Találatok a következő kifejezésre: Ha már tudok szoptatni akkor (3 db)

Ha már nem tudok szoptatni akkor megjön a menzeszem?

Nagyon kevés a tejem ezért tápszereznem kell a lányomat. Ha már nem tudok tovább szoptatni akkor megjön a menzeszem mindjárt vagy ez is alkatfügg???

Legjobb válasz: Nagyon is alaktfüggõ. nekem például szülés után 6 héttel megjött, pedig 1éves koráig szoptattam a kisfiamat. Szóval nekem bõven a szoptatás alat vált újra rendszeressé. Szerencsés vagy ha te csak késõbb kezded! Egyébként gondolom, ha eddig a szopi miatt nem jött meg, akkor talán atz elhagyása meghozza majd.

Nagyon is alaktfüggõ. nekem például szülés után 6 héttel megjött, pedig 1éves koráig szoptattam a kisfiamat. Szóval nekem bõven a szoptatás alat vált újra rendszeressé. Szerencsés vagy ha te csak késõbb kezded! Egyébként gondolom, ha eddig a szopi miatt nem jött meg, akkor talán atz elhagyása meghozza majd.
Szia.Èn is még szoptatok, pedig már kéthónapja megjött, azaz a szüle´s uta´n 3 hónappal. Egye´nfüggö, hogy mikor áll helyre a hormonháztarta´s.
Álltalában a szopizás abbahagyása után megjön.Nembiztos hogy rögtön, de hamarosan.

Sajnos nem tudom a 9 hetes babám szoptatni, mert nincs tejem, ilyenkor ha már nem szoptatok akkor mikorra fog megjönni?

Legjobb válasz: szia.nekem holnap lesz 8 hetes a babám és én fejem a tejcsit neki.de nekem már el is múlt az elsõ menzim és kb egy hétig tartott..sztem te is várhatod.jó babázást

szia.nekem holnap lesz 8 hetes a babám és én fejem a tejcsit neki.de nekem már el is múlt az elsõ menzim és kb egy hétig tartott..sztem te is várhatod.jó babázást
Én 2, 5 hónapja nem szoptatok már, de nekem még nem jött meg. Azt mondjták általában szopi elhagyása után kb. 3 hónap, amikor megjön.

Ha most 2hetes babám kb.100at eszik 1x-re egy mellből és utána kb.10ml tudok fejni, ha több lesz az igénye, akkor már nem lesz elég tejem? Vagy kettő mellből kell szoptatnom?

Legjobb válasz: Én is így volta, meg is ijedtem, de azután a melleim ráálltak a több tejcsi termeléséhez. Ha elfogy az egyikbõl, tedd át a másikra. Igyál sok folyadékot és egyél rendesen.

Én is így volta, meg is ijedtem, de azután a melleim ráálltak a több tejcsi termeléséhez. Ha elfogy az egyikbõl, tedd át a másikra. Igyál sok folyadékot és egyél rendesen.
Nem, dehogy, ahogy nõ az igény, úgy nõ a tejtermelés is.Az én babóm most 4 hónapos, és egy cicibõl megevett már 220-at is, tiszta hihetetlen számomra is hogy fér el benne annyi tejcsi, régen meg már örültem ha volt benne 80. Nem kell kettõböl szoptatni, csak ha úgy látod még éhes.
Mi 80-90-rõl indultunk pár naposan, most már van hogy 180-at is kiszed egy cicibõl nagy alvás után, 5 hetes lesz lassan. Én sem hittem volna hogy bír nõni a mennyiség, de IGEN.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!