Találatok a következő kifejezésre: Ha már nem (10211 db)

Hogyan lehet egy nőt visszahódítani, ha már nem szeret úgy?

Hogyan lehet egy n?t visszahódítani,ha már nem szeret úgy?

Legjobb válasz: Nehogy megpróbáld!!! semmi értem nincs ujra össze jönni én kb 2 hete szakítottam, én dobtam ki aztán elkezdett könyörögni, én meg vissza akartam fogadni , magyarul én nyaltam be neki (mondjunk csak azért mert hiányzott a szex vele nagyon) és mi lett az eredménye? kért 1 hét szünetet. De 3 nap múlva már egy egy gyerekes család apával jött össze. És most azt hangoztatja folyton ,hogy õ mennyire boldog meg neki ez a tökéletes kapcsolat ami most van neki...én meg csak idegeskedek ...folyton a terembe vagyok, hogy le tudjam vezetni az idegességemet mert ,ha nem tudnám már szét vertem volna azt a csajt (amit régen meg is tettem) meg a faszit is...inkább hagyd az egészet, ezután csak magadat aláznád úgy ahogyan én is megtettem. Ha össze is jönnétek megint nem lenne max 1-2 hét a kapcsolat (aminek egyszer vége van az már nem lesz ugyan olyan). 19/f

a te érdekedbe mondom nehagyd, hogy megalázzon egy nõ.
Nehogy megpróbáld!!! semmi értem nincs ujra össze jönni én kb 2 hete szakítottam, én dobtam ki aztán elkezdett könyörögni, én meg vissza akartam fogadni , magyarul én nyaltam be neki (mondjunk csak azért mert hiányzott a szex vele nagyon) és mi lett az eredménye? kért 1 hét szünetet. De 3 nap múlva már egy egy gyerekes család apával jött össze. És most azt hangoztatja folyton , hogy õ mennyire boldog meg neki ez a tökéletes kapcsolat ami most van neki...én meg csak idegeskedek ...folyton a terembe vagyok, hogy le tudjam vezetni az idegességemet mert , ha nem tudnám már szét vertem volna azt a csajt (amit régen meg is tettem) meg a faszit is...inkább hagyd az egészet, ezután csak magadat aláznád úgy ahogyan én is megtettem. Ha össze is jönnétek megint nem lenne max 1-2 hét a kapcsolat (aminek egyszer vége van az már nem lesz ugyan olyan). 19/f
Gondolkodj el rajta, miben korlátoztad és miért.Vajon, ha újra összejönnétek, nem esne-e nehezedre ugyancsak nem korlátozni õt, részt venni a programjaiban, szokásaiban.Azon is gondolkodj el, hogy összeilletek-e, hogy neked nem jelentene gondot úgy élni, ahogy õ, hogy ne korlátozd. Szerintem, ha két ember összeillik, nem korlátozzák egymást, mert ezek a dolgok maguktól mennek, mert hasonlóak a tulajdonságaik. S még egy kérdés, ha nem illetek össze, mert ugye írtad korlátozod, akkor miért akarod visszakapni? Szeretni lehet barátként is.
Van egy exem, akivel már 4, 5 éve nem vagyunk együtt. Õ is túl sok mindent korlátozott nekem. Mai napig nem tudja megérteni, hogy nekem elegem lett belõle. Lett egy másik párom, született egy gyerekünk. Õ egyfolytában ver. Az ex már többször vissza akart hódítani, de annyira undorodok a viselkedései miatt tõle, hogy inkább maradok itt, mint hogy még egyszer átéljem amit régen vele.
A kérdező hozzászólása: valami megoldás csak van :(
sehogy kedvesem, karma strikes back
Ha még nincs veszve minden, akkor romantikával, udvarlással, azzal, hogy megmutatod neki, mennyit jelent neked, azzal, ha igyekszel!! Szerenád, virág, akár egy "baráti" érdeklõdés, hívd fel olykor, csak azért, hogy tudd hogy van... össze fogod zavarni (jó értelemben).
A kérdező hozzászólása: de nekem õ nem barátként kell és képes lennék érte elviselni bármit csak jöjjön vissza, többet nem csinálnák semmi ilyet.szeretem túlságosan is, megtenném érte.Sokan azt írták hogy várjak amíg õ jelentkezik dehát ahogy telik az idõ úgy egyre kevésbé van esélyem nem ?
Ha te keresed akkor csak megfog unni...nem érdemes:D inkább tedd magad túl rajta, hidd el semmi értem nincs újra össze jönni vele fõleg, ha õ mondta, hogy vége. Ha egy nõ mondja akkor tényleg nem is akarja folytatni. Az én exemnek is megvan most mindene, boldog, mert az a csicska mellett azt csinál amit akar. De kérdés meddig?:) Majd, ha gyere születik tõle? utánna meg mivan? :D én azt várom amikor rájön, hogy mekkora egy éretlen szuka 25 évessen. És te meg jobban jársz, ha békén hagyod, hidd el többet érsz el vele mint bármivel...ne legyél már ekkora nyálgép.
pénzel

Ha mar nem kapok megfelelo meretu bodyt kisfiamra, osszel polo ala kell majd triko?

Legjobb válasz: Igen és nem. Mekkora a kisfiad? body-t 110-esig írtak hogy lehet kapni 104-esig tuti van a legtöbb helyen. de! 3 éves méret ez és a legtöbben már szobatiszták ekkor már a kis alsóhoz trikót adnak a legtöbben fehérnemü gyanánt. szv. ha nem szobatiszta jól jön a body mert óvja a derekát de ha már bilis akkor nyugodtan lehet trikót venni. . vészmegoldásként betoldható patentos hosszabbítás is létezik body-khoz varrónõ megvarrja a lábközti részt és 3-3 patent összetartja a korábban kinõtt body-t ami igy hosszabb lesz .

Igen és nem. Mekkora a kisfiad? body-t 110-esig írtak hogy lehet kapni 104-esig tuti van a legtöbb helyen. de! 3 éves méret ez és a legtöbben már szobatiszták ekkor már a kis alsóhoz trikót adnak a legtöbben fehérnemü gyanánt. szv. ha nem szobatiszta jól jön a body mert óvja a derekát de ha már bilis akkor nyugodtan lehet trikót venni. . vészmegoldásként betoldható patentos hosszabbítás is létezik body-khoz varrónõ megvarrja a lábközti részt és 3-3 patent összetartja a korábban kinõtt body-t ami igy hosszabb lesz .
Szerintem igen, kell. Valami kell, hogy védje a kis derekát. Mi az alsónadrágjába is betûrjük, hogy ne csússzon fel a háta közepéig.
Az az idõjárástól függ, ha hûvösebb az idõ, akkor számolj plusz egy réteget, mint ami neked kényelmes.

Honnan fogom észrevenni, ha már nem szeret a barátnőm?

Legjobb válasz: Látom,komoly lehet az ügy,ha már aludni sem tudsz miatta...5 órakor aludni kell,nem ide irogatni! :) ( bocs,ez csak zárójeles +jegyzés volt! ) Tehát: szerintem ezek egyértelmû jelek: nem akar veled szexelni,rendszeresen visszautasit,nem akar veled közös programokat, egyre kevésbé ér rá, más pasikkal flörtöl esetleg,nem akar a kedvedben járni,nem csinositja magát már miattad,olyan dolgokat nem tesz+ amiket régebben igen...legalábbis én igy csinálnám ha nem akarnék a pasimtól már semmit...

Látom, komoly lehet az ügy, ha már aludni sem tudsz miatta...5 órakor aludni kell, nem ide irogatni! :) ( bocs, ez csak zárójeles +jegyzés volt! ) Tehát: szerintem ezek egyértelmû jelek: nem akar veled szexelni, rendszeresen visszautasit, nem akar veled közös programokat, egyre kevésbé ér rá, más pasikkal flörtöl esetleg, nem akar a kedvedben járni, nem csinositja magát már miattad, olyan dolgokat nem tesz+ amiket régebben igen...legalábbis én igy csinálnám ha nem akarnék a pasimtól már semmit...
Ha közömbösséget mutat feléd, az majdhogynem biztos jele annak, hogy nem szeret. A felettem válaszolóval is egyetértek, csak összefoglaltam, mert erre a közömbösség jó szó. Ha ilyet érzel, ne halasztgasd a dolgot, kérdezz rá nyíltan! Nincs arra szükség, hogy egy szerelem nélküli kapcsolatban sinylõdjetek. Drukkolok, hogy ne így legyen és remélem csak elõvigyázatosségból tetted fel ezt a kérdést. Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Hááát aztényleg igaz hogy alvás zavarjaim vannak! Köszönöm a választ és várom a többit is!
A kérdező hozzászólása: Nagyon Szépen köszönöm a drukkolást! Jó hallani hogy vannak még normális emberek.
Ha már más pasinak a farkát szopogatja az intõ jel lehet.
A kérdező hozzászólása: Bocsi de normális kérdésre normális válsz akartam, az elõttem lévõnek szólva! Ha neked ez a véleményed akkor ez, de lehetne egy kicsit burkoltabban és nem ilyen paraszt módjára válaszolni!
hát sajnos elõforulhat. én is hasonló cipõben járok. az én bnõm csodálatos, és sajnos a férfitekintetek midnig megtalálják és õ viszonozza. ez a jele, annak, h nem szeret+ h nem akar mostanában semmit sem az ágyban, bármit próbálok. mindig kitalál vmit.....


Honnan tudhatom ha mar nem eleg neki a tejem?

Babam most a heten lesz 5 honapos es azon kezdtem el gondolkodni h lehet nem eleg neki mar a tejem? Masfel orankent eszik, de volt olyan is h egy ora telt el es ciciztetnem kellett. Persze van mikor 2-2,5 orankent, de inkabb gyakrabban. Normalis ez? V novekedesi ugras lenne? Hizni szepen hizik. Fel eves korig nem nagyon akarom, de ha kell kezdjem el a hozzataplalast?

Legjobb válasz:
6 hónap körül van egy növekedési ugrás, de ugye lehet korábban is. nekem a babcim 8 hós, de nálunk is van 1,5-2 órás eszegetés még mindig. én nem foglalkozom azzal, miért van, mert mondjuk azért 2 éjszakán át van ilyen, aztán egy hétig nincs... biztos megvan az oka, ne aggódj :) adj neki enni cicit amikor kéri, ha két óránként kér, akkor ezért is jó sok tejed lesz. (nekem még úgy 2 hónaposan csöpögtek a cicijeim, aztán beállt, és azóta se volt ilyen, de egyik héten a babám megint cicimaratonozott, aztán nem tudtam, mitõl nedves a karom, azt hittem a baba nyála csöpög, de nem a cicim volt. csinált tejnövekedést egyik éjjel az állandó ébredésével, aztán visszatért a régi kerékvágásra, nálam meg túlkínálat lett) :) ne aggódj :) ha már 5 hónapja szoptatsz, akkor bíznod kéne magadban :) amúgy a kóstoltatást már kezdheted, de csak azért, mert jó móka. kiváltani egy-egy evést ráérsz 7-8-9-10 hónapos korában is, elég tökéletesen az anyatej neki a fejlõdéséhez. ha nem hízik a baba havi negyed kilót, vagy fogy, akkor van csak gond!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 6 hónap körül van egy növekedési ugrás, de ugye lehet korábban is. nekem a babcim 8 hós, de nálunk is van 1, 5-2 órás eszegetés még mindig. én nem foglalkozom azzal, miért van, mert mondjuk azért 2 éjszakán át van ilyen, aztán egy hétig nincs... biztos megvan az oka, ne aggódj :) adj neki enni cicit amikor kéri, ha két óránként kér, akkor ezért is jó sok tejed lesz. (nekem még úgy 2 hónaposan csöpögtek a cicijeim, aztán beállt, és azóta se volt ilyen, de egyik héten a babám megint cicimaratonozott, aztán nem tudtam, mitõl nedves a karom, azt hittem a baba nyála csöpög, de nem a cicim volt. csinált tejnövekedést egyik éjjel az állandó ébredésével, aztán visszatért a régi kerékvágásra, nálam meg túlkínálat lett) :) ne aggódj :) ha már 5 hónapja szoptatsz, akkor bíznod kéne magadban :) amúgy a kóstoltatást már kezdheted, de csak azért, mert jó móka. kiváltani egy-egy evést ráérsz 7-8-9-10 hónapos korában is, elég tökéletesen az anyatej neki a fejlõdéséhez. ha nem hízik a baba havi negyed kilót, vagy fogy, akkor van csak gond!
Babamérleg segít, lehet csökken a tejed, vagy nem elég kalóriás.A súlyától függ hány ml kell neki. nekem sajnos kellett pótlás pedig napi 600-700ml is volt tejbõl.Alapból nagy súlyú volt, és sokat is evett.
Egyetértek az elsõvel, azt kivéve, hogy kezdd el a hozzátáplálást. Én nem javasolnám, mert bõven ráér még. A kalóriákkal pedig biztosan nincs gond. Nem nézelõdik, mocorog mostanában sokat? Emiatt gyakori, hogy kevesebbet szopiznak egyszerre, ezért gyakrabban is kéreckednek mellre. De ez normális. ;)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! A sulyaval nincs gond, mert szepen gyarapszik. A gyerekorvos azt mondta h elkezdhetem a kostoltatast almaval es a tobbi gyumolcsel, de fozeleket csak 6 honapos kora utan adjak.
De minek? Amikor már nem csak anyatejet kap a baba, onnantól az már hozzátáplálás. A kóstoltatás nem elõzi ezt meg, hanem annak az elsõ szakasza.

Savanyú káposzta meddig áll el hűtőben? Miből tudom ha már nem jó?

Házi savanyú káposztát kaptam nagymamámtól 1 hete,m?anyag edényben áll a h?t?ben.(el?tte neki kamrában nehezékkel valami fazékban,ahogy kell valószin?) Hogy tároljam? Honnan tudom ha megromlott? Meddig fog elállni egyáltalán?

Legjobb válasz: egy-két hétig biztosan eláll. ha azt veszed észre, hogy szürkül a színe, esetleg fehér lepedék lesz rajta, akkor már kezd veszíteni a minõségébõl. de ezt szagról, ízrõl azonnal megérzed, hogy már nem az igazi. jó lenne, ha a saját leve lepné el a dobozban, mert akkor sokkal tovább marad finom ízû.

egy-két hétig biztosan eláll. ha azt veszed észre, hogy szürkül a színe, esetleg fehér lepedék lesz rajta, akkor már kezd veszíteni a minõségébõl. de ezt szagról, ízrõl azonnal megérzed, hogy már nem az igazi. jó lenne, ha a saját leve lepné el a dobozban, mert akkor sokkal tovább marad finom ízû.

Mit csináljak ha már nem bírom az iskolát de nem adhatom fel?

1. osztályt csinálom most egy felsőfokú középiskolában Ausztriában de annyira nehéz .20 tantárgyból 6ra állok bukásra és tele vagyok stresszel annyira félek de nem fejezhetem be mert apám megölne és olyan nehezen jutottam be ide ilyen esélyt nem adhatok fel.de olyan nehéz,hogy nem az anyanyelvemen tanulok.nincsen véletlenül valami ötletetek ? vagy tippek ?

Legjobb válasz: En orvosnak tanulok idegennyelven. Igazan aterzem a problemad...Erre nem lehet mit mondani, feltelezem a nyelvet alapbol felsofokon tudtad mikor kimentel,kulonben nem lennel ott,hat igen az eleg keves. En most azt csinalom,hogy halasztok 1 evet,es csak a nyelvvel foglalkozom,elem a mindennapokat,szakirodalmat olvasgatok az adott nyelven,mashogy nem fog menni neked sem. NEm mondom,hogy halassz,de nem tudsz a nyelvre is ilyen szinten koncentralni,mikor mar tanulnod kellene rajta,es nem a nyelvet,hanem a szakmad. Remelem erted mire gondolok. Mivel en ezt ateltem,ezert azt mondom mast nem tehetsz,ez van, pedig nekem meg a nyelverzekem is jo. Te hogy allsz vele? Aki nem elte at,az majd fogja irni,hogy olvass,nezz tv-t stb, de egy szinten azok mar nem visznek tul,majd az ido...mert ehhez ido kell,persze nezz tv-t csak hat ha tanulnod kellene mar az adott nyelven,pont nem arra lesz idod.

En orvosnak tanulok idegennyelven. Igazan aterzem a problemad...Erre nem lehet mit mondani, feltelezem a nyelvet alapbol felsofokon tudtad mikor kimentel, kulonben nem lennel ott, hat igen az eleg keves. En most azt csinalom, hogy halasztok 1 evet, es csak a nyelvvel foglalkozom, elem a mindennapokat, szakirodalmat olvasgatok az adott nyelven, mashogy nem fog menni neked sem. NEm mondom, hogy halassz, de nem tudsz a nyelvre is ilyen szinten koncentralni, mikor mar tanulnod kellene rajta, es nem a nyelvet, hanem a szakmad. Remelem erted mire gondolok. Mivel en ezt ateltem, ezert azt mondom mast nem tehetsz, ez van, pedig nekem meg a nyelverzekem is jo. Te hogy allsz vele? Aki nem elte at, az majd fogja irni, hogy olvass, nezz tv-t stb, de egy szinten azok mar nem visznek tul, majd az ido...mert ehhez ido kell, persze nezz tv-t csak hat ha tanulnod kellene mar az adott nyelven, pont nem arra lesz idod.
halassz

Hogyan neveljük bele a gyerekbe hogy ne a földre dobálja az ennivalót ha már nem kér többet?

1 éves gyermek még nem beszél, etet?székben ülve rendesen eszik de ha nem kell több vagy nem ízlik a földre dobja az ételt. Verni nem akarjuk. Van tapasztalat?

Legjobb válasz: Meg mondod neki, hogy nem szabad, és ha mégegyszer csinálja, akkor befejezte az evést. és kiveszed az etetõszékbõl. Általában akkor kezdenek játszani az étellel, amikor már nem éhesek, tehát ha nem tiltakozik, akkor szépen befejezte. Ha meg hisztizik, hogy még enni akar, akkor megmondod neki, hogy visszateszed, de ha még egyszer dobál, akkor vége az evésnek. Kb. két alkalom után az enyémek megértették ezt. (Ha tényleg éhen maradna emiatt, akkor cselezhetsz, hogy a következõ étkezést elõbbre hozod) Hiszen okos õ már, csak még nem tud beszélni.

Meg mondod neki, hogy nem szabad, és ha mégegyszer csinálja, akkor befejezte az evést. és kiveszed az etetõszékbõl. Általában akkor kezdenek játszani az étellel, amikor már nem éhesek, tehát ha nem tiltakozik, akkor szépen befejezte. Ha meg hisztizik, hogy még enni akar, akkor megmondod neki, hogy visszateszed, de ha még egyszer dobál, akkor vége az evésnek. Kb. két alkalom után az enyémek megértették ezt. (Ha tényleg éhen maradna emiatt, akkor cselezhetsz, hogy a következõ étkezést elõbbre hozod) Hiszen okos õ már, csak még nem tud beszélni.
Az én fiam 18 hónapos, egyedül eszik, ha nem figyelek és nem kér többet, õ is ledobálja a kaját. Néha bejön, hogy megkérem, rakja a tálcára, ha már nem kéri, de ilyenkor nálunk az a legbiztosabb, ha kivesszük a székbõl. Csak egy kérdés, gondolod, ha vernétek, nem dobálná le? ezt ugye nem gondolod komolyan?
Persze, azt írja "Verni nem akarjuk" és mi vagyunk a hülyék, hogy verésre gondolunk, nem kézsuhintásra, na ne már!
Detto azt csinálom mint az elsõ.Szerintem nem szabad hagyni, hogy majd abbahagyja x hónap múlva.elég nagy már ahhoz a módszerhez., amit az elsõ írt.
miért kell rögtök lehurrogni? Gondolom arra gondolt, hogy ilyenkor sokan tanácsolják, hogy csapjon (és nem szó szerint verjen) a kezére. És õ ezt nem akarja gondolom. Jó, fogalmazhatott volna egyértelmûbben, de egy kicsit ti is állhatnátok pozitívabban a dologhoz.
életkori sajátosság, játék. ez így normális, ebbõl is tudhatod, hogy szépen, egészségesen fejlõdik a gyermeked. és az utolsóval teljesen egyetértek!
Hát ez kedves tõled, hogy nem akarod megverni az 1 évesedet. Vedd el tõle, mondd hogy nem szabad, és kész. Eszem megáll, hogy a verés is felmerült benned, még akkor is, ha nem akarod.
ez a jelzése, hogy már nem kér többet (mivel beszélni ugye nem tud). ahogy az elõttem lévõ is írta, életkori sajátosság. Köszöni szépen elég volt. Vedd ki. Mondjuk az nekem nem vált be, ha hisztizik még kér. Mert az enyém nagyon bélpoklos és eleinte mi is ezt játszottuk, de rájöttem, hogy csak azért evett még egy falatot, mert kívánta és szeret enni. Amúgy meg nem volt éhes már. Valahol olvastam, hogy ilyen kicsiknél nem érdemes már arra tanítani, hogy üljön ott míg mindenki megebédel. Tehát vedd ki, engedd játszani. Közben persze azért magyarázz neki folyamatosan.
Még szép, hogy nem akarod egyévesen ezért megverni... Figyu, ez életkori sajátosság, lesznek még hasonlók. Szépen elmondod neki, hogy nem szabad ledobni, Anya sem dobja le, de ennyi, nem kell vele túl sokat foglalkozni. Minden egyéves dobálózik, élvezik. Majd ha 3 évesen is ezt csinálja, lehet izgulni.
Én azt csinálom, ha valamit ledob a földre felveszem, leteszem elé, és mondom neki, hogy a kezembe rakja. Akkor bele is teszi. Ezt már 3 hónapja csináljuk, de még mindig ledobál sok mindent a földre. Lehet, hogy valakinek van sokkal jobb ötlete. Én is kíváncsi vagyok rá.
csak 1 falatot tud ledobalni mert gondolom utana mar tobbet nem adsz neki :) nalunk is pont igy mukodik a gyerek, ledobaljaen mondogatom neki hogy nem szabad ledobni, egyszer majd megerti, sokat nem tudsz csinalni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a használható válaszokat és köszönöm azt is, azoknak akik értették a "verni" szó jelentését. Akiknek ez bántja a szemét én a fizikai fegyelmezés bármijen megnyílvánulására gondoltam - hogy azt senki ne írja! Sajnálom egyesek - szerintem szándékosan - félremagyarázták a dolgot!

Ha már nem tojásfehérjés folyás jön, hanem sárga, akkor már ovuláltam?

Elvileg ma reggelt?l van ilyen folyásom. Együtt voltunk tegnapel?tt este, meg vasárnap este. Elkaptuk vagy lekéstünk a gyerekgyártásról?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Sajnos csak a folyásból tényleg nem lehet megállapítani. És az ovuteszt tényleg jó megoldás. Én nemrég vettem egy aukciós oldalon mert reméltem baba van. Mensim sajnos megjött de a doki javaslatára 2-3 hónapon keresztûl fogom használni minden nap. Hétfõn sajnos megjött. Keddtõl használom és bizony pozitívat mutatott. Vagyis nem csak hó közepén lehet tüszõrepedés hanem egyéb napokon is. A dokinak mondtam és mondta ezt hogy, bizony tüszõrepi volt most is és ha 2-3 hónapig csinálom minden nap akkor kiderül majd hogy, milyen rendszerben mûködöm. Javaslom ha babát szeretnétek akkor próbáld kiés ha idõközben sikerül akkor meg már úgy sem kell. De addig is tudni fogod mikor ideális együtt lenni. Hiszen amikor a teszten két egyforma színû csíkot látsz arra rá 24/ 36 óra a tüszõrepedés. Ajánlom nagyon. Sokaknak bevált.

Kedves Kérdezõ! Sajnos csak a folyásból tényleg nem lehet megállapítani. És az ovuteszt tényleg jó megoldás. Én nemrég vettem egy aukciós oldalon mert reméltem baba van. Mensim sajnos megjött de a doki javaslatára 2-3 hónapon keresztûl fogom használni minden nap. Hétfõn sajnos megjött. Keddtõl használom és bizony pozitívat mutatott. Vagyis nem csak hó közepén lehet tüszõrepedés hanem egyéb napokon is. A dokinak mondtam és mondta ezt hogy, bizony tüszõrepi volt most is és ha 2-3 hónapig csinálom minden nap akkor kiderül majd hogy, milyen rendszerben mûködöm. Javaslom ha babát szeretnétek akkor próbáld kiés ha idõközben sikerül akkor meg már úgy sem kell. De addig is tudni fogod mikor ideális együtt lenni. Hiszen amikor a teszten két egyforma színû csíkot látsz arra rá 24/ 36 óra a tüszõrepedés. Ajánlom nagyon. Sokaknak bevált.
A sárga folyás az gyulladás/fertõzés...ez biztos, nekem a nõgyógyászom mondta. Egyedül terhességnél lehet normális, de ott sem mindig.
Szerintem csak folyásból lehetetlen biztosra megmondani, hogy mikor van pontosan ovuláció. Ajánlom az ovulációs tesztet, nekem legalábbis bevált.
bocs, de off:Nekem mindig sárgás a folyásom, akkor nekem mindig fertõzésem vagy gyulladásom van??Nem hiszem, hisz folyamatos orvosi felügyelet alatt állok és a prof soha nem mondta..!!!
A kérdező hozzászólása: nekem is van, mióta élek, de egyszer sem mondták, hogy fertõzés..
Ez hülyeség, érdekes egy orvos... Ugyanis, ha gyulladás van, azt a nõ észreveszi, mert gyulladt a hüvelye. Ha meg nincs gyulladás, de attól még van fertõzés, csak nincs tünete, viszont sárgás a folyás, azt, hogy valóban fertõzés-e, nincs olyan orvos a világon, aki szabaszemmel megmondja ezt, csak is a laborvizsgálattal tudják kimutatni. Egy folyás színérõl nincs olyan ember, aki megmondja, miért olyan a színe...

Hogyan lehet felkelteni a párotok érdeklődését, ha már nem olyan intenzív?

Több mint fél éve vagyunk együtt a barátommal, ? az els? komoly kapcsolatom. Nagyon szeret, nem csal meg, az ágyban is tökéletes minden, de már kevésbé mutatja ki az érzelmeit, nem udvarol egyáltalán, biztos azért mert már rég megkapott.. vagy megunt. Most elég stresszes is, de f?leg azóta van ez, mióta újra komolyan veszi a tanulás. Próbáltam megbeszélni vele, nem egyszer, de semmi hatása az egésznek, ha tesz is valamit, er?ltetett. Ki is boroultam, mert nekem hiányzik az egész. Mivel érhetném el, hogy újra "rajongjon" értem? (Vagy legalábbis jobban kimutassa az érzelmeit) 20/L

Legjobb válasz: Nálunk is vannak ilyen idõszakok, mikor a barátom kevésbé kedveskedik. 2,5 év után már eleve kevesebb mindkettõnk oldaláról az ilyesmi, pl. az 1. hónapokban még minden hónapban kaptam 1 szál rózsát, valami plüsst, stb és én is viszonoztam. Aztán ez elkezdett ritkulni. Mikor Õ már régóta nem kedveskedik nekem, pedig nekem jólesne, olyankor én kedveskedek neki, de sokmindennel. Pl. amiket az elõttem levõ is írt. Csoki, apró ajándékok, vagy mõltkor pl. 1 bugyi volt rajtam, mikor ajtót nyitottam neki... Ha kicsit én ráhajtok a dologra, akkor Õ is újra elkezdi. Nem biztos, hogy a Te barátod is ilyen típus, hogy ha látja, hogy Te adsz, akkor viszonozni akarja, de egy próbát megér. Egyébként a tanulásnak is szerepe lehet benne. Vizsgaidõszakban én is örülök, ha egyáltalán szexelni van kedve a barátomnak.

Nálunk is vannak ilyen idõszakok, mikor a barátom kevésbé kedveskedik. 2, 5 év után már eleve kevesebb mindkettõnk oldaláról az ilyesmi, pl. az 1. hónapokban még minden hónapban kaptam 1 szál rózsát, valami plüsst, stb és én is viszonoztam. Aztán ez elkezdett ritkulni. Mikor Õ már régóta nem kedveskedik nekem, pedig nekem jólesne, olyankor én kedveskedek neki, de sokmindennel. Pl. amiket az elõttem levõ is írt. Csoki, apró ajándékok, vagy mõltkor pl. 1 bugyi volt rajtam, mikor ajtót nyitottam neki... Ha kicsit én ráhajtok a dologra, akkor Õ is újra elkezdi. Nem biztos, hogy a Te barátod is ilyen típus, hogy ha látja, hogy Te adsz, akkor viszonozni akarja, de egy próbát megér. Egyébként a tanulásnak is szerepe lehet benne. Vizsgaidõszakban én is örülök, ha egyáltalán szexelni van kedve a barátomnak.
egy jófajta veszekedés. egy olyan ordibálós, rákendrólos.
Én tovább lépnék húsz évesen...
Á nincs para, nemsoká elmúlik a vizsgaidõszak, jön a nyár, ezt a kicsit még bírd ki, aztán lehet, hogy jobb lesz. Amúgy meg természetes is, hogy minél kevésbé friss a kapcsolat, annál kevésbé gyakori a .. na mindegy, nem jut eszembe a megfelelõ szó, k*rvameleg van, de biztos érted mire gondolok. Szerintem emiatt még ne vessz össze vele, pláne ne dobd ki, hisz látod, hogy minden rendben, lassan túl lesz a vizsgákon is.
Te is kezedeményezhetsz nyugodtan.Hívd el moziba, lepd meg szexi fehérnemûvel, fõzz valami finomat.Emlékezz vissza hova vitt el elõször és menjetek el megint oda. Attól is függ milyen tipusú.Sok férfit feltüzel a veszekedés utáni békülõszex, engem inkább kiábrándít.
Én ezen minden nap elgondolkodom. 2 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk. Tudom, hogy szeret, de úgy élünk, mint a házasok. Semmi meglepi, romantika, vagy ilyesmi. Sokszor mondom, hogy néha meglephetne egy szál virággal, de nem használ. Én nagyon romantikus típus vagyok, de igyekszem beletörõdni. Ez van. Ettõl még szeret. V 21/L
A kérdező hozzászólása: egy ideig próbáltam kedveskedni neki, persze örült a dolgoknak, de viszonozni nem viszonozta.. nálam meg betelt a pohár, mert így már nem érzem jól magam a kapcsolatban... viszont szeretem.
Vizsgaidõszakban még azzal cseszegetni, hogy neked több kedveskedés kellene nagyszerû ötlet. Biztos ez lesz az, ami segít a kapcsolatotok rendezésében. Mondjuk esetleg elgondolkodhatnál azon, hogy milyen önzõ is vagy és lehetnél vele figyelmesebb?
A kérdező hozzászólása: ez a probléma már jó ideje fennáll!!! nem most lett ilyen!
A kérdező hozzászólása: Igazából sikerült valamennyire még ma este megoldanom. Ugyanúgy bántam vele, mint õ velem. Nem válaszoltam neki azonnal a dolgokra, és nem is sokat. Erre hirtelen megkaptam mindent, ami régen volt, szépeket írt, teljesen kétségbe volt esve, hogy elveszíthet, vagy 5x hívott, amikor nem válaszoltam. Aztán megbeszéltük a dolgot. Nem tudom, hogy változni fog-e továbbra is, de ha nem, akkor megint ezt teszem. És nem azt várom, hogy lepjen meg, vegyen drága ajándékokat... csak kedves szavakat.. és ezt azt hiszem vizsgaidõszakban is meg lehet adni, nem hal bele...
Igen, és nem kell rögtön leönzõzni..

Szülés után nem fogytam semmit pedig azt hittem aszoptatás alatt majd fogyok. Lehet ha már nem szopizik akkor kezd lemenni vagy ez már így marad?

Legjobb válasz: Kisfiam 8 hónapos, 5 hónapos koráig szopizott (addig sem sokat, kezdettõl kellett tápszert is adnom kiegészítésnek). Én is abban reménykedtem, hogy hamar meg fognak indulni lefelé a kilók, de sajnos nem. Most kezdek még csak fogyni, pedig odafigyelek, mennyit eszem, tornázom is.... Sajnos rá kellett jönnöm, hogy 30 fölött már nem olyan egyszerû ez a dolog. Korábban, ha volt rajtam egy-két kiló, pár hét alatt meg is tudtam szabadulni tõle minden erõfeszítés nélkül, most bezzeg... Még kb. 10 kilót szeretnék fogyni, hamarosan megyek ultrahangos kezelésre is, mert a bõröm katasztrófa (cellulit, stria, stb.)

Kisfiam 8 hónapos, 5 hónapos koráig szopizott (addig sem sokat, kezdettõl kellett tápszert is adnom kiegészítésnek). Én is abban reménykedtem, hogy hamar meg fognak indulni lefelé a kilók, de sajnos nem. Most kezdek még csak fogyni, pedig odafigyelek, mennyit eszem, tornázom is.... Sajnos rá kellett jönnöm, hogy 30 fölött már nem olyan egyszerû ez a dolog. Korábban, ha volt rajtam egy-két kiló, pár hét alatt meg is tudtam szabadulni tõle minden erõfeszítés nélkül, most bezzeg... Még kb. 10 kilót szeretnék fogyni, hamarosan megyek ultrahangos kezelésre is, mert a bõröm katasztrófa (cellulit, stria, stb.)
Nekem a szoptatás abbahagyása után kicsit megindult. 1-2 hónap alatt kitisztultak a hormonok is a szervezetembõl, és 3 kg le is ment. Én 81 kg-val mentem szülni, 66-tal jöttem ki a kórházból. Azóta (5 hónap alatt) lement még 8 kg, most 58 kg vagyok. Persze azért én is figyelek, hogy 6 után ne egyek, nem iszom cukros üdítõket csak vizet, és ha van idõm, tornázom is kicsit, de az nem rendszeres. Viszont sokat vagyunk kint, ez is biztos segít.
Nekem még mindig szopizik a fiam 20 hónapos, nagyon lefogytam mindent leszedett rólam. 23 kilót híztam vele, most v.ok 58kg. A szoptatás igenis fogyaszt!
Nem mindenki fogy ám a szoptatás alatt, sõt. Elég sok kismama volt-van a környezetemben, és egy volt, aki tudott fogyni szoptatás alatt, pont az, akinek semmi szüksége nem volt rá. Na õ fél év szoptatás után úgy nézett ki, mint egy etióp (tényleg, mert annyira gyorsan fogyott, hogy a bõrének nem volt ideje követni, és a hasa akkora maradt, mint ha 6 hós terhes lenne) Arra van esély, hogy szoptatás után megindul valamelyest a fogyás, mert ha nem szoptatsz, már nem akar tartalékolni a szervezet. De akkor már lehet bátran diétázni is, biztos gyorsan lemennek majd a kilók. (én 5 hónapja szültem, 6 kiló még tartja magát. De a nagyobbikkal is akkor fogytam csak, mikor már nem szoptattam) :)
szia! én fogytam az elején, aztán meg híztam még szoptatás mellett :-(. kiderült a pajzsmirigyem miatt, egy vérvételbõl megállapítják nálad is. Aztán meg lehet a szervezeted tartalékol. Én se iszok csak vízet és egészségesen étkezek, sokat sétálok, mégis híztam. A vérképem nagyon jó lett, de a pajzsmirigy TSH értékem lett rossz....
Én ismerek olyat akinek szoptatás után indult be a fogyás, maga is meglepõdött ezen. Nekem plussz mozgás nélkül diétával a terhesség elõtti súlyom másfél év alatt állt vissza.
Nem hiszem, hogy akkor beindul ha nem szoptatsz. Nekem lement 12kg szülés után pár héttel. Azóta is van rajtam 8kg. Most 6 hós a lányom és elkezdtem a napi tornát és lovaglást, mert magától bizony nem fog leolvadni!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Hát Én is 30 fölött járok az elsõ baba után gyorsan lefogytam õt is 1 éves koráig szoptattam. De most meg sem mozdul a mérleg és már 7 hónaposak vagyunk és még szopizik a fözelék mellé. Lehet hogy tényleg idõsebb korban nehezebb leadni.
A mozgás, diéta segít.A szoptatás nem fogyókúra sajnos, és még rosszabb hogy a terhesség alatt felszedett kilók nagyon nehezen távoznak.Ha a kicsid elindul, és sokat mozog, neked is lesz lehetõséged a fogyásra, ha sokat sétáltok, sokat mozogtok együtt.
A szoptatás fogyaszt, ha mellette nem zabálsz, mint egy õrült, hanem csak egészségesen táplálkozol. Én 77kg-al estem teherbe, 100-al mentem szülni (az ugye 23 kiló). 1 évig szoptattam, a 23 kiló már kb. 7 hónapos korára lement, 1 éves kora után meg még több. Most múlt 1, 5 éves a gyerek, és most megint beindult a fogyás, most 73 vagyok, pedig különösebben nem fogyózok, viszont amióta jár, észre sem veszem, hogy mennyit mozgok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!