Találatok a következő kifejezésre: Ha már teszt kimutatja (39 db)

Ha már vannak tünetek, akkor a teszt már tutira kimutatja?

Legjobb válasz: A tüneteket, amire a szervezet reagál, a hormonváltozás váltja ki. Nagyjából egyidõben a teszt is kimutatja. Ez persze picit lehet eltérõ, de max. néhány napig. A teszt érzékenységétõl is függ és a szervezet érzékenységétõl is. De alapvetõen elmondható, hogy ha tünetek vannak már, akkor egy tizes érzékenységû teszt reggelibõl már tuti kimutatja.

A tüneteket, amire a szervezet reagál, a hormonváltozás váltja ki. Nagyjából egyidõben a teszt is kimutatja. Ez persze picit lehet eltérõ, de max. néhány napig. A teszt érzékenységétõl is függ és a szervezet érzékenységétõl is. De alapvetõen elmondható, hogy ha tünetek vannak már, akkor egy tizes érzékenységû teszt reggelibõl már tuti kimutatja.
10. dpo-n nekem már a 25-ös teszt halvány eredményt mutatott, 2 nap múlva erõs pozi lett hasonlóan egy 25-ös teszt, nemvárt napján pedig full pozi. 10. napon ébredtem erõs fejfájással és hányingerrel, amely émelygésre váltott át, cicik pedig "dagadnak".
A teszt persze, kimutatja, de sokszor méhen kívül tapad meg csak.
Nem tudom hány % eséllyel lehet teherbe esni spirál mellett, de elõfordul sajnos. A teszt természetesen kimutatja, és uh-on is látni 5-6 hetesen.
%-ot nem tudok, de 2010 decemberében voltam egy hetet kórházban ott két kismam volt, akkor, akik spirál mellett estek teherbe. Mindkettejük babája egészséges lett. A terhességet már az 5. héten is kimutatja az uh. (hüvelyi, a hasi csak késõbb)De ha arra gondolsz, hogy azt mikor tudja kimutatni, hogy egészséges, azt csak a szokásos terhesség alatti vizsgálatok összességével lehet megállapítani. Uh-k, vérvételek. A teszt minden terhességet kimutat. Bár ha túl korán csinálod, akkor még nem biztos. Vagyis a menzesz idejét minimum ki kell várni a teszteléssel, de utána egy héttel már biztosabb eredményt ad.
Mármint a menzesz várható idejét. Ha megjön akkor valószínüleg nem vagy terhes.

Ma kellene megjönni. Ha terhes vagyok kimutatja már a teszt?

Legjobb válasz: igen,már nagy eséllyel kimutatja,szerintem tesztelj!

igen, már nagy eséllyel kimutatja, szerintem tesztelj!
Nekem ilyenkor már mutatta (nem is halványan!!)
Én akkor teszteltem, mikor egy napot késett, és picit halványabban, de egyértelmûen kimutatta. Ha kibírod, várj holnapig.
Elsõ terhességemnél a nem várt elötti este kimutatta, most meg csak 6 napos késéssel. Próbálj egyet holnap reggel, ha negatív és késik, pár nappal késõbb. Drukk!
Nekem a mensi elõtt egy nappal már kimutatta a Clearblue! Szerintem ha elég érzékeny tesztet veszel, akkor van rá esély! De ha negatív lenne, akkor se keseredj el, mert lehet pár napra rá mégis pozitívat fogsz tesztelni! Nagyon szorítok! 17 hetes kismama


A terhességi teszt kimutatja a terhességet úgy is, ha már 2 napja használok Canesten kombit?

Állandó szédülés és hányinger miatt muszáj lenne teszet csinálnom, de nem tudom, hogy ez nem befolyásolja e az eredményt.

Legjobb válasz: Igen kimutatja a terhességet! Nyugodtan tesztelj!

Igen kimutatja a terhességet! Nyugodtan tesztelj!

Ha szeptember 6. -án kellett volna megjönnie a mensimnek de nem jött meg akkor a teszt már biztosan kimutatja ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ugy gondolom igen, ha kései is a peteérésed, akkoris már ki kell mutatnia, mert már 3 hete késik! Csinálj tesztet, ha neg, menj orvoshoz! Ha pozi, akkoris! :)

Ugy gondolom igen, ha kései is a peteérésed, akkoris már ki kell mutatnia, mert már 3 hete késik! Csinálj tesztet, ha neg, menj orvoshoz! Ha pozi, akkoris! :)
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem h negatív lesz
Igen, 3 hét után már kimutatja.
A megtermékenyítéstõl számított 10-14 napon.
Ez 15-én el fog dõlni. Addig nem érdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést! Sajnos nekem reggel megjött! :( Nem hiába fájt a hasam és lett negativ a teszt. Remélem Neked rendbe lesz minden! Drukkolok neked, majd jelezd hogy mi lett a vége.
Szia!mi újság van?van valami változás?nálam semmi nincs szinte azóta.ma kezdtek el fájni a melleim, de a hasszúrka meg ezek szinte teljesen elmúltak.tnap elõtt teszteltem egy negatívat(nem bírtam ki)....de szerda reggel láthatom az igazi eredményt majd!reménykedek a poziban nagyon!drukkolok neked is!
A kérdező hozzászólása: Ma volt egy kicsi barnázásom ugyhogy nem tudom mi fog ebböl kisülni. Még bizom a jó hirben, de várok még a köv. tesztel. köszönöm nektek a válaszokat
A beágyazódástól számított 3. nap környékén lehet már olyan mennyiségû hcg a szervezetben, amit egy nagyon érzékeny teszt ki tud mutatni. De jobb megvárni a nemvárt napját, akkor már elég egyértelmû választ szoktak adni a terheségi tesztek.
Nekem volt kb. 1 hete egy rózsaszínes pöttyöm, tegnap +t teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Kedves JackMolly! Nekem is 2napja szúrkál a hasamba meg petefészkeimbe is.De ami okot ad a reményre azaz, h. tegnap volt egy kis rózsaszines folyasom (ami eddig nálam nem fordult még elõ).Más tünet nálam még nincs:( Majd irj hogy alakul a Te helyzeted! Sok sikert
A kérdező hozzászólása: 20:25-nek nagyon gratulálok. Boldog babavárást
Szia!Én is 14.-ére nem várom!Van már neked valami tüneted?Én már 3 napja úgy érzem, hogy leszakad a petefészkem, méhem, meg szúrkál is rendesen.De nem tudom, hogy ez most azért mert meg akar jönni vagy "valami más" van a dologban.Tesztelni csak a nemvárt reggelén fogok!
Szia! Én 12-re nem várom/vártam, de már tegnap szép pozitívat teszteltem a 10. dpo-n 25-ös teszttel. Halvány volt, de egyértelmû. Mára erõsödött a teszt. Szerintem a beágyazódás kezdetétõl már el kezd termelõdni a hcg hormon, ami kb. 2-3 nap alatt, már kimutatható a vizeletbõl.
Inkább ha már befejezõdött, és utána kb. 3 nappal, és akkor is csak a legérzékenyebb tesztek reggeli vizeletbõl. A mensi napjánál elõbb nem érdemes, mert lehet, hogy kimutatja, de nem biztos.
A kérdező hozzászólása: :(( OK valahogy megállom
A kérdező hozzászólása: 14-re nem várom és ma délután negativat teszteltem. Akkor ebbõl már nem lesz semmi?
Szia!nagyon sajnálom! :( nálam még semmi változás, de reggel tesztelek!akkor minden kiderül....nagyon reménykedek!

Az mit jelent, ha egy teszt 25 ös érzékenységű? Elvileg az már kimutatja a 26. napon?

Ez egy Facellle nev? teszt, a Rossmannban vettem. A 25. napon csináltam egy Lily tesztet, az nagyon.nagyon halvány lett, szinte alig látszik, de mégis látszik valami. Ez már jót jelenthet?

Legjobb válasz: A 25-ös a leggyengébb. Lehet már 15-ös, 20-as teszteket venni! A 26-on 25-el szerintem necces, ezzel a nemvárt napján tesztelj.

A 25-ös a leggyengébb. Lehet már 15-ös, 20-as teszteket venni! A 26-on 25-el szerintem necces, ezzel a nemvárt napján tesztelj.
Ha látszik halványan a csík, az jó jel, de a Lily nem túl érzékeny. Biztosabb, ha kivárod a nem várt elsõ napját.

Két napja magas lázam van, ma voltam dokinál, írt ki gyógyszert, viszont nem merem elkezdeni, mert két hete próbálkoztunk a babával, és mi van ha terhes vagyok. A teszt kimutatja már a biztos eredményt? 17. én voltunk "úgy" együtt, ma 31 van.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!

Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!
A láz nagyon veszélyes terhesség alatt. Ha nem veszed be a gyógyszert, sokkal nagyobb bajt csinálsz.
Szia! Egy genetikus azt mondta nekem, hogy az elsõ 14 nap alatt nincs biologiai kapcsolat az anya és a magzat között. Nyugodtan vehetsz be gyógyszert, a lázzal jobban ártasz mintha gyógyszert veszel be.
mindenképp csillapítani kell a lázat, mert az terhesség alatt nagyon veszélyes.gyógyszer /nem említetted a dokinak, hogy talán babás vagy?/ mellé ajánlatos a hütõ fördõ, borogatás. mielöbbi gyógyulást és sok sikert
Én is hûtõ fürdõt és borogatást ajánlok! A láz nem tesz jót, sem neked sem a babának! A dokinak mondhattad volna, hogy lehet, hogy baba van a dologban, és úgy adott volna gyógyszert! De szerintem ha bemész egy gyógyszertárba elmondod a panaszokat, és azt, hogy lehet, hogy babát vársz, fognak tudni segíteni neked! Ne aggódj, ott értenek hozzá! Szorítok neked! Jó babavárást, és gyógyulj meg!

Ha már a teszt kimutatja h terhes vagyok, akkor hogy legyen a szex ez után?

Félek így az elején.

Legjobb válasz: Ha normális a terhesség, akkor a szextõl semmi bajotok nem lesz. Talán egy kicsit gyengédebben azért nem árt.

Ha normális a terhesség, akkor a szextõl semmi bajotok nem lesz. Talán egy kicsit gyengédebben azért nem árt.
A kérdező hozzászólása: de ha még nem látott doki. Csak a teszt 2 csíkos.
Ha óvatosan csináljátok, akkor nem lesz gond. Majd ha megnéz a doki, akkor megmondja, hogy szabad-e vagy sem. Addig senki sem tilthatja meg a szexet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat
Szerintem addig mindenképpen gyengédebben szeretkezzetek, amíg nem lát orvos, és nem erõsíti meg, hogy lehet - e, vagy sem. Csak óvatosan. Ennyit megér. Irigyellek és egyúttal gratulálok is. Sok sikert. Egy próbálkozó.

Ha már egy 25ös teszt kimutatja a babát, és nem is olyan halvány pozi, akkor kb mennyi hcg lehet a szervezetemben?

Ma van a nemvárt napja (lekopogom) :) Ma reggel csináltam egy 25ös tesztet, és tisztán lehet látni a második vonalat, még nem olyan erős mint a kontroll, de nagyon szépen látszik. Pár árnyalatnyival halványabb, mint a kontroll. Most csináltam még egyet délután, az ugyanolyan lett, csak egy kis halvány csík benne már olyan erős mint a kontroll. Ha egy 25ös teszt így kimutatja, akkor már több mint 25 mIU/ milliliter van a véremben? :) Csak kiváncsiságból kérdezem :)

Legjobb válasz: Hát attól nyilván több, azért mutatja. :) Hogy pontosan mennyi, az körülbelül 700-800 mIU eltérést is mutathat nõ és nõ között, lehetetlen megmondani. Gratulálok! 37 hetes km

Hát attól nyilván több, azért mutatja. :) Hogy pontosan mennyi, az körülbelül 700-800 mIU eltérést is mutathat nõ és nõ között, lehetetlen megmondani. Gratulálok! 37 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) ) A háziorvosommal küldettem be pisit, azért õ is erõsítsen meg, hogy a labori teszt is pozi :) ) Sajna vért nem tudott levenni, mert már nem engedélyezik nekik, csak a nõgyógyászoknak :/ Pedig kiváncsi lennék nagyon :)
Kérlek, rakd fel a tesztedet!!!! Köszi :) És gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Itt a tegnapi reggeli, kb 2 perc alatt kijött a csík. Itt még nedves állapotban :) ( 2öt csináltam inkább, nehogy becsapjon, nem hittem el, hogy két csíkos ) http://kepfeltoltes.hu/view/120424/kepfeltoltes_www.kepfelto.. És még van ez is: Itt az elsõ kettõ a tegnap reggeli, már száradtan, meg a következõ 2 a ma reggeliek. Szerintem már picit erõsödtek tegnap óta :) ) http://kepfeltoltes.hu/view/120425/IMG_2481_www.kepfeltoltes..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!