Találatok a következő kifejezésre: Ha már szeretem a (697 db)

Lányok! Ha nagyon Szeretitek a barátotok és már lassan egy éve együtt vagytok akkor mennyi az esély rá hogy pl egy gólya táborban történne valami mással amíg ott vagytok?

Idióták, barmok, gyökerek, köcsögök, és majmok válaszait mell?zném KÖSZI

Legjobb válasz: Ha szeretem, akkor kizárt, hogy valaki rám moccanjon, mert úgyis visszautasítom.

Ha szeretem, akkor kizárt, hogy valaki rám moccanjon, mert úgyis visszautasítom.
zéro
Semennyi az esélye.
Semennyi. De volt olyan kapcsolatom, aminek épp azért vetettem véget, mert gólyatáborban halálosan beleszerettem valaki másba. Onnan tudtam, hogy nem is szeretem igazán a barátomat. Szóval hogyha igazán szerelmes beléd, akkor tuti nem fogják tudni lecsapni a kezedrõl, nyugi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
én is úgy mentem gólyatáborba, hogy volt barátom, de meg sem fordult a fejemben, hogy más fiú esetleg számításba jöjjön. egyszerûen nem is ment volna

Ha már elmúlt a szerelem, honnan tudod, hogy szereted a párod?

Tudom ezt érezni kell, de mégis, mik azok a dolgok, amitől biztos vagy benne, hogy szereted azt akivel élsz és nem csak megszoktad. Az elején könnyű, akkor még ott vannak a pillangók a gyomrodban, csak ő jár a fejedben, pár év után mik azok a jelek, amikről teljes bizonyossággal tudod, hogy szereted őt?

Legjobb válasz: Te nem szereted, mert akkor nem kerdezned :)

Te nem szereted, mert akkor nem kerdezned :)
Nem akarok nélküle élni (nem azt jelenti, hogy öngyilkossági hajlamaim lennének). Minden élményemet vele akarom megosztani. És nem a gyomrodban érzed a pillangókat, hanem a lelkedben a nagyon mély szeretetet. Ez nem egyenlõ azzal, hogy elmúlt a szerelem, sõt.
Az elsõ igen nagy butaságot ír. Sokan nem tudják eldönteni, vagy nem firtatják magát az érzést, hogy megszokás vagy szeretet e. Utóbbi önzetlen majd minden tekintetben. Ha megszokásból vagy a másik mellett akkor csak kell, hogy ott legyen de nincs rá szükséged, el vagy nélküle is. Amolyan önzõzés féle, gyakran magadat helyezed elõtérbe és nem a párodat. A szeretet feltétlen, bármit megtennél a másikért, õ a másik feled, hiányzik, ha nincs melletted.
Amikor gondolkodás nélkül bármikor az életedet adnád érte.
Lelkileg, érzelmileg félembernek érzed magad nélküle. Vele teljes az életed.
Én például egy egy veszekedés után, egy jó nap után, egy közösen átnevetett program után tudom, hogy nem akarnék nélküle létezni. Volt már, hogy rosszat álmodtam (megcsalós, szakítós, meghalós..) na olyan után is le kell nyugtatnia sokszor, hiába csak álmodtam, mert jönnek a rossz gondolatok és olyankor félek, hogy elveszítem õt, meg minket. Szóval így.
hogy nélküle nem lenne olyan jó az életem. nagyon szeretek a párommal együtt lenni, és még így 5 év után is azt érzem gyakran, amikor nem együtt vagyunk, h hiányzik. az elején az a tipikus mindent elsöprõ nagy szerelem volt köztünk, most már nem csinálunk akkora õrültségeket, de nagyon szeretjük és becsüljük egymást. szeretném ha õ lenne a gyermekem apja.
Szívesen teszek neki kisebb-nagyobb szolgálatokat, nem érzem nyûgnek. Jó, néha igen, amikor valami miatt türelmetlenebb vagyok, de általában nem. Szeretem nézni az arcát. Például amikor dolgozik valamin, és arra koncentrál. Szeretem megérinteni. Ez egyébként szerintem elég jó fokmérõje a kapcsolatnak, ha elmész mellette, megsimítja-e a feneked, átkarolja-e egy pillanatra a derekad. De persze a legbiztosabb az, hogy a terveimben szerepel. Az embernek mindig vannak tervei (jó esetben), és ha ezekben nem szerepel a másik, akkor érdemes elgondolkozni a dolgon.

A baratom a multkor szakitott velem. Emiatt nagyon kiborultam, de aztan meg aznap kibekultunk. En azota teljesen bizonytalan vagyok. Megdobban a szivem, ha meglatom, szeretem a csokjait, elvagyok vele, de felek, hogy mar nem szeretem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha nem szeretnéd, nem borultál volna ki a szakítás miatt. Inkább megkönnyebbültél volna. Szakított veled, érthetõ, hogy elbizonytalanodtál...idõ kell amíg újra biztosak lesznek az érzelmeid.

Ha nem szeretnéd, nem borultál volna ki a szakítás miatt. Inkább megkönnyebbültél volna. Szakított veled, érthetõ, hogy elbizonytalanodtál...idõ kell amíg újra biztosak lesznek az érzelmeid.
miért szakított? ez így megy, hogy szakítok, aztán meggondolom magam vissza? szóval ezt mikor eljátszotta, onnan jött a gond, fogalmad nincs, hogy most mit érzel, de ezt Neked kell tudni, más ebben nem tud segíteni N
Az ido megold mindent. Ne felj. Szeress es bizz.

Ha már festem a hajam (normál festékkel), akkor használhatok hennát rá, ha már új színt szeretnék?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy nem, nem fogja befogni a hajad és lehet, hogy inkább ártani fog, mint használni.

Én úgy tudom, hogy nem, nem fogja befogni a hajad és lehet, hogy inkább ártani fog, mint használni.
Hennát csak saját hajszínre szabad használni, festékre nem.
A kérdező hozzászólása: :(
Nem ajánlom. Én nem vártam ki az ajánlott 3 hónapot, festés, pontosabban szõkítés után nem sokkal mentem rá a hennával. Ennek kb másfél éve. A festett rész kicsit fakóbb, sprõdebb, töredezettebb, mint a tiszta, csak hennázott része. Nem annyira gáz, hogy azonnal levágassam, de nem az igazi. Alig várom, h lenõjön a blanche-olt része.

Hozzátáplálás kérdés? Ha már kiváltottuk a tízórait és új gyümölcsöt szeretnék bevezetni, akkor abból adhatok egyből egész adagot vagy akkor is kevéssel kell kezdeni elsőre?

Eddig eszik banánt, almát, ?szibarackot, répát, és holnap megkóstoltatnám vele a sárgabarackot. Nemrég jutottunk el odáig, hogy tízóraira egész adag gyümit eszik (kb. 150-160 gr) és már nem kéri a tápszert. De ha most új gyümit szeretnék bevezetni, akkor abból is keveset kell adni els?re? És ha igen akkor adjak utána valami mást amit már megszokott, hogy azért jóllakjon?

Legjobb válasz: Nem kell, csak ne magába add. Mivel már evett almát, így a sárgabarackot almával add neki. Ha szívesen eszi, akkor adhatod neki.

Nem kell, csak ne magába add. Mivel már evett almát, így a sárgabarackot almával add neki. Ha szívesen eszi, akkor adhatod neki.
persze, bármit bevezetsz elsõre csak 1-2 kiskanállal adj. nem egy nagy dolog, keverd bele az eddigiekbe ;)

Ha valaki szereti a pasiját az már r*banc? 18/L

Egy sráccal együtt vagyok már 4 hónapja és szeretjük egymást, ? nem igazán szeret bulikba járni. Ha a bn?immel elmegyünk bulizni, akárhányszor odajön egy pasi hozzám, és közlöm vele hogy van barátom, ilyeneket kapok 50%-ban hogy: k*rva, r*banc, "jól szopod te lotyó?" és ehhez hasonlókat. A pasiknak már az is rossz ha valaki h?séges?

Legjobb válasz: :D:D:D:D Írigy gyökerek... :D Ilyenkor ne szeppenj meg, röhögj az arcukba és mond nekik, hogy "bocsi, én csak a nagyot szeretem". Garantáltan hûvösre teszed õket :D:D:D:D Ezek a felszínes [email protected] nem ismerik a tiszteletet... [email protected] mennek a buliba, nem mulatni. (Mármint nem úgy mulatni) 21F

:D:D:D:D Írigy gyökerek... :D Ilyenkor ne szeppenj meg, röhögj az arcukba és mond nekik, hogy "bocsi, én csak a nagyot szeretem". Garantáltan hûvösre teszed õket :D:D:D:D Ezek a felszínes [email protected] nem ismerik a tiszteletet... [email protected] mennek a buliba, nem mulatni. (Mármint nem úgy mulatni) 21F
Ne legyél hülye! A visszautasítás miatt mondják ezeket! Amúgy meg lehet azt hiszik h csak kamuzol és le akarod rázni õket. Mellesleg: Milyen helyre jársz te ahol ilyen tahók vannak??? Bár azt sosem értettem h minek megy dizsibe az aki nem akar semmit sem?!
Szereted és nélküle jársz bulizni...? Én a barátnõm nélkül sose mentem és nem is mennék (õ se szeret bulizni, de miattam eljött). Amúgy nem ribanc, ha TÉNYLEG szerti, de ha nem tényleg, akkor se feltétlenül.
sztem csak engedd el a füled mellett.
"de még a szavak jelentésével se vannak tisztában!" Te meg a nyelvtannal :D:D:D:DD::DD:D
Az a r...c aki elmegy az ilyen bukó p.csökkel! úgy látszik, nem csak bunkók, de még a szavak jelentésével se vannak tisztában!
Ha van baratod, akkor miert mesz bulizni? Nem jobb vele lenni? En nelkule nem is ereznem jol magam. Ez mar a ribancsaghoz vezeto ut. :D Amugy tenyleg a visszautasitas miatt mondjak ezt neked, de meg is erdemled egy kicsit. Jobb neked egy zullott tarsasag (a diszkoban levo reszeg, stb emberekre ertem), mint a baratod... :) Ha annyira szeretnel menni, akkor kerd meg a baratod, hogy menjen el veled a kedvedert.
Az az 50% az unintelligens, és/vagy frusztrált, érzelmileg éretlen réteg. Nem érdemes idegesíteni magad rajtuk. És a kérdésedre válaszolva - az említett csoportnak baj, hiszen õk könnyû numerát akarnak, ami nem is lenne baj, csak mindig rosszkor és rossz helyen keresik. A párkapcsolatban élõ férfiak számára nem rossz, hanem éppen ellenkezõleg, nagyon is jó, ha a nõ hûséges, szóval csak így tovább
Ez igen felismerhetõ! Irigyek a pasidra!!! :) Szerinted ha oda mennek hozád és nem mondanád nekik. akkor mit mondanának. Hát persze hogy bókolnának meg minden. Deh irigyek :D
vagy megelõzött a híred...
jézusom hány évesek ezek a palik :S nem, nem vagy ribanc. de egy diszkóban ekkora az átlagintelligenciaszint, nem is értem minek jársz oda
Rossz, nem a te barátnõjük vagy. :) Jobb is...
Az a ribanc aki kur eggyet, mert ugy van kedve kozbe semmi erzelem, csak testileg. A kerdezo keresi az ilyen emberek tarsasagat, mert amugy miert menne bulizni? Vagy hogy jol berugjon? Inkabb ulne otthon a baratjaval es beszelgetnenek vagy csinalnanak egyutt valamit. Azert mondtam, hogy ez a ribancsaghoz vezeto ut, mert keresi az olyan emberek tarsasagat.

Mit gondoltok arról hogy még van pár napom (3) hátra de már nagyon szeretnék túllenni a szülésen és ez miatt " Praktikákat" vetek be? Vagy ezt már kibírom és akkor gondolkozzak ilyesmiben ha már túlhordom a babámat?

Legjobb válasz: azért ne vidd túlzásba! nekem a dokim a sok sétát (lépcsõzést) és a szeretkezést ajánlotta. mivel a szeretkezés nem ment mert már annyira fájt mindenem és a baba feje is nagyon lent volt, így maradt a séta. 5 nappal hamarább szültem mikor jött egy hidegfront.

azért ne vidd túlzásba! nekem a dokim a sok sétát (lépcsõzést) és a szeretkezést ajánlotta. mivel a szeretkezés nem ment mert már annyira fájt mindenem és a baba feje is nagyon lent volt, így maradt a séta. 5 nappal hamarább szültem mikor jött egy hidegfront.
Nekem a szex és elõtte egy dl vörösbor ami bevált. Hallottam errõl, mint tuti szülésindító, és ajánlom! Még kellemes is:-)
Attól függ milyen praktikára gondolsz. Pl. a szex, aséta , ilyesmi teljesen természetes, ártani nem árt. :o)

Hipp tápszert lehet receptre venni, írt már valakinek a doki fel? Beba ha tápszert szeretik a babák?

Legjobb válasz: Én a legelején milupa milumil ha-t adtam neki,bár mi anyatejesek voltunk végig..10hónapos korától adok neki mildibé jó éjt tápit mert már nincsen annyi tejem de már egy éves lesz és még éjjel cicizik...a többi tápit nem ismerem nekünk ezek rögtön bejöttek..

Én a legelején milupa milumil ha-t adtam neki, bár mi anyatejesek voltunk végig..10hónapos korától adok neki mildibé jó éjt tápit mert már nincsen annyi tejem de már egy éves lesz és még éjjel cicizik...a többi tápit nem ismerem nekünk ezek rögtön bejöttek..
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet

Ha már voltam a Francia Idegenlégióban, de dezertáltam és vissza szeretnék menni, akkor szerintetek vissza vesznek?

1év 3hónapig voltam Nimes-ben a 2 REI-ben, de a barátn?m hatására nem mentem vissza a szabadságomról, ennek már másfél éve!!! Most szeretnék vissza menni. Ha valaki tud segíteni az kérem jelezzen! Kössz...

Legjobb válasz: Soha nem leszel már légiós. A dezertálás az egyik legfõbb bûn. Elvesztetted a légiósbecsületed a társaid és a parancsnokaid szemében.

Soha nem leszel már légiós. A dezertálás az egyik legfõbb bûn. Elvesztetted a légiósbecsületed a társaid és a parancsnokaid szemében.
Minden attól függ mit írattak veled alá.
Jobb ha most vissza mész és elmondod az igazat!!!!
Hát, a börtönbezárós téma nem igazán szûnt meg, a dezertálás katonai bûncselekménynek számít. Még ma is.
A közelébe se menj!!!! Nem vicc!!
tiniszleng felvonás 3. Én se vagyok kíváncsi a te jellemfejtésedre. Gratulálok, hogy 2 kommentbõl meg tudod állapítani, hogy valakinek milyen a jelleme. Mehetnél a Bp tv.-hez (Mondjuk lassan az is megszûnik) csodatevõnek. A kérdés is értelmes. Kb. olyan, mint ha ezt kérdeznéd: "Legyilkoltam fél Budapestet Magyarországon, majd elmenekültem. Vissza mehetek?" NEM! A dezertálás katonai bûncselekmény! Nem csak Magyarországon! És ha már olyan jól meg tudod saccolni valakinek a korát, meg tudnád mondani, hogy a szomszéd aranyhala hány éves? Mostmár nem gondolom, hogy kamukérdés. Tényleg lehet, hogy ennyire hülye vagy. Fizikailag lehet, hogy erõs vagy, de az értelmed megkopott rendesen a jelentkezés óta (vagy hogy sikerült átmenni az intelligencia teszten?). Többet nem állok le veled vitatkozni. Hülyékkel nem foglalkozom. Most már dühönghetsz, én nem szólok. Ennyi voltam.
A kérdező hozzászólása: Hát én másképp gondolkodom! :D Megyek és kész! Nem tart velem valaki? :D
szerintem probáld meg, nem lehet rossz a francia börtön!
Megprobàlhatod! Max. leülsz 40napot és utànna rugnak ki! Mivel valoszinüleg màr körözés alatt àllsz, s mivel bizonyitottad megbizhatatlansàgod, valoszinüleg kirugnak! De proba szerencse, ha addig jol teljesitettél, lehet némi csekélyke esélyed! De készülj fel a legrosszabbra, bàr valoszinü, hogy azt màr megtapasztaltad! :) Sok szerencsét!
A kérdezõ egy idióta. Nagyon menõ ezzel az írással.
A dezertálás e legfõbb bûn. Ami azzal jár hogy nem mehetsz vissza az idegenlégióba és ha Franciaország területén kapnak el akkor börtön büntetést kapsz.
A kérdezõ szerintem kb 13 éves és az a vágya hogy légiós legyen. Ezzel az írással.:D Zsán Klóz Ván Dámm filmet néztél, vagy mi? Pontozzatokle;)
Ha voltál már légiós akkor tudnod kellene -.-
Az egyik ismerõsöm is ugyanezt csinálta, visszament, és azt modnták neki, h takarodjon...szó szerint...ide nem kell többet...
A kérdezõ egy retardált tini, van légiós ismerõsõm és azok nem ilyen idegbeteg internethõs szájkaratisták és a stílusuk nagyon távol van ettõl a tinis írástól.Szánalmasan gyenge és hamis kérdés buzkám!
Ja, és a dezertálás természetes bûncselekmény. Megszegted, amire aláírtál. Én nem mennék vissza a helyedben.
Tuti, hogy sosem fognak visszavenni!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ 4 hónap kiképzés alatt voltak testi fenyítések a kiképzõktõl, de nem vészes! egyébként meg úgy kell csinálni a dolgokat, hogy ne szúrj ki a társaiddal, akkor nem lesz baj! Ha meg valakinek problémája van, akkor ki kell állni magadért!
A kérdező hozzászólása: Értem! Te is Légiós vagy/voltál?
A kérdező hozzászólása: Ok, de te jártál ott? Mert a hallomásokból szerzett információkra nem wagyok kíwáncsi! Többen vissza mentek még 3 évi dezertálás után is, akiket vissza vettek! Elmondásuk szerint 1 jó indok kell!.. Itt az emberek többsége hüeségeket ír alaptalanul! Amíg nem woltál ott, nem tudhatod mien! Ez a börtönbezárós megkeresünk és legyilkolunk a családoddal 1ütt téma meg megszûnt!
A kérdező hozzászólása: Tudom, de igazából semmi nem riaszt vissza, h megpróbáljam, csak gondoltam megkérdezem, hátha walaki bõwebb információwal xolgál. Egyébként nekem teljesen mind1, h mi lenne a büntetés, csak vegyenek vissza!!! Azért köxxX...
A kérdező hozzászólása: Nah ezaz, h a szerzõdésem ott maradt, mivel csak szabadságra jöttem! csak elb....tam!, , de a lényeg, h 5 éwet alá írtam! Nincs itt olyan aki idõsebb Légiós, és tud tanácsot adni?
A kérdező hozzászólása: Egyébként ezt, h érted, h minden attól függ? Kifejtenéd bõvebben?! Köxönöm...
A tiniszlenges vagyok: Akkor pedig inkább beszélj franciául, ha már magyarul elfelejtettél írni-beszélni. Amúgy még fenntartom, hogy kamukérdés. És igen, így egy 12 éves szokott beszélni.
A kérdező hozzászólása: Hallod csini-tini szerintem tûnj be, vagy csinálj magaddal valamit! Nem vagyok kíváncsi a személyiség elemzõ képességeidre!!!!! Gondolom valami gépfüggõ-monitorfejû-kocka kis szerencsétlen egoista vagy!!! Azért megnézném, hogy te mit csinálnál ott!? Szerintem maradj csöndben, és tanulmányozgasd magad!.. Tudod, ahogy szoktad?!! Pornó csatornák elõtt egy csomag zsebkendõvel... Idióta..
Én csak azt nem értem honnan a f-ból kerül ide ennyi idegenlégiós. Tele van ez a fórum idegesnlégiós kérdésekkel. De amúgy nem zavar.
mondjuk azt én sem értem mi f*szt kommentelnek ide olyanok akiknek még a heréjük sem szállt le...
egyik hozzászoló belinkelt neked egy kis ajándékot olvasd el.és megkérdezném én is .téged nem vertek meg?pedig nem vagy orosz.és minek akarsz visszamenni ha úgyse kapsz pénzt?
A kérdező hozzászólása: Caporal Chef Tapanar az az öszvér amit a képen látsz! :) , de köszönöm a választ!

Mitcsináljak ha már szeretnék vele együtt lenni, de ha odakerül a sor mindig visszariadok?

Nagyon szeretem a barátom és az agyamban úgy gondolom h én télleg nagyon szeretném meg kivánom is de amikor már ott vagyunk kb h gatya le akkor stoppot intek.Tudom h nem kéne,meg nem kéne ilyen drasztikusan felfognom,de én még nem voltam senkivel.és emiatt eléggé önbizalom hiányos vagyok ezen a téren.hogy tudnék "kikapcsolni"?

Legjobb válasz: (a második válaszoló vagyok) 20évesen veszítettem el..

(a második válaszoló vagyok) 20évesen veszítettem el..
az atlag 13-14 evesen :P Ne felj nem maradtal le semmirol...amugy en is igy vagyok (18.) viszont a pettinggel mar nincs bajom...a baratom nagyon rendes volt...sosem eroltetett semmit, ha latta rajtam g feszult vagyok, mindig azt mondta "nyugi van"...nem kell eroltetni semmit, ha szeret a srac ezen nem megy tonkre a kapcsolat:) UDV
Egy kis pezsgõzés elõtte segíhet.
Én is így voltam ezzel, pedig tudtam, h a párom szeret és én is õt..de nem ment! Szakítottunk (nem e miatt, de ez is közre játszott)! És a szakítás után (sokkkal )jöttem rá, h mekkora hülye vagyok.. és aztán csak lefeküdtünk! Ne légy ilyen hülye mint én! A szex, a szeretkezés.. egy másik lépcsõfok a kapcsolatban és megéri föllépni arra a lépcsõre! Én késõn gondolkodtam, te ne hagyd ki, mert ha szeretitek egymást, akk az annyira csodálatos tud lenni! Elõtte egy kis pezsgõ télleg segíthet..jah és nem készülj rá.. engedd a pettinget.. aztán engedj lassacskán egyre többet! (Egyébként hány éves vagy?)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) 19 vagyok..hát nem siettem el a dolgot tudom ..és amugy nem vagyok ien szégyenlös csak az ágyban:S
A kérdező hozzászólása: ezt nagyon jo volt most hallani:) csak mert nem rég járok ide és az átlag már 16-17 évesen elveszítette.Persze abszolut nem itélem el.
Örülök, hogy segítettem! Írj még, ha kérdésed, aggodalmad van.. Nekem is sokat segített volna akkoriban egy jó tanács! (a második válaszoló)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) segítettetek:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!