Találatok a következő kifejezésre: Ha március volt (35 db)

Ha március 15-én volt az utolsó menstruációm első napja, és december 19-e körül fogok szülni, akkor mikor foganhatott kb. a babám?

marc 19e heten volt egy hetes

Legjobb válasz: Szerintem március 30. körül foganhatott (+-2 nap), ha ciklusod 28 napos és szabályos, valamint ha jól értettem, hogy március 15.-én volt meg ténylegesen utoljára a vérzésed, mert a vérzés elsõ napjától számított 14. nap körül lehet teherbe esni, ha szabályos a ciklusod! Egyébként pl. a www.babazo.hu-n, vagy a babanet.hu-n van szüléskalkulátor.

Szerintem március 30. körül foganhatott (+-2 nap), ha ciklusod 28 napos és szabályos, valamint ha jól értettem, hogy március 15.-én volt meg ténylegesen utoljára a vérzésed, mert a vérzés elsõ napjától számított 14. nap körül lehet teherbe esni, ha szabályos a ciklusod! Egyébként pl. a http://www.babazo.hu-n, vagy a babanet.hu-n van szüléskalkulátor.
hát nem vagyok egy nagy matekos, bocs! a lényeg, hogy csak akkor foganhatott, mikor együtt volt a párjával..áldatlan állapotban c. film rémlik :DDD az elõzõ válaszoló
akkor kb márc 12., persze csak abban az esetben, ha aznap a párod is otthon volt...:DDD
Elõzõ válasz szerintem nem jó, mert ha márc.15-én volt az utolsó mensid akkor ápr.28.-a körül foganhatott a baba(28 napos ciklust vettem alapul).A terhességet az utolsó mensi elsõ napjától számoljuk.Igy pont dec 19.-re jön ki a szülés várható idõpontja!
A második válaszoló vagyok:elirtram a hónapot, nem ápr. hanem márc.28.A többi stim.

Ha március 19-i héten volt a magzatom 1 hetes, akkor március 12-i héten, vagyis az előző héten foganhatott? Ki van zárva, hogy pontosan március 8-án történhetett?

nem emlekszem az utolso menstruaciom 1. napjara, a vizsgalatok december 19et mondanak a varhato szulesi idopontnak

Legjobb válasz: A vizsgálatok alapján megállapított korból vonj le két hetet, a kapott számú hetet számolj vissza, és KÖRÜLBELÜL megkapod a fogantatás idõpontját. Ez sem pontos, mivel nem biztos, hogy pont a 14. napon volt ovulációd. De nagyjából tudni fogod. (Ez azért van így, mert a vizsgálatok alapján megállapított kor is ELVILEG az utolsó menstruáció óta eltelt idõt mutatja, nem pedig a fogantatás óta eltelt idõt)

A vizsgálatok alapján megállapított korból vonj le két hetet, a kapott számú hetet számolj vissza, és KÖRÜLBELÜL megkapod a fogantatás idõpontját. Ez sem pontos, mivel nem biztos, hogy pont a 14. napon volt ovulációd. De nagyjából tudni fogod. (Ez azért van így, mert a vizsgálatok alapján megállapított kor is ELVILEG az utolsó menstruáció óta eltelt idõt mutatja, nem pedig a fogantatás óta eltelt idõt)
Szia! Nekem az utolsó menses idöpontja márc. 5.-e ez alapján vagyok Dec10-re kiírva, az ultrahang szerint is teljesen pontos a dátum:)
Szia! Szerintem foganhatott március 8-án is, ezt nem lehet loo %-osan megmondani.

Ha március 5. -én volt az aktus, és sikerül a baba akkor mikor mutatja ki legkorábban a terhességi teszt? Mensesemnek már meg kellett volna jönni, de nem ciklus közepén volt ovum, hanem menses előtt 5-6 nappal.

Legjobb válasz: Ha menstruáció elõtt 5-6 nappal volt ovud, abból nem lesz terhesség, sajnos :( Biztos vagy ebben? Ha késik akkor már tesztelhetsz egy érzékeny teszttel :):) Ne add fel :) Szurkolok :)

Ha menstruáció elõtt 5-6 nappal volt ovud, abból nem lesz terhesség, sajnos :( Biztos vagy ebben? Ha késik akkor már tesztelhetsz egy érzékeny teszttel :) :) Ne add fel :) Szurkolok :)
Szia!Nálunk márc.7-én volt az aktus amibõl esetleg baba lehetne tegnap kellett volna megjönnie de még semmi.Holnap reggel fogok tesztelni ha addig semmi sem változik.Folyamatosan úgy érzem hogy meg fog jönni de mégsem.Remélem baba lesz.Neked mióta nem jött meg?Talán te is tesztelhetsz már.De ha menses elõtt volt az ovud akkor azt még nem mutatná ki.Ovu tesztet használtál?
Szia! Nekünk is márc.07-én volt akciónk, menszi elõtt 3nappal (35napos ciklus)a 11.napon márc. 18-án reggel már pozitívat mutatott a teszt, elõtte még semmit (spontán peteérés:-). Tegnap a doki megvizsgálva természetesen /4hetes körüli/még csak megvastagodott méh nyálkahártyát és egy árnyékszerû petezsákot látott. Két hét múlva megyek vissza. Szóval minden lehetséges:-)neked már bõven mutathat pozitívat a teszt. Tesztelj! várom a fejleményeket:-)

Még február.11. én volt 2 vércsepp a bugyimba de azóta semmi sem történt. Ez menstruáció volt vagy sem? Ha az volt akkor miért nem jött még meg márciusban?

Legjobb válasz: Csináltál tesztet? Kérdésedre válaszolva: a 2 csepp nem nevezhetõ menstruációnak, az biztos...

Csináltál tesztet? Kérdésedre válaszolva: a 2 csepp nem nevezhetõ menstruációnak, az biztos...
Február után nincs pont, 11-én, bugyimbaN. Ilyen helyesírással szegény gyerek mit tanulna az anyjától?!
Ja! Kamaszok kategória.. tehát. mióta menstruálsz? Beállt már a rendszeres ciklusod? Szexelsz?
Mivel a kamaszok témakörbe írta, szerintem nem azt szeretné tudni, hogy lehet-e terhes:) Persze tévedhetek is:) Mivel az írásod alapján még nagyon fiatal vagy, légy türelmes. Lehetett menstruáció, és az is természetes, hogy azóta sem jött meg, mert a ciklusod ilyen gyorsan nem áll be rendszeresre (még évekig nem).
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok még!És az volt az elsõ vagyis még nem is menstruáltam.
Ha ez volt az elsõ menstruációd, akkor ez teljesen normális. Idõbe telik, mire rendszeresre beáll.

Ha márciusban 28. napra és áprilisban a 29. napra jött meg a menstruációm, akkor vajon most mikor volt a peteérésem? Május 1-től 2 naponta voltunk együtt a párommal.

Legjobb válasz: Általában menszesz után két héttel van a peteérés.Tehát neked Május.13.a körül volt peteérésed.

Általában menszesz után két héttel van a peteérés.Tehát neked Május.13.a körül volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Az jó, mert május 10.-én és 13.-án is együtt voltam a párommal :) ))
Ha 2 naponta szexeltetek, akkor telesen mindegy, hogy mikor volt az ovulációd.
A kérdező hozzászólása: Bizom benne, hogy sikerül...jövõ7-en kiderül!Mi mindent megtettünk érte :) Egyébként igy van, teljesen mindegy, mert úgyis beleesik!!

Szerintetek mennyi az esélye, hogy teherbe estem? Ha március 24-én volt a menstruációm első napja, és április 1-én volt az aktus? !

Legjobb válasz: Kicsi a valószínûsége, de fenn áll a lehetõsége. Viszont azóta eltelt 10 nap, egy érzékenyebb teszt már akár ki is tudja mutatni.

Kicsi a valószínûsége, de fenn áll a lehetõsége. Viszont azóta eltelt 10 nap, egy érzékenyebb teszt már akár ki is tudja mutatni.
Nem valószínû, hogy teherbe estél. kb 14 nap kell a peteérésig a menzesz elsõ napjától, ha 28 napos ciklussal számolunk az április 7 körül volt.
A kérdező hozzászólása: Tudom jól, hogy 7-e körül lett volna, de akkor nem tudtunk együtt lenni sajna. hát köszii azért
Attól is függ, milyenek a ciklusaid, pl 26 napos esetében a 12. napon van a peteérés... ti a 9. napon voltatok együtt, és 3 napig várhattak odabent a petédre a kis legények... szóval esélye van, de ez tényleg a ciklushossztól, és a peteéréstõl függ.
A kérdező hozzászólása: Hát nem mindig 28 napos a ciklus, változó. van hogy 2-3 nappal hamarabb is megjön.
akkor van esélye, és április 24.-én tesztelj, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Úgy lesz!

Ha március 26-án volt az utolsó menstruációm kezdete, akkor már 6 hetes terhes is lehetek?

párommal csak pár percig voltunk "úgy" együtt védekezés nélkül. mik a tünetek ilyenkor. 5-6 hetes terhességnél? nálam méga menstruáció elmaradásán kívűl semmi sem jelentkezett. egyébként sajnos nem túl rendszeres a menzeszem vagyis van úgy hogy 28 napos, utána 32 de volt h már 40 napra jott csak meg.

Legjobb válasz: A legegyszerübb, ha csinálsz egy tesztet!

A legegyszerübb, ha csinálsz egy tesztet!
A tünetek lehetnek mellfeszülés, puffadás, émelygés... Vagy semmi. Mert sokan vannak akinek semmi tünete nincs a menses elmaradásán kívül. Jól számolod, 6 hetes lehetsz, ha terhes vagy. Javaslatom: csinálj terhességi tesztet. Ilyenkor más a nap bármely szakaszában azonnal kimutatja. Mindenképp menj nõgyógyászhoz - ha terhes vagy, azért, ha nem vagy terhes, derítsd ki, miért nem jön meg, mert már a 45. nap környékén vagy ha jól számolom... Amúgy örülnétek a babának?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! hát nem terveztük úgyhogy igazából nem szeretnénk még!
Tesztet már csinálhatsz most is. ha pozitív csinálj mégegyet pár nap múlva, és utána menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: es ha negativ?mert tegnapelött reggel csinaltam egyet, az nega volt, vagy meg hamar teszteltem??
csinálj még egy tesztet, ha az is negatív, akkor mindenképpen doki! Amúgy ha érdekel, én egyszer úgy voltam, hogy nem jött meg, csináltam tesztet, negatív lett. Soha elõtte nem volt ilyen, mindig rendesen volt a havim. Aztán 3 hét múlva jött meg. Hogy mitõl volt, men tudom.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, habar en jobban örülnek ha terhes lennek, de kitudja...
Azt a baj, hogy majdnemhogy normális ciklusnak mondható!A dokim azt mondta, hogy 28. nap a legideálisabb, a 33-35 napos ciklussal nem igazán tudnak mint csinálni!
A kérdező hozzászólása: Kedves utplso válaszolo.Azt pl.en is tudom hogy a 28.napos ciklus az idealis, de nekem az utobbi idöben mindig 33-35 naposak.Akkor mos nemtudom mit vonhatok le a válaszodbol. :)
a 2. válaszadó vagyok. Szerintem, vérvétellel nézesd meg, az hamarabb kimutatja, ha babát vársz, mint a gyors teszt. Sok sikert! Írd meg mi lett! :) )
Tegnap 18:59-es vagyok!A válaszomból azt következtetheted ki, hogy majdnem, hogy normális a ciklusod! Mellesleg már tesztelhetsz nyugodtan és ha pozitív akkor doki!
A kérdező hozzászólása: negativ teszt, megjött a 31.en e menzeszem es csak 2 napig tartott. Es meghalt az orvosom :(o

Ha március 1-5-ig volt meg a menszeszem akkor most mennyi idös terhes vagyok?

Legjobb válasz: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html 12 hét 2 nap. A terhesség korát mindig az utolsó vérzés elsõ napjától számolják.

http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html 12 hét 2 nap. A terhesség korát mindig az utolsó vérzés elsõ napjától számolják.

Ha marcius 7. volt az utolso mensim, akkor most penteken toltom be a 9. hetet?

Legjobb válasz: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week szia itt meg tudod nézni csak ird be az adatokat és már látod is:))

http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week szia itt meg tudod nézni csak ird be az adatokat és már látod is:) )
Aha. :-)
Szuper! Az egyik szerint 10 hetes vagyok, a másik szerint 9, számolás szerint meg 8. Most akkor az utolsó menses elsõ napja, ha szerdára esett (márc.5.), akkor ma vagyok 9. hét 1 napos? A kérdezõ meg ma 8. hét 7 napos?
Az utolsó menstruáció elsõ napjától kell számolni a napokat, illetve heteket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!