Találatok a következő kifejezésre: Ha már szikhólyag, akkor már (4 db)

Ha elkezdődtek a terhességi rosszulléteim, akkor már kialakulhatott az embrió is a szikhólyag után?

Legutóbb csak petezsákot és szikhólyagot látott a doki. Bevallom őszintén, picit aggódom, mert szerintem picit nagyobb volt a petezsák, de volt ott egy kis szikhólyag is. Szóval félek attól, hogy a petezsák üres marad, vagyis az emrió nem alakul ki, vagy ha igen, akkor a szívműkődés nem jön elő. 6 napja volt ez az ultrahang. 5 napja kezdődtek a terhességi tüneteim, eléggé erősek, egész naposak, hányinger, gyomrom készen van teljesen. Ennem kell, hogy ne legyek rosszul, holott étvágyam sincsen. szerintetek lehetek picit bizakodobb, hogy mégis van baba?

Legjobb válasz: Nekem már voltak rosszulléteim akkor is, mikor még csak petezsákot látott a doki, ráadásul pecsételõ vérzés miatt voltam dokinál, mert késõbb akartam csak, úgyhogy nagyon aggódtam. De msáfél hét múlva mikor visszamentem, akkor már dobogott a kis szíve :) Azóta pedig már nagylány, ebben a hónapban lesz egy éves :) Úgyhogy ne aggódj, minden rendben lesz, a rosszulléteid is azt mutatják, hogy fejlõdik odabenn Valaki :-)

Nekem már voltak rosszulléteim akkor is, mikor még csak petezsákot látott a doki, ráadásul pecsételõ vérzés miatt voltam dokinál, mert késõbb akartam csak, úgyhogy nagyon aggódtam. De msáfél hét múlva mikor visszamentem, akkor már dobogott a kis szíve :) Azóta pedig már nagylány, ebben a hónapban lesz egy éves :) Úgyhogy ne aggódj, minden rendben lesz, a rosszulléteid is azt mutatják, hogy fejlõdik odabenn Valaki :-)
Bõven lehet belõle baba :) Nekem mikor kimutatta a teszt, hogy terhes vagyok elmentem orvoshoz, de nekem is alig látszott valami (terhességi tüneteim nem igazán voltak) most pedig 5 hónapos a baba. :)
Nem írod, hogy hány hetes vagy.
A kérdező hozzászólása: 6. hétben vagyok
A lényeg, vigyázz magadra, ne emelgess, ne igyál alkoholt, pihenj ha fáradtnak érzed magad, ne stresszeld magad mindenen.Dokihoz mikor mész?Õ biztosan tud választ adni.jo babavárást!
12 héttõl magzat addig embrio.
Ha jól tudom akkor a 12. héttõl hívják magzatnak. Jót írt a papírra, ne aggódj! Gratulálok és sok boldogságot!
Nem. A betöltött 12. héttõl használják a magzat szót, addig az embriót.
ui: a doki azért csak tudja:-)
Szerintem lesz, nekem is a 6. hét után látszódott!
A kérdező hozzászólása: :) Remélem! Köszi a választ! Ha van még valakinek tapasztalata, szívesen várom!
Nekem a 7 héten már szívhang is volt, lehet mire mész te is hallani fogod a babádat. Nagyon aranyos! Egy kis maszat, ami pulzál ezt láttam a képernyõn és nagyon gyors ketyegést hallottam. Megnyugtató érzés volt nagyon.
A kérdező hozzászólása: Jaj már alig birom kivárni! Legszívesebben minden héten mennék!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!