Találatok a következő kifejezésre: Ha már szeretem a páromat (59 db)

Ha már nem szeretem a páromat fél év után, és vissza szeretnék menni a volt vőlegényemhez, de nem akarom megbántani a mostanit, mit csináljak? Az előzőt szeretem.

Az el?z?vel nem volt olyan jó a szex,mint a mostanival,de ? többet adott érzelmileg.

Legjobb válasz: Én együtt voltam 7hónapig egy sráccal akit tiszta szívenbõl szerettem. 7hónap után szakított velem. Rá kb 5hónapra összejöttem egy sráccal, de közbe az ex titokba hivogatott h szeret és h bocsájtsak meg neki. Féltem, nem mertem akkor visszamenni hozzá. Másfél év poklot éltem át az új pasival, mert õt nem szerettem. Másfél év után beleuntam és visszamentem az exhez, aki addig várt is rám. Jobban jártam, de sajnálom hogy nem elöbb mentem vissza hozzá. Mondjuk én a szüleim miatt is nem mertem visszamenni az exhez. A lényeg hogy azóta már egy év eltelt, és nagyon boldog vagyok vele, és mindenkinek, meg persze magamnak is bebizonyítottam hogy jól döntöttem akkor. És nem bánom. Ha nem szereted a mostanit, és tutti h a volt võlegényed szeret és csak veled akar lenni, akkor ne félj semmitõl, menj a szíved után. Részesítsd elõnybe magadat, ne másokkal foglalkozz, csak magaddal, hogy neked mi a jobb. Én mindenképp ezt tanácsolom. Ne akarj teis magadnak még pár keserves hónapot. Inkább legyél boldog az exel, ha úgy érzed hogy tényleg megéri visszamenni hozzá. Sok sikert és boldogságot kívánok.

Én együtt voltam 7hónapig egy sráccal akit tiszta szívenbõl szerettem. 7hónap után szakított velem. Rá kb 5hónapra összejöttem egy sráccal, de közbe az ex titokba hivogatott h szeret és h bocsájtsak meg neki. Féltem, nem mertem akkor visszamenni hozzá. Másfél év poklot éltem át az új pasival, mert õt nem szerettem. Másfél év után beleuntam és visszamentem az exhez, aki addig várt is rám. Jobban jártam, de sajnálom hogy nem elöbb mentem vissza hozzá. Mondjuk én a szüleim miatt is nem mertem visszamenni az exhez. A lényeg hogy azóta már egy év eltelt, és nagyon boldog vagyok vele, és mindenkinek, meg persze magamnak is bebizonyítottam hogy jól döntöttem akkor. És nem bánom. Ha nem szereted a mostanit, és tutti h a volt võlegényed szeret és csak veled akar lenni, akkor ne félj semmitõl, menj a szíved után. Részesítsd elõnybe magadat, ne másokkal foglalkozz, csak magaddal, hogy neked mi a jobb. Én mindenképp ezt tanácsolom. Ne akarj teis magadnak még pár keserves hónapot. Inkább legyél boldog az exel, ha úgy érzed hogy tényleg megéri visszamenni hozzá. Sok sikert és boldogságot kívánok.
Szerintem nem a szexen múlik a dolog...bár tény, hogy fontos. Ha az exedet szereted, akkor ott lenne a helyed Vele.. de mégis a mostani Pároddal Vagy. Ha a volt Võlegényed szeret még és visszavár, valamint Te is úgy érzed, hogy KOMOLYAN Mellette a helyed, akkor válaszd Õt. Bár nem ártana tudni, hogy mi miatt mentetek szét.. Azért az sem mindegy. Mindenesetre, ha tényleg azt érzed, hogy Õ életed párja, akkor beszéld meg a Barátoddal. Remélem, valamennyit segítettem..ha más máshogy látja, akkor majd elmondja a véleményét. De szerintem azzal mindenki egyet ért, hogy komolyan gondold azt át, hogy mit is érzel és ki iránt. :)
gondold meg. Biztos volt köztetek annyi lelki kapcsolat az elõzõvel, ha az eljegyzésig jutottatok! Meg a szex (nekem) azzal jobb, akit szeretek, szóval ezt a részét nem vágom...
Én a helyedben mindenképp szakítanék a mostanival mert nem jó dolog tovább áltatni a másikat.Ha egy darabig egyedül vagy, talán tisztázódik benned minden. Egy kapcsolatban nagyon fontos a szex, még ha nem is a legfontosabb, azért mérlegeld, elég-e amit õ nyújt az ágyban vagy hosszú távon gondok adódhatnak belõle. Hallgass a szívedre, de az agyaddal gondold át a dolgot.
Nekem az ex volt nagy akrobata az agyban. Miutan szakitottunk en megismerkedtem egy masik fiuval - ami persze kihozta belole a gyere vissza reakciot. Majdnem visszatancoltam.... Ma az a masik fiu a ferjem. Kapcsolatunk alapja nem a cseppet sem mellekes szex. Ha ugy erzed kielted magad, ha ugy erzed egy tars tobbet er a jo szexnel, akkor lepj. Ezt azonban nem tudod ugy megtenni, hogy ne seruljon valaki.
A mostani felejtsd el. Ha a régi még nem foglalt és Õ is akar még, egy próbát megér! Sok sikert!
Az én párom 3 év után tegnap benyögte, hogy már nem szeret. De azért találkozgassunk továbbra is mert neki hiányzik a szex. Kiverte a biztosítékot. Minek néz? Én senkit nem szerettem még ennyire, és vele akartam leélni az életem! Õ pedig eldobna mint egy zsepit? Nem tudom mit tegyek, nem tudok enni aludni semmit, folyamatosan bõgök!

Miből lehet érezni, ha már nem szeretem a párom/ a párom nem szeret engem?

Folyamatosan gyártjuk a felesleges vitákat. Mindig én vagyok a hülye, mert nem olvasok a gondolataiban.

Legjobb válasz: Mintha az én kapcsolatomat látnám, vagyis 2 napja szakitottam vele ezek miatt. Szerintem nem tudsz mit csinálni, én megértem, mi is szar anyagi helyzetben vagyunk, de ha pl. nem volt nálam elég pénz valamire és bekellett szállnia (max. 200 forinttal) még azt is visszakérte. :/ Én sose hántorgattam volna fel senkinek 200 forintot, pedig ha összeszedem hány embernek segítettem 100-200 forinttal, már kb. lenne 2000 forintom. Szerintem hagyd el, mást nem igen tudsz tenni. Vagy mondd meg neki, hogy vagy változtat vagy mehet. Meg ne találkozzatok 1-2 napig. Hidd el, az lesz a legjobb.

jav. tudnák helyett tudná
A kérdező hozzászólása: Nem a ruházkodásomat kell, hogy fizesse, hanem kölcsön kértem tõle pénzt, hogy tudjak venni cipõt meg nadrágot. A kettõ közt óriási különbség van.
Panaszkodsz, panaszkodsz, panaszkodsz Ha ennyire rossz, akkor mégis miért vagy vele??? Én meghallgatnám a másik oldalt is, nekem ez így nagyon sarkítottnak tûnik....
Hagyd el.Ha nem teszed, idõvel csak rosszabb lesz, és egyre többet megenged magának, te pedig egyre erõtlenebb leszel hogy elhagyd.Lehet hogy azt mondogatja hogy szeret, csak éppen szeretni nem képes.Egy kapcsolatnak nem ilyennek kell lennie, és ezt gondolom te is érzed.Ez így nem normális.Jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.Még fiatal vagy, találni fogsz mást aki jobban megbecsül.Semmi sem kényszerít arra, hogy megelégedj egy ilyen tuskóval.Az erdõ tele van ilyenekkel.
Azért nem lehet hathatós tanácsot adni az ilyen kérdéseknél, mert kizárólag a te szemszögedbõl látjuk a szituációt: vérig vagy sértve, mert véleményed szerint a párod rossz irányba változott, becsmérel téged, kedvetlen, elutasít téged meg a közös programokat. Oké, ezt tárod fel itt. De vajon Õ hogyan vélekedik errõl? Nézd, ha meghíztál pedig csinosnak ismert meg, jogos, hogy ez nem tetszik neki. Én is felszedtem a seggemre, a párom finoman célzott rá, hogy fussunk együtt, de nem sértõdtem meg, mert igaza van, elhanyagoltam maga, össze-vissza ettem egész tavasszal meg nyáron. Egyébként a legnagyobb hibát azzal a beszólással követted el, hogy még egy ilyen nõt nem talál mint te. Ne legyél már nevetséges, igenis találna, mert mindenkinél van jobb, ezt ne felejtsd el. Ha külön kasszán vagytok, azt sem, értem miért neki kéne fizetni a ruházkodásodat? Miért nem vállaltál nyári melót? Tudod, hogy szar helyzetben vagy, gondolnod kellett volna arra, hogy itt az õsz, jön a hideg, és nincsen meleg nadrágod, cipõd, dzsekid..stb! Talán le kellene ülnötök beszélgetni, amikor épp nem fáradt és normálisan megbeszélni, hogyan tovább, mert ez a marakodás meg sértõdõsdi sehova nem vezet.
Ezekbõl lehet érezni, amiket leírtál. Ha együtt laknátok, az maga lenne a pokol.
Mibõl lehet érezni??? Abból amit leírtál: pofon, nem egyetértés, stb. Panaszkodás helyett lépj tovább.
Én 1-2 hétig nem találkoznék vele, megmondanám neki hogy kis idõt kérek hogy átgondoljam akarom-e folytatni és ha igen min változtassak. Meg hogy nyugodtan elgondolkodhat õ is hogy mit akar ettõl a kapcsolattól és tényleg szeret-e. Ha szeret 1-2 hét és rádöbben, én is így voltam vele bár ott nem voltak ilyen gondok, kényszerszünet volt utazás miatt és akkor jöttem rá a nagy igazságra, rájöttem hogy igazából tudok nélküle élni... Bár azért kívánom hogy nektek sikerüljön rendezni a dolgaitok
Nekem mikor így álltak a dolgok már a kapcsolatom végét jelezte. Nem tudom mennyi idõs vagy, de ha úgy érzed már nem szereted akkor nem érdemes folytatni.
Legtöbb kapcsolat nem mentes a súrlódásoktól-sõt kijelenthetõ hogy olyan csak a mesékben és a ifjú leányi fantáziákban van :) Mégis elmondható, hogy egy jól mûködõ kapcsolatban a szeretet kifejezõdése van túlsúlyban , vagyis a másik felé való kedveskedés, segítés, beszélgetések, közös programok, másik kedvének keresése akkor is, ha az idõnként nem egészen egyezik az enyémmel -néha önfeláldozónak kell lenni, különben nem mûködik. -és ez persze kölcsönös.
Hát, nagyon szerethet ha azt mondja, hogy nagy a feneked és hullik a hajad. :S Akit szeretünk, azt fikázzuk? Neked is változnod kell, egyetértek az elsõ hozzászólóval. De úgy, hogy ne hagyd magad megalázni szavakkal. Hiába hoz uborkát meg üdítõt.
Mintha az én kapcsolatomat látnám, vagyis 2 napja szakitottam vele ezek miatt. Szerintem nem tudsz mit csinálni, én megértem, mi is szar anyagi helyzetben vagyunk, de ha pl. nem volt nálam elég pénz valamire és bekellett szállnia (max. 200 forinttal) még azt is visszakérte. :/ Én sose hántorgattam volna fel senkinek 200 forintot, pedig ha összeszedem hány embernek segítettem 100-200 forinttal, már kb. lenne 2000 forintom. Szerintem hagyd el, mást nem igen tudsz tenni. Vagy mondd meg neki, hogy vagy változtat vagy mehet. Meg ne találkozzatok 1-2 napig. Hidd el, az lesz a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Írtam én valahol, hogy nem dolgoztam? Nem vagyok vérig sértve, egyszerûen nem tudom mit érzek iránta. Olyan butaságok miatt képes velem összeveszni, hogy ha reggel sportcipõ volt rajtam, délelõtt miért húztam papucsot. (Kórházba mentünk látogatni, oda nem húzom fel a "megviselt" sportcipõmet, hanem inkább a papucsom). Vagy hogy miért nem a strandtáska méretû táskámat vittem magammal (kórházba strandtáska), mert a szatyor (amibe a telefon, kulcs, zsepi meg egy kis gyümölcs elfért) az égés. Nyaraláson is hisztizett, hogy vigyem ki a szemetet (mert a szemétnek nem mindegy, hogy 1kor viszem ki, vagy negyed2kor), és mikor azt mondtam, hogy majd 10 perc múlva, akkor én voltam a lusta dög. Nem szedtem fel, hanem fogytam 2 kg-t (a ok veszekedés, idegeskedés miatt). Eddig is ekkora fenekem volt, vagy talán nagyobb is. Mondtam, hogy mozogjunk együtt. Õ ellenben 10 kg-t felszedett. Neki abból áll a napja, hogy reggel elmegy (fél6kor), és este 8-9 körül ér haza. Telefonon nem érem el, mert kinyomja vagy nem veszi fel (persze dolgozik, szóval ez érthetõ). Hétvégén meg pihen, vagy autót takarít, vagy a garázsban ügyködik.
Fireproof (Tûzálló) - fenn van ez a film a youtube-on, nézd meg. Neked szól. Neked kell változnod, ha azt akarod, hogy másmilyen legyen a kapcsolatotok.
A kapcsolat két emberrõl szól. Tehát mindkettõtöknek tenni kell érte. A soraid olvasva az az érzésem volt, hogy kissé erõszakos lehetsz, olyan aki szeret irányítani. Akkor döbbentem meg leginkább amikor írtad, hogy "Mondtam neki vasárnap, hogy becsüljön meg, mert nem fog ég egy ilyen nõt találni, aki ezt a sok hülyeségét elviseli." , mert ez így butaság, hidd el találna magának olyan leányzót aki elviseli, sõt aki imádná. Ha te változol akkor a kapcsolat is változni fog. Szerintem inkább már te vesztetted el a szerelem érzését a párod iránt, s ezt próbálod kivetíteni rá. Kérdezd meg magadtól mit akarsz ettõl a férfitól.
A kérdező hozzászólása: "Hidd el találna másik nõt, aki szeretni elfogadni tudnák. Nem jobbat, szebbet, stb, hanem mást, de lehet, hogy vele elmenni sétálni. Ne mondj ilyet mert ez nem ok." Senki nem olyan hülye, hogy 2 pofont megbocsát. Meg ahogy néha beszél az emberrel... Ilyenkor egyszerûen nem hallom meg a csúnya szavakat. Nekem sem kellett volna megbocsátanom neki, de szerettem. Most viszont egyáltalán nem tudom mit érzek. Ha este feljön, még azt sem kérdezi meg milyen napom volt. Csak az õ dolgairól beszélgetünk.
Kettõn áll a vásár! Jó lenne tudni hogy a párod hogyan látja a kapcsolatot, akkor talán racionálisabban látnánk a problémát. Tudod, ha valami nem jó, fáj, kínos, azt az ember egy idõ után hanyagolja. Ha nem érzed jól magad a kapcsolatban akkor kérd meg a párod, hogy változtassatok. A változás hiányában további lépéseket tudsz megtenni. Hidd el találna másik nõt, aki szeretni elfogadni tudnák. Nem jobbat, szebbet, stb, hanem mást, de lehet, hogy vele elmenni sétálni. Ne mondj ilyet mert ez nem ok.
Tudod mit? te tehetsz az egészrõl. ha lenne eszed, már rég kiléptél volna ebbõl. megütött kétszer is, minden szir- szarba beleköt mint valami házsártos, rigolyás vén marha, basztat téged a külsõd, a szokásaid vagy kb minden levegõvételed miatt. te meg ezt tûröd. ez a pasas nem fog változni, túl sok van a számláján, hogy mindenben megváltozzon, úgyhogy ne a csodára várj, hanem hagyd ott a fenébe.
A kérdező hozzászólása: Igen, valóban azt kellene tennem, elhagyni...
A kérdező hozzászólása: "Én meghallgatnám a másik oldalt is, nekem ez így nagyon sarkítottnak tûnik...." Gondolod, hogy õ mást mondana? Az õ szemszögébõl nézve is ezek a dolgok történnek: - dolgozik, feljön, eszik, alszik, másnap megy dolgozni. Nincs kedve beszélgetni, sem elmenni valahová kettesben.
A kérdező hozzászólása: Változtam elég sokat az elmúlt pár hónap alatt. Türelmesebb lettem, leszoktam a féltékenységrõl. Nem vagyok egy irányító típus. Egyszerûen mondtam neki, hogy szeretnék kimozdulni VELE. Nem Xy-nal, hanem vele. Nem muszáj, hogy pénzbe kerüljön, tehetnénk egy erdei sétát is, nem õ nem akar. Mivel n jobban ismerem mint te, valszeg jobban is tudom, hogy NEM találna még egy ilyen hülye nõt mint én. Nem fejtem ki bõvebben, de tudom, hogy ezt a fajta viselkedést (és itt szinte mindenre lehet gondolni a megcsaláson kívül) nem tûrné el senki. Nekem sem kellene, de szeretem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat.

Miért olyan nehéz szakítani, még akkor is ha már nem szereted a párodat?

Én már rágódok a dolgon egy pár hónapja,mégsem megy. Másfél éve vagyunk együtt,de már semmi sem jó.Félek az egyedüllétt?l?

Legjobb válasz: Ennek több oka is lehet.. attól hogy nem szereted még kötõdhetsz hozzá bár a sokkal valószinûbb dolog az az hogy ha nem is szerelembõl de mint embert barátot stb szereted és félsz megbántani

Ennek több oka is lehet.. attól hogy nem szereted még kötõdhetsz hozzá bár a sokkal valószinûbb dolog az az hogy ha nem is szerelembõl de mint embert barátot stb szereted és félsz megbántani
Mérlegeld, hogy tényleg vége kell-e legyen a kapcsolatnak, nem tudnátok-e egyszerûen megbeszélni a dolgot, de úgy velõsen. Ha szakítani kell, akkor azt is közösen döntsétek el. Üljetek le, kérdezd meg, hogy mit gondol a kapcsolatotk jövõjérõl, kérdezd meg, h ugye õ is érzi, h elromlott valami, s a végén mond, hogy szerinted az lenne a legjobb mindkettõtöknek, ha szakítanátok. Szépen finoman, fokozatosan. Valószínûleg már az elsõ sorból levágja, h mi a szándékod, de így hozzászokik a gondolathoz, mire odaérsz a dumában. Így nem egy arconcsapás lesz a dolog. Ha eldõlt a kapcsolatotok sorsa, akkor köszönjetek el egymástól és vonuljatok haza egy kis egyedüllétes átgondolásra. Ha ügyelsz, hogy nyugodt legyen a hangsúly és elmagyarázod az okokat, amiket te látsz hibának, akkor nagy eséllyel sikerül egy értelmes emberekhez méltó, felelõsségteljes döntésként meghozni, amit meg kell.
Egyáltalán ne utaltasd meg magad. Hisz ha jól tippelek jó kapcsolat volt, és attol még a barátoddal jóba lehetsz, és még dumálhattok meg minden, de ha megutáltatod magad akkor erre nemlesz esély.
A kérdező hozzászólása: Na igen, nem akarom megbántani.És ráadásul megõrjít, mert érzi, hogy baj van és most olyan kedves, és megértõ, hogy szinte lelkiismeret furdalásom van.Most is virágot hozott.Ezt nem tudom figyelmen kívül hagyni.Ez húzós lesz.Utáltassam meg magam?
Nemtudom több kapcsolatom volt, volt egy olyan ami nagyon nemvolt jó, ott könnyen tudtam vele szakítani, és egy nagyon jó kapcsolat, de sajnos tönkrement, és alig tudtam vele szakítani, épp azért mert JÓ kapcsolat volt.
mert minden változás félelmetes elõször... Le kell gyõznöd a saját félelmedet, és akkor menni fog a szakítás. Az egyedülléttõl pedig nem kell félni, mindenkinek jót tesz egy kis magány... 25/f
Az ember nem szívesen okoz lelki fájdalmat a másiknak. De ha egyszer ez a legjobb megoldás, hát az embernek meg kell tennie, mindkét fél érdekében. Persze én nem ember vagyok, hanem Barney. Nekem már rég ott a citromtörvény és a kifogások.
mert minden változás félelmetes elõször... Le kell gyõznöd a saját félelmedet, és akkor menni fog a szakítás. Az egyedülléttõl pedig nem kell félni, mindenkinek jót tesz egy kis magány... 25/f
Megszokás, kapcsolatfüggõség, kényelem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat


Ha már elmúlt a szerelem, honnan tudod, hogy szereted a párod?

Tudom ezt érezni kell, de mégis, mik azok a dolgok, amitől biztos vagy benne, hogy szereted azt akivel élsz és nem csak megszoktad. Az elején könnyű, akkor még ott vannak a pillangók a gyomrodban, csak ő jár a fejedben, pár év után mik azok a jelek, amikről teljes bizonyossággal tudod, hogy szereted őt?

Legjobb válasz: Te nem szereted, mert akkor nem kerdezned :)

Te nem szereted, mert akkor nem kerdezned :)
Nem akarok nélküle élni (nem azt jelenti, hogy öngyilkossági hajlamaim lennének). Minden élményemet vele akarom megosztani. És nem a gyomrodban érzed a pillangókat, hanem a lelkedben a nagyon mély szeretetet. Ez nem egyenlõ azzal, hogy elmúlt a szerelem, sõt.
Az elsõ igen nagy butaságot ír. Sokan nem tudják eldönteni, vagy nem firtatják magát az érzést, hogy megszokás vagy szeretet e. Utóbbi önzetlen majd minden tekintetben. Ha megszokásból vagy a másik mellett akkor csak kell, hogy ott legyen de nincs rá szükséged, el vagy nélküle is. Amolyan önzõzés féle, gyakran magadat helyezed elõtérbe és nem a párodat. A szeretet feltétlen, bármit megtennél a másikért, õ a másik feled, hiányzik, ha nincs melletted.
Amikor gondolkodás nélkül bármikor az életedet adnád érte.
Lelkileg, érzelmileg félembernek érzed magad nélküle. Vele teljes az életed.
Én például egy egy veszekedés után, egy jó nap után, egy közösen átnevetett program után tudom, hogy nem akarnék nélküle létezni. Volt már, hogy rosszat álmodtam (megcsalós, szakítós, meghalós..) na olyan után is le kell nyugtatnia sokszor, hiába csak álmodtam, mert jönnek a rossz gondolatok és olyankor félek, hogy elveszítem õt, meg minket. Szóval így.
hogy nélküle nem lenne olyan jó az életem. nagyon szeretek a párommal együtt lenni, és még így 5 év után is azt érzem gyakran, amikor nem együtt vagyunk, h hiányzik. az elején az a tipikus mindent elsöprõ nagy szerelem volt köztünk, most már nem csinálunk akkora õrültségeket, de nagyon szeretjük és becsüljük egymást. szeretném ha õ lenne a gyermekem apja.
Szívesen teszek neki kisebb-nagyobb szolgálatokat, nem érzem nyûgnek. Jó, néha igen, amikor valami miatt türelmetlenebb vagyok, de általában nem. Szeretem nézni az arcát. Például amikor dolgozik valamin, és arra koncentrál. Szeretem megérinteni. Ez egyébként szerintem elég jó fokmérõje a kapcsolatnak, ha elmész mellette, megsimítja-e a feneked, átkarolja-e egy pillanatra a derekad. De persze a legbiztosabb az, hogy a terveimben szerepel. Az embernek mindig vannak tervei (jó esetben), és ha ezekben nem szerepel a másik, akkor érdemes elgondolkozni a dolgon.
discuss
Ha egy férfi tényleg szeret, akkor is szeret, amikor egy hisztis p*csa vagy. Sõt minél jobban belerúgsz, minál szeszélyesebb vagy annál jobban vonyít a küszöbödön. Következésképp ez a pasi téged sose szeretett olyan hû de nagyon. Hagyd a francba.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok
Na, ezért nem kell hisztis pi*nek lenni... 29/n
A kérdező hozzászólása: de õ szerelmes volt...csak kiöltem belõle az érzelmeket a folyamatos féltékenykedéssel és panaszkodással. a sok apró jel mellett még onnan gondolom hogy nem szeret, hogy nyaralni a barátaival akar menni és nem akarja hogy én is menjek
Ebben a helyzetben vagyok, már nem tehetsz semmit, csak tisztázod a dolgokat, ugyanez történt velem, nemrég lett vége, mert kiderült, hogy még csak szerelmes se volt.
4 Nem.
A kérdező hozzászólása: de nem lehetne valahogy elérni hogy újra belémszeressen?
Szerelmet nem lehet erõltetni. Tisztázni viszont illik a dolgokat.
Muszáj, hogy a büszkeséged gyõzzön, különben csak szenvedni fogsz.Addig lépj, míg nem Téged dobnak!
Lépj, mert ez csak rosszabb lesz minden egyes nappal.

Ha valaki elhagy, hogyan tegyük túl magunkat? Én nagyon szeretem a páromat, már egy éve együtt éltünk.

2,5 éves évfordulónkon elvitt egy zenés magyar operett estre, majd vacsorázni. Mikor hazamentünk közölte velem, hogy már nem biztos abban, hogy együtt kéne lenni. Sajna, nem mondott magyarázatot. Lehet, ha tudnám az okát, könyebb lenne. Miért mondta még pár nappal is el?tte, hogy engem szeret a világon a legjobban?! Kés?bb megtudtam, hogy pár hete ékszerboltban volt, gy?r?t nézni nekem. Mi történhetett?

Legjobb válasz: Ha nem akar veled lenni, akkor nem tudsz semmit sem tenni. De ha tényleg ilyen hosszú ideig együtt voltatok, meg már készülödött arra, hogy szorosabbá tegye a kapcsolatot, akkor jogos, a kérdés, hogy mi történt. (lehet, hogy egyszerüen csak rádöbbent, hogy még nem elég érett egy ilyen komoly lépésre.) Viszont neked tényleg "jogod" lenne arra, hogy magyarázatot kapj. (Azért idézöjelben, mert ez csak elvi jog). A helyedben megkérném, hogy mondja (esetleg emailban irja) meg, hogy miért változott meg a véleménye - de FELTÉTLEN nagyon tárgyilagos hangnemben, nem hisztisen! és azt is ird le, amit itt, hogy ha ismernéd az okokat, akkor valószinüleg könnyebben el tudnád fogani a döntését.

Ha nem akar veled lenni, akkor nem tudsz semmit sem tenni. De ha tényleg ilyen hosszú ideig együtt voltatok, meg már készülödött arra, hogy szorosabbá tegye a kapcsolatot, akkor jogos, a kérdés, hogy mi történt. (lehet, hogy egyszerüen csak rádöbbent, hogy még nem elég érett egy ilyen komoly lépésre.) Viszont neked tényleg "jogod" lenne arra, hogy magyarázatot kapj. (Azért idézöjelben, mert ez csak elvi jog). A helyedben megkérném, hogy mondja (esetleg emailban irja) meg, hogy miért változott meg a véleménye - de FELTÉTLEN nagyon tárgyilagos hangnemben, nem hisztisen! és azt is ird le, amit itt, hogy ha ismernéd az okokat, akkor valószinüleg könnyebben el tudnád fogani a döntését.
Én addig nem mentem volna ki az ajtón és õt sem engedtem volna ki ott, míg meg nem magyarázza. mert ez elég gáz. ha az én pasim ilyet tenni, bizony nem engedném ki sehova, míg meg nem mondja, hogy mi történt. lehet, hogy tényleg rájött arra, hogy nem kész ilyen komoly kapcsolatra, de akkor miért nem tudja elmondani? ez a tiszteletlenség. mert ennyi idõ után, ennyit megérdemeltél volna. én a helyedben most azonnal felhívnám hogy találkozzatok mert magyarázatot követelsz. így nem lehet lezárni egy ennyire komoly kapcsolatot. és különben is. bármi is az oka, biztosan letudtok ülni és megbeszélni, mert ez a rendje-módja egy normális párkapcsolatnak. az, hogy elmondjátok a másiknak a bajotokat, a problémáitokat és segítsétek egymást. szóval mindenképp beszélj vele!
2, 5 év már felhatalmaz Téged arra kérdezõ, hogy igen is rákérdezz, hogy mi a döntése oka? FÕleg hogy ilyen hamar történt a változás. Ez erõsebb tüske benned, mintha elmondaná, hogy mik az okai....
Lehet hogy megijedt az elkötelezõdéstõl. szerintem nyugodtan várj pár napot, 1-2 hetet. Nyilván fogtok még beszélni, és majd elmondja. Egyébként hiba kérdeznéd, úgysem mondana mást szerintem. Elbizonytalanodott, ezt mondta. Ennyi. van ilyen. nem értem igazán mit kéne még mondania. Ez vagy végleges, vagy nem. Csak megértéssel fogadhatod, ha akarsz tõle még valamit. Ha nem akarsz, akkor persze lehet követelõzni hogy adjon magyarázatot. Na de mégis mit? hogy mondja a szemedbe, hogy már nem szeretlek? nem akar téged se megbántani ezzel. de lehet hogy nem errõl van szó. lehet hogy õ se tudja, csak így érzi, hogy el kell távolodnia... Várj! 31/N
Én is jártam így. A válasz: NÕ. Egy másik.
Ez nekem is megfordult a fejemben, ahogy olvastam, amit írtál. Nem lehet, hogy más nõ van a dologban, és mondjuk neki vett gyûrût?
Sztem beszélj meg velee gy találkozót, és kérd meg szépen.. semmiképpen sem hisztisen, hogy mondja el miért nem akar már tovább veled együtt lenni.. a válaszok sztem ezek lehetnek: a., már nem érzi azt, amit korábban b., egy másik nõ van a dologban c., írtad, hogy ékszerboltban volt gyûrût nézni.. lehet megijedt az elkötelezettségtõl, hogy nem lesz már több "elsõ csók" stb dolog. d., kalandra vágyik, a c-böl következtetve Mást nem nagyon tudok elképzelni.. :/
A kérdező hozzászólása: köszi mindenki válaszát

Mit gondoltok arról hogy még van pár napom (3) hátra de már nagyon szeretnék túllenni a szülésen és ez miatt " Praktikákat" vetek be? Vagy ezt már kibírom és akkor gondolkozzak ilyesmiben ha már túlhordom a babámat?

Legjobb válasz: azért ne vidd túlzásba! nekem a dokim a sok sétát (lépcsõzést) és a szeretkezést ajánlotta. mivel a szeretkezés nem ment mert már annyira fájt mindenem és a baba feje is nagyon lent volt, így maradt a séta. 5 nappal hamarább szültem mikor jött egy hidegfront.

azért ne vidd túlzásba! nekem a dokim a sok sétát (lépcsõzést) és a szeretkezést ajánlotta. mivel a szeretkezés nem ment mert már annyira fájt mindenem és a baba feje is nagyon lent volt, így maradt a séta. 5 nappal hamarább szültem mikor jött egy hidegfront.
Nekem a szex és elõtte egy dl vörösbor ami bevált. Hallottam errõl, mint tuti szülésindító, és ajánlom! Még kellemes is:-)
Attól függ milyen praktikára gondolsz. Pl. a szex, aséta , ilyesmi teljesen természetes, ártani nem árt. :o)

Mennyi járási idő után természetes az, ha már nem szeretjük a párunkat rajongásig?

Tehát amikor a szerelem átalakul szeretetté, azonban mégsem tudjuk elengedni egymás kezét.....

Legjobb válasz: 40 év? :))

40 év? :) )
Én 4 éve együtt élek párommal, de még mindig rajongok érte.
a szerelem múlandó ahogy jöt elmúlik marad a szeretet ezért nem tudjátok elengedni egymás kezét ha ez továbra is ilyen erõs köztetek akkor kitarthat egy életen át is .nem kell elhagyni egymást ez a szerelem szeretet ami megmarad egymásban.és lesz majd még idõszak hogy fellángol ujra meg ujra és ujra.
Örökké ! Hm?
Nálam már ez a szeretet érzés van persze a vmi új dolog történik fellángol a szerelem, de ha nem csinálunk újabb és újabb dolgokat együtt akkor ismét szeretet lesz belõle. Tisztelem és megbecsülöm a barátomat, ennek ellenére mégsem veszi el az eszem a szerelem meg a vele járó "rózsaszín köd". Amúgy 2 éve vagyunk együtt és nálam fél év után "átalakult" :)
Egy év volt nálunk. Eddig tartott a jegyességünk, és pont az esküvõnkre múlt el. De nem baj. Én úgy értelmeztem, hogy ez az idõszak olyan, mint amikor két fémet összehegesztenek., és csodásan fénylik. Aztán nincs fény, de eggyé váltunk. A szerelem fel-fel lobban, de az elsõ idõszak lángolása nem tér vissza soha már. Van helyette más. Pl. egyre jobb szexuális élet.
Lassan másfél éve vagyok együtt a barátommal. De még mindig izgalommal tölt el, ha találkozunk. Mint 1 kis kamaszlány izgulok, mielõtt megyek hozzá aludni! :) Mielõtt összejöttünk én már akkor rajongtam érte, persze akkor még csak külsõ alapján. Még a kapcsolatunk elején föld felett 2 méterrel jártam, hogy elsem hiszem, hogy vele vagyok! :D Mostmár élvezem amikor együtt vagyunk, kicsit más ez a rajongás, de még mindig megvan! :) Szerintem így is marad még egy jó ideig!:)
3 éve vagyunk együtt de én mostanra csak még szerelmesebb vagyok és õ is. Remélem ez nem múlik el soha de ha mégis akkor ott a szeretet.

Nagyon szeretek a párommal lenni (együtt is élünk), de annyira, hogy néha már, ha valamit ő nélkülem csinál, elveszettnek érzem magam. Hogyan tudnék változtatni, hogy ne érezzek így?

Legjobb válasz: Keress magadnak egy hobbit, ha nem ér rá, szervezz magadnak is programot. Ne nõljetek ennyire össze, mert nem lesz jó vége. A férfiak általában nem díjazzák hosszú távon, ha van egy sziámiikrük.

Keress magadnak egy hobbit, ha nem ér rá, szervezz magadnak is programot. Ne nõljetek ennyire össze, mert nem lesz jó vége. A férfiak általában nem díjazzák hosszú távon, ha van egy sziámiikrük.
nincs annal rosszabb amikor fuggove valsz egy masik szemelytol (parodtol), surgosen valtoztatnod kell ezen ne hagyd, hogy "csak" o jelentse neked az eletet, egyutt vagytok szeretitek egymast ez mind szep es kell is de ne feledkezz meg arrol sem, hogy te egy kulon allo szemely vagy szukseged van egy hobbira szukseged van arra, hogy egyedul is jol tudd erezni magad, talalj magadnak olyan dolgokat amiket szivesen csinalsz a parod nelkul is es ezt neki is megkell engedni (mindkettotokrol szo van) probald ugy felfogni hogy a boldog kiegyensulyozott eletet nem csak az jelenti ha van egy parod es mindent vele csinalsz mer ez csak egy resze ami hozzajarul a boldog elethez ..e mellett meg meg kell orizned onnmagad, legyen egy munkad amit szeretsz +anyagiak na meg egeszseg, bizom benn hogy sikerulni fog!:)

Szeretem a páromat. Közben meg félek, mert mindketten hajtunk mint a hülye és alig van most már szex és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen. Hogy hozhatnám vissza?

: ( és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen...Van orgazmusom, meg minden, csak valahogy nem olyan... : ( (másfél éve vagyunk együtt, együtt élünk... )

Legjobb válasz: mi egy fél évig hetente egyszer találkoztunk és hát nem mindig akartuk mindketten, vagy túl fáradtak voltunk, és olyankor annyi is nagyon jóv olt h mellettem aludt... vannak nehezebb idõszakok, de ha mindketten tesztek érte, akkor megint olyan jó lehet. sztem beszéld meg vele, abból nem lehet baj, és legalább látja h fontos neked..

mi egy fél évig hetente egyszer találkoztunk és hát nem mindig akartuk mindketten, vagy túl fáradtak voltunk, és olyankor annyi is nagyon jóv olt h mellettem aludt... vannak nehezebb idõszakok, de ha mindketten tesztek érte, akkor megint olyan jó lehet. sztem beszéld meg vele, abból nem lehet baj, és legalább látja h fontos neked..
EGy hétvégén kapcsoljátok ki a telefont és ne csináljatok mást csak egymással foglalkozzatok..ha lehet elmehettek valahová pl. egy hotel vagy ehhez hasonlók és találjatok újra egymásra, vagy egy helyre ami mindkettótöknek kedves.Szerintem ha jól sikerül és kellemesen szórakoztok ezalatt akkor minden jobb lesz..remélem segíthettem
Nehezen. Mi már három éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, de nem mindig volt jó. Sok-sok türelem kell, figyelni a másikra. Inkább beszélgessetek sokat, bármirõl. Tartsatok szünetet a szexben, és csak bújjatok össze. Néha kell egy kis pihenõ egy kapcsolatban.
nálunk sokat segített az "éheztetés". Húzni addig, amígmár nem bírjátok tovább, és egymásnak estek. Persze ezt leginkább talán 1-2 hét zabi tenne jót mindkettõtöknek
bocsi nem zabi, szabi.
Mi lassan negy evesek vagyunk es igen amit elottem irt valaki, hogy kicsit ki kellene ehezni. Olykor mi is ezt szoktuk mert megyunk reggeltol estig es a hetvegenk is sokszor foglalt. Mi azonban tanulva az elet szornyu dolgaibol legalabb havonta egyszer hetvegen kikapcsoljuk a telefont es egyutt vagyunk. Ez nem kifejezetten csakis szexre ertendo - azzal nincs gond. Nyaron pedig minden masodik hetvege az amikor nem vagyunk elerhetoek a parommal. Lehet, ha tobb idot toltenetek egyutt a szex is jobb lenne nem olyan hajszolt mint az eletetek. Lehet azert mukodik nekunk is, mert nem hagyjuk, hogy a hetkoznapi hajsza tonkrevagjon bennunket?
ez elég baromság. ha alig csinálják, akkor miért kéne éheztetni? az maximum akkor hasznos, ha a túl gyakori szex miatt csökken az élvezet mértéke. inkább érdemes sokat-sokat beszélgetni, akár errõl, akár másról, illetve elgondolkodni, hogy mennyire fontos szempont a kapcsolatban a jó és gyakori szex, és hogy tényleg szereted-e a tényleg ideális partnert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!