Találatok a következő kifejezésre: Ha március volt az utolsó (7 db)

Ha március 15-én volt az utolsó menstruációm első napja, és december 19-e körül fogok szülni, akkor mikor foganhatott kb. a babám?

marc 19e heten volt egy hetes

Legjobb válasz: Szerintem március 30. körül foganhatott (+-2 nap), ha ciklusod 28 napos és szabályos, valamint ha jól értettem, hogy március 15.-én volt meg ténylegesen utoljára a vérzésed, mert a vérzés elsõ napjától számított 14. nap körül lehet teherbe esni, ha szabályos a ciklusod! Egyébként pl. a www.babazo.hu-n, vagy a babanet.hu-n van szüléskalkulátor.

Szerintem március 30. körül foganhatott (+-2 nap), ha ciklusod 28 napos és szabályos, valamint ha jól értettem, hogy március 15.-én volt meg ténylegesen utoljára a vérzésed, mert a vérzés elsõ napjától számított 14. nap körül lehet teherbe esni, ha szabályos a ciklusod! Egyébként pl. a http://www.babazo.hu-n, vagy a babanet.hu-n van szüléskalkulátor.
hát nem vagyok egy nagy matekos, bocs! a lényeg, hogy csak akkor foganhatott, mikor együtt volt a párjával..áldatlan állapotban c. film rémlik :DDD az elõzõ válaszoló
akkor kb márc 12., persze csak abban az esetben, ha aznap a párod is otthon volt...:DDD
Elõzõ válasz szerintem nem jó, mert ha márc.15-én volt az utolsó mensid akkor ápr.28.-a körül foganhatott a baba(28 napos ciklust vettem alapul).A terhességet az utolsó mensi elsõ napjától számoljuk.Igy pont dec 19.-re jön ki a szülés várható idõpontja!
A második válaszoló vagyok:elirtram a hónapot, nem ápr. hanem márc.28.A többi stim.

Ha március 26-án volt az utolsó menstruációm kezdete, akkor már 6 hetes terhes is lehetek?

párommal csak pár percig voltunk "úgy" együtt védekezés nélkül. mik a tünetek ilyenkor. 5-6 hetes terhességnél? nálam méga menstruáció elmaradásán kívűl semmi sem jelentkezett. egyébként sajnos nem túl rendszeres a menzeszem vagyis van úgy hogy 28 napos, utána 32 de volt h már 40 napra jott csak meg.

Legjobb válasz: A legegyszerübb, ha csinálsz egy tesztet!

A legegyszerübb, ha csinálsz egy tesztet!
A tünetek lehetnek mellfeszülés, puffadás, émelygés... Vagy semmi. Mert sokan vannak akinek semmi tünete nincs a menses elmaradásán kívül. Jól számolod, 6 hetes lehetsz, ha terhes vagy. Javaslatom: csinálj terhességi tesztet. Ilyenkor más a nap bármely szakaszában azonnal kimutatja. Mindenképp menj nõgyógyászhoz - ha terhes vagy, azért, ha nem vagy terhes, derítsd ki, miért nem jön meg, mert már a 45. nap környékén vagy ha jól számolom... Amúgy örülnétek a babának?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! hát nem terveztük úgyhogy igazából nem szeretnénk még!

Ha március 19-én volt az utolsó mensim első napja, akkor hány hetes vagyok?

Bocsi, de én nem tudom,hogy kell számolni! Azt tudom,hogy még fiatal! Köszi!

Legjobb válasz: Sztem nem vagy terhes.

Sztem nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Na ezt most honnan jött?
ha rendesen 28 napos a ciklusod akkor 4 hetes.
bakker, mi ezen olyan nehéz? Bocsi, hogy kifakadok, de mit nem lehet ezen kiszámolni? Ha január 1-én, hétfõn jött meg az utolsó menstruációd, akkor vasárnap vagy 1 hetes, azutánvaló vasárnap 2 hetes, utánavaló vasárnap 3 hetes, stb. Március 19-én szombaton jött meg a menzid, akkor pénteken voltál 1 hetes, azutánvaló pénteken 2 hetes, utánavaló pénteken 3 hetes, tegnap 4 hetes, most pedig 4 hetes és 1 napos vagy, tehát az 5. hétbe léptél. Akárcsak én. Tökmindegy, hogy hány napos a ciklusod. Világosítson fel valaki, ha mégsem így számolják hivatalosan, de kétlem.
A kérdező hozzászólása: Nem baj, hogy kifakadsz! Pusztán azért kérdeztem meg, mert egy kalkulátor 4hetes 5 naposnak számolta, ami nekem nem stimmelt! Gondoltam én nem értek hozzá! Azért köszi mindenkinek!

Ha marcius 7. volt az utolso mensim, akkor most penteken toltom be a 9. hetet?

Legjobb válasz: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week szia itt meg tudod nézni csak ird be az adatokat és már látod is:))

http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week szia itt meg tudod nézni csak ird be az adatokat és már látod is:) )
Aha. :-)
Szuper! Az egyik szerint 10 hetes vagyok, a másik szerint 9, számolás szerint meg 8. Most akkor az utolsó menses elsõ napja, ha szerdára esett (márc.5.), akkor ma vagyok 9. hét 1 napos? A kérdezõ meg ma 8. hét 7 napos?
Az utolsó menstruáció elsõ napjától kell számolni a napokat, illetve heteket.

Hány hetes terhes vagyok, ha a az utolsó mensim első napja március 14 volt, de a peteérés, és fogamzás rá csak 9 héttel történt a 59. ciklusnapon?

Ezt onnan tudom ilyen pontosan mert akkor mentem vissza a dokihoz hogy gyógyszeresen mensit idézzen el?. Hány hetes terheséknek fogja ezt nevezni. Pénteken megyek uh-ra.

Legjobb válasz: A dokik a mensi utolsó napjától számítják. E szerint neked most 9 hét 4 naposnak kellene lenned. De ez csak a szabályos, 28 napos ciklusra igaz. Nem tudom, neked mi alapján fog kalkulálni. Mert mensi szerint 40 hét a várandósság, de a valóságban csak 38, hiszen normális esetben a mensi elsõ napját követõ 12-14. napon van peteérés. Sajnos nem tudom, végül hogy állapítja meg, de valószínûleg UH alapján. Boldog babavárást! 22 hetes mami

A dokik a mensi utolsó napjától számítják. E szerint neked most 9 hét 4 naposnak kellene lenned. De ez csak a szabályos, 28 napos ciklusra igaz. Nem tudom, neked mi alapján fog kalkulálni. Mert mensi szerint 40 hét a várandósság, de a valóságban csak 38, hiszen normális esetben a mensi elsõ napját követõ 12-14. napon van peteérés. Sajnos nem tudom, végül hogy állapítja meg, de valószínûleg UH alapján. Boldog babavárást! 22 hetes mami
Szerintem peteéréstõl számítva a hetek száma + két hét. Így leszel ugyan ott, mintha normál ciklussal számolnál.
Orvosilag kb 10 hetes vagy.
Ciszta is okozhatja a vérzésed elmaradását. Menj el dokihoz, nézesd meg magad.
Több dolog okozhatja a menstruáció elmaradását.Nem feltétlenül vagy terhes.Nézesd meg magad egy nõgyógyásszal.
Szia! Háát..ha pont egy hónapja teszteltél, azt már tuti kimutatnák a tesztek.. én is azt mondom, hogy itt vmi más lehet a dologban.. Fordulj nõgyógyászhoz!
bocs..szexeltélt akartam írni elõször...hm.
Én is pont így jártam mint te.Nekem is március elején volt meg s éppen ma jött meg. Több mint 3 hetet késett, pedig soha nem szokott.Ha nem jön meg egy pár napon belül, menj orvoshoz.

Ha az utolsó mensim 1 napja március 2-a volt akkor most hány hetes vagyok?

Én úgy számolom 5+6 hetes, és holnpa töltöm a 6. hetet, tehát belépek a 7. hétbe? Csak azért kérdezem , mert a Pampers.hu elvileg így számol, és leírja hogy mi történik egy egy héten a pociban. Ez így van szerintetek?

Legjobb válasz: Orvosilag mindig a betöltött hét számít. ahogy elõszõr írtad. Az hogy a babás oldalk hogy írják, az más kérdés. holnap leszel 6 hetes.

Orvosilag mindig a betöltött hét számít. ahogy elõszõr írtad. Az hogy a babás oldalk hogy írják, az más kérdés. holnap leszel 6 hetes.
Igen, 5 hét és 6 napos vagy! Gratulálok! Itt is utána tudsz nézni:http://babafalva.hu/kalkulatorok/terhessegi-szulesi-kalkulat..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!