Találatok a következő kifejezésre: Ha már kimutatta (14 db)

Ha a ciklus második felében (október vége-november eleje) történt a fogamzás (ha történt), akkor azt a péntek reggeli tesztem már kimutatta volna?

Sokat görcsöltem múlt héten, hétvégére elmúlt. Ma megint nagyon görcsölök. Duzzadtak a melleim, fájnak is és van egy alig észlelhet? kidomborodás alhastájékon.

Legjobb válasz: szerintem kimutatta volna..mikorra várod a mensesed? azt kéne alapul venni..

szerintem kimutatta volna..mikorra várod a mensesed? azt kéne alapul venni..
A kérdező hozzászólása: Hónap elsõ hetében. Novemberben is megvolt, de nagyon furcsán és azóta is görcsölök. Csak olvastam itt olyanokat, hogy csak a 6. héten mutatta ki... Ezért kérdezem, hogy vajon tényleg kimutatta volna. Ma voltam dokinál, de nem mondott semmi konkrétat, hétfõn megyek vissza hozzá. De feszülnek a melleim, meg vannak duzzadva és néha hányingerem is van.
hát ha visszarendelt, és nem mondott semmit, nem irt ki semmit akkor van remény hogy sikerült, én a helyedben hétvégén is tesztelnék.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem. Bizonyos fényviszonyoknál látni lehetett egy leheletvékony vonalkát. Úgy óra elteltével már egyértelmûbb volt a dolog, de nagyon halovány. Akkor ez most +?
Sajnos nem tudom megmondani, nem akarlak hiú ábrándokkal traktálni, de a kedved sem elvenni. REméljük hogy + nak vélhetõ, de tekintsd negativnak még egy pár nap és próbáld meg ujból. Sok sikert!

Ha már napok ota hányingerem van (holnapra nem várom) a teszt kimutatta volna már a babát ugye?

Legjobb válasz: Igen, mivel a hormontól van hányingered így a tesztnek ki kéne mutatnia. De nekem már 5. napja késik, tüneteim vannak, de a teszt nekem sem mutat semmi pozitívat.

Igen, mivel a hormontól van hányingered így a tesztnek ki kéne mutatnia. De nekem már 5. napja késik, tüneteim vannak, de a teszt nekem sem mutat semmi pozitívat.
A kérdező hozzászólása: érdekes pedig nem is görcsölök rá, mivel van egy 2éves kislánykám lekötöm magam.
Nekem már 2 nappal a nemvárt elõtt kimutatta egyértelmûen, de mindenkinél más a hormonok jelenléte, még ne add fel!
Nem bizti hogy kimutatta lehet késõi péd volt nekem a nemvárt utáni napon lett pozi a tesztem halványan és egyre erõsebb lett.Azóta nekem is lassan 2 éves lesz a kisasszony és mi is majd most tervezzük a 2. babát.Sok sikert neked majd irj mizus.
Csinálj még két nap múlva is!
Nekem a hányinger kezdete után egy héttel lett + tesztem, elõtte meg - volt, nem is értettem :) 9 hkm

A teszt már kimutatta volna ha baba van?

Vasárnap kellett volna megjönnie, ma reggel teszteltem de negatív lett. Viszont étvágytalan vagyok, állandóan pisilik,rosszul alszok,pont mint az els? babánál. Bár lehet a teszt volt gyengye, ha jól emlékszem 20-25 ös érzékenység?

Legjobb válasz: Én anno péntekre nem vártam. Szombat reggel teszteltem, negatív lett. Majd kedd reggel szintén, akkor már halvány pozitív. Nekem 25-ös tesztek voltak. Várj két napot és tesztelj ha addig nem jön meg. Drukkolok. 10 hetes kismama.

Én anno péntekre nem vártam. Szombat reggel teszteltem, negatív lett. Majd kedd reggel szintén, akkor már halvány pozitív. Nekem 25-ös tesztek voltak. Várj két napot és tesztelj ha addig nem jön meg. Drukkolok. 10 hetes kismama.
Szia! Vegyél 10-es érzékenységût az már kimutatja biztosan! Drukkolok pl az amazon az 10-es én gyógyszertárban vettem
érdekesek ezek a tesztek. Anno én is vettem. Emléxem hogy kedden kellett volna megjönnie és elõzõ hét csütörtökén csináltam, úgyhogy még menzi elõtt. Az kimutatta, hogy babát várok. Aztán vasárnap is megcsináltam ugyanolyan tesztet és az már nem mutatott semmit. Hétfõn elmentem melóba, rosszul lettem, kedden doki közölte, hogy 3as ikreket várok. Úgyhogy szerintem megbízhatatlanok a tesztek. Pedig a lehetõ legjobbat vettük.

Március 14-én volt menstruációm.24-én insemem. Tüszőm, mnyh is jó volt. Ma csináltam tesztet negatív lett. Nem reggeli vizeletből. Már kimutatta volna ha terhes vagyok, vagy várnom kell?

Legjobb válasz: Szia. Ha jól számolom akkor 11 napja volt inszemed ezért felesleges volt a teszt min 14 nappal az inszem után mutathat valamit a teszt , szerencsés esetben a 13. napon az inszem után elõbb semmiképp tehát ha sikerült is akkor is korán teszteltél , várnod kell még egy pár napot és ne csüggedj lehet babós vagy csak korán teszteltél. Írd majd meg mi lett veled , nagyon drukkolok.

Szia. Ha jól számolom akkor 11 napja volt inszemed ezért felesleges volt a teszt min 14 nappal az inszem után mutathat valamit a teszt , szerencsés esetben a 13. napon az inszem után elõbb semmiképp tehát ha sikerült is akkor is korán teszteltél , várnod kell még egy pár napot és ne csüggedj lehet babós vagy csak korán teszteltél. Írd majd meg mi lett veled , nagyon drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!6 éve próbálkozunk, és már nagyon boldogok lennénk ha sikerülne.
Nekem 23-án volt inszemem, és tegnap reggel teszteltem, negatívat. Elkapott valami... Hogy vagy, fáj valamid?
A kérdező hozzászólása: Igazából nem fáj semmi.Neked hol csinálták az inszemet?Szomorú vagyok, hogy - lett.Fogsz csinálni még tesztet?Kivánok neked + tesztet!Remélem nekem is az lesz!

Pár nap múlva teszteljek ismét, vagy már kimutatta volna, ha terhes vagyok?

Május 2. án volt meg a menstruációm, és kb 24. én kellett volna ismét megjönnie, de nem jött meg. Csináltam tegnap tesztet, de egy csíkot mutatott.

Legjobb válasz: Ha 2.-án volt meg,miért 22 napra kellett volna hogy megjöjjön?

Ha 2.-án volt meg, miért 22 napra kellett volna hogy megjöjjön?
Holnap kellene megjönnie, nem?
Ilyen rövid lenne a ciklusod?
Válaszolsz is a kérdésekre, vagy csak kiemelgeted a kérdésed? Ha már 3-an vették a fáradságot és írtak neked, illendõ lenne válaszolnod. Ha még mindig nem jött meg és még mindig negatív, valószínû, hogy nem vagy terhes.
Mitol lennel terhes? Ha nem szeretkezel akkor nem leszel terhes..ha meg egy ici pici eszed van amit egy mai halando europai embertol az ember elvar akkor azt is tudod ha paraznalkodsz es fajtalankodsz ne adj Isten egy himvesszo behatolt a nemiszervedbe esetleg veletlenul akkor ugye valami ovszert vagy fogamasgatlo tablettat beszedtel akkor meg semmi okod a terhessegtol valo felelemtol...ide tartozik az is ha leszopsz valakit akkor sem leszel terhes ha pedig megis terhes vagy ezek utan akkor az ISTENEK akarata ervenyesul akkor meg nyugodj meg es ugy lett irva a nagykonyvben hogy te most TERHES leszel akkor meg nyugodj mert mas is tul jutott ezen es te is tuljutsz ezen mert nem te leszel az eslo es nem az utolso aki terhes lessz ezen a bolygon..de ha ra ersz valszolja kerzdeetteknek akik vettek a fardsagot es irtak neked legalabb ennyire respektaljad oket... addig kisztihand

Ha a 10. DPO-n negatív a teszt abból még lehet baba? Tudom, hogy korai, de olyan sokan írták, hogy ilyenkor már kimutatta a teszt!

Lett rajta egy extra-extra halvány csíkocska, amit csak szugerálással látok ha akarom. Igaz rózsaszín, de nem mondanám pozitívnak. Ráadásul medi lab teszt, amirõl sok rosszat hallottam, de csak ilyen volt a patikában. Reménykedhetek még azért egy picit?

Legjobb válasz: egy pozitív tesztet nem kell szugerálni! Miért nem vártad meg a nem várt menses idõpontját? és csak azután kellett volna tesztelni Okoztál magadnak még pár nagy extra frusztrációt, plusz egy orbitális csalódást, ha mégsem vagy terhes!

egy pozitív tesztet nem kell szugerálni! Miért nem vártad meg a nem várt menses idõpontját? és csak azután kellett volna tesztelni Okoztál magadnak még pár nagy extra frusztrációt, plusz egy orbitális csalódást, ha mégsem vagy terhes!
Én pontosan éreztem decemberben mikor volt Pém, iszonyúan benyilalt a bal petefészkem...11 nap múlva teszteltem 10-es erõsségû vaterás tesztel ami negatívat mutatott pedig tudtam-éreztem, hogy most sikerülnie kellett. Nem tévedtem...14 napon már pozi volt. Nem kell feladni addig amíg nem jön meg:)
"A beágyazódáshoz már soká van. :(" Miért lenne soká hozzá? Beágyazódás kezdete (!) 7-10 nap és 5 napig tart! Az alatt bármikor lehet vérzés. Inkább a menstruációdhoz van túl korán, ha biztosan tudod, hogy ovu után 10-el vagy!
nyugi a vérpöttytõl is lehetsz még terhes, csak várj még 4 napot!nyugi...de tudom mit érzel én már 7.dpo-n is próbálkozgatok, hátha...de nyugi
A kérdező hozzászólása: Rendben. Csak most meg a mikor pisiltem észre vettem egy pici pötty vért a bugyimon. Szerintem nem lesz baba. A beágyazódáshoz már soká van. :( Nem baj. Jövõhónapban új esélyekkel indulok. :)
még korai még várj minimum 4 napot!
A kérdező hozzászólása: Jó köszönöm. Vasárnap megpróbálok még egyet, hátha.
Mutatja egy frászt! 10 dpo-n a hcg minimum értéke csak 17 mlu/ml, a medi lab pedig csak 20-tól mutatja ki. Még ha 10-es teszttel csináltad volna...
A kérdező hozzászólása: Mert türelmetlen vagyok! Tudom, hogy hülyeség volt, de sok helyen olvastam, hogy ilyenkor már kimutatja. :( Mindegy. Akkor elkönyvelem magamban, hogy nem sikerült. Így nem lesz még egy pofáraesés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor még nem adom fel. Nekem is annyira olyan érzésem van, hogy sikerült a bébi! Fáj a cicim is eléggé, pedig menstruáció elõtt sosem szokott! :) De ha nem akkor majd legközelebb. :)

Ugye ha baba lenne a dologban akkor azt már kimutatta volna a teszt?

11 napja késik ma teszteltem negatív lett.

Legjobb válasz: Ha nagyjából 28 naposak a ciklusaid illett volna valamit mutatni a tesztnek.

Ha nagyjából 28 naposak a ciklusaid illett volna valamit mutatni a tesztnek.
11 nap késés után már legalább egy halvány csíknak lennie kellett volna , ha babás vagy.
A kérdező hozzászólása: Általában pontosan szokott megjönni, remélem csak az idegeskedés miatt késik most!

Ha már 1teszt kimutatta a pozitivat csináljak még egyett? mikor menjek nő dokihoz? mivel irnak ki táppénzre?

határozattlan a munka viszonyom de máj.1 meszünik és ha kiirattatom magam tápre megkapom a gyedet.amiért ilyen a munkaadóm én is vissza akarok vágni.igy járnék a legjobban.szerintetek?el?re is köszi

Legjobb válasz: Szia én csak egy tesztet csináltam és rá két hétre mentem orvoshoz,ha elmész a körzeti orvosodhoz és mondod hogy terhes vagy szerintem õ is ki fog irni gratula a babához 14 hetes kismama

Szia én csak egy tesztet csináltam és rá két hétre mentem orvoshoz, ha elmész a körzeti orvosodhoz és mondod hogy terhes vagy szerintem õ is ki fog irni gratula a babához 14 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: én sem akarom hogy nyulkáljon.elég lesz még.akkor még ne menjek,
nekem csak hasi ultrahang volt, semmi "nyúka-piszka". nem is engedtem volna, ezt te is megtagadhatod
A kérdező hozzászólása: mit csinálnak?vizsgál vagy csak ultrahang?
A kérdező hozzászólása: köszi.olyankor megvizsgál vagy csak ultrahangot csinál?nem árt a picinek ha megvizsgál?
4 hetesen már láttuk a petezsákot, és 6hetesen volt szívhang
Szia! Én 5 hetesen voltam elõször és még semmit sem látott a doki. 6 hetesen láttuk már a petezsákot. Szóval nem kellene elkapkodni.
A kérdező hozzászólása: március 12 utólsó elsõ nap kb 3 hetes
A kérdező hozzászólása: hát hány hetes?a mult hónapban megvolt mondjuk késett de volt 5nap helyett 3és fél.most kellene megjönnie de hála semmi.hát akkor kb olyan 2-3hetes?
Hány hetes lehetsz? Az utolsó mensi elsõ napjától számold.
A kérdező hozzászólása: a tápénzt megkérdeztem.a dokihoz most csütörtökön akarok menni.az korai?
Gratulálok! hány hetes lehetsz?4.héttõl nyugodtan mehetsz dokihoz.a nõgyógyász ír javaslatot, ami alapján a házi orvos ír ki.vagy nálunk úgy van, hogy van egy nõvédelmi központnak nevezett létesítmény ide kell menni a kötelezõ vizsgálatokra is, és az itteni nõgyógyász ír ki táppénzre, nem a házi orvos. mégegyszer gratulálok
A háziorvos valószínûleg kérni fogja a nõgyógyásztól kapott papírt, ami igazolja a terhességet. Ezzel a papírral kell majd menned a védõnõhöz is, õ állítja ki a kiskönyvet.
több teszt szerintem fölösleges. a pozitív eredményben nem tud tévedni :) a táppénzes dologhoz nem értek
Kb. 6-7 hetesen menj el a nõdokihoz. A táppénz miatt pedig a háziorvoshoz.
Nekem hüvelyi uh-t csinált, azzal nem árt a babának.

Ha csütörtökön kellett volna megjönnie akkor a mai teszt első vizeletből már kimutatta volna a terhességet ugye?

30napos ciklusok mellett ma már pozitív lenne a tesztem ugye?Ha baba lenne?

Legjobb válasz: Valószínûleg. Bár ez inkább attól függ, mikor volt peteérésed.

Valószínûleg. Bár ez inkább attól függ, mikor volt peteérésed.
Valószínû
teszteltel mar?
Szerintem kimutatta volna, nekem a 28 +1. napon kimutatta, bár a barátnõmnek meg csak 1 héttel utána.

Ha felszívódik a baba azt mikor és milyen jelekből veszem észre? ápr.14-én volt meg utoljára, 2 teszt már kimutatta, dokinál még nem voltam. Kb 5 hetes lehetek?

Legjobb válasz: Csak úgy nem tûnik el egy baba. Mindenképpen van valami elõjele pl. vérzés, erõs has fájdalom. Menj el dokihoz, õ tudja biztosra megmondani, hogy minden rendben van-e a babával.

Csak úgy nem tûnik el egy baba. Mindenképpen van valami elõjele pl. vérzés, erõs has fájdalom. Menj el dokihoz, õ tudja biztosra megmondani, hogy minden rendben van-e a babával.
Jaj, ne gondolj ilyesmire! Ha két teszt is kimutatta, akkor ott van a baba! :-) Már jelentkezhetsz is be a dokihoz, 5 hét és 6 naposan már szépen látszódott a babám, és szívhangja is volt! Igen, 5 hetes vagy, gratulálok!!!
Nekem üres volt a petezsák, de a teszt pozitív volt. Semmi elõjele nem volt annak, hogy gond van. De azért ne gondolj rosszra, és sok sikert jó egészséget.
Szia! Gratulálok! Nekem április 17-én volt meg utoljára és szerdán leszek 5 hetes! Én is csináltam vagy három tesztet is, mindegyik pozitív lett. :) Ennek ellenére én is aggódom, egy hasonlót kéredeztem is itt a fórumon! 27-ére kaptam idõpontot a dokihoz, addig megesz az aggodalom! Fõleg ha olyanokat olvasok, mint amit az elõzõ válaszoló írt!!!! Azért igyekszem nem görcsölni! Kitartás neked is, hamarosan megnyugtat az orvos! :) Boldog babavárást! :)
Nyugodtan elmehetsz dokihoz!Max csaka kis petezsakot lat meg 1 pottyot benne, de legalabb megnyugszol! Ne is gondolj ilyen butasagokra! 1 baba nem szivodik fel csak ugy!en mar tudom!tavaly elveszitettunk 1 babat, elotte barbaztam mar 2 hetig es hirtelen elmult minden tunetem! En is 5 hetesen voltam eloszor! Csak nyugi!Ha a teszt pozitiv lett, akkor tuti terhes vagy! Boldog baba varast! 10hetes es 3 napos pocaklakos kismami!
Sziasztok! Higyjétek el, megtörténhet, hogy elhal a baba, minden jel nélkül! A legtöbb vetélés vérzéssel, görcsökkel jár, de az elhalást észre sem veszed. Nekem a 10 hetes uh-on vették észre, hogy 2 hete elhalt a magzat... Sajnos lányok, minden megtörténhet. De azért nem parázni, mert a stressz is árt a babának. Élvezzétek a várandósságot. Ha pedig baj van, az ellen már sajnos nem tehetünk semmit.
A legszornyobb dolog a terhessegben, hogy azon kivul, hogy vigyazol magadra, egeszsegesen es kiegyensulyozottan elsz, semmit nem tehetsz. A baba vagy megmarad, vagy nem. Ha eszreveszed, akkor talan meg tudnak tenni valamit, ha csak hormonproblema. De nekem is ures volt a petezsakom, ennek ellenere nott. Csak a 9. heten derult ki az UH-n, Semmi jele nem volt, se gorcs, se szurkalas, semmi. Most megint babat varok, es mason sem jar az agyam, csak hogy nehogy megint ez tortenjen. Pedig sajnos semmit nem tehetek ellene, ha meg akar tortenni. Nagyon-nagyon nehez nem stresszelni ezen, foleg ha valaki mar atelte. Udv

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!