Találatok a következő kifejezésre: Ha másnap az (245 db)

A 18 hónapos oltás után normális, ha másnapra az oltás helye körül bepirosodik?

Legjobb válasz: Igen, elõfordul. Nekünk ajánlották, hogy borogassuk egy napig az oltás helyét. Sajnos láz is elõfordulhat. Nálunk az szerencsére nem volt.

Igen, elõfordul. Nekünk ajánlották, hogy borogassuk egy napig az oltás helyét. Sajnos láz is elõfordulhat. Nálunk az szerencsére nem volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, azóta szerencsére elmúlt. Szép napot!

Ha marad az ebédből, megeszitek vacsorára vagy inkább elteszitek másnapra?

Legjobb válasz: Az attól függ. nem vagyunk a nagy vacsora hívei, ezért csak akkor, ha kevés marad, megesszük. Ha marad egy normál adag, az másnap jó lesz ebédre. Vacsira lehet enni szendvicset vagy valami lightosabbat, így spórolunk is, hogy megvan a másnapi ebéd.

Az attól függ. nem vagyunk a nagy vacsora hívei, ezért csak akkor, ha kevés marad, megesszük. Ha marad egy normál adag, az másnap jó lesz ebédre. Vacsira lehet enni szendvicset vagy valami lightosabbat, így spórolunk is, hogy megvan a másnapi ebéd.
Mi este szoktunk ebédelni :) 18:30-kor :) két napra fõzök. Délben egy szendvics van.
Az elhizás NEM a vacsora idöpontjától függ, hanem legfeljebb attól, ha túl sokat eszik valaki este, illetve egész nap. Nálunk az a bevált módszer, hogy az egy-egy adag maradékot lefagyasztom, és hetente egyszer maradékevés a napi kaja - mindenki kiválaszt valamit, amire éppen kedve van a lefagyasztottakból.
Hát, a férjem hatig dolgozik, szeretne egyszer meleget enni egy nap. Általában reggel hattól este hatig dolgozik, 9-kor reggelizik 3 zsemle, felvágott, paprika, kettõkor eszik egy szendvicset, s hat után fõtt kaját. én eszem reggel 7-kor, 3-kor bekapok valamit(csokit, almát), aztán fõzök. Nem ideális, de nem hízunk el. A munkahelyen nincs lehetõség ebédelni.. Hétvégén 10-kor reggelizünk, 3-kor ebédelünk, este gyümölcs, vagy mogyoró, chipsz, ilyesmi.
Nekünk a fõétkezés a vacsora, akkor vagyunk együtt, ami elég késõn van, ált. este 7 körül. Az elhízással kapcsolatban: csak akkor hízol el a késõi étkezéstõl, ha rögtön lefekszel, és nem mozogsz. Mi nem szoktunk 8 kor ágyba-bújni, tehát nem, nem hízunk el.
Hol így, hol úgy.
Inkább másnapra elteszem. Nem szeretek egy nap kétszer fõtt ételt enni, illetve kétszer ugyanazt.
Megszavazzuk. Általában én vacsorát fõzök a munkám miatt, és azt esszük másnap ebédre. Igazából tök mindegy, nem?
Atól függ, hogy mennyi marad. Ha csak egy adag, akkor valaki megeszi vacsorára. Ha jut a családnak, akkor eltesszük másnapra vagy ha fagyasztható, akkor a fagyasztóba, máskor jó lesz, hogy nem kell fõzni.
A kérdező hozzászólása: nem híztok el nagyon ettõl az egészségtelen étkezési idõponttól?
Én általában másnap eszek belõle :D Anyu vacsorára is simán, de belém nem fér annyi :D ha ebédre bekajáltam, akkor majd másnapra meghagyom a maradékom :D
Másnap
A kérdező hozzászólása: Köszi.És ha terhes vagyok, akkor mikor mutatna a teszt tuti pozitívat?
a nemvárt vérzés elött egy két nappal, a kimaradt vérzés napján vagy utánna bármikor.

Ha megkóstolta az alma levét másnap a pürés részt adhatom neki?

3,5 hónapos kisfiamnak ma adtam alma levet. Nagyon ízlett neki. körülbelül mikor, mennyi nap alatt érem el hogy egy étkezést az uzsonnát kiváltom gyümölccsel. Nem siettetem csak nem tudom még felmérni.

Legjobb válasz: Biztos nem akarsz még várni a hozzátáplálással esetleg orvos/védõnõ ajánlotta? Elvileg adhatnád a pürét másnap, de én inkább glicerines kúpot adnék székrekedésre vészhelyzetben és megvárnám legalább a 4 hónapot. Szilvalérõl nem tudok ami kifejezetten babának jó.

Biztos nem akarsz még várni a hozzátáplálással esetleg orvos/védõnõ ajánlotta? Elvileg adhatnád a pürét másnap, de én inkább glicerines kúpot adnék székrekedésre vészhelyzetben és megvárnám legalább a 4 hónapot. Szilvalérõl nem tudok ami kifejezetten babának jó.
2. vagyok nekem a doki anno azt javasolta, hogy délelõtt kóstoltassak 1-2 kanállal, mert így a nap nagyobb részében tudom figyelni, hogy lesz-e vmi nemkívánt reakció. Ha az õszibarack nálatok kérdéses, akkor a sárgát még mindig megpróbálhatod szerintem. Az õszibarack amúgy sok gyereknél elõször okoz pöttyöket, de pár hónap múlva meg nem. Késõbb lehet hogy kipróbálhatod azt is. (Nekünk nem volt allergia-vizsgálat, én mindent próba-szerencsealapon kóstoltattam vele).
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja glicerinkúpon élünk. Ez maga a rémálom. Az orvos mondta 2 hetet hogy kezdjem el a adni a gyümölcsöt. Még így is vártam 2 hetet.
A kérdező hozzászólása: Õszibarackot nem ehet allergiás rá. (Állítólag) Két hetesen a vérvételbõl ezt mondták. Az orvos szerint nem lehet az mivel még nem találkozott vele, mármint az õszibarackkal. Hát az ember lány azt sem tudja mit csináljon. Ahány orvos annyi féle tanács és mind ellentmond. A köret jó ötlet az próbálom az alma után.

Miért van az hogy ha a Xanax-omat beszedem nem emlékszek másnap az előző napomra?

Azzal kezd?dött hogy még 3 hónapja a doki felirt xanax-ot, 0,5mg-osat,és aztmondta h napi 3x kell bevennem, én már akkoris soknak tartottam azt (de azóta is kb 30szemet vehettem be), ezért max napi 2-t vettem be,2 hónapja teljesen leálltam vele,mert éreztem h ha beszedek 1et akkor majd elalszok,és alig emléxek h mitörtént velem! most megint nagyon sokszor rámjön az idegesség(de ezt nemszeretném részletezni) és megint van hogy beszedek néha 1 szemet, de megint jön a szokásos hogy este 6körül bealszok és reggelig nemkelek fel...és pár dologra nememlékszek:S(tudom hogy altató hatású, de miért lessz emlékezet kimaradásom?) Volt párszor hogy 1 darab mellé megittam max 2 sört kora délután(tudom hülyeség, de már nembirtam idegelig,ilyen is csak 3x volt h ittam rá) és másnap ahogy felébredtem akkor totál nemtudtam hogy mitörtént tegnap...találkoztam emberekkel,meg beszéltem velük...de ezt is t?lük tudtam meg mikor mondták h találkoztam velük,én én semmire nememléxek:S Ez valamilyen mellékhatás, vagy valami károsodás lehet? Mert azóta nemszedek 1 db-ot sem, de mindig van olyan hogy nemnagyon emléxek dolgokra! Valakinek van err?l valami véleménye?

Legjobb válasz: A Xanaxnak önmagában nem lenne szabad, hogy ilyen hatása legyen, ezzel a problémáddal mindenképpen fordulj orvoshoz. A legsúlyosabb tünetek egyike, ha az embernek "idõkiesései" vannak. Nem akarlak megijeszteni, mert lehet, hogy valami kisebb idegrendszeri rendellenesség van a háttérben, de errõl okvetlenül szakorvosnak kell véleményt mondania. Az alkoholfogyasztást és a Xanaxot én addig is egyaránt kerülném.

A Xanaxnak önmagában nem lenne szabad, hogy ilyen hatása legyen, ezzel a problémáddal mindenképpen fordulj orvoshoz. A legsúlyosabb tünetek egyike, ha az embernek "idõkiesései" vannak. Nem akarlak megijeszteni, mert lehet, hogy valami kisebb idegrendszeri rendellenesség van a háttérben, de errõl okvetlenül szakorvosnak kell véleményt mondania. Az alkoholfogyasztást és a Xanaxot én addig is egyaránt kerülném.
Egyrészt rengeteg a 0, 5-ös Xanax-ból napi 3. Másrészt azonnal le kell állni a szedéssel, memóriakiesés, agresszió esetén mert ez más agyi fiziológiai problémákra vall. Ebben az esetben a Xanax jelentõsen ronthat a helyzeten. Ki írta fel a gyógyszert? Gondolom háziorvos. Kérj egy beutalót és csináltass egy teljes neurológiai vizsgálatot. Valószínüleg más problémád van(agyban termelõdõ ionok kémiai egyensúlyának megbomlása, ami sokféle lehet), ami a xanax hatására rosszabbodott. Nem gond, de ki kell vizsgáltatni és a megfelelõ gyógyszerezést kell alkalmazni.
Altatók szedésénél gyakori ez a jelenség, amit anterograd amnéziának hívnak, és általában akkor jelentkezik, ha a gyógyszer bevétele és az elalvás között túl sok idõ telik el. Ilyenkor akár házimunkának vagy bármi hülyeségnek is nekiállhatsz úgy, hogy utólag nem emlékszel semmire. A másik ok, ha alkohollal együtt fogyasztják a gyógyszert, az tuti emlékezetkiesés. Bár esetedben nem altatóról, hanem szorongásoldóról van szó, de hatóanyagok tekintetében van hasonlóság, és elképzelhetõ, hogy te érzékenyebben reagálsz rá. Ezt mindenképp meg kell említeni az orvosnak, hogy csökkentse az adagot vagy írjon fel mást helyette.
A te érdekedben azonnal hagyj fel a xanax+alkohol együttessel. 2 ismerõsöm nyomta így és mindkettõ pár hónapon belül a pszichiátrián(3 hét bennfekvés) kötött ki és azóta is antidepresszánsokat szednek.
A kérdező hozzászólása: Szóval az a zavaró hogy ha simán szedem akkoris mindig eztörténik:S
A kérdező hozzászólása: Pont ezaz hogy "idõkiesés" sokszor nemtudom mit, mikor, hogyan csináltam...mégha valami rémlene az elõzõ napból:S Régen egyáltalán nemvolt ilyen tünet...sõt volt amikor rendesen szedtem a 3 darabot, de ez pár éve volt...mostmeg már teljesen más hatása van, és nemmerem már beszedni:S Van amikor bennevan, nagyon agresszív leszek és ordibálok mindenkivel...amire persze másnap megint nememlékszek...és jöhet a bocsánatkérés...elég kényelmetlen helyzet
A kérdező hozzászólása: De én nemnyomatom alkohollal, az csak 3x fordult elõ...a sima gyógyszer szedésnél is ugyanezek a tünetek fordulnak elõ, de nemtudom miért:S
A kérdező hozzászólása: Nem háziorvos irta fel, a kórházban a pszichiátrián irta fel 1 nõ! Dehát ezzel az a baj, hogy a dokik ezeket a gyógyszereket ugy osztogatják mint a cukrot...a pénzre megy ki ez az egész, mulkor láttam errõl 1 dokumentum filmet:S Na most kezdek már félni hogy akkor nem is a gyógyszerben lehet a baj, hanem benne van a hiba és valami bajom lehet...

Ha még az aktus után másnap is mennek ki belőlem a kiskatonák, akkor biztos hogy fel is jutottak?

Most volt peteérésem(remélem). Ha együtt voltunk pl. tegnap este én utána már nem mozogtam lefeküdtem aludni. Mareggel a munkahelyemen észrevettem a tisztaságin, hogy távoznak a katonák maradékai. Ez akkor azt jelenti, hogy még vannak a petevezet?mben is? Gondolom a fölösleg távozik még másnap is. Akkor bízhatok benne, hogy feljutottak és ha esetleg ma hajnalban van peteérésem akkor még sikerülhet a megtermékenyítés?

Legjobb válasz: attól függetlenül, hogy távozik egy része belõled nem jelenti azt, hogy nem marad bent, még ha azonnal ki is jön egy nagyobb mennyiség, akkor is lehet, hogy néhány még öt nap múlva is megtermékenyít, mert ne feledd több tízmillió hímivarsejt van egy "adagban" és ebbõl elég EGY legénykének a gáton lennie, én drukkolok, hogy legyen neked is egy kis szuperhõsöd :-)

attól függetlenül, hogy távozik egy része belõled nem jelenti azt, hogy nem marad bent, még ha azonnal ki is jön egy nagyobb mennyiség, akkor is lehet, hogy néhány még öt nap múlva is megtermékenyít, mert ne feledd több tízmillió hímivarsejt van egy "adagban" és ebbõl elég EGY legénykének a gáton lennie, én drukkolok, hogy legyen neked is egy kis szuperhõsöd :-)
szia, ne aggódj attól meg fejuthat annyi ami pont elég egy babahoz, sok sikert
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.:) Már nagyon szeretnénk a kiscsillagot.:) Nektek gratula ha már van baba, ha még nincs akkor szorítok.

Ha másnap bevettem az esemény utáni tablettát, és most 5 napja késik a menzeszem, lehetek terhes?

A barátommal szeretkeztünk és persze védekeztünk is de az óvszer kiszakadt és rögtön másnap elmentünk venni eseményi utáni tablettát!Be is vedtem,ahogy kiszámoltam nem volt peteérésem,de 5 napja késik a menzeszem a barátom szerint túl stresszelem a dolgot ugyanis csak ezen jár az eszem és iszonyatosan ideges vagyok....Sokszor érzem úgy,h menstruációs görcseim vannak de mégsem jön meg!Lehet,h terhes vagyok?????segítsetek!!:(

Legjobb válasz: Szia! Elöször is nyugodj meg,mert azzal h csak turbózod magad,az nem segítessz magadon! Másodszoris;ha nagyon ideges vagyok nekem legalább egy hetet késik,ez bizony a mi hibánk. Bevetted a tablettát,így nem valószínû h bármi baj van,lehet h csak a stressz,de azt javaslom h ha késik még 2-3 napot akkor mnej el a nõgyógyászodhoz,h biztosat tudjon mondani. Ne idegeskedj,kicsi a valószínûsége h terhes vagy!

Szia! Elöször is nyugodj meg, mert azzal h csak turbózod magad, az nem segítessz magadon! Másodszoris;ha nagyon ideges vagyok nekem legalább egy hetet késik, ez bizony a mi hibánk. Bevetted a tablettát, így nem valószínû h bármi baj van, lehet h csak a stressz, de azt javaslom h ha késik még 2-3 napot akkor mnej el a nõgyógyászodhoz, h biztosat tudjon mondani. Ne idegeskedj, kicsi a valószínûsége h terhes vagy!
1. nem volt peteérésed 2. védekeztetek, igaz, kiszakadt az óvszer, de így is jelentõsen kevesebb sperma juthatott beléd, mint "amúgy 3. bevetted az esemény utánit ha engem kérdezel, nyugodt lehetsz :)
Sajnos az esemény utáni tabletta sem 100%-os módszer. Ráadásul megzavarja a hormonháztartásodat. Elég ha 1 kisfickó célba ér, abból már lehet terhesség. Sajna a peteérést nem lehet csak úgy kiszámolni, és az elõtte ill. utána történõ akció is lehet eredményes. Azt hiszem most nem nyugtattalak meg. Az idegeskedés szintén megzavar mindent. Okozhatja az általad leírt panaszokat. Mindenképp vegyél tesztet. Még egy jó tanács, tanuljátok meg helyesen felhúzni az óvszert, sok stresszt megspóroltok vele.

Hétfõn kezdem az Adiponix kapszula szedését. Nem lesz bajom, ha másnap fogorvoshoz megyek? (bõvebben lent)

Hétfõn kezdem a tabletta szedését, és kedden megyek fogorvoshoz, ahol nagy valószínûséggel érzéstelenítõt fogok kapni. Nem lesz baj belõle?

Legjobb válasz: Nem, nem okozhat. Kávézni (mértékkel) mindig lehet, fogyasztótabletta pedig nincs. Nagyon nagy fontosságú szemléletbeli kérdés. Nyugodtan edd.. de máskor muszáj lenne utána nézni, hogy mit veszel.. ez különböztet majd meg a beetetett fogyasztótól akit úgy manipulálnak ahogy csak akarnak. Ne vegyél koffeint drágán, ha jóval természetesebb, olcsóbb formában ott van a kávédban is. Pusztán jó tanács, és sok sikert holnap!

Nem, nem okozhat. Kávézni (mértékkel) mindig lehet, fogyasztótabletta pedig nincs. Nagyon nagy fontosságú szemléletbeli kérdés. Nyugodtan edd.. de máskor muszáj lenne utána nézni, hogy mit veszel.. ez különböztet majd meg a beetetett fogyasztótól akit úgy manipulálnak ahogy csak akarnak. Ne vegyél koffeint drágán, ha jóval természetesebb, olcsóbb formában ott van a kávédban is. Pusztán jó tanács, és sok sikert holnap!
Az egy sima hatástalan táplálék kiegészítõ, nem? Mik vannak benne?
A kérdező hozzászólása: Ezen az oldalon megtalálod a hatóanyagokat! http://www.egeszsegbolt.hu/termekek/9176/superwell_adiponix_..
A kérdező hozzászólása: Már megvettem a fogyasztót tegnap, úgyhogy lényegtelen :P De valóban az a kérdésem, h egy ilyen, magasabb koffeintartalmú fogyasztótabletta szedése okozhat-e gondot, ha kapok egy érzéstelenítõt? Mert ha esetleg igen, akkor csak szerdán kezdem szedni.
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam. Zsírégetõt akartam írni.
Zsírégetõ: a glukagonra gondolsz? Vagy enzimekre, amik a zsírsavak terminális oxidációjáért felelõsek? Ezek mind biokémiai folyamatok, neked csak a husit kell megenni, a tested a zsírégetõ.
Elég durván túlárazott cucc. Vegyük a hatóanyagok közül pl. az L-karnitint, napi adagjában 200mg van, holott 2000-3000mg a hatásos vagy Garcinia Cambogia: 100mg van a napi adagban, ebbõl pedig 2000-2500mg a hatásos napi adag. És persze akkor se csodaszerek, a rossz étrenden nem segít. Placebónak mindenesetre jó
Ennek a hatásától ne aggódj, fõleg nem magas koffeintartalmú. A napi adagban a 30mg koffein az nem sok, az energiaitalok decinként többet tartalmaznak néha és egy átlagos kávé is jóval erõsebb.

Ha teherbe akarok esni és már megvolt az aktus ilyenkor ugye a sperma több ideig is él a női hüvelyben. Akkor mi van ha másnap is szeretkezünk és még kerül be sperma?

Legjobb válasz: Még több lesz bent. Lehet, hogy a másnapiak életrevalóbbak és abból fog kikerülni a gyõztes, de lehet, hogy nem.

Még több lesz bent. Lehet, hogy a másnapiak életrevalóbbak és abból fog kikerülni a gyõztes, de lehet, hogy nem.
Nagy lesz odabent a harc és a tömeg, ennyi. Az nyer, aki ügyesen és gyorsan eléri a petesejtet.
Ha már az elõzõ nap lett egy gyõztes, a petesejt lehúzza a redõnyt, hiába jön több jelentkezõ. És nem élnek sokáig...
