Találatok a következő kifejezésre: Ha már terhes két (23 db)

Ha már két tesztet is csináltam, egyet délutáni, egyet reggeli első vizeletből és mindkettő negatív akkor ugye nem vagyok terhes?

A kislányom három hónapos. Gumióvszerrel védekezünk viszont volt rá példa, kb. 2-3 alkalom, hogy megszakításos módszert alkalmaztunk a férjemmel. Tudom, ha nem szeretnék még egy babát egyelőre, akkor védekezzek de olyan snassz, hogy tulajdonképpen nem érintkezünk egymással ... Én meg szoptatás alatt nem szeretnék fogamzásgátló tablettát szedni. Csak állandóan parázok, még addig is paráztam ameddig óvszert használtunk, most meg még jobban. De a mai nap megfogadtam, hogy többé nincs megszakításos még akkor sem ha elvileg szoptatás alatt nagyon kevés az esély a teherbeesésre.

Legjobb válasz: Ez azért attól is függ, hogy a megszakításos módszert mikor alkalmaztátok. Ha a beágyazódás még nem történt meg, akkor még nem kezdõdött el a HCG termelés, még nincs mit kimutatni, de lehet, hogy már folyamatban van, esetleg a teszt volt 'erõs', és egy 10-es már kimutatná... A tesóm teherbe esett, amikor a babája 7 hónapos volt, szóval sosem lehet tudni. Szerintem várj még egy kicsit a teszttel, és ha úgy érzed, vagy félsz, akkor tesztelj újra. Fel a fejjel!

Ez azért attól is függ, hogy a megszakításos módszert mikor alkalmaztátok. Ha a beágyazódás még nem történt meg, akkor még nem kezdõdött el a HCG termelés, még nincs mit kimutatni, de lehet, hogy már folyamatban van, esetleg a teszt volt 'erõs', és egy 10-es már kimutatná... A tesóm teherbe esett, amikor a babája 7 hónapos volt, szóval sosem lehet tudni. Szerintem várj még egy kicsit a teszttel, és ha úgy érzed, vagy félsz, akkor tesztelj újra. Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Hát ... szeptember 1-én szültem. 5 hét után megjött a menszeszem azóta nem menstruáltam. Október óta óvszerrel védekeztünk minden egyes alkalommal. Most december elejétõl kb. megszakításosan. De ebben a hónapban nem voltunk túl sokat együtt így. Azt hiszem 3-4 alkalom és nyilván a teszt még nem mutatná ki, de azért teszteltem, hogy megnyugodhassak ... Most megfogadtuk, hogy ezentúl visszatérünk az óvszerre csak sajnos a Párom sokszor említi meg, hogy nem érez engem amikor óvszer van rajta és ennek látható jelei is vannak és így oda az egésznek a varázsa ... :( De még egy babát most nem tudunk vállalni (mondjuk vetetni sem tudnék) így kénytelenek leszünk védekezni. Ha már nem szopizik a kislányom feliratok rendes fogamzásgátlót.
Akkor szerintem januárig várj még a teszteléssel. Teljesen megértem, amit írtál. Esetleg próbálja a párod gyakorolni óvszerben a megszakításos védekezést. Ismerek olyan párt, akik 7 éve vannak együtt, és így védekeznek. Már nagyon megtanulta a srác!
A kérdező hozzászólása: Azzal nincs semmi baj ... Mindig odafigyel, még sosem "sült el". Pedig már egy jó pár év van mögöttünk. :)
Nem tartom valószínûnek, de ha valami eltérést észlelsz a megszokottakhoz képest, akkor tesztelj!
Szia! Nem tudom miért nem szeretnél fogamzásgátlót szedni, van olyan, amit kifejezetten erre az idõszakra találtak ki. Semmiféle befolyása nincs a tejedre, és legalább megnyugodhatnál.
A kérdező hozzászólása: Nekem a dokim sem ajánlotta a tablettát ... Lehet, hogy kifejezetten erre az idõszakra fejlesztették ki, de én úgy vagyok vele, hogy ki tudja, hogy milyen hatással van a kicsire ... Lehet, hogy most semmilyen hatással nincs rá, de van benne hormon, ha még alacsony számban is, de van. Inkább nem kockáztatom meg. Nyilván a teherbeesést sem kellene, így marad a gumióvszeres védekezés. Mondjuk hozzátenném, hogy elõzõleg is nagyon nehezen estem teherbe. Bár nem terveztük, de nem védekeztünk. De erre nem alapozok! Hiszen bármikor megfoganhat...
A kérdező hozzászólása: Tegnap megjött a menstruációm. :) Mostmár megnyugodtam! :)
Hány éves vagy és mióta menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok es 14eves korom ota, de mar megjott azota, azert koszi

Miért nem esik le a hőm ha nem vagyok terhes, és még a menzim sem jött meg? Már lassan két hete késik.

Ma voltam dokinál és nem látott terhességet. Egy hét múlva vissza kell mennem. Ez volt az els? closti kúrám.

Legjobb válasz: A 37.2-es hõ-nek üzenem, hogy tesztelhet, már kimutatja a pozitívat! Jó jel a magas hõ és a késés, szorítok:))

Szerintem ez tutira baba! Nagyon örülök, vigyázz magatokra!!!!!!látod hogy érdemes volt?:) )))) Sok sikert és boldog babavárást kívánok, én ajánlottam neked a tesztelést én neveztelek el 37.2-s hõsnek, most már babás vagy:) )!!!!
A 37.2-es hõ-nek üzenem, hogy tesztelhet, már kimutatja a pozitívat! Jó jel a magas hõ és a késés, szorítok:) )
sziasztok! én vagyok a 37.2 hõs. ma teszteltem, és egy erõs, meg egy hhlvány csíkom van, amit elõször azt hittem bebeszélek, de a férjemre kérdezve ugyanezt látta. szóval egyenlõre még midig nem tudom mi a helyzet, nem is merek remélni, inkább érjen kellemes csalódás.a hõm még mindig változatlan. aranyosak vagytok a válaszokért!!!és a szorításért. nektek is sok siket!
37.2 hõs, én ajánlottam neked a tesztet, és még mindig azt mondom hogy tesztelj. Nagyon bíztató a hõd, fõleg ha ugyanabban az idõben méred, a topiknyitó sajna nem ugyanabban az idõben méri, fél óra eltolás is jelenthez 2-3 fokot. Merj tesztelni 37.2-s, mert így egész végig azon fogsz rágódni hogy vajon terhes vagy-e. Van nekem is pco-s ismerõsöm, sõt ráadásul még a nyálkahártyája is vékony, és épp azon kesergett milyen vizsgálatra megy, és elõtte csinált tesztet mielõtt dokihoz ment, és lám pozitív lett neki, pedig nem is számított rá! Merj tesztelni és írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: 37, 2-õs hõs. Szerintem nyugodtan tesztelj, nem véletlenül van fent a hõd :) Szorítok neked:)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat :) Csak akkor mi van ha negatív a teszt és nincs baba és a hõm fent marad? Akkor mitõl van ez? A teszt eredményét megírom, de az majd csak jövõhéten lesz, várok :)
ja, de azért köszi a szorítást!
37.2 hõs vagyok. a baj, hogy nekem félelmeim vannak, mert pcos vagyok és nagyon kevés az esélyem a teherbeesésre. attól tartok ez a késés, az amikor nekem egyébként sem jön meg magától:-(és megjön érzésem van. ti féltetek már tesztelni? mert én igen félek , hogy már mgint csalódok.
szia én is ebben a cipõben vagyok. a hõm 37. 2 és nem megy le. menszi késik, de 4 napja, de még nem mertem tesztelni, mert félek csalódnék.remélem nálad baba van a dolog mögött, mert talán mernék reménykedni én is, bár mindjárt megjön érzésem van:-(
Szerintem, okt. 11-én volt PÉ-ed, és akkor 11+14=25-én esedékes a mensi, tehát 3 napja késik. Várj még pár napot, és tesztelj újra, lehet itt baba!!
Viszont ha tényleg 12-én volt a peteérésed, akkor sajna lecsúsztatok róla, de csodák történhetnek:)
12-én volt a peteérésed a hõgörbe szerint, innen számolj 14 napot, az 26-27. most kellene megjönnie, ha nem jön, futás tesztért, van esélyed rá, a terhességet még a doki se láthatja korai még, tesztelj ma, már ki kell mutatnia, de uh-on még csak 2-3 hét múlva! drukkolok és írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Úgyis tesztelnem kell majd mielõtt visszamegyek jövõhéten. Sajnos nem tudok egy cseppet sem németül, marad a ciklus.hu .

Azt olvastam itt, hogy aktus után 14 nappal ha nem jön meg, akkor terhesség valószinű. De ha aktus után két nappal megjön, akkor már nincs terhesség? Ez tényleg igy van, ha terhes valaki?

A ciklus duagrammot hogy tudnám ugy megcsinálni,hogy görbémet mutassa? Segitene nekem valaki? Köszi el?re is.

Legjobb válasz: ez mind attól függ h az aktus mikor történik az elõzõ voltam

ez mind attól függ h az aktus mikor történik az elõzõ voltam
Szerintem akkor sem kellene megjönnie, hiszen a fogantatás pillanatától a tested készül a beágyazódásra. Az mindegy, hogy a mensi elõtt történt-e két nappal. Hiszen elõfordulhat több ovuláció is egy ciklusban.
A kérdező hozzászólása: ok. köszi szépen.
hát ezt nem igazán értem ha az aktus pont peteéréskor történik akkor valószínû a teherbe esés de az h aktus után két nappal megjön ezt nem értem magyarázd el pontosabban mire gondoltál ha pedig nem akarsz gyereket akkor védekezz
A kérdező hozzászólása: 22-én van aktus, 24-én megjön.Itt nem arról van szó hogy nem akarok gyereket, hanem csak erre lettem volna kiváncsi. nem mindenki tudhat mindent.köszi a választ

Ha már voltam terhes két éve, de műszeres befejezéssel elvetéltem, azóta van menzeszem rendesen, elképzelhető hogy nincs peteérésem?

Legjobb válasz: Szia! Minden elképzelhetõ, de egy ovu tesztel vagy egy ovulációs mikroszkóppal hamar meggyõzõdhetsz a dologról. Szerintem nézz utána ezeknek a "szerkezeteknek". Sok sikert!

Szia! Minden elképzelhetõ, de egy ovu tesztel vagy egy ovulációs mikroszkóppal hamar meggyõzõdhetsz a dologról. Szerintem nézz utána ezeknek a "szerkezeteknek". Sok sikert!
H mérded a hõdet az is árulkodhat.
ovu mikroszkópot gyógyszertárban lehet kapni, kb 2500Ft és örök életû. Nekem bevállt, és szerettem, csak jól kell használni. Próbáld ki! 39 hetes 5 napos kismama
Nem hinném, hogy a mûszeres befejezés és a peteérés hiánya között összefüggés lenne, ha erre irányulna a kérdésed. Sõt, általában mûsz.bef. után mindenki elég hamar teherbe esik.

Ha febr 18 felé voltam együtt valakivel, rá két hétre megjött. és msot április elején kellett volna, de két hetet már késett, mellfeszülés, hasfájás megvan, amikorra megkelett volna jönnie, akkor nem lehetek terhes ugye?

Nekem mindig rendszertelen ..nagy ritkán jött emg pontosan, általában 2-3 hetet csúszik...de valamikor csak 5 napot, legutóbb úgy volt..

Legjobb válasz: Ha akkor megjött, most már nem lehetsz terhes.

Ha akkor megjött, most már nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!
én azért helyedben vennék egy terhességi tesztet!!!!!! Van amikor még egy két alkalommal kevés vérzéssel megjön! és mégis terhes!!!!!! Fogamzásgátlás?
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót, de már bevagyok parázva, mert nem jól számoltam, most pénteken már harmadik hete..bár nekem sokszor késett ennyit..de akkor is:( Nem védekeztünk , de nem élvezett belém, remélem nem lett bajom, többször biztos nem csinálok ilyet:(
Ha netán újra "bûnbe esel" lehet kapni esemény utáni tablettát a gyógyszertárban. De vigyázz ez olyan dúrva szer, hogy könnyen felborítja a hormon háztartást és nem fogod tudni miért van annyi problémád. Tehát csak óvatosan az alkalmi partnerekkel. Ráadásul, ugyan csak sok nemi betegséget, fertõzést lehet összeszedni

Ha késik a menstruációm több mint két hetet, a testhőm 37-37, 5 kb 2hetes terhes lehetek. Már csináltam egy Lily és egy Maria Romed tesztet, de sohasem reggeli vizeletből, mindíg negatív. Lehetek még terhes?

Befolyásolhatja a tesztet, hogy a nagyon sok folyadékot ittam és nem volt koncentrált a vizeletem? Reggel csináljam inkább?

Legjobb válasz: Két hét késés után már bármilyen vizeletbõl kimutatná a teszt.

Két hét késés után már bármilyen vizeletbõl kimutatná a teszt.
Szia! Szerintem is ki kellene már mutatnia a tesztnek, de én vennék még egyet és reggeli vizeletbõl tesztelj!
Elõzõ vagyok! Ha már két hete csúszik a mensid, akkor te már 6 hetes vagy, nem kettõ! Az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni!
Igen, befolyásolja a teszt eredményét, ha elõtte sok folyadékot iszol. Szóval jobb, ha reggel csinálod meg a tesztet, mert akkor tutira nem iszol elõtte semmit. Mondjuk 6 hetes terhességet szerintem már minden teszt, bármilyen napszakban bõven kimutatna. Minden jót Need!
Szerintem is ki kellene mutatniuk már ilyenkor. A nem vártam elõtt 2 nappal csináltam meg az elsõt reggeli vizelettel, kimutatta, másnap megint egyet délben, akkor is kijött, és rendes erõs csík, nem is halvány.
Fontos, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj tesztet - ahogy a többiek is írják! A ROMED megbízható, kimutatná ha terhes vagy. Ha azonban nem bízol benne, ne tesztre költs szerintem, hanem menj el dokihoz - egy kontroll sosem árt :)
CSINÁLTÁL BABÁS VAGY?

Lehetek terhes ha semmi tünetem nincs és két nap múlva meg kellene jönnie? Illetve már peteérés előtt nagyon érzékeny volt a mellem, most meg hol az hol nem.

De hasi, deréktáji fájdalmam nincs, pedig az már ilyenkor b?ven szokott lenni.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, én sem éreztem semmit és tünetem sem volt. Csak a teszt mutatta ki hogy terhes vagyok .

Lehetsz terhes, én sem éreztem semmit és tünetem sem volt. Csak a teszt mutatta ki hogy terhes vagyok .
Tünet ide vagy oda, csak a teszt mutatja ki biztosan sajnos.
ennyibõl nem derül ki, mikor voltatok együtt? védekeztetek e vagy nem? stb..de amugy lehetsz is meg nem is, tünetek ilyenkor még nincsennek, általában a kimaradt után vannak.
Nem valószínû, hacsak nem tettél a terhességért valamit. Várd meg, míg megjön, ha már 1-2 hetet késik, vegyél egy tesztet. A korai terhességnek van egy gyakori tünete, a mellett, hogy elmarad a menses. Az pedig a délután rád törõ eszméletlen álmosság. Lehet persze hányinger, undor is. Nekem nem volt. Szóval várj türelmesen, és ne gondolj rá annyit, mert a gondolataiddal irányítod a tested, és aztán az történik, ami a félelmed. Légy türelmes, 1-2 hét... :)
A kérdező hozzászólása: Babát szeretnénk. Tettünk is érte. De mióta rajta vagyunk minden hónapban más tüneteket produkálok. Ilyen sem volt még. Csütörtökön tesztelek.

Kora reggeli teszt.7 hete történt megszakításos közösülés az exemmel. Ha terhes lennék valami már megjelent volna a kontroll csíkon kívül? Két hete ugyanilyet teszteltem.

http://kepfeltoltes.hu/view/130928/teszt_www.kepfeltoltes.hu..

Legjobb válasz: Teljesen negatív. Hogyne kellene már kimutatnia? Tuti, nem vagy terhes!

Teljesen negatív. Hogyne kellene már kimutatnia? Tuti, nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)

Kimaradt a mensim kb2hete. Két napja fájdogál a hasam, feszül a mellem. Ma csináltam tesztet az a neve hogy first test. Egy csíkot mutat. A 'REF' írásnál. Valaki használta már ezt? Ha csak ez az egy csík van akkor most nem vagyok terhes, igaz?

Legjobb válasz: Valószínû,hogy nem vagy terhes.2 hetes késésnél már kimutatná.Egy csík az sajnos nega.De sztem ez a használati útmutatóban is le van írva.

Valószínû, hogy nem vagy terhes.2 hetes késésnél már kimutatná.Egy csík az sajnos nega.De sztem ez a használati útmutatóban is le van írva.
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs leírva.Csak az hogy 2-5 percet kell várni.Aztán kiderül hogy mi a helyzet.Csak nem tudtam értelmezni a tesztkazettán az írást.Köszi h kaptam választ.Most csináltam elõször ilyen tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!