Találatok a következő kifejezésre: Ha már régen (671 db)

Nektek mennyit jutnak eszetekbe régi szerelmek, fellángolások, ha már rég mással van komoly kapcsolatotok?

Mennyire normális az, hogy elég kimondanom egy barátnőm nevét, és a párom aznap este rögtön egy sok-sok évvel ezelőtti hasonló nevű lánnyal álmodik, akiért oda volt, de nem jöttek össze? Nem konkrétan egy eset miatt kérdezem, úgy érzem, túlságosan jelen vannak a fejében ezek a dolgok, bármiről eszébe jutnak az exei. A régi emlékeket sem tüntette volna el a szeme elől soha, ha nem jut eszembe szólni miatta..

Legjobb válasz: Ne haragudj, de ez vicces! Elképzelem, ahogy szexeltek, te meg kérdezed, hogy "mire gondolsz?", õ meg válaszol, hogy "áhh, csak az xy-ra". Amúgy nekem elég egy olyan számot meghallani, ami a régi szerelmemhez köthetõ, én is elkezdek rajta gondolkozni, milyen is volt. Ennek semmi jelentõsége, csak "nézelõdés" az emlékek közt.

Ne haragudj, de ez vicces! Elképzelem, ahogy szexeltek, te meg kérdezed, hogy "mire gondolsz?", õ meg válaszol, hogy "áhh, csak az xy-ra". Amúgy nekem elég egy olyan számot meghallani, ami a régi szerelmemhez köthetõ, én is elkezdek rajta gondolkozni, milyen is volt. Ennek semmi jelentõsége, csak "nézelõdés" az emlékek közt.
ok, de nekünk igy jött le :D nyugiiiii..
A kérdező hozzászólása: bár nem is tudom minek írtam ide, sosem kapok értelmes választ.
A kérdező hozzászólása: HA H.ÜLYE VAGY MIA A F.ASZNAK ÍRSZ IDE??? láttam h kicsit máshol jár az esze, utána megemlítettem neki h észrevettem. és mondta h eszébe jutottak dolgok, többek között õ is. nem rá gondolt szex közben, mintha vele lenne, csak eszébe jutott valami vele kapcsolatban. jesszusanyám...
de komolyan elmondta h nem rád gondol szex közben???? :D lol......
hát.. az álmokat nem tudjuk befolyasolni.. :D
A kérdező hozzászólása: mit mondtam, nem egy-egy esetrõl van szó, h betudjam véletlennek.
A kérdező hozzászólása: :) onnan h rákérdeztem h min agyalt közben és megmondta? :) és nem róla volt szó hanem az én barátnõmrõl, õ meg egy olyan lányról álmodik, akinek ugyanaz a keresztneve, de évek óta nem is találkoztak? hátjó.
az álmoknak annyi a szerepük, h az agy akkor dolgozza fel a napi eseményeket, tehát ha szó volt róla, akkor arról álmodik.. nem nagy ügy.. de azt honnan veszed h szex közben is eszébe jutnak?????
A kérdező hozzászólása: de egyébként úgy vélem az álmoknak is nagy jelentõsége van, fõleg pont azért mert nem tudjuk befolyásolni.
A kérdező hozzászólása: nem csak az álmok, hanem h akkor is rajtuk gondolkozik amikor velem kéne lennie. szex közben eszébe jut, satöbbi.. pedig szeret. tudom.
Ne harapd már le a fejünket. Egy épeszû ember amúgy sem mondja el, hogy szex közben máson gondolkodott. Ez olyan, mintha én arra gondolnék közben, hogy este mi lesz a tv-ben.
Mármint hova?
A kérdező hozzászólása: A sexualitás kérdés alatt biztos az állomásra.. Mikor élvezel el sex közben hamarabb?
Ha már régen csináluk...Hú ha nem verem egy hétig milyen szépet tudok lõni vele:P
csináltuk*
"Hú ha nem verem egy hétig milyen szépet tudok lõni vele" És ha nem mész/mentek el rögtön a csúcsig, hanem nemsokkal elõtte abbahagyod/játok, akkor akár naponta is lõhetsz vele nagyokat...XD Viccet félretéve: de tényleg!!
minnél lassabban izgul fel a srác annál több ideje van a herékbõl a mellékherékbe áramlania az ondónak és akkor lehet csak igazit lõni :D am nekem eddig mindegy volt hogy régen vagy nem régen, inkább az egy alkalomra osztott akció a befolyásoló.
Ha idejössz és kivered megtudod.
A kérdező hozzászólása: Vicces dákószopó.. Meredj meg

Miért hozzá vonzódok, ha már rég vége? =/

17 f vagyok és van egy lány ? 16.

Legjobb válasz: Majd lesznek vele is szép emlékeid:) Ne akard rögtön megszüntetni a vonzalmat a régi lány iránt. Idõvel elmúlik, csak ne legyél türelmetlen:)

Majd lesznek vele is szép emlékeid:) Ne akard rögtön megszüntetni a vonzalmat a régi lány iránt. Idõvel elmúlik, csak ne legyél türelmetlen:)
Foglalkozz az új lánnyal, ha jobban megismered idõvel csak beleszeretsz, adj esélyt egy új kapcsolatra magatoknak. :)

Miért érzek most így ha már rég szakítottunk?

Els? barátommal több mint egy évig együtt voltunk, majd szakított, mert nem szeretett már. Már mikor jártunk, akkor is volt egy csaj, akir?l sejtettem, hogy közeledik a barátomhoz, de tudtommal csak szakításunk után 2 hónappal jöttek össze, amikor nekem már volt más, csak az els? barátomba voltam még szerelmes. Most a másik sráccal is szakítottunk, nem egy pasi szeretne velem állítólag összejönni, de mikor megtudtam, hogy az els? barátom azzal a csajjal jár, teljesen depressziós lettem. Mit?l érezhetném magam jobban?

Legjobb válasz: Lehet hogy még nem zártad le az elsõt és úgy ugrottál a másodikba. Szerintem egy egészséges ideig most légy szingli dolgozd fel a régi és az aktuális szakítást. S utána újra irány a vadászmezõ :)

Lehet hogy még nem zártad le az elsõt és úgy ugrottál a másodikba. Szerintem egy egészséges ideig most légy szingli dolgozd fel a régi és az aktuális szakítást. S utána újra irány a vadászmezõ :)

Nõk! Hogyan dobjátok fel a nemi életeteket, ha már rég együtt vagytok? Mi újat találhatnék ki?

Legjobb válasz: Mi mondjuk nem házasok vagyunk, de 3 éves kapcsolat, és nekünk már nem is nagyon van szexuális életünk. Havi 1-2 alkalom a max. Régebben próbálkoztam fehérnemûvel, meg minden félével, ami a "nagy könyvben" meg van írva. Meguntam a kezdeményezést is, mert ha a páromon múlna, sose szexelnénk. Így inkább hagyom annyiban a dolgot. Nemsoká úgyis befejezem a fõiskolát, elköltözök innen, és feladom ezt a kapcsolatot. De érdekelnek a válaszok a jövõre nézve, szeretnék hasznos tanácsokat olvasni én is. Szóval ne haragudj, ha nem volt túl hasznos a válaszom, de sajnos nálunk már nem lehet mivel próbálkozni. Tippek viszont érdekelnek.

Mi mondjuk nem házasok vagyunk, de 3 éves kapcsolat, és nekünk már nem is nagyon van szexuális életünk. Havi 1-2 alkalom a max. Régebben próbálkoztam fehérnemûvel, meg minden félével, ami a "nagy könyvben" meg van írva. Meguntam a kezdeményezést is, mert ha a páromon múlna, sose szexelnénk. Így inkább hagyom annyiban a dolgot. Nemsoká úgyis befejezem a fõiskolát, elköltözök innen, és feladom ezt a kapcsolatot. De érdekelnek a válaszok a jövõre nézve, szeretnék hasznos tanácsokat olvasni én is. Szóval ne haragudj, ha nem volt túl hasznos a válaszom, de sajnos nálunk már nem lehet mivel próbálkozni. Tippek viszont érdekelnek.
lehet, hogy csak a GYK van tele hozzatok hasonlo nokkel, mivel en ferfikent az ellenkezojet tudom mondani. nekem sose volt olyan problemam, hogy elfogytak az otleteim, inkabb a nok nem birtak tartani a lepest... szoval szamomra fura, ha egy ferfi nem akar meg tobb es meg tobb szexet :)
Hétvégente ha korábban kelsz fel kezdd el simogatni, csókolgatni amíg fel nem ebred, ha látod hogy nem túl morcos elkezdheted a száddal kényeztetni! A reggeli merevedés a barátunk! Ha tudod hogy kicsit lazább napja volt és nem zombiként esik majd haza, várhatod valami nagyon szexi fehérnemûben! Nem fog tudni ellenállni!
Használjátok az elfeledett harmadik lyukat.
Nem tudom, miket találtál eddig ki. Hogy adjak így tanácsot?
Küldhetsz neki napközben szexi, sejtetõs fotót! Tuti felhúzza! És valahol le kell este vezetni a feszkót!
A kérdező hozzászólása: A reggeli orálon már én is gondolkodtam, de ha ilyen van, mindig mondja, hogy mennie kell wcre, és eddig azért nem csináltam még.
énöl sex?

Miért szexelek álmomban az exemmel, ha már rég nem is érdekel?

Harmadik napja sorozatban azt álmodom, hogy az exemmel szeretkezünk. Éjjel, és ha nappal lefekszem kicsit, akkor is. Már rég szakítottunk, nem szerettem. A szex nem volt rossz vele, de a mostani párommal (akit egyébként imádok, talán ennyire még senkit nem szerettem) milliószor jobb. Az exem eszembe sem jutott már nagyon régen, minden gondolatomat a párom tölti ki, igazi rózsaszín köd van körülöttem már lassan fél éve. Miért álmodok mégis az ex-szel? Nagyon-nagyon idegesít, és szinte már bűntudatom van miatta.

Legjobb válasz: "Nagyon-nagyon idegesít, és szinte már bûntudatom van miatta." Talán éppen ezért. Az álmok általában vagy vágyakról vagy félelmekrõl, negatív érzésekrõl szólnak. Folyton ezen filózol, és ez már elég, hogy az agyad álmodban is erre a témára kattanjon rá. Próbálj szembenézni az emlékkel, "szemléld" közönbösen, ne akard mindig elhessegetni, és lassan el fog múlni ez az álmod is. :)

"Nagyon-nagyon idegesít, és szinte már bûntudatom van miatta." Talán éppen ezért. Az álmok általában vagy vágyakról vagy félelmekrõl, negatív érzésekrõl szólnak. Folyton ezen filózol, és ez már elég, hogy az agyad álmodban is erre a témára kattanjon rá. Próbálj szembenézni az emlékkel, "szemléld" közönbösen, ne akard mindig elhessegetni, és lassan el fog múlni ez az álmod is. :)
Sajnos az álmok ilyenek, minnél kevésbé akarod álmodni, annál inkább elõjön. Ugyanis ha nem akarsz valamit, akkor az egyfajta frusztráció, feszültség, és az álmok imádják az ilyet kihasználni, kiélni. (Sajnos.) Elsõ alkalommal meg talán csak "véletlenül" álmodtad, valamirõl arra asszociáltál álmodban, jött a bûntudat, és az agyad ráharapott, mint blöki a csontra. :) Lazíts, ne görcsölj rajta, és elengedi.
Így igaz, az álmok vágyakat, félelmeket életed történéseit (ami magába foglalja azt is, amit tanultál, láttál, hallottál) vetítik ki. Ennélfogva, mivel valamilyen szinte zavart ez, elõjött. Engem se különösebben idegesített, de bennem motoszkált az egyik álomkép, ami nem tetszett, és 1%-nyi változtatással, de ugyanazt álmodtam még egyszer, és ma megint. Szóval tényleg ne filózz rajta, nem érdemes. Ezek csak álmok. :)
"Talán éppen ezért." Úgy értem, talán éppen ezért álmodsz róla. :)
A kérdező hozzászólása: Második: köszi! :) Az elsõ pár álom még nem is zavart, de hogy ennyiszer ismétlõdik, az már eléggé... Ráadásul álmomban végig tudatában vagyok annak, hogy nekem a Párom van, és hogy épp megcsalom - habár igazából nem is élvezem, csak olyan unottan megtûröm egész idõ alatt...
Biztos elmúlt már...

Lányok! Ha már régen szexeltetek és adódna egy lehetőség, hogy titokban, egy jó pasival szexelhessetek, akit most láttok először és utoljára, belemennétek a dologba?

Legjobb válasz: A "hogyan kapjunk el könnyedén nemi betegségeket" címü rovatunkat olvashatták... Ne legyetek már ilyen felelötlenek, a sex nem játék... 20/F

A "hogyan kapjunk el könnyedén nemi betegségeket" címü rovatunkat olvashatták... Ne legyetek már ilyen felelötlenek, a sex nem játék... 20/F
Nem
igen
ha kölcsönös a szimpátia, akkor belemennék
Nem ezt mondtam .. De ha már, akkor próbálkozzon be csak úgy spontán :)
#9 Jobb az, ha lecsapnak és megerõszakolnak? :D
Nem szeretem az ilyen elõre megtervezett.. "no most akkor szexeljünk" dolgokat..
belemennék
Nice try!
Mivel a nõknek csak a külsõ számít így a nagy többség biztos benne lenne
Nem. Egyszer volt egy hasonló ziccerem, el is mentem... de nem ment. Nem tudtam feloldódni... :/ Egész este csak ültünk és beszélgettünk egymással, mert nem ment a dolog. Azóta tudom, hogy nekem kevés, ha egy pasi jól néz ki.
Egészségügyi szempontokból biztos nem :D
valószínüleg igen, ha tényleg bejön a srác
Igen, de csak ha óvszerrel védekezünk :)

Ha már régen eldöntötte hogy nem akar többet, akkor miért nem érti, hogy igy kellett megtudnia?

Volt egy lánybarátom, els? randiig el tudtunk jutni. Aztán jöttek a koptatások "nem érek rá, dolgozom, ha mondani akarsz valamit mond el itt (neten)". De azért megigérte az újjabb találkozót. Elmondtam hogy többet szeretnék, erre 2 hónap múlva jött válasz, hogy nem érti hogy miért igy kell ezt megtudnia (hogyan akarta megtudni másként...?), az els? találkozónk pont ezért volt, és már akkor eldöntötte hogy nem szeretne többet. Egyrészt nem értem, hogy mondhat olyat hogy miért igy kell megtudnia... ez most azt jelenti, hogy szivesebben tudta volna meg él?ben? De nem ? zavart el mindig? A másik meg ha már eld?lt régen a dolog, akkor meg nem mindegy hogy tudta meg? 21F/L

Legjobb válasz: Ne rágódj ezen. Ebbõl már úgy sem lesz semmi. Nem tudhatod, mi van az õ hátterében.

Ne rágódj ezen. Ebbõl már úgy sem lesz semmi. Nem tudhatod, mi van az õ hátterében.
Teljesen mindegy így utólag, õ nem akar tõled semmit, egyszer találkoztatok, ennyi.2 hónap múlva válaszolt csak ha jól értem, szóval igazán ne foglalkozz az egésszel.Ha ennyiszer lekoptatott, nem értem miért hajtottál rá továbbra is...

Pikk-pakk elintézed, vagy órákig ücsörögsz az ülőkén akkor is, ha már rég kijött, és olvasol? :D

Legjobb válasz: hírlapot szoktam olvasni, régebben rejtvény fejtettem, vagy lejátszottam egy ûrhajós játékot a mobilon, de volt már hogy sört ittam közben

hírlapot szoktam olvasni, régebben rejtvény fejtettem, vagy lejátszottam egy ûrhajós játékot a mobilon, de volt már hogy sört ittam közben
A 2. kategoria vagyok, persze csak akkor, ha otthon, nyugodt korulmenyek kozott vegezhetem a dolgomat. Ha mashol kerul ra sor, akkor probalom rovidre fogni. (23/L)
en neha laptopot is viszek.. de akkor minimum 2 óra
Rendszerint klöccs, aztán kis türelem, míg a belem visszarugódik és érzem is, hogy üres, utána pár perces papírmunka és megvolnánk...
én olykor vízipipázgatok :D
Ücsörgök és játszok a mobilomon zenehallgatás közepette.

Ha már régen átestem a toxoplazma fertőzésen, akkor már többször nem kaphatom el?

A toxoplazma IgM-AT: negatív, toxoplasma IgG-AT: pozitív lett, a doki mondta, hogy a negatív azt jelenti, hogy nincs friss fert?zés, a pozitív pedig azt hogy régen valamikor átestem rajta, csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy akkor már védett vagyok, vagy még így is áteshetek rajta.

Legjobb válasz: Védett vagy és így a babádat se fenyegeti veszély.

Védett vagy és így a babádat se fenyegeti veszély.
Elvileg többet nem kapod el, de volt már többször bárányhimlõsre is példa...
Nekem a védõnõ azt mondta, hogy attól függ hogy védett vagy-e, hogy mikor kaptad el korábban. Mert minél régebben kaptad el, annál kevésbé vagy védett.
Szerintem attól is függ, hogy mitõl kaptad. Én a cicám miatt estem már át rajta korábban. Ha nem cserélek cicát, én már nem fogom mégegyszer ettõl elkapni, és a pici sem.
Biztos, hogy védett vagy. Mmindegy mikor kaptad el, az a lényeg, hogy már voltál fertõzött!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!