Találatok a következő kifejezésre: Ha már minden vizsgám (9 db)

Mit kell leadnom, és hova, jogosítványhoz, ha már minden vizsgám meglesz?

Forgalmi vizsgámról van egy vizsgalapom,és ha meglesz az els?segély,akkor arról is kapok valamit. Ezekkel kell mennem az okmányirodába? Vagy mit csináljak ezekkel? Hova menjek? Kell egyáltalán a vizsgalap a forgalmi vizsgáról?

Legjobb válasz: Az okmányirodába.

Az okmányirodába.
Nekem pár éve a Megyei Közlekedési Felügyelethez kellett mennem, ott leadtam a vizsgalapot, bemutattam az elsõsegély vizsga papírját, stb, és ezek után kiadtak egy papírt, amivel mehettem az okmányirodába. Most nem tudom, hogy hogyan van. Amúgy nem mondták el a vizsga végén, hogy mit kell csinálni?
A kérdező hozzászólása: Nem, de majd ha meglesz az elsõsegély, felhívom az oktatómat, és megkérdezem.
Ugyvan ahogy a második is mondta. Amint meglesz a papír az elsõsegély vizsgáról bemész a Közlekedés Hatósághoz és ott adnak ki egy vizsgaigazoló lapot. Persze viszed magaddal oda a papírt az e.ü. vizsgáról.
Bemész a vizsgakp-ba, kérsz egy idõpontot, és mehetsz vizsgázni.Senkinek nem kötelezõ a a tanfolyam.
1.. válaszoló miért írsz marhaságot??? A tanfolyam mindenkinek kötelezõ!!
A tanfolyam kötelezõ, viszont bejárni rá nem kötelezõ, attól még mehetsz vizsgára.


Ha már megvan minden vizsgám (forgalom is), és voltam az okmányirodában ahol kaptam egy A4-es lapot, mely fényképes, minden adat rajta van, de a jogosítvány még nem érkezett meg, vezethetek ezzel a papírral?

Nem büntetnek meg ezért a rend?rök? (els? jogosítványom ez)

Legjobb válasz: Szerintem várd ki,a míg megkapod. De ha ott megkérdezted volna, biztos megmondják.

Szerintem várd ki, a míg megkapod. De ha ott megkérdezted volna, biztos megmondják.
Én ugy tudom hogy lehet vezetni vele de csak belföldön.Egyébként ezt az oktatónak el kellett volna mondani.
Rosszul tudod. Az az okmány azt igazolja, hogy vezetõi engedélyt igényeltél. De nem vagy vele jogosult vezetni, tehát NEM HELYETTESÍTI a még ki nem állított jogosítványt. Amíg a jogosítványt "fizikailag" ki nem állítják, addig a BM Központi Adatnyilvántartásában úgy szerepelsz, hogy nincs érvényes vezetõi engedélyed! Tehát ha vezetsz vele, és elkap egy nem "kedves" rendõr, akár a még ki sem állított jogosítványod ideiglenes bevonását is kockáztatod!
Az igénylést követõen max. 2 héttel megérkezik a vezetõi engedélyed, ennyit már kibírsz. Türelem, ne kockáztass, mert még azelõtt elveszik és eljárást indítanak ellened, hogy megérkezne a vezetõi engedélyed.
Azzal nem vezethetsz...rajta is van, olvasd el...én is most kaptam meg nemrég a jogsim de azzal a papíral nem vezethetem...szerintem inkább várd meg a jogsit...:)
Nem, nem vezethetsz jogsi nélkül, nekem meg is mondták az ocsmányirodába, h amíg nem érkezik meg addig nem vezethetek.

Valaki jelentkezett már vagy vett már részt TÁMOPOS nyelvi képzésen? Igaz, ha minden órára járunk, akkor sierül a végén a modulzáró vizsga? Mert ha nem sikerülne a képzés díját vissza kell fizetni.

Valakinek sikerült már ilyen tanfolyamon sikeresen teljesítenie?

Legjobb válasz: ez komoly? vissza kell fizetni ha nem sikerül? amúgy a kérdésedre nem tudom a választ sajnos, én is gondolkodok h jelentkezzek angolra

ez komoly? vissza kell fizetni ha nem sikerül? amúgy a kérdésedre nem tudom a választ sajnos, én is gondolkodok h jelentkezzek angolra
Igen, így van. Az órák - azt hiszem - 75 %-án részt kell venni és teljesíteni a záróvizsgát. Nekünk annyit mondtak a tájékoztatón, hgy természetesen a vizsga úgy van öszeállítva, hogy ha valaki rendesen bejárt, akkor simán tudja teljesíteni.
Én megcsináltam egy 50 órás teljesen kezdõ németet, nagyon jó volt! Van a végén vizsga, 61%-ot kell teljesíteni, különben ki kell fizetni a tanfolyamot, de kétlem, hogy volt már ilyen. :) Ha van olyan képzés, amire szívesen jelentkeznél, ne hagyd ki, mert nagyon jó lehetõség. Én már beíratkoztam egy másik tanfolyamra is a fennmaradó támogatásommal. :) Kérdésedre válaszolva, szerintem még nem volt olyan, akinek NE sikerült volna a vizsga a végén, ez egyáltalán ne tartson vissza!
Szia! Én nemrég fejeztem be egy 80 órás németet. Nagyon jó volt. Azt mondták még SOHA nem fordult elõ olyan, hogy valakinek vissza kell volna fizetni. Vizsga is csak formaság szinte, annyi %-ot ír rá a tanár amennyit nem szégyell. Nálunk a leggyengébb tanuló ért el 70%-ot, de õ gyakorlatilag egy értelmes mondatot nem tudott összerakni.
Ha felvesznek elõlrõl, De felvesznek ha egyszer kirugtak? az itt a kérdés. Mért rugtak ki?
A kérdező hozzászólása: Mert nem lett meg az elõírt kreditem.

Eredetiség vizsgálat jövőtől tényleg megszűnik? Mi van akkor, ha idén már csináltatom meg? Milyen bűntetésre számíthatok? OLcsóbb lesz mint az er. Vizsg. ára, ami 17. 000 ft.

Legjobb válasz: De nem úgy van, hogy csak akkor kell eredetiségvizsgálatot csinálni, ha lejár idõközben a mûszaki, vagy adásvétel esetén? Szóval, ha nem adod el a jármûvet, vagy nem jár le januárig a mûszakid, akkor szerintem megúsztad. Vagy rosszul tudom?

De nem úgy van, hogy csak akkor kell eredetiségvizsgálatot csinálni, ha lejár idõközben a mûszaki, vagy adásvétel esetén? Szóval, ha nem adod el a jármûvet, vagy nem jár le januárig a mûszakid, akkor szerintem megúsztad. Vagy rosszul tudom?
hát eredetvizsga csak arra kel hogy átírathasd a kocsit... tehát a büntetésed: nem fogod tudni átíratnia kocsit:) ...
A kérdező hozzászólása: Most vettem a kocsit. És meg szeretném úszni az eredeti vizsgálatot, ami 17.000 ft, jövõre meg állítólag eltörlik. Tehát akkor nem irathatom át, ha nem csináltatom meg az er. vizsg.?
úgy tudom két héten belül át kell íratni
Igen, ha aláírtad az adásvételi szerzõdést, attól a dátumtól kezdve 15 napod van hogy átirtasd a kocsit és annak minden költsége téged terhel. (Általában ez is benne szokott lenni a szerzõdésben.) Mikor jár le a 15 nap? Ha csak januárban, akkor nem eredetiségvizsgát csináltatnod. Ha nem, akkor sajnos így jártál. Az okmányirodában voltál Te vagy az eladó bejelenteni az eladás tényét? Ha csak Ti írtátok alá a szerzõdést és hivatalosan még sehol nem lett bejelentve, esetleg beszélj az elõzõ tulajjal, hogy írjatok egy másik szerzõdést pár nappal késõbbi dátummal.
Bár ma 16.-a van, szóval gyanítom, hogy az utóbbi verzió lesz.
A kérdező hozzászólása: Kiderült, h 15 munkanapon belül. szal a hétvégék, és az ünnepnapok nem számítanak:) !!!
Akkor jó. :) Ha jól értem így sikerül átcsúsznod januárra. :)

Bkv felvételi tájékoztatóra már ott beszednek minden szükséges papírt ugye? Ha megbukok vizsgán akkor visszafizetem azt amit addig fizettek minimálbért és ennyi? Más kötelezettség?

Troli vezető tanfolyam indul nemsokára és gondolom ha már kérik akkor vinni kell egézségügyi alkalmasságit is. Továbbá ha bejutok , de megbukok vizsgán akkor szimplán visszaadom azt a pénzt amit rám áldoztak és kész?

Legjobb válasz: Van protekciód, BKV-s ismerõsöd? Mert, ha nincs, akkor felejtõs... Ez van. De azért próbáld meg nyugodtan.

Van protekciód, BKV-s ismerõsöd? Mert, ha nincs, akkor felejtõs... Ez van. De azért próbáld meg nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Van, de nem szóltam neki. Hallottam hogy felejtõs, mégis dolgoznak páran protekció nélkül.
Mi az hogy adjanak pénzt? Keressél magadnak te csöves!
Szerintem meg nem muszáj egyetemre járni. Én alapból nem vennék fel ennyi idiótát. Csak a legjobb tíz százalékot, meg akiknek van pénzük nem költségtérítésre, hanem fullosan kifizetni a képzés minden költségét.
Szerintem a jó ízlés határain mindenki öltözzön úgy ahogy akar, a generációs feszültséget meg ki lehet tölteni saját magán mindenkinek, csak gondolom egyiknek sem volt álma a trapéznadrág, majd a bõrdzseki.
Engem nem érdekel. Nem fogom azért kidobálni a ruháimat, mert nekik csinosan kell felöltözni. Akkor adjanak pénzt, aztán vásárolok magamnak!xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!