Találatok a következő kifejezésre: Ha már megjött (140 db)

Kimaradhat szülés után a mensi, ha már megjött?

4éves a fiam,4 hónapos a lányom.1 hónapja megjött,tüneteim vannak,hasfájás,meg hasonlók,de hol késik a mensi?tudom,hogy terhes is lehetek.Lehet,hogy ilyenkor nem pontos még?A párom örülne egy picinek,én kevésbé.

Legjobb válasz: egy év kell, hogy visszaálljon a ciklus, ha nem vagy terhes akkor is. ha szoptatsz, akkor nem biztos hogy egyáltalán újra megjön addig. én három hónappal szülés után mensiztem, aztán utána egy évre rá....a szoptatás okozta, amikor az elején megjött valószínûleg kevesebb volt a tejem és az okozta. amikor végül megjött elõszõr hosszabb ciklusaim voltak, majd 4 hónap alatt állt be normálisra.

egy év kell, hogy visszaálljon a ciklus, ha nem vagy terhes akkor is. ha szoptatsz, akkor nem biztos hogy egyáltalán újra megjön addig. én három hónappal szülés után mensiztem, aztán utána egy évre rá....a szoptatás okozta, amikor az elején megjött valószínûleg kevesebb volt a tejem és az okozta. amikor végül megjött elõszõr hosszabb ciklusaim voltak, majd 4 hónap alatt állt be normálisra.
Én 2008.12.12-én szültem, februárban jött meg elõször, majd májusban, azóta pedig csak 2-szer!rendszeresen járok a dokimhoz, azt mondja, normális!Bár én szülés óta nagyon görcsölök, ha megvan, ezelõtt meg észre sem vettem!

8 nap múlva jönne meg a mensesem, de lefeküdtem a barátommal, és nagyon félek, hogy terhes vagyok. Ha már megjött, akkor biztos nem vagyok terhes? Ha nem jön meg, pontosan mennyit várjak? Mikor érdemes a tesztet megcsináltatni?

Legjobb válasz: szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

Ha már megjött, akkor már nem lehet valahogy eltolni 2-3 nappal?

Megyünk osztálykirándulásra és nekem megjött reggel.:s Nem tudom valahogy eltolni v esetleg gyengiteni?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nem!Elõtte kellett volna a nõgyógyászhoz elmenni,aki adott volna eltoló injekciót! Azért érezd jól magad a kiránduláson!

Szia! Sajnos nem!Elõtte kellett volna a nõgyógyászhoz elmenni, aki adott volna eltoló injekciót! Azért érezd jól magad a kiránduláson!
Ha már megjött, akkor már mindegy. És elõtte is csak nagyon indokolt esetben szabad eltolni elõre-hátra, mert azzal hónapokra bekeverheted a ciklusod. Egy strandolás vagy osztálykirándulás nem elég indok ehhez.

Ha már megjött a menszeszem abortusz után, és mikor elmúlik azután lehet menni standolni?

Legjobb válasz: Persze,hogy lehet menni.Akkor már nincs semmi gond.Én is voltam.

Persze, hogy lehet menni.Akkor már nincs semmi gond.Én is voltam.

Hol tudom megnézni, hogy idén mennyi lesz a tandíj a BGF-KKK-nemzetközi gazdálkodáson? És a diákhitelt csak akkor tudom majd felvenni, ha már megjött a hivatalos levelem arról, hogy felvettek, vagy csak a beiratkozás után?

Legjobb válasz: Természetesen az iskola honlapján megtalálod a költségeket. Nem bonyolult, de megnéztem neked. Nappalin 216000 Ft/félév, levelezõn 196000 Ft/félév. A diákhitel.hu oldalon pedig minden információt megtalálsz a diákhitelrõl, de mivel csak aktív félévekre tudsz diákhitelt igényelni, ezért elõbb nem árt beiratkozni az iskolába. Van diákhitel és diákhitel 2. Ha a tandíjra akarod felvenni akkor engedményezésre is szükséged lesz, de mondom, diakhitel.hu:)

Természetesen az iskola honlapján megtalálod a költségeket. Nem bonyolult, de megnéztem neked. Nappalin 216000 Ft/félév, levelezõn 196000 Ft/félév. A diákhitel.hu oldalon pedig minden információt megtalálsz a diákhitelrõl, de mivel csak aktív félévekre tudsz diákhitelt igényelni, ezért elõbb nem árt beiratkozni az iskolába. Van diákhitel és diákhitel 2. Ha a tandíjra akarod felvenni akkor engedményezésre is szükséged lesz, de mondom, diakhitel.hu:)

Ha már megjött akkor nem lehetek terhes, ugye?

Legjobb válasz: Ha rendes menzi, akkor elméletileg nem. De, ha kételkedsz, inkább csinálj egy tesztet. Mert vérzés elõfordulhat terhesség alatt.

Ha rendes menzi, akkor elméletileg nem. De, ha kételkedsz, inkább csinálj egy tesztet. Mert vérzés elõfordulhat terhesség alatt.
Ha rendesen megjött, úgy ahogyan szokott, akkor kicsi rá az esélye hogy terhes legyél, de nem 100 %! Ha nem úgy jött meg, nem olyan erõsségben ahogy szokott, vagy késett akkor jobban gyanakodhatsz a terhességre! 26/N
Nekem megjött amikor a lányommal teherbe estem, a nemvárt napon jött meg, de elõtte már 2 nappal is halvány pozitív tesztjeim voltak. Tudtam hogy terhes vagyok, annak ellenére hogy megjött. Nem volt annyira erõs mensi, mint szokott, de azért megnyugtató sem volt. Bementem az ügyeletre, de elhajtottak, hogy ha megjött akkor nem vagyok terhes, minek megyek a mensivel orvoshoz. Azóta a nem létezõ babám már másfél éves nagylánnyá nõtte ki magát!

Egy csaj csak akkor veszítheti el a szüzességét ha már megjött neki?

Legjobb válasz: Persze hogy el, ha fiúval szeretkezik, de akkor hány éves a lány? Merthogy a menzesz 12-13 éves korban szokott elõször megjönni! Önkielégíteni a lányok is szoktak (nem mind), de az nem ér fel az igazi szexhez, annyira sem, mint a fiúknak a maszturbálás (csekély kivétel van).

Persze hogy el, ha fiúval szeretkezik, de akkor hány éves a lány? Merthogy a menzesz 12-13 éves korban szokott elõször megjönni! Önkielégíteni a lányok is szoktak (nem mind), de az nem ér fel az igazi szexhez, annyira sem, mint a fiúknak a maszturbálás (csekély kivétel van).
az mindegy, akkor veszíti el, ha valaki megrépázza. akkor érez csak igazán valamit. amúgy akkor is, ha magának csinálja, de az nem az igazi. az sem rossz, de az csak a demo verzió.
Nem, ha te ilyen okos kérdést teszel fel, akkor tudhatnád, hogy a szüzesség elvesztéséhez egyszerre 3 férfi szükséges
A kérdező hozzászólása: Koszonom...nem magamrol van szo:) ..
Bármikor elveszítheti.
szerintem ha csak ilyen bunkón tudsz válaszolni ne válaszolj!!!
egy csaj akkor vesziti el a szüzességét ha megfarkalják, és nem akkor mikor megjön... a póstás mondjuk
Az az igazság, nem kötekedés, de addig míg nem jön meg egy lánynak nem érdemes sem a szüzességét elveszteni, sem masztizni. Kell egy bizonyos érettség hogy élvezni tudja. Ha már megjön, esetleg óvatosan masztizással lehet próbálkozni.
Mi köze a menszesznek a szûzhártyához? Mi köze az angol billentyûzetnek a pontos és elipszilonos jéhez?
A kérdező hozzászólása: Nekem is nemsokára meg fog jönni. Mondjuk nállam a szüzesség téma még várhat csak kíváncsi voltam.
A kérdező hozzászólása: Na oké..ne haragudjatok az értelmetlen kérdésért, csak a kíváncsiság hajt.Egyébként sem ismerem a magyar billentyûzetet, mert az angolt használom. Este van nincs türelmem hozzá, ha valakit ez zavar sajnálom de akkor is értelmes válaszokat várok.Rendben akkor felteszem úgy a kérdést mindha dél volna, szóval: Egy lány elveszítheti akkor is a szüzességét hogyha még nem jött meg a menszeze, és ha maszturbál akkor érezhet valamit? Csak ennyire lennék kíváncsi. Ne mind vitatkozzunk annyit. Szóval várom a válaszokat és bocsánat ha helyesírási hibát találtatok.
A kérdező hozzászólása: ezt kinek írtad?
Nem vagyok 30 éves de tényleg elõbb bújd át a magyar helyesírás szabályait majd utána legózz :) Elõbb írni és olvasni kéne megtanulni nem [email protected] ...
A kérdező hozzászólása: ahamm értemm..még várok ÉRTELMES válaszokat, ugyanis nem mindenki ojan tapasztalt mind általába a 30 évesek
A kérdező hozzászólása: Hát neked lehet, ha nõ vagy , s ha nem akko meg biszti h homosexuális v bisex:)

Ha már megjött hogy lehet felgyorsítni a folyamatot?

Én úgy halottam hogy futással, gökirizással meg ilyenekkel fel lehet gyorsítani de ez mennyire igaz?

Legjobb válasz: Nem lehet befolyásolni, sõt ha erõs fizikai terhelésnek teszed ki magadat, akkor erõsebben vérezhetsz.

Nem lehet befolyásolni, sõt ha erõs fizikai terhelésnek teszed ki magadat, akkor erõsebben vérezhetsz.
semennyire
na hát az úgy van, hogy ha menstruálsz és mozogsz akkor erõsebb (lehet) a vérzésed.Ám ez nem befolyásolja a vérzés idejének hosszát.
MÉGMINDIG NEMLEHET BEFOLYÁSOLNI, SZOKJÁTOK MÁR MEEEEEEG!!!!!!

Ha már megjött és két nap múlva megyek nyaralni akkor valamit lehet csinálni hogy előbb elmúljon, esetleg torna vagy futás vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Nem igazán. Esetleg kerüld az olyan ételeket-italokat, amik vérképzõk (vörösbor, cékla...), talán valamit a torna is segít. Olyasmi, ami közben ugrálsz, vagy nagyon dinamikus mozdulatokat végzel. A futás is jó lehet. Vigyázz arra, hogy addig fel ne fázz! Jó nyaralást!

Nem igazán. Esetleg kerüld az olyan ételeket-italokat, amik vérképzõk (vörösbor, cékla...), talán valamit a torna is segít. Olyasmi, ami közben ugrálsz, vagy nagyon dinamikus mozdulatokat végzel. A futás is jó lehet. Vigyázz arra, hogy addig fel ne fázz! Jó nyaralást!
szia. szerintem aminek ki kell jönni, az ki is fog jönni. tornázni futni csak hogy abba maradjon a vérzésed? Nem tudom :-( Az tart ameddig szokott. Kellemetlen helyzet, de tul kell élni. bocs, hogy épitõbb jellegü ötletem nincs :-( tampon, betét készlettel indulj utnak. Hancur kilõve, (ha már nagyobb vagy) fürdés tamponnal, ennyit tudsz tenni. Ha netán hasad fájós szokott lenni ilyenkor vigyél magaddal a görcsoldódból. Most képzelj el engem!!! Esküvõm elõtti nap jött meg. Na????? Tudod ezt überelni??? Az egész lagzit igy csináltuk végig. MOndjuk nekem sosem tartott általában 4-5 napjál tovább, igy a nászutunk végére már kis szabadság volt :-) üdv.:-)
Az agyzsugorítás tényleg fájhat, amikor átoperálnak egy férfit nõvé...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm igen nekem általában három nap tehát olyan hétfõ kedd körül el fog múlni( ha minden igaz) nagyon köszönöm a válaszokat igazán aranyosak vagytok.:)

Szerettem volna eltolni a menstruációmat de egy nappal előbb jött meg mint ahogy terveztem. Ha már megjött és így is folytatom a citromkúrát annak van valami értelme?

Csak normális válaszokat.

Legjobb válasz: Felesleges ilyen praktikához folyamodni, több kárt csinálsz magadban mint hasznot.

Felesleges ilyen praktikához folyamodni, több kárt csinálsz magadban mint hasznot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!