Találatok a következő kifejezésre: Ha már kicsit meleg van akkor (2 db)

Ha már egy kicsit meleg van akkor rögtön nagyon leizzadok! Mit tegyek ellene?

Legjobb válasz: A gyógyszertárban kapható: Solutio Antisudorica, kevesebb, mint 400ft, és sokáig elég. Fürdés után kell használni, vizes vattára önts belõle egy pici mennyiséget, s kend be vele az izzadó területet (persze csak miután szárazra törölted). Lehet, hogy az elején viszketni fogsz tõle, emiatt tényleg csak kevés mennyiséget használj! Pár hét alatt megszüntetheti az izzadást. Csak napi egyszer alkalmazd!

A gyógyszertárban kapható: Solutio Antisudorica, kevesebb, mint 400ft, és sokáig elég. Fürdés után kell használni, vizes vattára önts belõle egy pici mennyiséget, s kend be vele az izzadó területet (persze csak miután szárazra törölted). Lehet, hogy az elején viszketni fogsz tõle, emiatt tényleg csak kevés mennyiséget használj! Pár hét alatt megszüntetheti az izzadást. Csak napi egyszer alkalmazd!
De azért nem ártana egy kivizsgálás sem; pl pajzsmirigybetegség tünete is lehet. Nem ijesztgetésképpen, de azt sem árt tudni, ha oka van.
Az izzadás természetes folyamat. Az izzadás ellen nem nagyon lehet tenni semmit. Az már inkább probléma, ha az izzadás büdös. A büdösséget baktériumok okozzák. A büdös izzadás ellen: le lehet borotválni a szõrt a hónalj alól, mivel így nem tapadnak meg a baktériumok a szõrszálakon, és olyan stiffet használni, amely az izzadást nem gátolja, csak a büdösséget. Itt jön a képbe a Forever Living Product cég stiff-je (deo), amely nem tartalmaz alumíniumot, fémsókat (a fémsók eltömítik a pólusokat, igaz, meggátolják az izzadást, de elõidézhetik a mellrákot).
a foreveres dezodor egy nagy büdös szar.de csak a dezodor rossz.a többi az jó:)
Szerintem egyáltalán nem rossz a foreveres dezodor. Minden termékük nagyon jó. Több mint három éve használom a deot, de nekem nagyon bevált.
én is szeretem a foreveres cuccokat de az a dezodor az gagyi.
Miért gagyi a dezodor? Mert ha van egy konkrét válasz, akkor biztos van rá magyarázat is. :)
A foreveres dezodor nekem nagyon jó, pedig sok terméktõl izzadok, alig van kivétel.Nem viszket a bõröm tõle.Én is féltem az elején, mert nincs benne semmi erõs anyag., Nagyon jó és nem hagy ruhán foltot.Nagyon sokat tart.Nem drága.
Zsálya teát kell inni izzadás ellen, na meg mosdani vele
Kiolvad! :) ))
A tippem az, hogy mert rendszerint a melegebbik helyen kisebb a relatív páratartalom, és orrfolyással próbálja a szervezeted megakadályozni, hogy túlságosan kiszáradjon a nyálkahártyád. De sajnos nem értek hozzá. :)
Nekem ugyanez van, és még pisilni is kell hozzá


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!