Találatok a következő kifejezésre: Ha már ujja befér (3 db)

Ha már 4 ujja befér a barátomnak (nem egymás mellett) akkor tág vagyok? Mennyire?

Legjobb válasz: ha jobban belegondolsz, a gyereked is ott jön ki, ugyhogy akkor nem vagy tág... de nekem csak simán pont befér egy ujjam, hogy érzem a falát .....

ha jobban belegondolsz, a gyereked is ott jön ki, ugyhogy akkor nem vagy tág... de nekem csak simán pont befér egy ujjam, hogy érzem a falát .....
Eléggé! Nekem mielõtt elveszítettem volna a sz., nem sokkal elõtte 3-mal néha fájt, és így lesz egyre tágabb.. habár nem tudni, vmikor idegesebb vagy..
30 évesen nem para, de ha még tinijány vagy azér az már nem semmi:) Egyébként lehet egyszerûen csak jol felizgatott és kitágultál. De mér az ujjazással pcösöltök?:O
A kérdező hozzászólása: de én már nem vagyok szûz

Nem fogok vérezni az első együttlétnél ha a párom 3 ujja már befér?

Legjobb válasz: de lehet, sõt még lehet hogy fájni is fog. barátnõmnek is befért 3 ujjam, de attól nem szakadt át neki, aztán amikor megtörtént vérzett rendesen

de lehet, sõt még lehet hogy fájni is fog. barátnõmnek is befért 3 ujjam, de attól nem szakadt át neki, aztán amikor megtörtént vérzett rendesen
én azt mondom, hogy ez egyénfüggõ! Ha kellõen ellazulsz, és nem stresszelsz, akkor nemfog se vérezni, sempedíg fájni! egy laza masszír, vagy egy gyertyafényes vacsora segíthet rajta! --Chocky--
Attol mert befér 3 ujjad, nem azt jelenti hogy nemn is fog fájni . Nem feltétlen szakította át a szûzhártyádat, sõõt, biztosan nem !
Egyéntõl függ, pl: nálam is így volt, 3újja befért, igaz én akkor véreztem picit mikor mind3 újját berakta, de az elsõ együttlétnél nem véreztem és még jó is volt, egyáltalán nem fájt:)
Szerintem fogsz.. Nálam ez úgy volt hogy szeptemberben elvesztettem a sz.-em aztán csak ujj volt de amikor újból rendesen együtt voltunk igaz már nem fájt de még vérzett. Úgy hogy lazulj el és nem lesz gond!

Ha a pasim 3 ujja már befér akkor még szűz vagyok? :O

Legjobb válasz: amíg a fäszát nem teszi be addig az vagy. de 15évesen elég rendesen nyomod az ipart :D

amíg a fäszát nem teszi be addig az vagy. de 15évesen elég rendesen nyomod az ipart :D
Azt mivel magyarázod mikor elviszik nõ gyógyászati vizsgálatra a lányt mert hogy megvizsgálják hogy nem e megsérült a szûzhártya mert gyanakodnak hogy kicsi lányuk már nem szûz. Ott is nem azt nézik hogy mivel hatoltak be hanem hogy van lyuk vagy nincs.
60%-ban, majd ha mind az 5 befér, akkor leszel szûztelenítve.
Kedves kérdezõ. Úgy örülök neki, hogy végre van valaki aki azt írta: Mi az a reptoid? Van még normális ember ezen a világon. Nézz fel az ezotéria rovatba az UFO észlelésekbe. Egész este nevetni fogsz, ezt komolyan mondom.
Ha nem dugott még meg senki, akkor még szûz vagy!!!!
Figyel akkor ez olyan lehet mint a megcsalásnál ki mit hogyan értelmez valaki a szájra puszit is megcsalásnak veszi valaki meg azt ha szexel mással kinek mit jelent.Három új az egyébként is sok és mivel nem maradt épségben a szûzhártya ezért szerintem az már nem szûz aki már valamit felnyomott magának.
Te szûzpunci....
11-es te hülye vagy. Addig, amíg nem volt benne férfi nemiszerv addig szûz.
Csak szólok. Te nem vagy már szûz ha 3 ujj már benned volt mivel a szûzhártyád el szakadt és az a lényeg hogy fenn volt valami. Az szûz aki érintetlen. Lényegtelen hogy egy ujj vagy egy fas*z vette el a szûzeségedet. Csak annyi hogy attól soha nem esel teherbe, de kétlem hogy egész életedben ujjaztatnád magad.
"Ha a pasi>>m<< (személyes birtokjel, a Te tulajdonodban áll a pasi) 3 ujja már befér akkor még szûz vagy>>ok<<( igei személyjel, E/1)? :O" Persze vágjuk, hogy nem Veled történt... Egyébként amíg nem hatolt beléd senki a nemi szervével, addig szûz vagy. :)
Hanem a barátnõd barátnõjével. Vágjuk. :D
tényleg igaz amit mondanak:D
és mi francnak gyömöszöl beléd 3 ujjat? te meg minek hagyod? ezt még a ribik sem hagyják.
A kérdező hozzászólása: még válaszok? :O nem hiszek nektek..
Ha nem szexeltél még szûz vgy, de attól a szûzhárhyád átszakad:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!