Találatok a következő kifejezésre: Ha már régen nem (329 db)

Miért szexelek álmomban az exemmel, ha már rég nem is érdekel?

Harmadik napja sorozatban azt álmodom, hogy az exemmel szeretkezünk. Éjjel, és ha nappal lefekszem kicsit, akkor is. Már rég szakítottunk, nem szerettem. A szex nem volt rossz vele, de a mostani párommal (akit egyébként imádok, talán ennyire még senkit nem szerettem) milliószor jobb. Az exem eszembe sem jutott már nagyon régen, minden gondolatomat a párom tölti ki, igazi rózsaszín köd van körülöttem már lassan fél éve. Miért álmodok mégis az ex-szel? Nagyon-nagyon idegesít, és szinte már bűntudatom van miatta.

Legjobb válasz: "Nagyon-nagyon idegesít, és szinte már bûntudatom van miatta." Talán éppen ezért. Az álmok általában vagy vágyakról vagy félelmekrõl, negatív érzésekrõl szólnak. Folyton ezen filózol, és ez már elég, hogy az agyad álmodban is erre a témára kattanjon rá. Próbálj szembenézni az emlékkel, "szemléld" közönbösen, ne akard mindig elhessegetni, és lassan el fog múlni ez az álmod is. :)

"Nagyon-nagyon idegesít, és szinte már bûntudatom van miatta." Talán éppen ezért. Az álmok általában vagy vágyakról vagy félelmekrõl, negatív érzésekrõl szólnak. Folyton ezen filózol, és ez már elég, hogy az agyad álmodban is erre a témára kattanjon rá. Próbálj szembenézni az emlékkel, "szemléld" közönbösen, ne akard mindig elhessegetni, és lassan el fog múlni ez az álmod is. :)
Sajnos az álmok ilyenek, minnél kevésbé akarod álmodni, annál inkább elõjön. Ugyanis ha nem akarsz valamit, akkor az egyfajta frusztráció, feszültség, és az álmok imádják az ilyet kihasználni, kiélni. (Sajnos.) Elsõ alkalommal meg talán csak "véletlenül" álmodtad, valamirõl arra asszociáltál álmodban, jött a bûntudat, és az agyad ráharapott, mint blöki a csontra. :) Lazíts, ne görcsölj rajta, és elengedi.
Így igaz, az álmok vágyakat, félelmeket életed történéseit (ami magába foglalja azt is, amit tanultál, láttál, hallottál) vetítik ki. Ennélfogva, mivel valamilyen szinte zavart ez, elõjött. Engem se különösebben idegesített, de bennem motoszkált az egyik álomkép, ami nem tetszett, és 1%-nyi változtatással, de ugyanazt álmodtam még egyszer, és ma megint. Szóval tényleg ne filózz rajta, nem érdemes. Ezek csak álmok. :)
"Talán éppen ezért." Úgy értem, talán éppen ezért álmodsz róla. :)
A kérdező hozzászólása: Második: köszi! :) Az elsõ pár álom még nem is zavart, de hogy ennyiszer ismétlõdik, az már eléggé... Ráadásul álmomban végig tudatában vagyok annak, hogy nekem a Párom van, és hogy épp megcsalom - habár igazából nem is élvezem, csak olyan unottan megtûröm egész idõ alatt...
Biztos elmúlt már...

Mennyire gáz ha valaki elmegy egy prostihoz dugni ha már rég nem volt nővel?

Legjobb válasz: Mennyire gáz, ha valaki elmegy moziba mert meg akar nézni egy jó filmet és elege van a tévében leadott õsrégi vackokból?

Mennyire gáz, ha valaki elmegy moziba mert meg akar nézni egy jó filmet és elege van a tévében leadott õsrégi vackokból?
A kérdező hozzászólása: Mennyire gáz ha valaki elmegy egy prostihoz dugni ha már rég nem volt nõvel és elege van a farok verdesésbõl?
Ja ha ismerkedni is csak a szex miatt ismerkedsz menj inkább prostihoz, amúgy nem gáz de ne is dicsekedj vele.
Hát elég gáz. Csak a lúzerek járnak, akiknek agybajuk van és nem tudnak normális kapcsolatot kialakítani...
Ezt mindenkinek magában kell lerendeznie, hogy õ hogy viszonyul a dologhoz. Én soha sem tudnék hivatásossal együtt lenni, nem engedné a lelkiismeretem, de hogyha neked nincs ilyen problémád, nem okoz benned lelki törést a dolog, akkor csak nyugodtan. Persze nem kell nagydobra verni.
Szerintem nem gáz, én is járok. Haverokkal szoktunk menni másik városba, ha jövõhéten megjön a fizu, akkor már megyek is. Mostanában havonta egyszer megyek, de pl nyáron volt, hogy hetente mentem, de olyan is volt, hogy 8-10 hónapig egyáltalán nem. Egyébként én 17 évesen voltam elöszõr bordélyban ahova a nagybátyám vitt el, azóta járogatok, szóval nekem egyáltalán nem gáz. Ha az ismerõseid között nem vered nagy dobra, akkor [email protected]ál rá, hogy itt mit mondanak. Ha nincs csajod, akkor miértne? Egy matyizás semmilyen mértékben nem hasonlítható egy dugáshoz, még ha fizetsz is érte. 22/F
A kérdező hozzászólása: ma 10:23 Fízetni a szexért?Miért szerinted ha elkezdesz ismerkedni egy csajjal akkor mennyi pénz megy el mire ágyba viszed?Mozi, fagyi, vacsora, koncert stb stb.Aztán a végén lehet hgy még em fekszik le veled.Volt már ilyen velem.2 hónapig fûztem a csajt, moszi, vacsora, koncert és hasonló hülyeségek aztán még sem lett semmi belõle.Így is úgy is fízetned kell érte.Persze nem ez az életcélom de jelen esetben már eléggé ki vagyok éhezve és nem sok türelmem van csajozni így hogy már meg vagyok feszûlve és nem lennék túl türelmes.De talán érthetõ is hiszen 10 hónapja nem voltam nõvel.
Azert inkabb tartsd meg magadnak, nem kell a vilag tudtara hozni, ne errol iteljen meg kesob olyan aki esetleg ezt es nem sokkal tobbet tud rolad. Viszont ha mashogy tenyleg nem megy, menj el, ne csinalj magadnak ebbol lelkifurdalast. Erezd jol magad, nem te leszel az elso es nem is az utolso aki ilyen helyen jart :) .
Miért, világgá akarod kürtölni? Ha nem, akkor egyáltalán nem ciki. Véleményem szerint még ha világgá is kürtölnéd se lenne ciki, ismerek olyat aki rendszeresen qrvázik és mindig elmeséli. Szerinte ez is csak egy szolgáltatás, mint a pizza kiszállítás vagy az autómosás. Fizetsz érte és megkapod amit akarsz, ennyi, tisztán üzlet.
A kérdező hozzászólása: Igazából már ki is néztem egyet jó kis csajszi és igényesnek tûnik.De az volt a kérdés hogy emnnyire ciki vagy gáz?
A kérdező hozzászólása: ma 10:26 Tudom hogy lehet találni, én sem útszélhiez mennék.Nem vagyok hülye gyerek amúgy:D De azért köszi a tippeket, csak olyanhoz mennék akinek van orvosi igazolása és szigorúan gumiba még a cumit is.
Bocsánat: "az út mellett álló"
Végül is meg lehet érteni. Csak ne az mellett álldogáló nõk közül válasszon, hanem luxusprostihoz menjen! Velük elõre lehet idõpontot egyeztetni, kultúrált környezetben fogadják vendégeiket. És állandó orvosi felügyelet alatt állnak! A neten lehet találni oldalakat, ahol reklámozzák magukat, fotóval, telefonszámmal!
ha ezt elhíreszteled magadról akkor senki nem lesz jó véleménnyel rólad, de ha megtartod magadnak akkor nem teljesen mindegy???
fizetni a sexért??? hülye lennék...
Szerintem nem gáz! Sokba kerül, az biztos. De amíg nem találsz egy rendes, aranyos kislányt és már annyira hiányzik a szex, hogy majd' bele õrülsz, elfogadható, hogy néha-néha megengedsz magadnak egy, az említett módon eltöltött éjszakát. De arra készülj fel, hogy nem két filléredbe fog kerülni!

A nõket jobban megviseli, ha már régen nem volt egy igazi kiadós szex az életükben?

Eddig sokaktól hallottam már ezt. ami azért is érdekes, mert elvileg a nõknek ugye nem olyan fontos a szex-mármint hivatalosan-mégis róluk hallom, hogy nagyon idegbetegek tudnak lenni, ha nincsenek rendesen karban tartva. Míg egy férfi max. pár perces kézhasználattal megoldja és minden rendben, addig egy nõnek az nem elég, neki szex kell.

Legjobb válasz: Nem vagy elég tapasztalt, a nõknek ugyanolyan fontos a sex ;) Tapasztalat :P

Nem vagy elég tapasztalt, a nõknek ugyanolyan fontos a sex ;) Tapasztalat :P
A kérdező hozzászólása: Ez fura, amit írsz, mert valahol itt a GyK-n írta már lány, hogy ha régen nem volt férfival, akkor valamelyest azért változtat az igényszintjén is.
Te milyen ronda nõt dugnál meg, ha tegnap szexeltél volna? Milyen ronda nõt dugnál meg, ha 3 hónapja nem szexeltél volna?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk ez igaz. Egy ronda nõre fel sem áll, akkor sem, ha már évek óta nincs semmi.
Erõsen korfüggõ. Egy 30 alatti csaj joban elviseli a szx hiányát, mert még maga elõtt is megjátssza magát. (Csajok, nem megsértõdni, ez a pasikra is igaz.) Tehát bemeséli magának, hogy õ aztán bírja. (Valóban bírja, de azt nem tudja, milyen áron.) 30 fölött az ember megbékél a testével, lassan tisztába jön a mûködésével, és nincs szükség szerepjátszásra. Így aztán a vágy is intenzívebb.
Jézus! *jobban
A kérdező hozzászólása: "Valóban bírja, de azt nem tudja, milyen áron.)" Milyen áron?
Épp az imént írtam le egy másik kérdésnél, hogy én nem tapasztalom, hogy hatással lenne rám. Elég kiegyensúlyozott ember vagyok, bár temperamentumos, így könnyedén felkapom a vizet, de ugyanilyen könnyen le is nyugszom. Nem vagyok feszült és ideges azért, ha nincs szex az életemben. Immáron fél éve életk "apáca" életet, pedig van párom (de már nem sokáig...), mégsem vagyok ingerült. A barátnõimnek nemrég meséltem, hogy szakítani készülök, mert már nem vagyok szerelmes, és amúgyis olyan a kapcsolatom, mintha a testvérem lenne, hisz semmi szexualitás nincs köztünk. Meglepõdtek, azt mondták, semmit nem vettek észre belõle. Cukkoltak is, hogy õk bezzeg egy hét után kaparják a falat.
"Valóban bírja, de azt nem tudja, milyen áron.)" Milyen áron? Az apénia orvosi körökben is ismert fogalom.
Igen, a nõk kevesebbet maszturbálnak (sõt, rengeteg nem is, hidd el). De egy fontos dolgot fûznék hozzá: Egy csaj nem fog elmenni egy olyan férfival szexelni, akivel amúgy sem menne el, akkor sem hogyha nagyon "kanos". Csak az olyan férfival fog hamarabb lefeküdni, akivel amúgy is lefeküdne. Szóval alapból sikertelen férfiként nem hoz pozitív változást az ha kifejezetten régen szexelt nõket keres valaki.
Nem fognak megsértõdni, tudják hogy ez az igazság. :)
A kérdező hozzászólása: :) )
Ez eleve tévhit, hogy nekünk nem fontos a szex....dehogyisnem. Egy egészséges nõnek igenis fontos szerepet játszik az életében a szex csakúgy mint egy férfinek. Nyilván a körülmények (család, munka, gyerekek, stb.) ezt picit módosíthatja, de alapvetõen a hiányát mi is érezzük. Ezért van, hogy ha nincs meg a megfelelõ mennyiségû és minõségû szex az életünkben hisztisek, ingerültek, nyugtalanok, agresszívek leszünk :) N/38
Igen...én egybõl észreveszem mikor egy nõnek b.aszhatnékja van és ezért ingerült.
A kérdező hozzászólása: Csak nem értem, hogy akkor a média miért terjesztette ezt el. Bele olvastam már pl. a kíváncsiság kedvéért több nõi magazinba is, ott is ezt írják. Mármint, hogy a csoki, vásárlás, séta, beszélgetés..szóval milliónyi dolog sokkal fontosabb egy nõ számára, mint a szexualitás.
Persze, mert a nõk sokkal jobban állati ösztönlények, és képtelenek uralkodni magukon ha nincs szex (hiszti, idegbetegség, dühroham stb). Ezért nem is értem mikor azt mondják, hogy a pasikat a farkuk irányítja, amikor a nõket sokkal inkább a puncijuk. :D
A kérdező hozzászólása: 11.57, azt nem szeretném, ha ez a topic elmenne a beszólogatás irányába. Rendben?
Ezen mi volt a beszólogatás? A véleményemet írtam le, meg a tapasztalatomat a környezetemben.
Kérdezõ! Látom neked is ba.zhatnékod van.
A kérdező hozzászólása: Oké, semmi gond! Csak azért írtam, mert azt se szeretném, ha esetleg valamelyik nõi hozzászóló megsértõdne.
Pont a nõket nem viseli meg.

Hogy lehet "gyorsan" feleleveníteni egy nyelvet, ha már rég nem használtam?

Elég sokáig tanultam németet (van középfokú nyelvvizsgám is) és pár évig spanyolt, de egyiket se használtam már évek óta, mert nem volt rá szükség, és borzasztó gyorsan elfelejtettem úgy érzem, hogy szinte mindent... Persze most már tudom, hogy ez óriási hiba volt, de a munkában nem volt rá szükség, utána meg hát hulla fáradt voltam és nem volt hozzá erőm, és senki sincs aki a környezetemben beszélné is bármelyiket...

Legjobb válasz: Nézz német tévét, hallgass német rádiót. Belejössz megint, mint a kiskutya az ugatásba...:))

Nézz német tévét, hallgass német rádiót. Belejössz megint, mint a kiskutya az ugatásba...:) )
Ha a nyelvtant, írást akarod gyakorolni, szerintem levelezhetnénk. Egy cipõben járunk, én is sokáig tanultam, szakmai közepem van belõle, aztán rátértem az angolra, de most újra kellene a német. Sõt... Tanulgatok egyedül, megy is, de használnom is kellene.
Õszintén szólva szerintem sehogy, újból meg kell tanulni. Persze ez azt jelenti, hogy sokkal gyorsabban fog menni, mintha abszolút kezdõ lennél, mert már tanultad, így sok minden ismerõs lesz. Én az orosszal vagyok így. Igaz, hogy csak általános iskolában tanultam négy évig, és az is már 25 éve volt, de néhány kifejezésen és a cirill betûkön kívül mindent elfelejtettem, újból kellene tanulnom az alapoktól. A névszóragozásra például egyáltalán nem emlékszem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Elsõsorban a beszédre kéne rágyúrnom, mert az sose ment túl jól, nem vagyok túl magabiztos... De ahhoz meg mondjuk kell minden más, hogy össze tudjak rakni egy mondatot, ráadásul "gyorsan"... :) Második válaszoló: Jó ötlet a levelezés, én benne vagyok :) Bár lehet nem mész túl sokra velem, nagyon sokat (ha nem mindent) elfelejtettem... :( Utolsó válaszolónak Sok sikert az oroszhoz! :) Régen én is szerettem volna oroszul tanulni, de nulla nyelvérzékkel úgy éreztem elég nekem két nyelvvel küzdeni :) Nehéz nyelv egyébként?
[Utolsó vagyok] Nem kezdtem végül el újra tanulni (ha lenne rá idõm, bevállalnám), mert közben angolul és spanyolul tanultam (mindkettõbõl középfokúm van, de csak a spanyolról merném azt állítani, hogy beszélem), de igazából ezekre sincs szükségem, a spanyollal csak hobbiból foglalkozom. Az orosz kb. annyira nehéz, mint a spanyol, nem túlzottan nehéz, eléggé logikus mindkét nyelv. Az oroszban a névszóragozás nehéz egyedül, igeragozás alig van (nem kell sok igeidõt megtanulni), és többes számban még nyelvtani nekem sincsenek (a spanyolban vannak, de ott meg semlegesnemû fõnevek nincsenek, csak névmások, névelõk stb.).
A kérdező hozzászólása: annyi nyelv van amit szívesen tanulnék, csak tényleg nincs nyelvérzékem úgy érzem, és így nehéz, de tudom, hogy nem lehetetlen, csak még gyûjtöm az erõt :) A spanyolt én is nagyon szerettem/szeretem, 4 évig tanultam suliban csak hát nem épp a legjobb tanárunk volt, inkább önbizalmat rombolt, mint sem tanított... De egyszer akkor is megtanulom rendesen a spanyolt! :) Te hogy tanultad? Tanfolyamon vagy önállóan? Milyen könyvbõl? Bocsi, hogy ennyit faggatlak :)
Én gimnáziumban kezdtem el a nulláról, heti 3 órában. Az elsõ év csak szenvedés volt, mert nem volt egy normális tanárunk sem, mire megszoktuk az egyik rosszat, lecserélték egy még rosszabbra, és ez így ment a tanév végéig (a 9 hónap alatt kb. 4 tanárunk volt). Aztán másodiktól kaptunk egy anyanyelvû (uruguayi) tanárnõt, aki végig vitt minket az érettségiig, és nála is érettségiztem. Sajnos a heti három óra nem volt elég a nyelvvizsgához, így érettségi után még önszorgalomból tanultam a fõiskola mellett, így sikerült letennem a nyelvvizsgát. Lehet, hogy ha az elsõ évben is végig lett volna egy normális tanárunk, akkor hamarabb is levizsgáztam volna. Arra határozottan emlékszem, hogy az elsõ órák utáni élményem egyértelmûen az volt, hogy nyelvtanilag mennyire hasonlít az oroszra.

Mit lehet tenni ha már rég nem vagy szűz, de még mindig fáj a behatolás és így nem élvezhető?

Rendes válaszokat pls.

Legjobb válasz: Lehet nem vagy eléggé felizgulva ,vagy pedig feszült vagy és fáj,próbálj ellazulni,odakoncentrálni.

Lehet nem vagy eléggé felizgulva , vagy pedig feszült vagy és fáj, próbálj ellazulni, odakoncentrálni.
1. Megkérni a pasit, hogy legyen sokkal gyengédebb, és izgasson fel rendesen, mielõtt behatol. 2. Vaginizmus szóra gugliban rákeresni.
azon túl, h neked is istenigazából kívánnod kell a pasidat, nem árt, ha õ többet törõdik veled. Hosszabb elõjáték mindenképpen javasolt. Ha nem nedvesedsz be ettõl sem, akkor használj síkosítót, bár a pasid egy rendes orális kényeztetés alkalmával ezt megteheti neked. az lehet még, h a fogamzásgátkód (ha szedsz) miatt nem nedvesedsz rendesen. Ilyenkor érdemes másikra váltani.
A kérdező hozzászólása: Mindig van elõjáték és benedvesedek. ezzel semmi gáz.

Egy töredezés mentesités ha már rég nem volt és megcsinálom most megint sokat ér?

Legjobb válasz: Igen, sokat tud dobni, fõleg régebbi gépeken. de a windows sajátja extrém esetekben nem bír a rendetlenséggel. Ekkor szedd le az ingyenes Power Defragmenter-t, és válaszd a tripla töredezettségmentesítést.

Igen, sokat tud dobni, fõleg régebbi gépeken. de a windows sajátja extrém esetekben nem bír a rendetlenséggel. Ekkor szedd le az ingyenes Power Defragmenter-t, és válaszd a tripla töredezettségmentesítést.
Mármint hova?
A kérdező hozzászólása: A sexualitás kérdés alatt biztos az állomásra.. Mikor élvezel el sex közben hamarabb?
Ha már régen csináluk...Hú ha nem verem egy hétig milyen szépet tudok lõni vele:P
csináltuk*
"Hú ha nem verem egy hétig milyen szépet tudok lõni vele" És ha nem mész/mentek el rögtön a csúcsig, hanem nemsokkal elõtte abbahagyod/játok, akkor akár naponta is lõhetsz vele nagyokat...XD Viccet félretéve: de tényleg!!
minnél lassabban izgul fel a srác annál több ideje van a herékbõl a mellékherékbe áramlania az ondónak és akkor lehet csak igazit lõni :D am nekem eddig mindegy volt hogy régen vagy nem régen, inkább az egy alkalomra osztott akció a befolyásoló.
Ha idejössz és kivered megtudod.
A kérdező hozzászólása: Vicces dákószopó.. Meredj meg

Nõk! Hogyan dobjátok fel a nemi életeteket, ha már rég együtt vagytok? Mi újat találhatnék ki?

Legjobb válasz: Mi mondjuk nem házasok vagyunk, de 3 éves kapcsolat, és nekünk már nem is nagyon van szexuális életünk. Havi 1-2 alkalom a max. Régebben próbálkoztam fehérnemûvel, meg minden félével, ami a "nagy könyvben" meg van írva. Meguntam a kezdeményezést is, mert ha a páromon múlna, sose szexelnénk. Így inkább hagyom annyiban a dolgot. Nemsoká úgyis befejezem a fõiskolát, elköltözök innen, és feladom ezt a kapcsolatot. De érdekelnek a válaszok a jövõre nézve, szeretnék hasznos tanácsokat olvasni én is. Szóval ne haragudj, ha nem volt túl hasznos a válaszom, de sajnos nálunk már nem lehet mivel próbálkozni. Tippek viszont érdekelnek.

Mi mondjuk nem házasok vagyunk, de 3 éves kapcsolat, és nekünk már nem is nagyon van szexuális életünk. Havi 1-2 alkalom a max. Régebben próbálkoztam fehérnemûvel, meg minden félével, ami a "nagy könyvben" meg van írva. Meguntam a kezdeményezést is, mert ha a páromon múlna, sose szexelnénk. Így inkább hagyom annyiban a dolgot. Nemsoká úgyis befejezem a fõiskolát, elköltözök innen, és feladom ezt a kapcsolatot. De érdekelnek a válaszok a jövõre nézve, szeretnék hasznos tanácsokat olvasni én is. Szóval ne haragudj, ha nem volt túl hasznos a válaszom, de sajnos nálunk már nem lehet mivel próbálkozni. Tippek viszont érdekelnek.
lehet, hogy csak a GYK van tele hozzatok hasonlo nokkel, mivel en ferfikent az ellenkezojet tudom mondani. nekem sose volt olyan problemam, hogy elfogytak az otleteim, inkabb a nok nem birtak tartani a lepest... szoval szamomra fura, ha egy ferfi nem akar meg tobb es meg tobb szexet :)
Hétvégente ha korábban kelsz fel kezdd el simogatni, csókolgatni amíg fel nem ebred, ha látod hogy nem túl morcos elkezdheted a száddal kényeztetni! A reggeli merevedés a barátunk! Ha tudod hogy kicsit lazább napja volt és nem zombiként esik majd haza, várhatod valami nagyon szexi fehérnemûben! Nem fog tudni ellenállni!
Használjátok az elfeledett harmadik lyukat.
Nem tudom, miket találtál eddig ki. Hogy adjak így tanácsot?
Küldhetsz neki napközben szexi, sejtetõs fotót! Tuti felhúzza! És valahol le kell este vezetni a feszkót!
A kérdező hozzászólása: A reggeli orálon már én is gondolkodtam, de ha ilyen van, mindig mondja, hogy mennie kell wcre, és eddig azért nem csináltam még.
énöl sex?

Minden álszenteskedés nélkül, mi a véleményetek ha valaki nagyon ki van éhezve és már rég nem volt nővel, akkor elmegy egy prostihoz?

Legjobb válasz: szerintem is undorító. van, aki még egyáltalán nem volt nõvel, mégse megy el prostihoz. ez a "rég volt nõvel" ez nem elég enyhítõ körülmény,kérdezõ!

szerintem is undorító. van, aki még egyáltalán nem volt nõvel, mégse megy el prostihoz. ez a "rég volt nõvel" ez nem elég enyhítõ körülmény, kérdezõ!
Teljesen rendben van, erre találták ki.
Semmi.
"egészséges férfinek szüksége van szexre" Ez hülyeség. Vízre meg kajára van szükséged mert azok nélkül meg fogsz dögleni, kiszáradsz avagy éhen halsz. szexhiányba sosem fogsz meghalni.
Jó úton jársz. Ez a jó, segíts magadon, ha más nem akar rajtad!
Minden álszenteskedés nélkül: undorító és nincs az a helyzet, amikor megérteném.
A kérdező hozzászólása: ma 11:26 Pontosan ez a lényeg..aki nem volt nõvel az jobban tudja bírni, mivel nem tudja mirõl van szó.Én elötte rendszeresen éltem nemi életet és mindig volt partnerem, most már lassan 1 éve nem jön össze semmi és õszintén szólva már kezdem unni és hiányzik a szex, ha most elmennék egy ilyen lányhoz akkor 1-2 hónapig már kibírnám.De egy egészséges férfinek szüksége van szexre ennyi az egész.
Szerintem aki még egyáltalán nem volt nõvel annak könnyebb bírni mert még nem tapasztalta hogy milyen jó a szex. Amikor meg már igen, akkor meg újra és újra át akarja élni. A kérdésre válaszolva nekem nincs bajom vele, bár én nem mennék el prostihoz.
A kérdező hozzászólása: ma 10:03 Nem magány!SZEX hiány!A kettõ között van azért különbség!
Hát, ha szerinted ez a magányra megoldás, akkor csináld. Ettõl függetlenül undorító.
Mindenki a saját életének a kovácsa. Felõlem azt csinál a másik amit akar, míg engem nem kever a [email protected] ügyeibe bele. Prostizást ezenfelül személy szerint elítélem.
Akár igen, vagy leugrik a hídról, vagy kölcsönzõl egy új audit meg kiveszel 2 napra szobát a legjobb hotelben, h az a lakásod.
Ott a balkezed: az olyan mint egy ügyetlen idegen. Nehogymár 1 év szexhiány ok legyen ilyesmire.
be van ragadva 1 billentyû -.- vagy leöntötted..
A kérdező hozzászólása: azt néztem meg elsõnek hogy be van e ragadva...és nem öntöttem le.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!