kiegészitö ékszer,egy csinos cipö.szerintem nem kell több.

Én is pocakosan mondok IGENT, de nem menyassonyi ruhàban. A kosztümöket szeretem, de nem hinném hogy olcso mulatsàg varratni hirtelen egyet. Én elegàns kismama ruhàt nézek magamnak, Hogy milyen szint, még nem tudom, valoszinü vilàgosabbat, egy szép alaklmi frizura, néhàny kiegészitö ékszer, egy csinos cipö.szerintem nem kell több.
Fehéret, és kimondottan menyasszonyi ruhát én sem vennék fel, ha a helyedben lennék. Egy alkalmi ruhát választanék, szép halvány színût, talán ekrüt vagy halvány rózsaszíneset. Bõ szabásû, vagy kimonottan kismamaruhát választanék. De szerintem egy megoldásnak jó, ha kölcsönzöd. A legtöbb esküvõiruha kölcsönzõben foglalkoznak alkalni ruhákkal is. Ott valószínûleg rád is tudják alakítani. Még van idõd, kicsit érdeklõdj utána a környéketeken.
Én tuti, hogy terhesen is menyasszonyi ruhát vennék fel. Bár persze ha már második esküvõ, akkor lehet, hogy nem. Nem tudom, én már szültem, de férjem nincs. Bár az az igazság, hogy én nem szívesen idõzíteném a terhességem idejére az esküvõmet, mert én szeretnék partizni is utána, és az terhesen nem olyan jó móka. Bár kinek hogy, ez csak az én véleményem, de biztos nagyon szép esküvõtök lesz így is. Szerintem válassz valami szép alkalmi kismamaruhát, nagyon szépeket lehet kapni. Ja, és szerintem ha nem menyasszonyi ruhában leszel, akkor már legyen viszont egy szép nagy kalapod :) Annyira tetszik nekem a külföldi filmeken szoktam látni ezeket a nagy kalapokat, olyan elegánsak.
Az egyik ismerõsömnek épen tavaly volt ilyenkor nov.ben a 2. esküvõje, ott is volt kb. 50 fõ. a férjnek az elsõ lagzi volt. A csaj rendes fehér menyasszonyi ruhát vett fel, nagyon szépen állt rajta, õ akkor 3 hónapos terhes volt. Én simán felvenném a fehér menyasszonyi ruhát, van kimondott kismama ruha szalon is. Tudom mert nekem a nyáron volt a lagzim, az elsõ, és 23 hetes voltam épp akkor. :-)) Sok boldogságot!
Én a 7. hónapban voltam, amikor férjhez mentem, igaz, elsõre, de kis esküvõ volt és nem szerettem volna pocakosan menyasszonyi ruhában lenni. Mivel nem vagyok kosztümös terhesen (terhesség elõtt munka miatt sokat hordtam, de most valahogy nem érzem magaménak), így én vettem egy szép fekete nadrágot, aminek az anyaga nagyon hasonlított a férjem öltönyéhez és ráadásul még csinos is volt. Nem gondoltam volna, hogy találok ilyet kismamagatyóban, mert elég magas vagyok és a legtöbb nadrág, amit próbáltam, az slampos és bõ szabású volt. Ez viszont nagyon csinos élére vasalt szövetnadrág. Ehhez én egy gyöngyökkel díszített fehér top-ot vettem, közepesen mély dekoltázzsal, ez eredetileg nem kismama felsõ volt, de mell alatt bõvülõ szabású, a pocakomat kiemelte szépen, nem volt sem szûk, sem bõ és erre vettem egy fehér szatén bolerót. Pluszban fehér cipõ és én ezüst kiegészítõket választottam a fehérhez: viszonylag nagy bross a boleróra, egy rövidebb köves nyaklánc, hozzá karkötõ. Nem volt bonyolult és drága szerelés, de mindenki szerint nagyon menyasszonyos volt együtt, pocakos menyasszonyos, legszívesebben most is felvenném még, de már szülés elõtt vagyok és nem nagyon megyek olyan helyre, ahova ennyire ki kellene öltözni. Én egyébként elõször szoknyára gondoltam, de bármennyit próbáltam fel, mindegyikben úgy néztem ki, mint egy gömb, egybe ruhát pedig azért nem szerettem volna, mert én terhesen is inkább a szûkebb alakot kidobó felsõket szeretem, ruhában is csak ilyet tudtam volna elképzelni magamon, de a fenekem is nagyobb lett egy számmal, amióta terhes vagyok, épp ezért nem mertem bevállalni. Leginkább azt gondold át, hogy mennyit szeretnél rá költeni és miben érzed magad kényelmesen, pocakosan az utóbbira még inkább oda kell figyelni, mert annak semmi értelme, ha magadra rángatsz egy ruhát, kosztümöt, szoknyát, mert úgy "illik", közben meg nem érzed magad igazán szépnek, vagy minden leülésnél és felállásnál kínosan igazgatod magad. Sok boldogságot!
Szia! Vegyél egy szép alkalmi kismamaruhát, gyönyörûeket lehet kapni.Én voltam terhesen esküvõn a menyasszony tanúja, nagyon szép elegáns ruhát vettem magamnak.Eladó az enyém, de bordó az lehet nem a legmegfelelõbb szín a menyasszonynak.De nagyon csinos krémszínûek voltak.Persze ez ízlés kérdése, olyat válassz ami neked meg a párodnak tetszik. Gratulálok, minden jót.
Mindenképp egy elegáns kosztümöt javaslok...varrónõvel csináltasd meg szerintem....a színe lehet barack, bézs..vagy bármilyen világos szín, ami neked jól áll..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Ha második gyermekemmel vagyok terhes, és olyan kórházban szeretnék szülni, ahol sokféle módot választhatok, akár éjszakára is velem maradhat a baba, aranyosak a nővérek, és párom és kisfiam is bejöhetnek, megfoghatják az újszülöttet, hova menjek?

Legjobb válasz: szt. istván! bababarát kórház, 0-24 órás babamama együttlét, rooming-in, ja és gyengéd szülés/alternatív szülés, választható 1ágyas szoba (kb 7000/éj) Én is ide mennék, de már a szt.imrét választottuk, az orvos ott van. az is pont ilyen, 2 különbséggel. a pozitív az imre javára: a körülmények magasabb színvonalúak, a másik meg az istvánnál jobb: bemehetnek a látogatók hozzád, nem csak az elõtérben találkozhatsz velük.

szt. istván! bababarát kórház, 0-24 órás babamama együttlét, rooming-in, ja és gyengéd szülés/alternatív szülés, választható 1ágyas szoba (kb 7000/éj) Én is ide mennék, de már a szt.imrét választottuk, az orvos ott van. az is pont ilyen, 2 különbséggel. a pozitív az imre javára: a körülmények magasabb színvonalúak, a másik meg az istvánnál jobb: bemehetnek a látogatók hozzád, nem csak az elõtérben találkozhatsz velük.
Bajcsy-Zsilinszky Kórház, Budapest, X. kerület. Bababarát kórház, 1 ágyas szülõszobák, alterantív szülõszoba is van (káddal, csak vajúdni lehet benne, szülni nem). A szülésznõk nagyon kedvesek, segítõkészek. Nekem nem volt fogadott szülésznõm, de nagyon meg voltam elégedve az ügyeletessel. A gyemekágyas szobák 1-2-3-4 ágyasak, 24 órás rooming-in. Ezek ingyenes szobák. Van fizetõs szoba is, 1 és 2 ágyasak, 9000 ft/éj. Akármikor akárki bemehet hozzád és bent lehet nálad. Mármint a baba születése után, a szülésnél egy hozzátartozó lehet bent. Az újszülöttes nõvérek mondjuk nem éppen a legszívélyesebbek, de a 2. babánál feltehetõleg nem is lesz rájuk nagyon szükséged.
Szt István kórház!!!! Már két gyerekem van, mind a ketten ott születtek, csak jót tudok mondani róla!!!
A Bajcsyt inkább hagyjuk. Két ismerõsöm szült ott a közelmúltban és nem jókat mondtak.
Mondjuk egy város nevet írhattál volna... Vagy alap, hogy minden csak Budapestre vonatkozik, és én vagyok túl paraszt?
A kérdező hozzászólása: Akartam írni, csak lemaradt, de láttam, hogy rögtön pestieket mondanak, azért nem módosítottam, bocsánat. De igen, budapest... Köszi mindenkinek a hozzászólásokat! Igazság szerint még csak próbálkozóban van a baba, így ráér, bár remélem már nem olyan sokáig, csak szeretnék minél hamarabb helyet nézni, az elsõt a J.F. Dél-pestiben szültem, és azzal nagyon nem voltam megelégedve:(

Ha kislányom most tölti a két évet, de most terhes lennék akkor a második baba születéséig GYED-et vagy akkor is csak a GYES-t kapnám?

Miután a baba megszületne milyen juttatást lehetne igényelni? Újbol GYED GYÁS? vagy akkor már csak a GYES?

Legjobb válasz: Szia! Most hogy kislányod betölti a 2.évét gyest igényelhetsz csak kislányod 3 éves koráig.Azonban ha terhes vagy a másodikkal jobban jársz ha elmész táppénzre,nem mindegy hogy huszon ezret kapsz vagy a Nettó béred 70%át,és mikor megszülsz kezdõdik minden elõrõl tgyás igénylés 6hón át,majd gyed....Sok sikert a másodikhoz. Ja,hanem tudsz tápénzre menni sehogysem akkor gyest igényelj,és ha megvan a 2.baba a gyest le kell mondani és tgyást igényelni:-))

Szia! Most hogy kislányod betölti a 2.évét gyest igényelhetsz csak kislányod 3 éves koráig.Azonban ha terhes vagy a másodikkal jobban jársz ha elmész táppénzre, nem mindegy hogy huszon ezret kapsz vagy a Nettó béred 70%át, és mikor megszülsz kezdõdik minden elõrõl tgyás igénylés 6hón át, majd gyed....Sok sikert a másodikhoz. Ja, hanem tudsz tápénzre menni sehogysem akkor gyest igényelj, és ha megvan a 2.baba a gyest le kell mondani és tgyást igényelni:-))

Szerintetek ha kesik 3napot a mensim es a harmadik napon csinaltam tesztet az elso csik halvany a masodik csikot jobban latni akkor tenyleg terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha ott van egyértelmûen a két csík, tök mindegy melyik az erõsebb, akkor igen terhes vagy!

Ha ott van egyértelmûen a két csík, tök mindegy melyik az erõsebb, akkor igen terhes vagy!
Nagy valószínûséggel Igen D A második a kontroll csík ami azt jelzi jól mûködik a teszt! A halvány csík is csík Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: koszi

Nők! Szerintetek ha a teszt csíkon nagyon halványan megjelenik a második vonat akkor mennyire valószínű, hogy terhes vagyok? És a Házasélet mikortól nem élhető?

Legjobb válasz: Attól hogy terhes vagy NEM KELL kerülni a házas életet (ha csak az orvos nem mondja)!Ez akkora hülyeség,egyre többet olvasom itt...aztán meg csodálkoznak sokan,hogy a 9 hónap alatt elhidegültek a páruktól.

Attól hogy terhes vagy NEM KELL kerülni a házas életet (ha csak az orvos nem mondja)!Ez akkora hülyeség, egyre többet olvasom itt...aztán meg csodálkoznak sokan, hogy a 9 hónap alatt elhidegültek a páruktól.
Kedves 4-es válaszoló! Így igaz, én is lehidalok amikor ezeket olvasom! :) A kórházban volt egy szobatársam, amikor 6 hónaposan bent feküdtem és Õ egyszerûen nem bírta megérteni, hogy a házas élet ugyanúgy élhetõ, mint a terhesség elõtt ha csak az orvos meg nem tiltja. Õ büszkén kijelentette, hogy igen is, Õ tudja, hogy nem lehet szeretkezni a terhesség alatt és amióta tudják, hogy terhes nem is nyúlt hozzá a férje...:) Bocs az OFF-ért :)
vonat?mit keres ott vonat? amúgy nekem is volt ilyen és nem voltam terhes
Szerintem az nagy baj ha a Pesti gyorst látod meg rajta :-))))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat és ne haragudjatok amér vonatot írtam csak az izgalom bennem volt ma ismét csináltam tesztet ami megint csak két csíkot adott ki úgyhogy én már biztosnak érzem:) így mivel hétvége van leghamarabb hétfõn tudok elmenni dokihoz:) sok sikert minden szülésre készülõnek:) )
Szia! Egyértelmû, hogy vonal akar lenni az a szó, nem vonat. Tuti, hogy babát vársz. De azért menj el orvoshoz meggyõzõdni róla.
Szerintem keress fel egy orvost!
Szerintem csinálj még egy tesztet, egy másik fajtát. Ha azon is van, akár csak halványan is, keress fel egy orvost (de, ha az jobban megnyugtat, akkor már most...az a biztos). HÁZASÉLET MEG ÉLHETÕ TERHESSÉG ALATT!!!!!! komplikációmentes terhesség esetén, azt meg az orvos úgyis mondja, ha nem lehet. Én is kiakadok ennek a hangoztatásától, hogy nem lehet. Miért ne lehetne? Elég védett helyen van bent a baba. Az utolsó idõkben nem ajánlott, mert beindíthatja a szülést, de az csak a legvége, amikor kb. már az sem baj, ha megszületik. És tényleg ezért hidegül el egymástól nagyon sok pár, mert ezt a hülyeséget szakjózzák, aztán meg jön a szülés utáni idõszak, amikor tényleg nem lehet, aztán "a gyerek lefoglalja minden idõm és hulla vagyok", elrepül pár év és válás. Múltkor már egy olyat olvastam itt, hogy az olyan nõk, akik nem bírnak ki 9 hónapot sex nélkül, mert viszket a pi...ájuk, az nem is érdemli meg a gyerekét...szépen vagyunk!
Nekem is halvány volt az elsõ teszt, és most 22hetes 2napos vagyok:-)Attól lehet halvány, mert még korai terhesség, és a hcg szint még alacsony.Két napra rá tesztelj, nekem akkor már erõs volt!Sok sikert!
Ha csak halványan is, de szabad szemmel látható akkor valószínû baba van. Az együttlét pedig amíg az orvos nem tiltja nyugodtan lehet. Nálunk most mondtak álljt, mert egy hematóma miatt bevéreztem, így amíg azt nem mondják, hogy mostmár nyugodtan lehet, ha csak óvatosan is, addig máshogy teszek párom kedvére, mert nálam minden tiltott. 16 hkm

Ha már a 3. tesztemet csinálom és mindhármon halvány a második csík akkor terhes vagyok?

Nagyon vágyunk a babára. A teszt mindhárom már fajta volt.

Legjobb válasz: biztos hogy terhes vagy

biztos hogy terhes vagy
szerintem te is tudod erre a választ :)
A kérdező hozzászólása: Én már teljesen elbizonytalanodtam. Nem vagyok egy nagy tesztelgetõs, de most teljesen "rákattantam" :) Tegnap kellett volna megjönnie, szerda, csüt és ma reggel teszteltem, de még mindig halvány. Most megfogadtam hogy várok hétfõig és ha akkor is halvány, akkor lehet hogy valami baj van?
nekem is alig halvany volt es elmentem dokihoz aki felvilagositott hogy terhes vagyok
Nekem 2013.január 3.án(szülinapom) kellett volna megjönnie, nem jött, aznap délelõtt teszteltem, és a második csík halvány lett :-). 5hónapos fiú anyukája
Igen, kell, hogy erõsödjön majd, hogy hétfõig vársz, az jó ötlet. :) Akkor tesztelj újra.
Nekm majd kèt hètig nem erõsödött, most 23hkm vagyok
A kérdező hozzászólása: Ma reggel tökéletes erõs 2 csík! :) Boldogság!!! :) Nagyon köszönöm a válaszokat!

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha együttvoltunk a barátommal, gumival védekeztünk, tehát került a farkára sperma, és utána kb 5-10 percre rá a második menetet védekezés nélkül kezdtük el? Bővebb indokolás lent!

mert azt olvastam, hogy a sparma szabadleveg?n akár egy napig is elélhet, tehát az el?z? menetr?l rajtamaradt spermától akár teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Nem ez okozza a kockázatot, hanem más. A második menetnél is van elõváladék. És gondolom, a máspdik menet elõtt nem pisilt, tehát az elõváladéka tele volt az elsõ orgazmusból visszamaradt spermával. Ettõl olyan simán teherbe eshetsz, mint a pinty. Amit csináltatok, az megszakítás. 100 nõbõl, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. Míg 100 nõbõl, aki egy évig egyáltalán nem védekezik, 80 esik teherbe. A kettõ között 2.28-szoros a különbség mindössze. Azaz ha gumi nélkül szeretkeztek, és a partnered nem beléd élvez, csak 2,28-szor kisebb az esélye, hogy teherbe esel, mintha beléd élvezne. Mindegy, hány percig csináljátok így.

Nem ez okozza a kockázatot, hanem más. A második menetnél is van elõváladék. És gondolom, a máspdik menet elõtt nem pisilt, tehát az elõváladéka tele volt az elsõ orgazmusból visszamaradt spermával. Ettõl olyan simán teherbe eshetsz, mint a pinty. Amit csináltatok, az megszakítás. 100 nõbõl, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. Míg 100 nõbõl, aki egy évig egyáltalán nem védekezik, 80 esik teherbe. A kettõ között 2.28-szoros a különbség mindössze. Azaz ha gumi nélkül szeretkeztek, és a partnered nem beléd élvez, csak 2, 28-szor kisebb az esélye, hogy teherbe esel, mintha beléd élvezne. Mindegy, hány percig csináljátok így.
jó nagy baromság.szabad levegõn a sperma nem él csak pár percig, max pár órát.de még a pár óra sem tuti.de h elkerüld az idegeskedést, legközelebb a másodiknál is húzzatok gumit már az elejétõl.
Hát nagy butaságot csináltatok.Remélhetöleg nem lesz belöle baba.Legközelebb gumi akárhányszor csináljátok..... A spermák egyébként szabadlevegön pár percig életképesekl, de ott az elöváladék, +a visszamaradt sperma.... Szorítok, hogy ne legyen baba.....
A kérdező hozzászólása: Azthiszem csinálok egy tesztet a napokban, mert nem nyugodtam meg a válaszoktól..Nagyon félek.. :S Köszönöm a segítséget!
Hát, nem is azért írtunk, hogy megnyugtassunk... Sajnos van esélyed a terhességre. Akkor tesztelj, amikorra a vérzésedet várod, és késik, illetve aktus után 2-3 hétre.
Még teljesen felesleges tesztelned!Várd meg, a mesid és ha késik akkor tesztelj! A 2. válaszoló nagyon szépen kifejtette a lényeget!
A kérdező hozzászólása: Megjött, nem vagyok terhes.. :)
08:45 vagyok Örülök neki, hogy megjött!! :D Ilyenkor nem szokás, de gratulálok! :D Szurkoltam ám neked :) Te meg szoríthatnál nekem, h ne jöjjön meg ;)
Jól van, örülök, hogy minden rendben. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!