Találatok a következő kifejezésre: Ha már utolsó (126 db)

Menstruáció 4 napján ha már utolsó nap és együtt vagyok a párommal lehetek terhes?

Legjobb válasz: Bármi elõfordulhat,sokaknak a menzesz alatt fogant a babájuk!

Bármi elõfordulhat, sokaknak a menzesz alatt fogant a babájuk!
Lehetsz terhes, de sokkal kisebb az esélye, mintha félidõben lennétek együtt.
Nem maradhatsz terhes a ciklusod 4.napján.A hormonaid teljesen ellene vannak, sõt a hüvelyflóra is elpusztítja, a méhnyálkahártya se épült még fel. Terjengenek a hírek, h fogyjanak a fogigátlók.
Lehetsz terhes bármikor. De az esély csak minimális.

Azt hallottam, hogy egy csecsemőnek akkor érdemes kilövettetni a fülét, ha már megkapta az utolsó oltását is.4-5 hónapos korban. Mi igaz ebből? Én vagyok csak ilyen önző, hogy már ezen gondolkodom? A baba egy hónapos.

Tudom, hogy van aki már a kórházban, illetve pár hetesen is elviszi.

Legjobb válasz: Miért kell várni, azt nem mondták? Nyugodtan lövesd ki, nem ártasz vele. Utolsó oltás 18 hónaposan van, aztán 3 évesen.

Miért kell várni, azt nem mondták? Nyugodtan lövesd ki, nem ártasz vele. Utolsó oltás 18 hónaposan van, aztán 3 évesen.
Sok helyen, már a kórházban kiszúrják a kislányok fülét. Nekünk 5 hetes volt, amikor kozmetikus belõtte. Nem lett semmi baja. Az utolsó oltás amúgy nem 4 hónaposan van, mert 15 hósan is van, és 3 évesen is.
Én még nem hallottam soha ezt. Lányomnak amúgy a kórházban megcsinálták pár naposan. Most 2, 5 éves és köszöni jól van. :)
Utolsó oltást 4-5 hónaposan? Miért függne ettõl? Még késõbb is kap oltást, nem az az utolsó. Ez óriási butaság. A kislányomnak a kórházban tették a fülébe a fülbevalót, semmi baja nem lett.

Lesz-e második része Az Utolsó Léghajlító-nak? Ha már van akkor kérhetnék egy linket ahol megnézhetem?

Ha van link akkor köszönöm! :)

Legjobb válasz: Lesz, az lesz "Az Utolsó Utáni Léghajlító".

Lesz, az lesz "Az Utolsó Utáni Léghajlító".
Nem lesz, az elsõ rész sem volt sikeres, és nem vetették magukat újabb költségekbe. Viszont tudom neked ajánlani a mangasorozatot magyarul, teljes 4 évad fent van az interneten, vagy a Nickelodeon TV csatornán szokták a részeket adni estefelé. Viszont a filmnek van egy fojtatása, Aang leszármazottjáról, Korráról (Korra legendája). Ezt is ajánlom
A kérdező hozzászólása: Azt ismerem azt a sorozatot. Akkor kár hogy nem lesz. De reménykedek még. :)

Ha már csak 2 szóbelim van hátra, elképzelhető hogy utolsó napra leszek beosztva?

Szerdától péntekig esedékes az én érettségi szóbeli vizsgám. Elvileg azok szoktak először menni, akiknek még sok van hátra. Ez mindig így van vagy előfordulhat hogy betesznek akár szerdára is?

Legjobb válasz: Ez elsõsorban attól függ, milyen tematika szerint osztják be az osztályban a tanulókat. A mi osztályunkban pl. a választott érettségi tárgy alapján osztották be, hogy ki mikor megy. Mivel a jegyzõnk az egyik szakmai tanárunk, akinél 3-an szóbelizünk, ezért minket elsõ nap délelõttjére tettek be. Így hamar le tudjuk, és utána a tanár már csak jegyzõként van jelen, egy dologra kell csak figyelnie. Délután azok vannak, akik tesibõl érettségiznek, mert ez az iskola másik épületében van, így ebéd után átmennek oda a tanárok. 2. nap azok lesznek, akik infóból érettségiznek, mert õk vannak a legtöbben és arra elmegy egy egész nap. 3. napon pedig azok lesznek, akiknek már van elõre hozott érettségijük, ill. akik elõrehozott érettségit tesznek most. De egyik barátnõm egy másik osztályba jár, õk ma kezdtek a szóbelivel, és neki ma kellett mennie, pedig már van elõrehozott érettségije. Szóval semmi sem biztos.

Ez elsõsorban attól függ, milyen tematika szerint osztják be az osztályban a tanulókat. A mi osztályunkban pl. a választott érettségi tárgy alapján osztották be, hogy ki mikor megy. Mivel a jegyzõnk az egyik szakmai tanárunk, akinél 3-an szóbelizünk, ezért minket elsõ nap délelõttjére tettek be. Így hamar le tudjuk, és utána a tanár már csak jegyzõként van jelen, egy dologra kell csak figyelnie. Délután azok vannak, akik tesibõl érettségiznek, mert ez az iskola másik épületében van, így ebéd után átmennek oda a tanárok. 2. nap azok lesznek, akik infóból érettségiznek, mert õk vannak a legtöbben és arra elmegy egy egész nap. 3. napon pedig azok lesznek, akiknek már van elõre hozott érettségijük, ill. akik elõrehozott érettségit tesznek most. De egyik barátnõm egy másik osztályba jár, õk ma kezdtek a szóbelivel, és neki ma kellett mennie, pedig már van elõrehozott érettségije. Szóval semmi sem biztos.
Már hogy péntekre raknak be? Lehetséges
Ez a tematika nagyon sok mindentõl függ. Nálunk 2 bizottság volt (a másik bizottság egy másik osztályt érettségiztetett), és volt olyan tanár, aki nálunk is szóbeliztetett meg a másik osztálynál is. Nálunk ez alapján ment a tematika, hogy ne legyen átfedés a feleletek között.
Nekem is ketto van hatra (magyar tori) es en masodik napon megyek. Baratnomnek ugyanigy, es o elso napon volt.

Ha már az utolsó 5. napon tarok és már csak alig van meg akkor már fürödhetek?

Legjobb válasz: Szerintem igen, nagy gond nem lehet, de számíts rá, hogy még kicsit a fürdõrucid olyan lehet, nekem nem volt gond, mert fekete, csak egy pici folt lett ami ki is jött, ahogy tudtam beáztattam, de tehetsz be tampont ha gondolod, csak tudod, az túl sokáig nem maradhat benn

Szerintem igen, nagy gond nem lehet, de számíts rá, hogy még kicsit a fürdõrucid olyan lehet, nekem nem volt gond, mert fekete, csak egy pici folt lett ami ki is jött, ahogy tudtam beáztattam, de tehetsz be tampont ha gondolod, csak tudod, az túl sokáig nem maradhat benn

Lehetek-e terhes e feltételek mellett: tegnap volt az utolsó nap mensiben, btom kielégített kézzel. Ezelőtt saját magával tette uazt, félek, ha maradt vagy került sperma az ujjára akkor teherbe eshetek-e? (ő azt mondta, h száraz v az ujja) szűz vok.

Legjobb válasz: :-S már jobb kicsit...de igazad van,mert már azon gondolkodom,h miért bizsereg ott lenn meg hogy miért van melegem?! :-( szóval lehet, h ebbe belebolondulok :-S

Ne beszélj be magadnak hülyeségeket, mert a terhesség tüneteit még két hét múlva sem érezhetnéd.
A kérdező hozzászólása: sajnos nagyon ki vok készülve.alapvetõen egy szolid, parázós nyuszi lány vok. s ma este kb 1.5 órája szúr a baj oldalon vmi...talán a petefészkem felé és nagyon ideges vok :((( nem bírom ki a köv menzeszig...ááá az naon sok :((( (azt nem tom, h lehet-e ez amiatt, h ma múlt el amenzesz? v nem tom...hülye vok :(
bemeséled magadnak, szomorú hogy 18 vagy és ennyire lila gõzöd nincsen, mi kell ahhoz hogy egy gyerek megfoganjon.pontozzál le attol sem leszel okosabb
A kérdező hozzászólása: ááá de nem 18 évesen :( és nem úgy, h ma szakított velem a fiú...szóval sztnék babát kb 10 év múlva.. HA VESZEK TESZTET MIKOR CSINÁLJAM MEG?A NAP MEIK SZAKÁBAN?tegnap történt, de ha hnap megcsinálom akkor már tuti eremdényí lesz a kezemben?
A kérdező hozzászólása: :-S már jobb kicsit...de igazad van, mert már azon gondolkodom, h miért bizsereg ott lenn meg hogy miért van melegem?! :-( szóval lehet, h ebbe belebolondulok :-S
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen :-)
Szerintem, ha meg se ujjazott, akkor feleslegesen aggódsz, úgy nem lehetsz terhes.
nem. amúgy mi köze a szüzességnek ahhoz, hogy terhes lehetsz-e, vagy sem? De ma már volt ez a kérdés.
Elõre szólok, hogy a köv mensid vagy egy hetet fog késni, ha így aggódsz. De lehet kettõt...
nem kritikaképp mondtam, de ha ennyire félsz (már már betegesen) , látatlanban sneki nem tud mit tanácsolni, menj el orvoshoz pár hét múlva, vagy várd meg amig megjön, ennél többet nem tudunk érted tenni
A kérdező hozzászólása: :-( sajnos nem tudom, hogy hogy lehet lepontozni... arra a százalékos mutatóra gondolsz?nem ütöttem be semmit. hiába ítélsz el, nem tudod, hogy bennem mi játszódik le. a szomorúság bármit kihozhat az emberbõl.külsõ emberek tanácsáért jöttem ide, nem kritizálásért. :-) DE HA MA ESTE ELKEZDETT SZÚRNI A BAL hasi oldalam :-(
A kérdező hozzászólása: Igen, elég kultúrálatlan a stílusom ha sietek. mert ebben a helyzetben sietek. már egyetemista vagyok, szóval érettségi kilõve :P köszönöm szépen, hogy írtok nekem :-) már csak azt szeretném megtudni, hogy miért szúr a hasam?lehet, hogy bemesélem magamnak az egészet? (tudom, hogy mi hogy zajlik, de tapasztalni még nem tapasztaltam/nem éreztem...)
Szia! Pontozz le, ha akarsz, de ha tényleg 18 éves vagy, akkor egy kicsit már többet kellene tudnod arról, hogyan zajlik a megtermékenyítés! Mint ahogy a magyar helyesírás szabályairól is, nem hiszem, hogy az érettségin díjazták ezt a "vok, sztem, btom, naon, stb." stílust. Lényeg a lényeg, egy szimpla ujjazástól még nem leszel terhes, bármennyire is magát részesítette elõször elõnyben/élvezetben az expartnered...
Szia! Én a 18.33 válaszoló vagyok. Félreértetted amit írtam. Úgy értettem, hogy nagyon sokan próbálkoznak hónapokig és még sincs semmi. Vagyis nem olyan könnyû teherbe esni pláne nem így. Tesztelni a várt menszi kimaradása után kell.
A kérdező hozzászólása: igen, sõt!mire tegnap hazaértem már email várt, h szakít :( sztem õ is megijedt. 1 hónapot várjak h megtudjam h teherbe ejtett úgy, h nem ujjazott meg csak az ujjával körözött arrafelé? nem bírom ki :(
Tegnap kielégített, ma meg dobott?!?!?!? Hogy van ez? A tesztet csak akkor érdemes megcsinálnod, ha a következõ mensid késik. Elõtte nem mutatja ki e terhességet.
Ha kimarad, utána érdemes tesztelni. Addig nem valószínû, hogy kimutatja, de holnap 1000%, hogy nem. Bocs, de ha 18 éves vagy már, kicsit utánanézhetnél a dolgoknak!
Tényleg ne idegeskedj. Nagyon kicsi rá az esély bár nem lehetetlen. Gondolj bele mennyien szeretnének babát és nem sikerül, annak ellenére, hogy nap mint nap együtt vannak és nem védekeznek. Nyugi!
Nyugodj meg, mielõtt az agyad terhességi tüneteket kezd el kreálni! Nem lehetsz terhes!
A kérdező hozzászólása: naon félek...tapasztalatlan vok.nem hatolt be mélyen, épp hogy érintette a szûzhártyám falát az ujjával.ha a menzesz utolsó napján vok akkor van esélye a terhességnek vagy van vmilyen esélye?
A kérdező hozzászólása: Épp, hogy érintette a szûzhártyámat s a két izgatás között volt pár perc. már kezdek lehiggadni, de ma akkor is picit megijedtem, mert szúrt a hasam alja meg a ott valahol lent :-) (tegnap elmúlt menzesz miatt is lehet ilyen tudomásom szerint??!!)

Ha az utolsó mensi szerint ma 6+1 hetes kismami vagyok, akkor ha 7+3 hetesen tudok menni orvoshoz, akkor már lesz szívhang?

3 napja teszteltem, egy teljesen pozitívat, de semmi tünet, csak annyi hogy érzékeny a cicim, és kicsit talán fáradtabb vagyok. Szerintetek érdemes menni, vagy várjak még 1-2 hetet? Egyébként jól számolok? Febr.8. volt az utolsó mensi els? napja.19 hónapot vártunk rá, és még olyan hihetetlen. :)

Legjobb válasz: Jól számoltál. Az idõpont teljesen jónak tûnik. Valószínûleg már ma is lenne szívhang, de a jövõ hét biztosabb. Gratulálok. Vigyázzatok rá és magadra! :)

Jól számoltál. Az idõpont teljesen jónak tûnik. Valószínûleg már ma is lenne szívhang, de a jövõ hét biztosabb. Gratulálok. Vigyázzatok rá és magadra! :)
Gratulálok!!!!!! Tudom milyen hihetetlen. Mi is sokat vártunk rá! Akkor már biztos lesz szívhang. Mi a 6. héten voltunk elõször és akkor már volt. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Nektek!!! Olyan izgatott vagyok, és a férjem is. Úgy érezzük sosem jön el a jövõhét. :)
Második vagyok! Elhiszem, el fog jönni, és nagyon boldogok lesztek. Addig is vigyázz magadra!
Gratula és kitartás :) Nekünk 3 év után jött össze spontán. Szerdai napon hívtam fel a dokit, akkor csináltam a tesztet. Azt mondta, hogy jövõ héten menjek be ultrahangra. Jövõ héten?????? :) )) Jó, mostmár tudom, hogy felesleges lett volna elõbb, de akkor azt hittem, hogy addig megõrülök :) A jövõ hét persze hétfõ reggel 7 órát jelentett nálam :) Egyébként azóta már nem izgulok, kellett a megerõsítés a sok csalódás után. Gratulálok és sok sikert nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! És én is gratulálok!
Én 6 hetesen és 2 naposan voltam dokinál és már volt szívmûködés! Szóval nálatok is lesz, gratula! :)
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm! Már annyira várom! Csak most meg úgy érzem kezd kijönni rajtam egy kis nátha....remélem nem lesz igazam és elkerül nehogy bármi baj legyen.

Ciki, ha már be vagyok jelentkezve tetoválásra és az utolsó pillanatban lemondom?

Legjobb válasz: Nem,ez lehet,hogy kellemetlen,de nehogymár azért viselj egy életen keresztül egy tetkót;amit már magadra sem akartál tetováltatni,mert "ciki lemondani".

Nem, ez lehet, hogy kellemetlen, de nehogymár azért viselj egy életen keresztül egy tetkót;amit már magadra sem akartál tetováltatni, mert "ciki lemondani".
azért ne az utolsó pillanatban történjen ez, elõtte egy nappal legalább és nem, nem ciki.
Így van, legalább egy nappal elõtte mondd le, hogy be tudjanak tenni mást helyetted. Máskor jobban gondold át a tetováltatási szándékod. egy tetováló
Ha idõben mondod le, nem ciki. Utolsó pillanatban viszont bunkóság, fõleg, ha több órás meló.
Minél elõbb mond le. Felborítod a tetováló egész beosztását, ha potyára vagy beírva

Ha az utolsó együttlét után 15. nappal megyek uh-ra és teherbe estem, doki már tud valamit mondani, vagyis meg tudja állapítani a "babát"?

valószínű 29-én estem teherbe....

Legjobb válasz: még nem lát semmit. a teszt se mutatná még ki. korai. 6.-7.-8. héten érdemes menni elõször dokihoz, mert akkor már szívhang is van.

még nem lát semmit. a teszt se mutatná még ki. korai. 6.-7.-8. héten érdemes menni elõször dokihoz, mert akkor már szívhang is van.
Akkor tesztelni érdemes inkább. A teszt elõbb pozitív, mint hogy a doki bármit is látna.
A kérdező hozzászólása: aug.15-19-ig volt meg és már lassan 2hete barnázom :(hétfõre kaptam beutalót uh-ra
Az elmaradt menzesz után két héttel, tehát az utolsó menzesz elsõ napjától számítva 6 héttel érdemes elsõnek orvoshoz menni. Az aktus után 15 nappal semmit nem lát a doki, felesleges felkeresned :)
A kérdező hozzászólása: én furán mûködöm:) de azért elmegyek mert bosszant ez a barnázás!
Ha folyamatosan barnázol, akkor nem valószínû hogy terhes vagy. :( De tesztelj és kiderül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!