Találatok a következő kifejezésre: Ha már szikhólyag, (7 db)

Nem írod, hogy hány hetes vagy.
A kérdező hozzászólása: 6. hétben vagyok
A lényeg, vigyázz magadra, ne emelgess, ne igyál alkoholt, pihenj ha fáradtnak érzed magad, ne stresszeld magad mindenen.Dokihoz mikor mész?Õ biztosan tud választ adni.jo babavárást!
12 héttõl magzat addig embrio.
Ha jól tudom akkor a 12. héttõl hívják magzatnak. Jót írt a papírra, ne aggódj! Gratulálok és sok boldogságot!
Nem. A betöltött 12. héttõl használják a magzat szót, addig az embriót.
ui: a doki azért csak tudja:-)

6hetes iker terhes vagyok kb. már inkább 7, és az egyik baba szikhólyagja 8mm az ő mérete 9mm és 24mm petezsák. Baj ha ilyen nagy a szikhólyag? Mivel jár?

Legjobb válasz: Szia. Pontosat én sem tudok mondani mert nem vagyok orvos, de szerintem ha gond lenne azzal hogy a szikhólyag nagy, az orvosod BIZTOS mondta volna. Ne aggódj, lehet azért van mert ikrek! Gratulálok a picikhez és tényleg ne aggódj. Ha baj van az orvos szól!

Szia. Pontosat én sem tudok mondani mert nem vagyok orvos, de szerintem ha gond lenne azzal hogy a szikhólyag nagy, az orvosod BIZTOS mondta volna. Ne aggódj, lehet azért van mert ikrek! Gratulálok a picikhez és tényleg ne aggódj. Ha baj van az orvos szól!
Ikreknél lehet másképp van minden, nekem a dokim azt mondta 3-5 mm között jó a szikhólyag. De nekem 1 babám van.
Mi is ikreket várunk (most 15. hét), a mi babáink 6 hét 6 naposan 8 mm-esek voltak. Úgyhogy az a méret rendben. Szikhólyagot és petezsákot nem mért, de így elnézve a képet, a 24 mm-es petezsák is reálisnak tûnik. A szikhólyag eleinte nagyobb, hiszen ez táplálja ez embriót (esetünkben embriókat). Aztán egyre kisebb lesz, a babák pedig egyre nagyobbak, majd a 12.hétre teljesen elsorvad, szerepét átveszi a lepény. Szerintem, ne aggódj! Bár én is tudom, nem könnyû.
Szia!Megkérdezhetem, hogy mivel neked ikerterhességed van, a fájdalmaid amibõl kiderült h terhes vagy esetleg erõsebbek voltak, vagy volt vmi jel, h ikerterhesség?Vagy csak az uh mutatta meg õket!Egyébként Gratula!:)
Szerintem lesz, nekem is a 6. hét után látszódott!
A kérdező hozzászólása: :) Remélem! Köszi a választ! Ha van még valakinek tapasztalata, szívesen várom!
Nekem a 7 héten már szívhang is volt, lehet mire mész te is hallani fogod a babádat. Nagyon aranyos! Egy kis maszat, ami pulzál ezt láttam a képernyõn és nagyon gyors ketyegést hallottam. Megnyugtató érzés volt nagyon.
A kérdező hozzászólása: Jaj már alig birom kivárni! Legszívesebben minden héten mennék!

Ha elkezdődtek a terhességi rosszulléteim, akkor már kialakulhatott az embrió is a szikhólyag után?

Legutóbb csak petezsákot és szikhólyagot látott a doki. Bevallom őszintén, picit aggódom, mert szerintem picit nagyobb volt a petezsák, de volt ott egy kis szikhólyag is. Szóval félek attól, hogy a petezsák üres marad, vagyis az emrió nem alakul ki, vagy ha igen, akkor a szívműkődés nem jön elő. 6 napja volt ez az ultrahang. 5 napja kezdődtek a terhességi tüneteim, eléggé erősek, egész naposak, hányinger, gyomrom készen van teljesen. Ennem kell, hogy ne legyek rosszul, holott étvágyam sincsen. szerintetek lehetek picit bizakodobb, hogy mégis van baba?

Legjobb válasz: Nekem már voltak rosszulléteim akkor is, mikor még csak petezsákot látott a doki, ráadásul pecsételõ vérzés miatt voltam dokinál, mert késõbb akartam csak, úgyhogy nagyon aggódtam. De msáfél hét múlva mikor visszamentem, akkor már dobogott a kis szíve :) Azóta pedig már nagylány, ebben a hónapban lesz egy éves :) Úgyhogy ne aggódj, minden rendben lesz, a rosszulléteid is azt mutatják, hogy fejlõdik odabenn Valaki :-)

Nekem már voltak rosszulléteim akkor is, mikor még csak petezsákot látott a doki, ráadásul pecsételõ vérzés miatt voltam dokinál, mert késõbb akartam csak, úgyhogy nagyon aggódtam. De msáfél hét múlva mikor visszamentem, akkor már dobogott a kis szíve :) Azóta pedig már nagylány, ebben a hónapban lesz egy éves :) Úgyhogy ne aggódj, minden rendben lesz, a rosszulléteid is azt mutatják, hogy fejlõdik odabenn Valaki :-)
Bõven lehet belõle baba :) Nekem mikor kimutatta a teszt, hogy terhes vagyok elmentem orvoshoz, de nekem is alig látszott valami (terhességi tüneteim nem igazán voltak) most pedig 5 hónapos a baba. :)

Naptár szerint most kezdtem a 7. hetet, de nagyon fáj a hasam, éjjel nagyon rosszul alszom. Már kétszer voltam uh-on: petezsákot, ill. kezdődő szikhólyagot lehetett látni. Ha méhen kívüli lenne, azt már látták volna? (2 dokinál voltam)

Még nem voltam állapotos, így nem tudom mi a normális, de a dokit nem akarom zaklatni. Múltkor írt fel sárgatesthormont, a pici barnázásom miatt. Egész nap fáj, éjjel a köldököm körül keményebb volt, nyomásérzékeny. A köldököm felett meg pulzálás, gyomorégés. Ha fekvés közben kinyújtottam a lábam az alhasam feszült, összekuporodva görcsölgetés. Jelenleg nyomásérzékenység és hányinger. Sajna nem tudok otthon maradni, mert a f?nököm kinyírna. Szerintetek?

Legjobb válasz: A méhen kívülit már kiszúrták volna. Én is így kezdtem,bár nálam nem volt barnázás. Az elsõ 12 hetet végig kellett feküdnöm,mert félõ volt,hogy elmegy a baba. Szerintem ha akarod a picit,menj el dokihoz,és mondd el hogy rosszul vagy. Szedj magnéziumot,és feküdj minél többet

A méhen kívülit már kiszúrták volna. Én is így kezdtem, bár nálam nem volt barnázás. Az elsõ 12 hetet végig kellett feküdnöm, mert félõ volt, hogy elmegy a baba. Szerintem ha akarod a picit, menj el dokihoz, és mondd el hogy rosszul vagy. Szedj magnéziumot, és feküdj minél többet
Szia! Ilyen esetben jobb otthon feküdni legalább az elsõ 12 hétig.Menj el a dokidhoz, hogy vegyen táppénzre, ha nagyon szeretnéd a babát!Kit érdekel ilyenkor a fõnöke, már bocsánat!
Szia! A méhen kívülit már látniuk kellett volna. Viszont akárhogyan is, de próbáld megoldani, hogy otthon tudj maradni és pihenni, ne a fõnököddel törõdj most. Tudom, sok helyen nem tolerálják az ilyesmit, de ha vészhelyzet van, mérlegelni kell neked is. Amúgy milyen jellegû munkát végzel? És szerintem mindenképp menj el a dokidhoz, ha kétségeid és pláne fájdalmaid vannak, ha midnen rendben talál az uh-n, akkor úgyis megnyugtat, de sosem lehet tudni, így inkább jobb az elõvigyázatosság. Remélem azért minden rendben veletek!
Nekem ugyanez volt/van.Már nem fáj minden nap, de még mindig megijedek, ha elkezdi.Engem veszélyeztetett terhesnek kiírtak táppénzre.Most vagyok 11+2 hetes, de megvárom, míg betöltöm a 12. hetet, aztán valószínûleg megyek dolgozni.Nagyon sokat kell pihennem, semmi nehezet emelni, semmi házasélet :(. De remélem már nemsokára elmúlik. Ne törõdj a fõnököddel, te vagy a legfontosabb és a pici.Emiatt nem rúghatnak ki, ezen ne aggódj.

6+3 hetesen szikhólyagot tuti látni kell már ha minden rendben van?

Legjobb válasz: Nem, petezsákot már láttak eddig is, de nem volt benne semmi. Szikhólyagból lesz a baba. :)

A kérdező hozzászólása: Nem, petezsákot már láttak eddig is, de nem volt benne semmi. Szikhólyagból lesz a baba. :)
Igen már látszódnia kell neki Én tegnap voltam ennyi idõs és nagyon szépen lehetett látni a szikhólyagot és mutatta az orvos hogy pulzál a kis szive nagyon megható volt. De azért remélem minden rendben lesz nálad is:)
Szikhólyag = petezsák?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!