Találatok a következő kifejezésre: Ha már vizes a lábam (5 db)

Lassan szülünk? Már 2hete kb fáj a derekam és a hátam, néha a hasam is görcsölget de az még ritkán, és már napok óta olyan vizes a lábam mintha fel fújták volna. A hasam is ngyon lent van, ha ülök már a lábam között hordom!

Viszont mindennap van székletem,ami eddig hetente 1-2szer volt.A méhlepényem is eléggé el van öregedve már és a méhszájam is 2110.A dokim azt mondta szerdán hogy szerinte akármikor meg szülhetek!

Legjobb válasz: Szia! Nálam már 3 hete ezek a tünetek, de 3 napja erõsebbek a jóslóim és én is többet járok nagyvécézni, na meg a lábam is most kezdett el vizesedni. Nem tudom, hogy ez már a szülés közeledtét jelzi-e, mindenesetre én már nagyon várom:) Könnyû és gyors szülést kívánok!!! 37 hetes

Szia! Nálam már 3 hete ezek a tünetek, de 3 napja erõsebbek a jóslóim és én is többet járok nagyvécézni, na meg a lábam is most kezdett el vizesedni. Nem tudom, hogy ez már a szülés közeledtét jelzi-e, mindenesetre én már nagyon várom:) Könnyû és gyors szülést kívánok!!! 37 hetes

Üdv. Gipszlevétel után/bokatörés/ meddig marad dagadt a lábam? Már 5 napja be van dagadva pedig egész nap polcolom, jégzselét használok, vizes fáslit! Ha valaki tud, információt adni írjon. Zoltán. Székesfehérvárról!

Legjobb válasz: szerintem még hetekig dagadt marad, fõleg melegben. Ha túl terheled akkor is bedagad. 1 ismerõsömnek 4 hónapja vették le a gipszet a bokájáról és még mindig bedagad a bokája estére.Reggelre leapad, de estére újra dagadt lesz.kímélni kell a lábadat és majd lassan visszaáll a terhelésre.

szerintem még hetekig dagadt marad, fõleg melegben. Ha túl terheled akkor is bedagad. 1 ismerõsömnek 4 hónapja vették le a gipszet a bokájáról és még mindig bedagad a bokája estére.Reggelre leapad, de estére újra dagadt lesz.kímélni kell a lábadat és majd lassan visszaáll a terhelésre.
Hetekig elõfordulhat a duzzanat. Sõt sajnos az sem kizárt, hogy egész életedben érzékeny lesz.

Ha már most vizes a lábam akkor mire számítsak később? 17 hetes vagyok

Legjobb válasz: 22 hetesen vettem észre én is elõször, hogy kicsit vizesedek. Azóta odafigyelek a táplálkozásra (só és fûszermentes), rendszeres mozgásra és sokszor felpolcolom a lábam. Most vagyok a 27 hétben és nem rosszabbodott a helyzet, sõt javult. Szóval vigyázz magadra, figyelj oda a vizesedésre, és enyhítheted!Sok szerencsét

22 hetesen vettem észre én is elõször, hogy kicsit vizesedek. Azóta odafigyelek a táplálkozásra (só és fûszermentes), rendszeres mozgásra és sokszor felpolcolom a lábam. Most vagyok a 27 hétben és nem rosszabbodott a helyzet, sõt javult. Szóval vigyázz magadra, figyelj oda a vizesedésre, és enyhítheted!Sok szerencsét
Szia!Én 27 hetes vagyok, és nekem is vizesedik a lábam.A védõnõm azt mondta igyak zöld teát, és bevált.Próbáld ki hátha segít.


28 hetes terhes vagyok! Az baj, ha már most vizesednek a lábaim?

Mind a két lábam nagyon fáj f?leg a bokáim és a térdeim! Mit lehet ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Szia. Nekem a 17. héten vizesedett be elõször. Ilyenkor polcolni kell,esetleg vizesruházni, tornáztatni. Kerülni kell a sós, fûszeres ételeket, segíthet a zöldtea, a magnéziumot is javasolta a védõnõm vizesedésre. És ha bevizesedik, sok pihenés, kímélet.

Szia. Nekem a 17. héten vizesedett be elõször. Ilyenkor polcolni kell, esetleg vizesruházni, tornáztatni. Kerülni kell a sós, fûszeres ételeket, segíthet a zöldtea, a magnéziumot is javasolta a védõnõm vizesedésre. És ha bevizesedik, sok pihenés, kímélet.
Én a 32. héten járok és a nagy melegben mindig bedagad a bokám és fáj is. Amikor csak teheted polcold fel, esetleg borogasd be. Érdemes figyelni, hogy sok pihenésre illetve reggelre lelohad-e. ÉS a sós, tartósítószeres dolgokat kerülni kell..pl kolbász, szalámik, chips. Nekem a dokim azt mondta, hogy ha nincs a vizeletemben fehérje és nem magas a vérnyomásom, illetve nem növekszik hirtelen a súlyom akkor sajnos ezzel ezeken a praktikákon kívül nincs sajnos más teendõ. Ezért rossz anagy melegben kismamának lenni..:-(
Ja! Természetesen a dokinak és a védõnõnek meg kell említeni!
A terhesség természetes velejárója. Kellemetlen, de semmiképpen nem baj. Nekem nagyon bejött a síma fõtt krumpli evése. De úgy, hogy még sót sem rakhatsz a vízbe amit fõzöl. Nekem is dagadt a bokám egyszer-kétszer, két szem krumpli és aztán fél óra alatt le is ment a dagadás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!