Találatok a következő kifejezésre: Ha március volt az utolsó menstruációm (2 db)

Ha március 15-én volt az utolsó menstruációm első napja, és december 19-e körül fogok szülni, akkor mikor foganhatott kb. a babám?

marc 19e heten volt egy hetes

Legjobb válasz: Szerintem március 30. körül foganhatott (+-2 nap), ha ciklusod 28 napos és szabályos, valamint ha jól értettem, hogy március 15.-én volt meg ténylegesen utoljára a vérzésed, mert a vérzés elsõ napjától számított 14. nap körül lehet teherbe esni, ha szabályos a ciklusod! Egyébként pl. a www.babazo.hu-n, vagy a babanet.hu-n van szüléskalkulátor.

Szerintem március 30. körül foganhatott (+-2 nap), ha ciklusod 28 napos és szabályos, valamint ha jól értettem, hogy március 15.-én volt meg ténylegesen utoljára a vérzésed, mert a vérzés elsõ napjától számított 14. nap körül lehet teherbe esni, ha szabályos a ciklusod! Egyébként pl. a http://www.babazo.hu-n, vagy a babanet.hu-n van szüléskalkulátor.
hát nem vagyok egy nagy matekos, bocs! a lényeg, hogy csak akkor foganhatott, mikor együtt volt a párjával..áldatlan állapotban c. film rémlik :DDD az elõzõ válaszoló
akkor kb márc 12., persze csak abban az esetben, ha aznap a párod is otthon volt...:DDD
Elõzõ válasz szerintem nem jó, mert ha márc.15-én volt az utolsó mensid akkor ápr.28.-a körül foganhatott a baba(28 napos ciklust vettem alapul).A terhességet az utolsó mensi elsõ napjától számoljuk.Igy pont dec 19.-re jön ki a szülés várható idõpontja!
A második válaszoló vagyok:elirtram a hónapot, nem ápr. hanem márc.28.A többi stim.

Ha március 26-án volt az utolsó menstruációm kezdete, akkor már 6 hetes terhes is lehetek?

párommal csak pár percig voltunk "úgy" együtt védekezés nélkül. mik a tünetek ilyenkor. 5-6 hetes terhességnél? nálam méga menstruáció elmaradásán kívűl semmi sem jelentkezett. egyébként sajnos nem túl rendszeres a menzeszem vagyis van úgy hogy 28 napos, utána 32 de volt h már 40 napra jott csak meg.

Legjobb válasz: A legegyszerübb, ha csinálsz egy tesztet!

A legegyszerübb, ha csinálsz egy tesztet!
A tünetek lehetnek mellfeszülés, puffadás, émelygés... Vagy semmi. Mert sokan vannak akinek semmi tünete nincs a menses elmaradásán kívül. Jól számolod, 6 hetes lehetsz, ha terhes vagy. Javaslatom: csinálj terhességi tesztet. Ilyenkor más a nap bármely szakaszában azonnal kimutatja. Mindenképp menj nõgyógyászhoz - ha terhes vagy, azért, ha nem vagy terhes, derítsd ki, miért nem jön meg, mert már a 45. nap környékén vagy ha jól számolom... Amúgy örülnétek a babának?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! hát nem terveztük úgyhogy igazából nem szeretnénk még!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!