Találatok a következő kifejezésre: Ha már megjött a (106 db)

Ha már megjött a menszeszem abortusz után, és mikor elmúlik azután lehet menni standolni?

Legjobb válasz: Persze,hogy lehet menni.Akkor már nincs semmi gond.Én is voltam.

Persze, hogy lehet menni.Akkor már nincs semmi gond.Én is voltam.

A Cerazettet akkor is lehet szedni, ha már megjött a menstruációm?

11 hós a kisfiam, szopizik még. Most jött meg, védve vagyok még a Cerazettel?

Legjobb válasz: Én is úgy szedtem és nem estem teherbe vele!

Én is úgy szedtem és nem estem teherbe vele!

Ha már megjött a menszesze a lánynak még fog nőni a melle?

Legjobb válasz: persze. Nekem is utána kezdett el nõni igazán.

persze. Nekem is utána kezdett el nõni igazán.
A kérdező hozzászólása: De amikor nekem megjött akkor nõtt meg. most 14 éves vagyok és 12 évesen jött meg. Fog még nõni?
Még fog.
14 éves vagy? Hát hogyne nõne még. 17 vagyok de még mindig nõ.

Hol tudom megnézni, hogy idén mennyi lesz a tandíj a BGF-KKK-nemzetközi gazdálkodáson? És a diákhitelt csak akkor tudom majd felvenni, ha már megjött a hivatalos levelem arról, hogy felvettek, vagy csak a beiratkozás után?

Legjobb válasz: Természetesen az iskola honlapján megtalálod a költségeket. Nem bonyolult, de megnéztem neked. Nappalin 216000 Ft/félév, levelezõn 196000 Ft/félév. A diákhitel.hu oldalon pedig minden információt megtalálsz a diákhitelrõl, de mivel csak aktív félévekre tudsz diákhitelt igényelni, ezért elõbb nem árt beiratkozni az iskolába. Van diákhitel és diákhitel 2. Ha a tandíjra akarod felvenni akkor engedményezésre is szükséged lesz, de mondom, diakhitel.hu:)

Természetesen az iskola honlapján megtalálod a költségeket. Nem bonyolult, de megnéztem neked. Nappalin 216000 Ft/félév, levelezõn 196000 Ft/félév. A diákhitel.hu oldalon pedig minden információt megtalálsz a diákhitelrõl, de mivel csak aktív félévekre tudsz diákhitelt igényelni, ezért elõbb nem árt beiratkozni az iskolába. Van diákhitel és diákhitel 2. Ha a tandíjra akarod felvenni akkor engedményezésre is szükséged lesz, de mondom, diakhitel.hu:)

Ha valakinek szoptatás alatt egyszer már megjött a menstruációja, utána már rendszeresen kéne jönnie, vagy lehetnek kimaradások?

Nekem egyszer jött meg,mikor a babám 7 hetes volt,azóta nem jött meg(kett? maradt ki).Ez normális?

Legjobb válasz: Szia.Nekem 5 hetesen megjott,aztan ra 5 hetre megint megjott de csak 2 napig tartott,en is szoptatok,en is feltettem ezt a kerdest,allitolag amig szoptatsz johet renszertelenul.

Szia.Nekem 5 hetesen megjott, aztan ra 5 hetre megint megjott de csak 2 napig tartott, en is szoptatok, en is feltettem ezt a kerdest, allitolag amig szoptatsz johet renszertelenul.
Nekem 10 hetes volt a babám amikor megjött, elkezdtem szedni a cerazettet, de abba kellett hagynom azóta nekem sem jött meg, már lassan 2 maradt ki. Azért csináltam egy terhességi tesztet ami negatív lett / remélem jó volt/. Szerintem csinálj te is, ha fent áll a terhesség gyanúja. Biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: Hát már izgultam, nehogy egy újabb babó legyen a dologban.Inkább a rendszertelen menstruációra szavaznék.:)
Igen teljesen normális, ilyenkor elõfordul hogy kimaradozik.

Kimaradhat szülés után a mensi, ha már megjött?

4éves a fiam,4 hónapos a lányom.1 hónapja megjött,tüneteim vannak,hasfájás,meg hasonlók,de hol késik a mensi?tudom,hogy terhes is lehetek.Lehet,hogy ilyenkor nem pontos még?A párom örülne egy picinek,én kevésbé.

Legjobb válasz: egy év kell, hogy visszaálljon a ciklus, ha nem vagy terhes akkor is. ha szoptatsz, akkor nem biztos hogy egyáltalán újra megjön addig. én három hónappal szülés után mensiztem, aztán utána egy évre rá....a szoptatás okozta, amikor az elején megjött valószínûleg kevesebb volt a tejem és az okozta. amikor végül megjött elõszõr hosszabb ciklusaim voltak, majd 4 hónap alatt állt be normálisra.

egy év kell, hogy visszaálljon a ciklus, ha nem vagy terhes akkor is. ha szoptatsz, akkor nem biztos hogy egyáltalán újra megjön addig. én három hónappal szülés után mensiztem, aztán utána egy évre rá....a szoptatás okozta, amikor az elején megjött valószínûleg kevesebb volt a tejem és az okozta. amikor végül megjött elõszõr hosszabb ciklusaim voltak, majd 4 hónap alatt állt be normálisra.
Én 2008.12.12-én szültem, februárban jött meg elõször, majd májusban, azóta pedig csak 2-szer!rendszeresen járok a dokimhoz, azt mondja, normális!Bár én szülés óta nagyon görcsölök, ha megvan, ezelõtt meg észre sem vettem!

Normális az, ha a két hónapos babám anyatejes úgy, hogy lefejem, és úgy kapja az anyatejet, és már megjött a menstruációm?

Legjobb válasz: nagyon is normalis! en 1 eves koraig szoptattam a lanyomat, volt bosegesen tejem meg most is jon belole pedig mar fel eve nem szopizik,es mikor megszultem 2 hetig vereztem,utanna rendesen mindenhonapba megjott a menszeszem!

nagyon is normalis! en 1 eves koraig szoptattam a lanyomat, volt bosegesen tejem meg most is jon belole pedig mar fel eve nem szopizik, es mikor megszultem 2 hetig vereztem, utanna rendesen mindenhonapba megjott a menszeszem!
Szia! A mennzesz megjövetele mindenkinél változó, nekem négy hónapos volt a lányom amikor elõször megjött. És miért nem adod neki a tejet cicibõl? Nem tudja rendesen kiszopizni vagy van valami más oka? Sokkal jobban fog hozzád kötõdni ha mellbõl szoptatod és nem cumisüvegbõl. De ez a Te dolgod. tymy

Ha egyszer már megjött a menstruációm szoptatás alatt, akkor továbbá is számíthatok rá?

Nem fogja már gátolni a szoptatás?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel. Persze van akinek nem áll be egybõl a ciklusa, fõleg akinél korábban sem volt rendszeres. 9 hónapig szoptattam, 4 hónapos volt a lányom, mikor elõször megjött, és teljesen rendszeres volt onnantól.

Nagy valószínûséggel. Persze van akinek nem áll be egybõl a ciklusa, fõleg akinél korábban sem volt rendszeres. 9 hónapig szoptattam, 4 hónapos volt a lányom, mikor elõször megjött, és teljesen rendszeres volt onnantól.
Nekem eleinte kéthavonta jött, elõtte és közben nem annyira szerette a tejcsi ízét, kevesebbet szopizott, de aztán mindig visszaállt az étvágya :)
Mindenkinél más, ismetek olyat, akinek 6 hetesen megjött és 3 éves korig szoptatott, de volt, hogy 4-5 hónap kimaradt. Vagy 1 hónapig szoptatott de csak 2 év után jött meg. A tej íze változhat, de nem minden babát zavar.
Szerintem ezt nem lehet tudni. 1. gyerek - megjött 2 hónapos korában, majd a szoptatás abbahagyása után 4 héttel visszaállt szabályosra. 2. gyerek - megjött 10 hónapos korában, és egybõl 28 napos volt, pedig másfél éves koráig szoptattam. 3. gyerek - most 10 hónapos, eddig megjött 3szor, de már 4 hónapja nem (és biztos nem vagyok terhes)

Ha már megjött hogy lehet felgyorsítni a folyamatot?

Én úgy halottam hogy futással, gökirizással meg ilyenekkel fel lehet gyorsítani de ez mennyire igaz?

Legjobb válasz: Nem lehet befolyásolni, sõt ha erõs fizikai terhelésnek teszed ki magadat, akkor erõsebben vérezhetsz.

Nem lehet befolyásolni, sõt ha erõs fizikai terhelésnek teszed ki magadat, akkor erõsebben vérezhetsz.
semennyire
na hát az úgy van, hogy ha menstruálsz és mozogsz akkor erõsebb (lehet) a vérzésed.Ám ez nem befolyásolja a vérzés idejének hosszát.
MÉGMINDIG NEMLEHET BEFOLYÁSOLNI, SZOKJÁTOK MÁR MEEEEEEG!!!!!!

8 nap múlva jönne meg a mensesem, de lefeküdtem a barátommal, és nagyon félek, hogy terhes vagyok. Ha már megjött, akkor biztos nem vagyok terhes? Ha nem jön meg, pontosan mennyit várjak? Mikor érdemes a tesztet megcsináltatni?

Legjobb válasz: szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!